Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy a több perces várakozási idők normálisak? Most kezdtem a játékot, de pvp meccsre bejutni nem nagyon tudok.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Szeretnék becsatlakozni a játékba és kérdezném, hogy van e valami jó kis összefoglaló valahol tippekkel és hasonló dolgokkal? WoT os múltam van, nem tudom abból mit lehet itt kamatoztatni.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Angel1981 #29 üzenetére
Azért mert bizonyos mértékig, a készítők által is elismerten WoT klón nem, hinném, hogy ugyanazt az életutat és eseményeket érné meg ez a játék is. Most az Obsidian-ról beszélünk akik már letettek pár játékot az asztalra, nem ez a játék lesz az utolsó amit készítenek és nem is a megélhetésre fogják használni olyan módon, mint a WG, akinek nincs más amiből pénzt harácsolhatna. A játékban elég sok fajta tank lesz előre szólok, szóval ez sem igaz. Arról nem is beszélve, hogy itt nem lesz olyan, hogy kedveznek egyik vagy másik nemzetnek, akármilyen okból is.
-
egyedülülő
őstag
Nagyon várom már a játékot. Sokkal közelebb állnak hozzám a mai harcjárművek mint a II. világháborús gépek. Kíváncsi vagyok el tud e csábítani a WoT mellől.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest