Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
"de nominálisan ez nem sok ember."
myckey:"de nominálisan ez nem sok ember."
belaazallat:"de nominálisan ez nem sok ember."
SHiZUOKA:"de nominálisan ez nem sok ember."
Ok, ez eddig 4 ember innen a fórumról - még valaki aki beleköt ebbe az egy mondatba, ahelyett, hogy az egész szöveget komplexen akarná értelmezni?
Igen, tudom, hogy vannak itt fórumon olyanok, akikkel ez a helyzet - én is félúton voltam ebbe a státuszba, de már rég letöröltem a WoT-ot, és nem is tervezem visszatenni.
Ne feledjétek, hogy mi, fórumozók nem minősülünk átlag játékosnak, az hogy itt mi a helyzet, nem reprezentálja magát a teljes állományt.Nem akartam senkit megbántani most, csak tényleg az van, hogy nem lehet elég precízen fogalmazni!
PEACE!U.I.:
"naiv volt, aki azt hitte, hogy az emberek azonnal tömegével fognak átjönni a WoT-ból."
És ez pl. onnan is látszik, hogy a WoT fórumból max. az emberek 20%-át látni itt rendszeresen hozzászólni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest