Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Főleg PvE-t játszom, és az alapján nekem tetszik az új patch - végre van kihívás, észnél kell lenni, nem lehet Rambo-t játszani (hardról beszélek), és időnként még úgy is veszítesz - izgalmasabb!
Már csak azt kéne meglépni, hogy a PvP-hez hasonlóan random adja a térképeket - sokkal tovább lekötné az embert, mert nem kiszámítható.
(Korábban nem szerettem a Field Rebuld Kit-et, mert gyakorlatilag az "I win gomb"-al volt egyenértékű, én kiszedettem volna - most már azért van némi jogosultsága.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest