-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
persil #189797 üzenetére
Az N++ pedig egy egész jó játék, azt is érdemes lenne kipróbálni
Ha ezek a D&D retro játékok kapnak amúgy billentyűzet és egér támogatást én azonnal veszem meg őket
(#189798) oriic: már az első trailer-nél tudtam, hogy ez nekem való
Majd ha beesik GamePass-ba meg is nézem
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #189796 üzenetére
Motkany tipikus gyerek jateknak tunik elsoee.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #189796 üzenetére
"Engem inkább a tízezredik zombis és a 20ezer forintos pecázós játékok borítanak ki... "
Na ez mondjuk jogos. :D
Most utoljara a plague tale innocence trial verzioja kapott el nagyon, azt biztos meg kell vegyem. Elotte meg a hellblade es az inside volt akkora jatekelmeny, amit sosem felejtek el kb.De az ilyen n+egyedik semmitmondo cuccok mar nem is kotnek le kulonosebben. A lustasagbol, meg penzhianybol retronak hivott, valojaban meg csapnivalo filleres gagyisagoktol meg a falnak megyek egyenest. :D
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
persil #189795 üzenetére
Nagyon sok "töltelék" játék van, ami nem baj addig amíg nem 10ezer forintba kerülne. De én szeretem a széles merítést mert gyakran bele lehet futni tök ismeretlen címekbe, amik szépek - csak általában rövidek. De valahol a legtöbb jó játék fejlesztője is egy indie-vel kezdte
Engem inkább a tízezredik zombis és a 20ezer forintos pecázós játékok borítanak ki... de még nem néztem végig a trailer-eket...
De a PWZ és Motkány kalandjai nekem tetszenek
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #189794 üzenetére
Neked kosz a reszletes listaert, mint mindig, a fejlesztoknek meg jar a dada, mert mar megint javareszt az ilyen igazi ketfilleres gagyik jonnek csostul.
-
l.skywalker
Topikgazda
42. héten megjelenő Xbox One játékok listája
Október 15
- Children of Morta - [trailer] 7.600.- HUF
- Planescape: Torment and Icewind Dale: Enhanced Editions - [trailer]
- Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions
- The Fisherman - Fishing Planet - [trailer] 18.400.- HUF
- Zombieland: Double Tap – Road Trip 13.990.- HUFOktóber 16.
- Just Ignore Them - [trailer]
- Sole [trailer]
- Ping Redux - [trailer]Október 17.
- Sea Salt - [trailer]
- Felix the Reaper [trailer]
- Stela [trailer]
- The Jackbox Party Pack 6 [trailer]
- Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands - [trailer] 7.055.- HUF
- Kine [trailer]Október 18.
- Pig Eat Ball - [trailer] 5.200.- HUF
- Worbital - [trailer]
- Return of the Obra Dinn - [trailer]
- Driven Out - [trailer] 4.680.- HUF
- Ice Age: Scrat’s Nutty Adventures - [trailer] 13.900.- HUF
- Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville - [trailer]
Standard: 12.990.- HUF Deluxe: 15.990.- HUF*
- Megaquarium - [trailer] 7.470.- HUF*EA Access-el 10% kedvezmény
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Rocket Leagueben a kocsik csak kinézetben térnek el egymástól?
-
persil
nagyúr
válasz
#10186752 #189788 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy szerintunk mi mennyire logikus, a gears jatekokban ez mondig is igy volt. Vedjegy. Az, hogy tetszik e, vagy sem, masodlagos.
Egyebkent nem tudom, hogy egy olyan videojatekban miert keresel logikat, meg realizmust, amiben 2 meteres kigyurt, felfegyverzett allatok maszkalnak elo a fold alol, hogy elpusztitsanak mindent... Most figyelj, a wow-ban repulni is lehet sarkanyok hatan. Durva, nem?
Jatsz szimulatorokkal, azokban kevesebb a hulyeseg. :)
DaveHutt, I.skywalker
Koszi mindkettotoknek, egyre sanszosabb, hogy az lesz akkor.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Hunt3r22 #189783 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam azt a fokozatot, de alapvetően röhejesnek tartom ezt a megoldást bármilyen játékban.
Mit akar ez szimbolizálni? Azt, hogy megsérültél. Ha egy katona megsérül, egész biztosan nem vérzik be a "képernyője", azaz a látása, csak akkor, ha a szemét érné találat. Ha lábon lövik, nem vérzik be semmije, pláne nem a háta mögött (ugye ez egy TPS, és én vagyok a játékos) mi a vihar vérzik be a hátam mögött? Ráadásul Gears of War logó formában???!!!
Annyi másféle megoldás lenne a sérülés érzékeltetésére: lelassul a játékos mozgása, szédül, megváltozik a járása, sántít, pontatlanul céloz stb.
Megértem, hogy 10 évvel ezelőtt ez egyfajta (agyatlan) újítás volt a lövöldékben, de mostanra ez már rém kínos.
-
zbundy
aktív tag
válasz
l.skywalker #189781 üzenetére
Pedig ennek a Halonak ütnie kell majd az új genben. Kár lenne ilyen belső viszályokkal tönkretenni
-
persil
nagyúr
Sracok, hatha ti tobb forrast ismertek, mint en. Honnan tudnam a letezo legolcsobban beszerezni a diablo 3-at digitalisan boxra? A marketplace-en megfizethetetlen, hiaba szaz eves jatek, de meg cdkeys-en is 12 ezer penz :(
I.skywalker: a gore a ver kapcsolgatasaert felelos. Ugy tudom a paca, ami a serulest jelzi, az nem kikapcsolhato. Egyebkent minden reszben ilyen placsni van a kepernyon, bar az 5-ot en meg nem lattam. Valtoztattak rajta valamit?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gears 5 és én:
Act III-ban járok, és még mindig nagyon élvezem a játékot. Az idei év egyik legszórakoztatóbb játéka számomra. A látványvilág még mindig lenyűgöző, a bevérző képernyő továbbra is értelmezhetetlen.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Exian #189726 üzenetére
Javaslom a kérdés feltevését a [Milyen TV-t vegyek?] topikban is.
-
AMD Power
titán
Ma kipihenten toltam egy ket ora Dirt 2-t. Egybol mas volt a gyerek fekvese. Most kicsit jol esik kocsikazni a sok lovoldozes utan. :)
-
ooszi
senior tag
Köszi mindenkinek
-
ooszi
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdéssel fordulnák hozatok hogy az Xbox one s t lehet e média lejátszásra használni, gondolok arra van egy Nas om amin vannak filmek, es hálózaton keresztulz meg nézem az xbox on?
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #189759 üzenetére
Tegnap már a telefont is kinéztem hozzá
De én nem hiszem, hogy day 1 lecserélem, megvárom mit virítanak a gyártók, következő generációt egy konzollal lenne jó "letudni" -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #189756 üzenetére
És mégis te lettél itt a tg. Tudhatsz valamit...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #189763 üzenetére
Nem tudom, és ez a gond.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #189761 üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy első körös ország leszünk-e, vagy hozzánk megint csak később jön. Mert akkor go to Bécs, gépet venni.
-
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker #189759 üzenetére
"2. A One kontrollerek legyenek kompatibilisek vele."
Ha jól tudom ez nem lesz probléma mivel a Elite S2 működni fog a next gennel.
Btw, Jó lenne már tudni egy nevet és nem csak "next gen"...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Maxxy10 #189757 üzenetére
Most jelenleg az a terv, de van 2 feltétel (ami eddig úgy van, hogy teljesül is):
1. Minden One-os tartalom legyen rajta elérhető (játékok, nem appok): menjen minden Original, X360 visszafelé kompatibilis játék, minden One lemezes játék, menjen a Home visszafelé One irányba is és minden szolgáltatás ugyanúgy legyen elérhető oda-vissza
2. A One kontrollerek legyenek kompatibilisek vele.
Ha ezek nem teljesülnek, akkor meglátom.
(#189758) mike1334: nagyon készülsz
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Tudtok ajánlani vmi jóféle telefon tartót xbox kontrollerhez? Előny a hazai beszerezhetőség :)
-
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker #189756 üzenetére
Ettől függetlenül day1 lesz a next gen?
-
l.skywalker
Topikgazda
Én nagyon újvonalas konzol játékos vagyok:
2016 január - Xbox 360 E
2017 április - Xbox One S
2019 október - Xbox One X -
Bogyi007
veterán
Én Xbox One Fat géppel kezdtem amit leváltott az S ami mellé vettem egy Ps4 Slimet majd megvettem a Samsung UE50MU6122-es tévémet ami után kis ráfordítással a Slimet egy Pro-ra cseréltem, közben volt szerencsém másik tévén s az enyémen is látni egy Xbox One X-et is, de én most az S-t mégis csak egy lemezmentes S-re cserélem majd.
Nekem ez így is megfelelő...
A One húzócímei jól vannak optimalizálva az S-re is, míg Sony oldalon a Pro választása nem igényel magyarázatot...
[ Szerkesztve ]
-
-
Gebriel
veterán
Nincs egy hónapja, hogy vettem a Pro mellé egy One S-t a UGP miatt.
Aztán kissé csalódva tapasztaltam, hogy a grafikai megjelenés az S-en, nem éppen az amire számítottam.
Végül ment az S és jött helyette egy X.Lehet az újdonság varázsa, de szerintem az X képe szebb mint a Pro-é.
A Shadow of the tomb raider-nél nekem legalábbis úgy tűnt.Azt mondom, aki most tervez One-t vásárolni, és a lehetősége is meg van rá mindenképpen az X-et válassza.
Lehet ezt már ezerszer kitárgyaltátok, akkor én csak rá erősítenék.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #189724 üzenetére
Köszi! Megnézem. easy-shop-pal nincs tapasztalatom. game.co.uk-re pedig várokm, hátha BlackFriday-n dobnak valami akciót.
szimszonos: Köszi! Megtaláltam HA-n és Marketplace-n is ott van a 25K-s ajánlat fél év garival. Csábító...de közel a BlackFriday.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dreimus #189739 üzenetére
Köszi, de Dispayspec-en mindenhol 60Hz-et látok kisebb kijelzőkre (43-49").
pl.: UE49RU8000 - 60HzMondjuk a linkelt teszted írja is:
"Note that the 49" model has a 60Hz panel and doesn't support FreeSync."Kár, mert nekem is bőven elég lenne a kisebb képátló... meg a kisebb árcédula.
-
Dreimus
senior tag
válasz
AxBattler #189738 üzenetére
Ha van még keret akkor inkább a gaming szériás RU8-as Samsung, teszt róla.. Alapvetően a gyártók a képfrissítést más nevezéktan mentén viszik tovább emiatt sincsa felső kategóriában már 400/800 Hz-es panel hanem csak 200 Hz.
Alapvetően a 100-120e alatt vannak a 50Hz-es panelek, 120e-400e között a 100 Hz-es megoldások és utánna vannak a felső kategóriában a 200 Hz-esek. Sajnos nehéz kideríteni ezeket mert a gyártók sehol nem jelőlik, belsős oktatásokon is csak nagy nehezen lehet belőlük kihúzni, nem foglalkoznak már vele sajnos. -
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #189734 üzenetére
Remélem addigra a Gears végére érek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #189734 üzenetére
Nem igazán nyűgözött le, de egy próbát megér.
-
l.skywalker
Topikgazda
The Outer Worlds pre-load elindult:
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz
istvankeresz #189721 üzenetére
25ezerért árulták már hetek óta a Hardveraprón.Szinte új volt gondolkodtam is rajta egy darabig a CloudX mellé mert azon a gyerekkel kell osztoznom.Nézd meg hát ha még fent van.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Dreimus #189727 üzenetére
Esetleg ezt találtam Sony márkában csak azára picivel drágább
Amennyiben olcsóbb sávban nézelődsz és korábban LG-d volt akkor UK65-ös széria fölött érdemes nézelődni és az ár fog dönteni, jelentős pluszt csak a fenti Sony tud mutatni a többi gyártóhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz
Exian #189726 üzenetére
43"-ban sztem elég az ru7402, mert a Q60 nem valódi 10 bit-es panellel rendelkezik, illetve több ponton semmi köze a szériához. Sajnos a gyártok ezt a méretet jó tudással sose látják el, így kompromiszumot kell kötni valahol, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
43"-ban melyik TV-t ajánlanátok, amivel maximálisan kihasználható a One X képessége?
Ma az egyik szaküzletben ezt a modellt ajánlották. ~180e körüli áron.
Esetleg más ajánlás?
Nagyobb TV két ok miatt nem kell: fizikailag csak ekkora hely áll rendelkezésre a TV-nek a szekrénysorban (egy 32"-ost szeretnénk leváltani), illetve, van projektor, amivel 100" feletti méretben szoktunk játszani, de a vetítés nem mindig oldható meg, néha egyszerűbb TV-n.
Szóval, van e más, ajánlott modell?
Köszönöm!
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
istvankeresz #189721 üzenetére
Easy-shop.hu -n rendelhető állapot van, aztán kérdés, hogy tudják-e teljesíteni. Ha nem, marad a külföldről rendelés, game.co.uk -n láttam.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
-
istvankeresz
aktív tag
Tud valaki Turtle Beach 700x-t valahol? Sehol nem kapható. A 800x elég aranyárban van, ha van itt egyáltalán Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
Valakinek megvan a Train Sim World 2020? Lenne pár kérdésem
-
Micsurin
nagyúr
válasz
mike1334 #189716 üzenetére
Online még üres igaz egyre jobb most mér kimondottan jó, de alapvetően az RDR2 egy single cím. Elmesél egy történetet 3(? Wesder majd javít.
) féleképpen lezárva és itt megáll a dolog. Igaz szerintem csak a singleben el lehet tekeregni betegesen kidolgozott minden...
Kontroller kérdés ismét: azon túl, hogy a guta kezd megütni, hogy miért egy ekkora rakat fos a One S konti is (nem ütöm nem vágom, az X360 nem tudom hány évet szolgált de a konti az tuti vagy 4+-t) mit lehet vele kezdeni, hogy ne nyikorogjon a jobb trigger? Konkrétan mint egy rossz, rozsdás zsanér nyikorog...
Mivel fújhatom be ami nem okoz gondot ha gariztatni kéne előbb utóbb... ?! Olyan hangos, hogy képes a fül/fejhallgatón beszűrődni.
[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
válasz
parandroid #189712 üzenetére
Igazából garis használtban gondolkodok, és ott ahogy nézem nincs akkora hatalmas különbség. Szóval akkor valószínűleg az X lesz.
-
parandroid
félisten
válasz
Alcsi69 #189709 üzenetére
Sokkal szebb minden X-en fullHD-n is. Ráadásul jobb esetben X-en a fullHD felvontáshoz 60 fps jár. Hogy ez megéri-e neked a dupla árat, azt neked kell eldönteni.
Ha gondolkozol rövidebb távon (1-2 éven belül mondjuk) kijelzőcserében is, akkor azért én mindenképpen az X-et javasolnám.
p
-
mike1334
veterán
Mi a "baj" a Red Dead Redemption 2-vel? GTA V sokáig tartotta az árát a használt piacon, ez most lesz egy éves és lassan egy árban vannak...
Kipróbáltam amúgy a GTA Onlinet, de nem adta, ment is apróra...
-
M@no
tag
válasz
AMD Power #189675 üzenetére
Érdekes amúgy, nekem pl. bejön, bár rég játszottam vele, kb 20-25 órát tettem bele. Ott tartok, hogy átjutottam Mordorba, de mivel az AC Black Flaggel is játszottam, így választanom kellett melyiket vegyem előrébb, mert állandóan belezavarodtam az irányításba.
Szóval a Mordori rész már nehezebb /Shadow of War-ról beszélek of kórsz./ De nekem bejön, csak nagyon meg kell jegyezni, hogy melyik kombinációval mit tudsz csinálni, akkor 14-15-ös szinten már egész könnyen írtod a kapitányokat, persze ha nem 3-an jönnek rád egyszerre. -
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Egy 1080p-s kijelzőhöz megéri-e a felárat a One X vagy teljesen jól el lehet lenni a One S-sel is?
-
persil
nagyúr
válasz
EmThor #189707 üzenetére
En is ramentem a chaosbane-re most, hogy ingyenes, nekem egyelore nagyon adja. Az egyetlen, ami kurvara nem tetszik, amit te is irsz, hogy "messze a karakter" de ezt leszamitva nagyon atjott.
Mondjuk en warhammer buzi vagyok. :) Bar nem sokat toltam, egy masfel orat kb, igy proba elott, ha de hazaerek elve, akkor tuti folytatom. Felek, hogy megtetszik annyira, hogy megvegyem. :D
-
EmThor
addikt
Nos az új diablo hiányában, erőltettem tovább a chaosbane-t. A harcos jobban adja, az íjász se rossz de valahogy az egész olyan lelketlen. A diablo menő, faszák az animációk, közelebb is van a karakter, él az egész. Ez meg olyan meh. Kár. Azért tolom még a hétvégén mert nincs más. Majd a Darksiders diablo klón, hátha az adja.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Siffredi #189704 üzenetére
PS3-on kiplatináztam anno, azzal nem volt gondom. Ott konstans volt a mozgás, itt valahogy a mozgás gyorsìtása van elcseszve, plussz valahogy az átlòs nèzès borzasztó darabos. Nem hiszem hogy az "én készülékemben van a hiba" , mert az összes többi FPS-sel nincs gondom, csak ezzel.
-
-
mcwolf79
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 3 db gyűjtői állapotú SONY Playstation 1 konzol egyben eladó
- PlayStation 4 luckfoxx v11.00 külső goldhen activator
- Nintendo Switch OLED 64GB tartozékokkal + Ring Fit Adventure (GLS/Foxpost az árban)
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Msi Claw A1M-036 konzol + tok