Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #189797 üzenetére
Az N++ pedig egy egész jó játék, azt is érdemes lenne kipróbálni
Ha ezek a D&D retro játékok kapnak amúgy billentyűzet és egér támogatást én azonnal veszem meg őket
(#189798) oriic: már az első trailer-nél tudtam, hogy ez nekem való Majd ha beesik GamePass-ba meg is nézem
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #189796 üzenetére
"Engem inkább a tízezredik zombis és a 20ezer forintos pecázós játékok borítanak ki... "
Na ez mondjuk jogos. :D
Most utoljara a plague tale innocence trial verzioja kapott el nagyon, azt biztos meg kell vegyem. Elotte meg a hellblade es az inside volt akkora jatekelmeny, amit sosem felejtek el kb.De az ilyen n+egyedik semmitmondo cuccok mar nem is kotnek le kulonosebben. A lustasagbol, meg penzhianybol retronak hivott, valojaban meg csapnivalo filleres gagyisagoktol meg a falnak megyek egyenest. :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #189795 üzenetére
Nagyon sok "töltelék" játék van, ami nem baj addig amíg nem 10ezer forintba kerülne. De én szeretem a széles merítést mert gyakran bele lehet futni tök ismeretlen címekbe, amik szépek - csak általában rövidek. De valahol a legtöbb jó játék fejlesztője is egy indie-vel kezdte Engem inkább a tízezredik zombis és a 20ezer forintos pecázós játékok borítanak ki... de még nem néztem végig a trailer-eket...
De a PWZ és Motkány kalandjai nekem tetszenek
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #189794 üzenetére
Neked kosz a reszletes listaert, mint mindig, a fejlesztoknek meg jar a dada, mert mar megint javareszt az ilyen igazi ketfilleres gagyik jonnek csostul.
-
l.skywalker
Topikgazda
42. héten megjelenő Xbox One játékok listája
Október 15
- Children of Morta - [trailer] 7.600.- HUF
- Planescape: Torment and Icewind Dale: Enhanced Editions - [trailer]
- Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions
- The Fisherman - Fishing Planet - [trailer] 18.400.- HUF
- Zombieland: Double Tap – Road Trip 13.990.- HUFOktóber 16.
- Just Ignore Them - [trailer]
- Sole [trailer]
- Ping Redux - [trailer]Október 17.
- Sea Salt - [trailer]
- Felix the Reaper [trailer]
- Stela [trailer]
- The Jackbox Party Pack 6 [trailer]
- Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands - [trailer] 7.055.- HUF
- Kine [trailer]Október 18.
- Pig Eat Ball - [trailer] 5.200.- HUF
- Worbital - [trailer]
- Return of the Obra Dinn - [trailer]
- Driven Out - [trailer] 4.680.- HUF
- Ice Age: Scrat’s Nutty Adventures - [trailer] 13.900.- HUF
- Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville - [trailer]
Standard: 12.990.- HUF Deluxe: 15.990.- HUF*
- Megaquarium - [trailer] 7.470.- HUF*EA Access-el 10% kedvezmény
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Rocket Leagueben a kocsik csak kinézetben térnek el egymástól?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #189788 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy szerintunk mi mennyire logikus, a gears jatekokban ez mondig is igy volt. Vedjegy. Az, hogy tetszik e, vagy sem, masodlagos.
Egyebkent nem tudom, hogy egy olyan videojatekban miert keresel logikat, meg realizmust, amiben 2 meteres kigyurt, felfegyverzett allatok maszkalnak elo a fold alol, hogy elpusztitsanak mindent... Most figyelj, a wow-ban repulni is lehet sarkanyok hatan. Durva, nem?
Jatsz szimulatorokkal, azokban kevesebb a hulyeseg. :)
DaveHutt, I.skywalker
Koszi mindkettotoknek, egyre sanszosabb, hogy az lesz akkor.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #189786 üzenetére
Várd meg a Black Friday-t. A Diablo leginkább akciósan szokta megérni az árát. A nyári sale-ben 6k volt az itthoni ára, de szinte minden második hónapban kapott akciót. Nézd: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunt3r22 #189783 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam azt a fokozatot, de alapvetően röhejesnek tartom ezt a megoldást bármilyen játékban.
Mit akar ez szimbolizálni? Azt, hogy megsérültél. Ha egy katona megsérül, egész biztosan nem vérzik be a "képernyője", azaz a látása, csak akkor, ha a szemét érné találat. Ha lábon lövik, nem vérzik be semmije, pláne nem a háta mögött (ugye ez egy TPS, és én vagyok a játékos) mi a vihar vérzik be a hátam mögött? Ráadásul Gears of War logó formában???!!!
Annyi másféle megoldás lenne a sérülés érzékeltetésére: lelassul a játékos mozgása, szédül, megváltozik a járása, sántít, pontatlanul céloz stb.
Megértem, hogy 10 évvel ezelőtt ez egyfajta (agyatlan) újítás volt a lövöldékben, de mostanra ez már rém kínos.
-
zbundy
aktív tag
válasz l.skywalker #189781 üzenetére
Pedig ennek a Halonak ütnie kell majd az új genben. Kár lenne ilyen belső viszályokkal tönkretenni
-
persil
nagyúr
Sracok, hatha ti tobb forrast ismertek, mint en. Honnan tudnam a letezo legolcsobban beszerezni a diablo 3-at digitalisan boxra? A marketplace-en megfizethetetlen, hiaba szaz eves jatek, de meg cdkeys-en is 12 ezer penz :(
I.skywalker: a gore a ver kapcsolgatasaert felelos. Ugy tudom a paca, ami a serulest jelzi, az nem kikapcsolhato. Egyebkent minden reszben ilyen placsni van a kepernyon, bar az 5-ot en meg nem lattam. Valtoztattak rajta valamit?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Két hónapja a kreaiív igazgató elhagyta a Halo: Infinite csapatát.
Az akkor helyére megbízottként belépő vezető producer is már másik helyen dolgozik a LinkedIn oldala szerint. [link]
A 343 közleményben nyugtat, hogy nincs belső válság [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gears 5 és én:
Act III-ban járok, és még mindig nagyon élvezem a játékot. Az idei év egyik legszórakoztatóbb játéka számomra. A látványvilág még mindig lenyűgöző, a bevérző képernyő továbbra is értelmezhetetlen.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Exian #189726 üzenetére
Javaslom a kérdés feltevését a [Milyen TV-t vegyek?] topikban is.
-
AMD Power
titán
Ma kipihenten toltam egy ket ora Dirt 2-t. Egybol mas volt a gyerek fekvese. Most kicsit jol esik kocsikazni a sok lovoldozes utan. :)
-
-
ooszi
senior tag
Köszi mindenkinek
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdéssel fordulnák hozatok hogy az Xbox one s t lehet e média lejátszásra használni, gondolok arra van egy Nas om amin vannak filmek, es hálózaton keresztulz meg nézem az xbox on?
BY ooszi
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #189759 üzenetére
Tegnap már a telefont is kinéztem hozzá
De én nem hiszem, hogy day 1 lecserélem, megvárom mit virítanak a gyártók, következő generációt egy konzollal lenne jó "letudni"...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz l.skywalker #189756 üzenetére
És mégis te lettél itt a tg. Tudhatsz valamit...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #189761 üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy első körös ország leszünk-e, vagy hozzánk megint csak később jön. Mert akkor go to Bécs, gépet venni.
Live-Die-Respawn
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #189759 üzenetére
"2. A One kontrollerek legyenek kompatibilisek vele."
Ha jól tudom ez nem lesz probléma mivel a Elite S2 működni fog a next gennel.
Btw, Jó lenne már tudni egy nevet és nem csak "next gen"...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Maxxy10 #189757 üzenetére
Most jelenleg az a terv, de van 2 feltétel (ami eddig úgy van, hogy teljesül is):
1. Minden One-os tartalom legyen rajta elérhető (játékok, nem appok): menjen minden Original, X360 visszafelé kompatibilis játék, minden One lemezes játék, menjen a Home visszafelé One irányba is és minden szolgáltatás ugyanúgy legyen elérhető oda-vissza
2. A One kontrollerek legyenek kompatibilisek vele.
Ha ezek nem teljesülnek, akkor meglátom.
(#189758) mike1334: nagyon készülsz
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Tudtok ajánlani vmi jóféle telefon tartót xbox kontrollerhez? Előny a hazai beszerezhetőség :)
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #189756 üzenetére
Ettől függetlenül day1 lesz a next gen?
-
l.skywalker
Topikgazda
Én nagyon újvonalas konzol játékos vagyok:
2016 január - Xbox 360 E
2017 április - Xbox One S
2019 október - Xbox One XNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz Def26 #189751 üzenetére
Nem használok lemezeket a kevés BR filmhez meg amim van jó lesz a Ps3 vagy a Ps4 is...
A gép ify meg olcsóbb olvasó nélkül...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Def26 #189748 üzenetére
A Slimről Pro-ra váltás kijött húszezerből a mostani digitális S-re váltás is legrosszabb esetben kijön majd annyiból. S így dupla tárhelyem lesz s felszabadul az 1 TB-os külső merevlemezem is és 2 évre lesz garanciális konzolom is..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Én Xbox One Fat géppel kezdtem amit leváltott az S ami mellé vettem egy Ps4 Slimet majd megvettem a Samsung UE50MU6122-es tévémet ami után kis ráfordítással a Slimet egy Pro-ra cseréltem, közben volt szerencsém másik tévén s az enyémen is látni egy Xbox One X-et is, de én most az S-t mégis csak egy lemezmentes S-re cserélem majd.
Nekem ez így is megfelelő...
A One húzócímei jól vannak optimalizálva az S-re is, míg Sony oldalon a Pro választása nem igényel magyarázatot...
[ Szerkesztve ]
-
-
Gebriel
veterán
Nincs egy hónapja, hogy vettem a Pro mellé egy One S-t a UGP miatt.
Aztán kissé csalódva tapasztaltam, hogy a grafikai megjelenés az S-en, nem éppen az amire számítottam.
Végül ment az S és jött helyette egy X.Lehet az újdonság varázsa, de szerintem az X képe szebb mint a Pro-é.
A Shadow of the tomb raider-nél nekem legalábbis úgy tűnt.Azt mondom, aki most tervez One-t vásárolni, és a lehetősége is meg van rá mindenképpen az X-et válassza.
Lehet ezt már ezerszer kitárgyaltátok, akkor én csak rá erősítenék.
-
Bogyi007
veterán
válasz AxBattler #189740 üzenetére
Konzolokhoz a 60 Hz pont okés a tévé adásoknál kell a 120 Hz, ott is főképp a Sport műsoroknál...
-
istvankeresz
aktív tag
válasz MrPeekaboo #189724 üzenetére
Köszi! Megnézem. easy-shop-pal nincs tapasztalatom. game.co.uk-re pedig várokm, hátha BlackFriday-n dobnak valami akciót.
szimszonos: Köszi! Megtaláltam HA-n és Marketplace-n is ott van a 25K-s ajánlat fél év garival. Csábító...de közel a BlackFriday.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
félisten
válasz Dreimus #189739 üzenetére
Köszi, de Dispayspec-en mindenhol 60Hz-et látok kisebb kijelzőkre (43-49").
pl.: UE49RU8000 - 60HzMondjuk a linkelt teszted írja is:
"Note that the 49" model has a 60Hz panel and doesn't support FreeSync."Kár, mert nekem is bőven elég lenne a kisebb képátló... meg a kisebb árcédula.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dreimus
senior tag
válasz AxBattler #189738 üzenetére
Ha van még keret akkor inkább a gaming szériás RU8-as Samsung, teszt róla.. Alapvetően a gyártók a képfrissítést más nevezéktan mentén viszik tovább emiatt sincsa felső kategóriában már 400/800 Hz-es panel hanem csak 200 Hz.
Alapvetően a 100-120e alatt vannak a 50Hz-es panelek, 120e-400e között a 100 Hz-es megoldások és utánna vannak a felső kategóriában a 200 Hz-esek. Sajnos nehéz kideríteni ezeket mert a gyártók sehol nem jelőlik, belsős oktatásokon is csak nagy nehezen lehet belőlük kihúzni, nem foglalkoznak már vele sajnos. -
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #189734 üzenetére
Remélem addigra a Gears végére érek
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
The Outer Worlds pre-load elindult:
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz istvankeresz #189721 üzenetére
25ezerért árulták már hetek óta a Hardveraprón.Szinte új volt gondolkodtam is rajta egy darabig a CloudX mellé mert azon a gyerekkel kell osztoznom.Nézd meg hát ha még fent van.
-
-
Dreimus
senior tag
válasz Dreimus #189727 üzenetére
Esetleg ezt találtam Sony márkában csak azára picivel drágább
Amennyiben olcsóbb sávban nézelődsz és korábban LG-d volt akkor UK65-ös széria fölött érdemes nézelődni és az ár fog dönteni, jelentős pluszt csak a fenti Sony tud mutatni a többi gyártóhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz Exian #189726 üzenetére
43"-ban sztem elég az ru7402, mert a Q60 nem valódi 10 bit-es panellel rendelkezik, illetve több ponton semmi köze a szériához. Sajnos a gyártok ezt a méretet jó tudással sose látják el, így kompromiszumot kell kötni valahol, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
43"-ban melyik TV-t ajánlanátok, amivel maximálisan kihasználható a One X képessége?
Ma az egyik szaküzletben ezt a modellt ajánlották. ~180e körüli áron.
Esetleg más ajánlás?
Nagyobb TV két ok miatt nem kell: fizikailag csak ekkora hely áll rendelkezésre a TV-nek a szekrénysorban (egy 32"-ost szeretnénk leváltani), illetve, van projektor, amivel 100" feletti méretben szoktunk játszani, de a vetítés nem mindig oldható meg, néha egyszerűbb TV-n.
Szóval, van e más, ajánlott modell?
Köszönöm!
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz istvankeresz #189721 üzenetére
Easy-shop.hu -n rendelhető állapot van, aztán kérdés, hogy tudják-e teljesíteni. Ha nem, marad a külföldről rendelés, game.co.uk -n láttam.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz persil #189708 üzenetére
Örülök, hogy teszik, én inkább 'klasszikus' DnD-ben meg Gyűrűk Urában érzem otthon magam. Figyelj most van a Chaosra 40% off, szerintem 1 hónap múlva lehet több is a black friday miatt. Game Pass nem tudom a stúdió/kiadó nem rémlik hogy más játékuk lenne benn.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
istvankeresz
aktív tag
Tud valaki Turtle Beach 700x-t valahol? Sehol nem kapható. A 800x elég aranyárban van, ha van itt egyáltalán Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Bep
őstag
Valakinek megvan a Train Sim World 2020? Lenne pár kérdésem
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #189716 üzenetére
Online még üres igaz egyre jobb most mér kimondottan jó, de alapvetően az RDR2 egy single cím. Elmesél egy történetet 3(? Wesder majd javít. ) féleképpen lezárva és itt megáll a dolog. Igaz szerintem csak a singleben el lehet tekeregni betegesen kidolgozott minden...
Kontroller kérdés ismét: azon túl, hogy a guta kezd megütni, hogy miért egy ekkora rakat fos a One S konti is (nem ütöm nem vágom, az X360 nem tudom hány évet szolgált de a konti az tuti vagy 4+-t) mit lehet vele kezdeni, hogy ne nyikorogjon a jobb trigger? Konkrétan mint egy rossz, rozsdás zsanér nyikorog... Mivel fújhatom be ami nem okoz gondot ha gariztatni kéne előbb utóbb... ?! Olyan hangos, hogy képes a fül/fejhallgatón beszűrődni.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #189711 üzenetére
Mi van? Használt RDR még mindig 8-9k annyiba újonnan megy a GTA. Nem értem mire célzol.
Köszi a BC válaszokat!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Alcsi69
senior tag
válasz parandroid #189712 üzenetére
Igazából garis használtban gondolkodok, és ott ahogy nézem nincs akkora hatalmas különbség. Szóval akkor valószínűleg az X lesz.
-
parandroid
félisten
válasz Alcsi69 #189709 üzenetére
Sokkal szebb minden X-en fullHD-n is. Ráadásul jobb esetben X-en a fullHD felvontáshoz 60 fps jár. Hogy ez megéri-e neked a dupla árat, azt neked kell eldönteni.
Ha gondolkozol rövidebb távon (1-2 éven belül mondjuk) kijelzőcserében is, akkor azért én mindenképpen az X-et javasolnám.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mike1334
veterán
Mi a "baj" a Red Dead Redemption 2-vel? GTA V sokáig tartotta az árát a használt piacon, ez most lesz egy éves és lassan egy árban vannak...
Kipróbáltam amúgy a GTA Onlinet, de nem adta, ment is apróra...
-
M@no
tag
válasz AMD Power #189675 üzenetére
Érdekes amúgy, nekem pl. bejön, bár rég játszottam vele, kb 20-25 órát tettem bele. Ott tartok, hogy átjutottam Mordorba, de mivel az AC Black Flaggel is játszottam, így választanom kellett melyiket vegyem előrébb, mert állandóan belezavarodtam az irányításba.
Szóval a Mordori rész már nehezebb /Shadow of War-ról beszélek of kórsz./ De nekem bejön, csak nagyon meg kell jegyezni, hogy melyik kombinációval mit tudsz csinálni, akkor 14-15-ös szinten már egész könnyen írtod a kapitányokat, persze ha nem 3-an jönnek rád egyszerre. -
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Egy 1080p-s kijelzőhöz megéri-e a felárat a One X vagy teljesen jól el lehet lenni a One S-sel is?
-
persil
nagyúr
válasz EmThor #189707 üzenetére
En is ramentem a chaosbane-re most, hogy ingyenes, nekem egyelore nagyon adja. Az egyetlen, ami kurvara nem tetszik, amit te is irsz, hogy "messze a karakter" de ezt leszamitva nagyon atjott.
Mondjuk en warhammer buzi vagyok. :) Bar nem sokat toltam, egy masfel orat kb, igy proba elott, ha de hazaerek elve, akkor tuti folytatom. Felek, hogy megtetszik annyira, hogy megvegyem. :D
-
EmThor
addikt
Nos az új diablo hiányában, erőltettem tovább a chaosbane-t. A harcos jobban adja, az íjász se rossz de valahogy az egész olyan lelketlen. A diablo menő, faszák az animációk, közelebb is van a karakter, él az egész. Ez meg olyan meh. Kár. Azért tolom még a hétvégén mert nincs más. Majd a Darksiders diablo klón, hátha az adja.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
mcwolf79
veterán
válasz Siffredi #189704 üzenetére
PS3-on kiplatináztam anno, azzal nem volt gondom. Ott konstans volt a mozgás, itt valahogy a mozgás gyorsìtása van elcseszve, plussz valahogy az átlòs nèzès borzasztó darabos. Nem hiszem hogy az "én készülékemben van a hiba" , mert az összes többi FPS-sel nincs gondom, csak ezzel.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
persil
nagyúr
válasz AMD Power #189678 üzenetére
Egyik sem rossz, sot kurva jo jatekok. Es egyaltalan nem bonyolult. Persze, ha ennyire nem tudsz angolul, akkor nyilvan annak tunhet, de amugy szogegyszeruek.
Nekem meg pl az autos jatekok nem adjak, masok vagyunk, mas igenyekkel.
-
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
válasz zbundy #189700 üzenetére
Olyan mint az előző részekè, és nem vették észre,hogy xar.
Olyan mintha egy terhes lajhárt irányìtanál, kb. Úgy fordul. És nem folyamatos, hanem mintha darabos volna a mozgás. Az előző részek is ilyenek voltak, és úgy fest ők úgy gondolják ez így a jó.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest