Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz bulikavagyok #188699 üzenetére
Igy mar eleg jo deal....
-
nagyúr
-
axlfsi
veterán
válasz Madoc #188646 üzenetére
Nah, úgy alakult, hogy a tegnap esti időre sikerült egy kicsit még ráverni 😎🤘
Ezen már sokat így nem tudunk javítani, újítani kell a taktikán, ha tovább akarjuk faragni (túllövések, stb), de így is újabb magyar rekord (XO)
((hármat futottunk ma este, már az első is jobb volt mint a tegnapi, aztán utána (a stopperunk szerint) egy újabb jobb idő, de azt nem adta be a végén, valószínűleg, mert a raidet csak a parton reseteltünk, ami néha bugos... A tuti, ha előről kezdjük a 8 fő toborzását. Idegből már majdnem elengedtük a mai estére, aztán csak belekezdtünk egy utolsóba 🤘😎)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Keresek, Xbox one-hoz, hálózati tápegységet. Több konzol boltnál próbáltam,de nem volt készleten.
-
NemMo
őstag
Szerintetek a ghost recon operation breakpoint-ot melyik grafikai beállítás mellett érdemes játszani? Resolution vagy graphic fidelity? (4k tv-n) Én őszintén szólva nem igazán látok különbséget
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Ma valaki rocket league party?
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
NemMo
őstag
Van aki megjelenés óta használja a one x-et hibamentesen? Gyakran elromlik? Mondjuk van rá 2 év jótállásom, csak nem akarok vacakolni a gariztatással.
-
oriic
HÁZIGAZDA
House of the Dead 1 & 2 Remake érkezik 2020-ban. Részleteket egyelőre nem kaptunk (Célplatformokat sem), annyi biztos csak, hogy a Forever Etertainment csinálja.
Live-Die-Respawn
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #188660 üzenetére
De jó. Végre lett volna időm rá.
-
krokk
senior tag
válasz Wesder #188669 üzenetére
Na igen én is így tudtam, hogy belépve kell lennie a 3. account mellett úgymond. De akkor ha jól értem online egyszerre meg 2 account nem lehet 2 külön gépen ugye?
Végülis féligmeddig kivitelezhető. Ez is valami, lehet így is jó lesz, még eléggé tervezgetés alatt van.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
Nem találtam rá így hírtelen választ, szóval feltenném a kérdést:
Van arra lehetőség, hogy egy accounton lévő Gold előfizetést 3 gépen használhasson az ember? 2 gép homeolva az oké. Csak lenne egy 3. gép is amin csak egyetlen játék miatt kellene gold... Arra ha pluszba belép a gold előfizetéssel rendelkező account (nem lenne a gép home-nak beállítva neki) akkor a másik account tudja használni a goldot?
Köszi.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #188656 üzenetére
Ejj, ezek az Ubifosos krumpli szerverek.
Na sebaj, legalább lejön amíg várunk.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
válasz szigpet8283 #188664 üzenetére
Lehet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
válasz szigpet8283 #188662 üzenetére
Nem fogja engedni ujra a 600 forintosat.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok, ha 2 hét múlva jár le az Ultimatem, de lemondom most, akkor meg tudom venni a 2 hónapot 600 Ft-ért vagy már nem fogja engedni, mert már volt egyszer?
Köszi
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #188660 üzenetére
Nekem a zárt béta kb. harmadik napján, solo-ban, semmi gondom nem volt a Breakpoint-tal.
-
l.skywalker
Topikgazda
És hivatalosan elhalasztva - későbbi újraindulás időpontja ismeretlen [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nalunk ket napja a zart teszten (ahol voltunk vagy 100an) ugyanez volt. Es nem javitottal ki ugy tunik.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #188655 üzenetére
És már le is halt az egész: [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hefike
tag
A kérdésem,hogy játszunk a gow5-el,elkezdtük 2-en splitscreen-be,időközben csatlakozott a gyerek is,így 3-an játszottunk osztott képernyőn,ő volt jack.A problêma,hogy újra játszanánk 2-en tovább a storyt,azonban jack inaktív,nem lehet vele semmit se csinálni,és nincs is menüje bal felül.
Lehet-e működésre bírni,vagy kénytelenek leszünk 3-an végigtolni?
Köszi. -
axlfsi
veterán
válasz Fernet #188651 üzenetére
Köszi, ebbe kezdtem bele én is, e-mail meg is jött a bejelentésről, de az emlegetett levélcimke még nem és az e-mailben linkelt, live fiókban sem látni, ahova a link vezet... mondjuk, e-mail is olyan 10-15 perc után jött csak meg, gondolom majd érkezik...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Fernet
senior tag
-
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #188649 üzenetére
Nos, EZEN a linken végülis máris végigkattingattam a service requestet, sima ügy
UI:
Ohh, tehát akkor reseteljem ki:
3. lépés: Az adatok törléseJavasoljuk, hogy kézzel törölje az adatokat a jelenlegi eszközéről, mielőtt elküldi nekünk. Olvassa el a Microsoft adattörlési szabályzatát, valamint kattintson ide az adatok törlésére vonatkozó tudnivalókért.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz eL Geri #188648 üzenetére
Ha kikapcsolt állapotban húzod ki, dugod be, akkor nem lehet belőle baj. Monitorra visszadugva sincs képem továbbra sem, a resolution reset alkalmával pedig, néha valamilyen kék, nagyon összeborult felbontásban és minőségben fel-fel villan a kép, aztán eltűnik. Itt 100%, hogy elszállt a HDMI output
(szerencsére) ilyenem még nem volt egyik konzollal sem és tudom, hogy csilliárd bejegyzés olvasható vissza gariztatás ügyben, de azért feltenném mégis a kérdést, hogy: manapság mi a bevállt gyakorlat?
1. munkaidőben (10?) hívom MS-t, elmondom mi a probléma, felveszik a konzol adatait (blokk most nincs nálam, de minden infó a konzolról igen és a vásárlás körülbelüli időpontja; konzolvilág 2018 dec), ők elmondják, hogy mikor, milyen címre küldik a futárt,
2. futár jön, én gyári dobozába visszacsomagolom csak a konzolt, ad egy papírt az átvételtől és elviszi,
3. 2-3-4 hét múlva hívnak / írnak / csengetnek, hogy visszaérkezett a javításból?Két extra kérdésem lenne:
1. mindenképpen reseteljem ki valahogy, a Windowsos Xbox társalkalmazással elérve azt
vagy nem számít, biztonságos helyre (lengyel szervíz?) megy, az sem baj, hogy amúgy ott a család accountjai, nekem bankkártya is bekötve, stb? (apropó tényleg: bankkártya nem para?).Köszönöm előre is!
-
axlfsi
veterán
válasz byervin #188636 üzenetére
Nekem is X (nincs meg egy eves sem, garis) es egy jatekostarsam ismerose szerint, nem teljesen ismeretlen ez a hibajelenseg MS elott (?). Na, en mindenesetre eddig nem tapasztaltam ilyet es remelem tobbe nem is fogok.
Nalad mi volt a tortenet? Egyik percrol a masikra elfaradt a HDMI out? Gariztattad, csereltek a portot es azota jo?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Madoc #188634 üzenetére
Valoban igy volt, azert (is) voltam sik ideg, mert megbeszelt idopontra indultunk ... rekordot osszehozni es ugy tunik, sikerult is (a hazai xbox platformon)
(vegul a gyerekek xboxat kellett elkoboznom, hogy jatszhassak , az enyem tovabbra is csak streamelve lathato... delelott felhivom MS-t, meg nincs egy eves, remelem gyorsan viszik/hozzak majd).[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #188622 üzenetére
Ismerem őket Darksiders 3 kivételével a többivel játszottam.Ezek az igazi hack&slash játékok meg még a dante's inferno,devil may cry, bayonetta meg onimusha játékok amivel jatszottam még ebből a műfajból ps3+on.Legjobban az Onimusha 3-4 tetszett.Ps4+em nincs így nem játszottam az új God of War játékkal,gameplay-t láttam,igaz már nem volt olyan pergős,kaszabolós játékmenet mint az előző részekben de azt gondoltam hogy még azért csak oda lehet sorolni.Bár ahogy utánaolvastam már inkább akció-rpg keveréknek mondják.
[ Szerkesztve ]
-
-
axlfsi
veterán
válasz zsocy #188627 üzenetére
Mlst átvittem egy másik TV-re a gyerekekhez, ahol Xbox One megy, fullHD-ban és ott sincs semmi kép... Mintha valamitől gallyra ment volna a HDMI port 😪
Igen, azt az eject+bekapcsoló gombos display resolution reset dolgot is próbáltam már, de nem segített sajnos...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Gebriel
veterán
Ezt próbáltad? [link]
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #188624 üzenetére
Már a harmadik kábellel próbálom, persze mindegyik jó a saját eszközével (360, digitv, stb...)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #188620 üzenetére
Hack&Slash az 1-2-3 meg a Darksiders 1-2-3.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #188603 üzenetére
Az új GoW pontosan hogy hack&sash,attól hogy kicsit eltértek az előző eészektől,kicsit nyitottabb lett a világ meg egyéb dolgok még mindig abba a kategóriába tartozik.Nem véletlenül lett 2018-ban is az egyik legjobb a műfajában,és ezt nem én mondom ha nem az IGN
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Ilyet meg nem pipaltam, hatha Ti tudjatok mi lehet a baj. Probalom rovidere fogni:
Ahott egy XOX es egy Sony 4K TV - mindig is csak ezen logott, sose semmi baj nem volt vele. Ma egy napra elvittem itthonrol a konzolt es es "sima" (nem tudom pontosan milyen model es tipus), 30 ezer forintos, par eves fullHD monitorra volt kotve HDMI kabellel. Ment is szepen. Majd a nap vegen visszaraktam a TV-re es azota nincs kep... mar at is dugtam masik bementre a TV-n, de ugy sem... A konzol, mint olyan, mukodik, mert (elozoleg be volt mar konfiguralva), amikor laptopon megnezem Windows 10 alatt az Xbox companion alkalmazas alatt, akkor tudom ra streamelni a kepet, latok mindent, ... de TV-n, a HDMI kimeneten meg se nyikkan ... mi lehet a gond szerintetek es mit tudnek meg ellenorizni? Olvastam valahol xbox.com oldalon, hogy van valamilyen gombkombinacio a resolution resetre ... de attol, hogy 4K-rol fullHD-ra lett teve, majd vissza 4K-ra, miert kellene resetelni?
Tanacstalan vagyok...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Medocsabi
addikt
válasz MasterMark #188615 üzenetére
Nem az a baj, 5 perc alatt lejött a frissítés. csak nem tuodm mi változott a játékban ami miatt nincs TDM.
-
zbundy
aktív tag
Úgy látom volt egy kisebb "vita" itt amiatt, hogy azzal ironizáltam, hogy #nincsjatékxboxra. Pedig pont azért írtam, mert a ps oldal szereti ezt hangoztatni, miközben amikor épp 2 ps exclusive játék között vagyok, akkor rongyosra játszom magam one X-en 😀 Mindkét fórumra járok, mert mindkét konzolom megvan és óriási faszságokkal tudjátok egymást ámítani sajnos mindkét oldalról. Évente 3-4 ex cím jelenik meg Ps4re, amik tényleg olyan minőségűek, hogy nekem megéri emiatt tartani egy kék konzolt is. Ráadásul ott vannak a playlinkes játékok is amik nagy bulik tudnak lenni. Viszont az xbox ökoszisztéma közelebb áll hozzám és az X ereje miatt minden multiplatform játék jobban is fut a zöld oldalon és jobbak a szolgáltatások is. Így fogok nekikezdeni az új generációnak is. Nem az a kérdés, hogy melyik konzolt veszem meg, hanem, hogy melyiket először. Jah és ha nem vagyok otthon nyomom orrvérzésig a switchet 😀
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Nem tudom volt-e téma de ma letöltött a box Star Wars Battlefront2-höz egy frissitest,azóta nrm megy a team deathmatch... Folyton olyan lobbyt ad amiben az egyik csapat fullon van a másikban senki nincs. És nem is dob be senkit. Ez mi a banattol lehet? Roppant idegesítő.
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #188610 üzenetére
Mindig elfelejtem hogy a szoftver ingyen van, mert nem kézzelfogható.
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #188609 üzenetére
Az volt a baj, hogy én azt hittem, ez már egy kész dolog, és a később, amit említettél, az most lesz, októbertől.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #188601 üzenetére
Az új GoW pont nem H&S.
Az a bajuk hogy MS exklúzívok vannak. Ha nem jönnének PC-re is akkor nem mondanàk ezt a nincsjàték mantràt.
Azt persze elfelejtik hogy így az MS kb 300milla jàtékost tud lefedni 1-1 címmel.[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #188557 üzenetére
Köszi szépen, teljesen megfelel! :)
Egyébként kiábrándító, hogy ennyi hype és idő után csak ennyit tudtak prezentálni az xcloud-ból.
Arra számítottam, hogy tesztszerűen ugyan, de fogjuk tudni stream-elni a saját játékainkat a saját gépünkről mobil hálózaton valamilyen eszközre.
Ez így egyszerűen számomra kevés. -
szimszonos
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #188598 üzenetére
Ez az "exluzív cuuxok nem igazán vannak" dolog inkább úgy van ahogy céloztál rá,hogy olyan játékokat hiányolsz ami a történetet helyezi előtérbe,egyjátékos stb.Van benne igazság a részedről de van olyan akit pont ez nem érdekel.Nem akarok vitát gerjeszteni de engem pont az interaktív mesék(Beyond Two Souls,Heavy Rain) vagy a zpmbis apokaliptikus túlélő horror(TLoU,Days Gone) meg a görög mitológia(God of War hack'n slash játékok sem érdekelnek,a japán mese,anime játékokr százairól meg ne is beszéljünk.Ami itt van exkluzív játék lehet nem sok darabra de azért van akinek mint nekem pont ezek jönnek be(Gears széria,Forza stb).Az meg hogy egyesek idézgetnek,az azóta lassan szállóigévé vált "mert xbox-ra úgy sincs vagy úgy sem jön ki semmi játék" pont azért van mert a másik oldal nem tudja elviselni hogy sok embernek elég ami xbox-on van és fikázza a másikat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- OTP Bank topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest