-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz i@lex #187797 üzenetére
"de ilyen ostoba co-op ai-t még nem ....tam."
+1
Egy helyen viselkedtek rendesen nálam, de ott bitang állat módon.
Amikor az egyik területet kellett védeni a végén, egyikük felvett egy Hammer of Dawn jelölőt és tolta végig a szörnyekre az űrből érkező csapást. Na az ott fun volt. Live-Die-Respawn
-
i@lex
őstag
Nagyon kis szuper volt ez a gears 5, de ilyen ostoba co-op ai-t még nem ....tam.
Gyakorlatilag csak zavartak, és az objective failek 99,99%-a az ő haláluk miatt volt.
Amúgy patent volt a sztori, a movement és a gunfight nekem már nagyon retró.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz goboc78 #187793 üzenetére
Mint ALZA bolt nincs vele gond.
Lassan a nagyobbakat,régebbi PC-s boltokat már lekörözi kínálatban és szolgáltatásban egyaránt.
Nem csak a terem nagysága hanem a kínálata is egyre nagyobb. A szolgáltatási köreik is bővülnek.
A nyitvatartási idejük és a legtovább tart nyitva.
A Media Markt is elég nagy is kiterjedt,de ott az a gond,hogy nem a PC-s dolgokra specializálódik.Ellenben az Alza inkább az,de ettől függetlenül még mosógépet is tart a bemutató termében.
-
goboc78
tag
Sziasztok !
lehet nem idevaló téma .Rendelt már valaki az Alzáról?
Egyik barátom kinézett magának egy xbox One X gépcsomagot 131090 áron van jelenleg .
Érdemes náluk rendelni, korrektek ?
Köszi előre is a válaszokat! -
42861
senior tag
Sziasztok. Aki egy kicsit jobban elmerült már a Gears 5 horda módjában. Fejleszteném a skillkártyákat, de sehogy sem találok módot arra, hogy ami nem kell, azt bezúzzam. A 4-ben ugye mindent be lehetett. Skillkártyákat, fegyverskineket, karakterskineket, stb, itt viszont semmi ilyesmit nem találok. Hogy lehet scraphez jutni, hogy craftolni lehessen bármit is?
-
mcwolf79
veterán
válasz Döglött Róka #187790 üzenetére
Családi házban lakom.
A saját ASUS router-re AP módba van rakva, máskülönben ha külön állítottam be a saját router-en, akkor a box folyton baxakodott a dupla NAT-olás miatt. Viszont a T-home -os cucc antennája harmatgyenge, ezért oldottam meg így a dolgot.
Amúgy ha minden igaz hétvégén megoldom kábellel, akkor nem lesz ilyen gond. Addig meg elkìnlódok a wifi-vel vhogy.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
ferkoczy
tag
válasz mcwolf79 #187788 üzenetére
Ha nem lenne programod hozzá:
heatmapper -
mcwolf79
veterán
válasz parandroid #187785 üzenetére
Az a baj az 5 Ghz-cel, hogy van két fal az útban, ami eléggé fogja a jelet, 60-70 %-os a jelerőssèg. Ez az esetek 90%-ában elég is lenne, DE a WOT-nál tapasztaltam hálózati instabilitást, ami eddig kábelen betonstabil volt. Lag és ledobálás is jelentkezik, ami csata közben elég frusztrálò tud lenni.
Majd holnap meglesem a csatornákat , hátha találok kevésbé leterheltet.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Def26
félisten
válasz parandroid #187785 üzenetére
+1. Én is erre tippelek.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
parandroid
félisten
válasz mcwolf79 #187782 üzenetére
Első tippem az lenne, hogy túlzsúfolt a csatornatartomány, amivel próbálkozik. Vagy keress valami félreeső csatornát, vagy használd az 5 GHz-et, az úgyis jobb.
Van pár wifi-monitorozó progi, amivel meg tudod nézni melyik csatornát hány eszköz használ, de most fejből nem tudnék ilyet mondani.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
Gears of War 3 - 1,89€ (cdkeys.com)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mcwolf79
veterán
válasz Döglött Róka #187780 üzenetére
Azért kérdeztem, mert 5 Ghz-re minden további nélkül felcsatlakozik, csak a 2,4 Ghz-cel baxakodik. Nincs semmi extra beállítás, nincs MAC szűrés. A hibaüzenet is teljesen random, van mikor DNS hibára hivatkozik, van mikor csak simán nem tud csatlakozni.
Azért furcsa, mert a T-home -os vagy a saját ASUS router-re felmegy az 5 Ghz-re, viszont 2,4 Ghz-re egyikre sem megy fel.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Zjunior
veterán
Fifa 20 demo toltheto
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
F_Peter
őstag
válasz Döglött Róka #187778 üzenetére
Az àm a szakèrtői segítsèg. 😀
-
-
mcwolf79
veterán
Az mitől lehet, hogy 2.4-es wifi hálózathoz nem hajlandó csatlakozni a OneX???
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mike1334
veterán
válasz Döglött Róka #187771 üzenetére
A Red Dead Redemption első részében meg a GTA V-ben tuti van autoaim.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz Hunt3r22 #187766 üzenetére
A havas rész tetszett, a sivatag nem. Kb úgy nézett ki mint valami vörös szőnyeg. Semmi bajom az OpenWorld részével. Màs az ami miatt nem tudtam boldogan felàllni a székből, miutàn végeztem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zbundy
aktív tag
válasz persil #187757 üzenetére
Akarod mondani ez a te véleményed és szerinted 😀 én ugyan nem játszottam vele, de a másik topikban pár hete egymásnak ajánlották és platinazták közösen 😀 nem kell ez a "magyar kokany munka" szöveg. A Van Helsing is kurva jó játék volt és azt is ők csinálták🙂
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Magyar ügyfélszolgálat mobilról is ingyenes vagy hívjam őket vezetékesről inkább?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
-
HunChris
senior tag
válasz hungar #187762 üzenetére
De pont úgy kell, ahogy írod, beginner nehézségben játszol és a beállításokban on-ra állítani az aim-et.
Bár nem mindig működik (fegyver függő is), de ha közelítesz az ellenségre, akkor az LT-vel rámegy és követi a mozgását is. (ahogy a boot camp-ben is)[ Szerkesztve ]
-
hungar
tag
Hali!
A Gears 5-ben nincs autoaim? Kicsit szokatlan a célzás egy gears 3,4 után. Írták beginner modban van aim rásegítés de ugyse jön elő. Nem para de azért kényelmesebb lenne
-
hadam98
senior tag
válasz Dreimus #187758 üzenetére
Persze, hogy nem, mivel ez VA panel... Én jobban preferálóm játékhoz a VA-t mivel sokkal nagyobb kontraszt, jobb feketék nagyobb képfrissítés.
IPS inkább grafikai munkára van. Szóval röviden: VA panel jobb és a nem nativ 10 bit az normális mivel ez egy VA panel.[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz goboc78 #187749 üzenetére
Elotte itt erdemes ranezni tv/monitorra:
https://www.displayspecifications.com/en/model/69871260
Mert itt kiderulnek a turpisagok pl ez a Philips keszulek nem valodi 10bites panelt kapott.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz EmThor #187756 üzenetére
Ez most az inquisitor marty-r?
Mert az a jatek 8 forintot sem er, nem hogy 8 ezret.A konzolvilagnal volt egyszer valami 3500-ert(a sima kiadas persze), meg is vettem, mert imadom a wh40k-t, de masnap eladtam. Szarul megy, szarul nez ki, bugos, bena az iranyitas, unalmas is, egyszeruen egy igazi magyar kokany munka, ezzel kar volt lejaratni a franchise-t.
Az utolso jo wh40k cim, amivel jot szorakoztam az a space marine volt, pedig az egy faek komplexitasaval vetekszik. Elotte meg talan a chaos gate '98-bol.Nagyon ritka - sajnos - a jo, magyar fejlesztesu jatek, de ez a kozeleben sincs annak a par kivetelnek.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
EmThor
addikt
Warhammer 40k imperium edition 8ezer valamennyi, újra akcióban.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Bogyi007
veterán
Csessze meg! Most meg jött a mail a sikeres régióváltásról....
És persze nem lehet vásárolni - de nem is akartam igazán átváltani, miután a Supportos kollegával beszéltem. Ha ez miatt ugrott a GPU-m akkor nem kicsit leszek mérges....
-
Wesder
félisten
Vége a Gears 5-nek. Eszméletlenül kiràly volt, de nem vagyok boldog.
A miértjét nem részletezném, mert spoileres.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Beszéltem Chaten Supportos kollegával és nem tudtuk megoldani a dolgot. A végén régiót is próbáltunk váltani a profilomnak, de azt meg az aktív GPU miatt nem lehetséges, csak ha azt lemondanám, de annyit meg nem ér a dolog ofkorsz.
Megnézem még, hogy VPN alól telefonon az XBox appból törökre állítva el tudom-e költeni az 50 lírát és ha ott sem (a Dolby app ott nem érhető el) megy, akkor hagyom veszni az összeget örökre....
-
eL Geri
őstag
De imádom a Gears of Wars-t
Én a 4-est is nagyon szerettem, hiába volt az a visszhangja, hogy önismétlő.
És most nagyon jó érzés az 5-öst is nyomni (Itt sincs valami merőben új dolog, de az alapanyag is nagyon jó, és ez is nagyon jól néz ki - X-en mindenképp)
Köszönöm Xbox
(Még csak az Act I közepén vagyok.) -
oriic
HÁZIGAZDA
Lepörgött a Gears 5 stáblista. Tetszett, jöhetne akár holnap a folytatás.
Live-Die-Respawn
-
AMD Power
titán
Katasztrofálisan startolt a Gears 5 premier előtti verziója Kínában és más országokban
[link][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz goboc78 #187742 üzenetére
Attól függ hogyan szeretnéd használni.
Kanapéról/fotelból egy monitor a méretei miatt elég rossz választás,de sok esetben jobb képet ad mint egy tv.
Ha közelről akarod használni,mondjuk számítógép asztalon székből,akkor jó választás egy monitor.
Ha nagyban,messziről akarsz játszani,akkor viszont tv.[ Szerkesztve ]
-
goboc78
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy xbox one X-t
Kijelző ügyben újra kérdeznélek benneteket,mert monitorban is gondolkodom.4k monitort vagy 4K tv-t ajánlatok hozzá?
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-43UM7500PLA
https://www.lg.com/hu/monitorok/lg-27UL600-W
https://www.lg.com/hu/monitorok/lg-27UK600-
Ezt a hármat néztem a konzolhoz,három közül melyik jobb választás ?
-
-
Bogyi007
veterán
A probléma az hogy nekem a cucc ára a profilomon van, elkölteni nem tudom rá...
-
Maxxy10
addikt
válasz Bogyi007 #187735 üzenetére
Én a FM7 Ultimate Edition-t akartam megvenni de sehogy se sikerült... Minden lehetséges variációt megpróbáltam de semmi.. A legjobb szakik próbáltak ötletet adni de hiába..
Végül rá írtam a supportra, hogy hát ez meg ez van.
Először azt írták, hogy a három betűs progival próbáljam meg és menni fog.
Próbáltam semmi.
Utána ő is megpróbálta megvenni nekem az ő oldalról neki se engedte..
Végül át rakta az egész profilomat Törökbe mondván, hogy így biztos menni fog ( s közben biztosított, hogy minden szolgáltatás ugyan úgy fog menni).
De várjak 24 órát mert annyi kell a szervereknek és ami nagyon fontos, hogy a 24 órán belül ne próbáljam megvenni.
Egy nappal később próbálom semmi..
Megint írtam nekik s végül nem részletezte mit de valamit állítottak de annak pontosan 4 óra kell.
4 órával később megpróbáltam és gond nélkül ment[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Még mindig nem jutok dűlőre ezzel a Törökországbeli Dolby Atmos for Headphones vásárlással...
Pedig már régóta van török címem is beállítva. Már azzal is próbálkoztunk hogy kimondottan Törökben élő ismerős lépett be a profilommal és úgy sem akar működni...
Nem értem én ezt....
Mobilon az EXPRESSVPN alkalmazással + a mobilos Xbox applikáció törökre állítással sikerült beváltani az 50 lírát és azóta semmi....
-
veterán
válasz EmThor #187732 üzenetére
Az erősítőt nem dobozolhatom be.
Legalább 30centit hagyni kell neki felül,a könyvében is írja,plusz valóban tolja is a hőt rendesen felfelé.
Nem csak hátrafelé szellőzik az erősítő,ezért is került a szekrény tetejére.
Ha nem jön be az állványos téma,akkor megfordult a fejemben a Vesa konzol is a tv hátuljára. -
veterán
válasz DaveHutt #187727 üzenetére
Már falikonzolon is gondolkodtam,csak ahhoz meg kéne valami ízléses kábelmenedzsment is.
Az erősítőre nem rakhatok semmit,az egész teteje szellőzik és nem egy hűvös erősítő.
Alá meg nem rakhatom,a box kisebb.I.skywalker:
A polc már most is lejjebb van 4 lyukkal mint eredetileg,de még így sem az igazi.
Korábban írtam,hogy lehet kilyukasztom 3 helyen hátul a szekrényt,aztán tolok oda 3 BeQuiet 10centis ultrahalk pc-s házventiket,csak rohadtul nincs kedvem műszerészkedni.
Tápot kell neki csinálni,fúrás/faragás,meg azért anyagilag vagy 10-15e ft lenne.Nem is az anyagi része a lényeges,hanem hogy rohadt lusta vagyok nekiállni. -
Wesder
félisten
válasz szupermacs #187726 üzenetére
A pàrbeszédek itt-ott elég gagyik szerintem. Olyan mint egy B kategóriàs akciófilm. Act IV/1-nél tartok.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Project REsistance teaser trailer
További infók a Tokyo Game Show-n.
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz oriic #187720 üzenetére
Xiaomi Air Purifier Pro 0-24 megy a 21nm-es szobában,alig van por,emiatt alig kell takarítanom.
Amúgy se volt sok,de így alig találok valamit,pedig a fekete médiaállványon szokott valamennyi látszani pár nap után.
Direkt a nagyobbik légtisztítót vettem meg,így biztosan hatékony. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DaveHutt #187717 üzenetére
+1
Illetve Vertical Stand userek ilyenekkel is sűrűbben találkozhatnak, főleg kicsit porosabb lakásokban:
Én tapasztaltam, volt Project Scorpiom day-1 de egy idő után lemondtam arról, hogy vertical standet használjak mert saját gépemnél láttam milyen mennyiségű dzsuva összejöhet egy olyan kis helyen.
Live-Die-Respawn
-
arnod_2
újonc
Sziasztok! Srácaimnak van egy Xbox-a. Szeretném korlátozni a játékidőt de úgy láttam, hogy csak egy másik x életkor alá eső profilt tudok korlátozni így (szülői felügyelet). Eddig úgy játszottak rajta, hogy volt egy fő profil és az egy-egy játékban elért eredmények, pontok +pályák stb ehhez kapcsolódnak. Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ha létrehozok egy új profilt akkor ugyanúgy használhassák az adott játékot és az abban elért eredményeket + a Live-ot, vagy ez így reménytelen? Üdv
-
DaveHutt
őstag
válasz Sys85 #187707 üzenetére
Oldalról szív a gép friss levegőt, ha oldalára fordítod, akkor az egyik oldalról csökken a levegőbeáramlás. Ugyan nem teljesen, mert egy kis rés marad a Vstanddel, de messze nem annyi, mintha szabadon lenne. Hosszútávon a csökkent szellőzés minden elektronika élettartamát csökkenti.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #187715 üzenetére
En mar megvettem remelem nem csalodok. Eddig latottak nagyon bejonnek.
Most mar csak egy modern BFre vagyom.
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #187714 üzenetére
Királyság. Kíváncsi leszek rá. Idén nem nagyon kell költeni semmire, talán majd erre.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
veterán
válasz Zjunior #187711 üzenetére
Aliról ritkán rendelek.
Pár csomagom tűnt már el,persze visszakaptam mindig a pénzemet,de akkor is...
Ha meg nem tűnik el,akkor egy örökkévalóság mire megjön.
Gearbestről/Banggoodról még 1 csomagom se tűnt el,csak ezeken az oldalakon meg a másik fajta állvány van.
Akkor inkább Amazon,ez 1 hét múlva itt van. -
spiky03
veterán
válasz l.skywalker #187700 üzenetére
Én épp ezt tolom már egy ideje.
Remélem idén kijatszom majd.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
veterán
válasz Zjunior #187709 üzenetére
Rosszul fogalmaztam.
A kialakítására értettem,hogy gyári.
Ugye van ami olyan mint pl a gyári one s állvány,meg van ez a vastagabb rácsos aljú,amibe belefekszik az oldala.
Na nekem az előbbi tetszik.
Amit I.skywalker linkelt pl ilyen,gyorsan meg is rendeltem a német amazonról.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz l.skywalker #187706 üzenetére
Nem tudtam,hogy 100% gyári nincs.
Ha csak ilyen van,ez is megfelel,nekem a kialakítása a lényeg,az legyen olyan,mint amit linkeltél is. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sys85 #187703 üzenetére
Az X-hez nem volt gyári önállóan vásárolható állvány, csak a Project Scorpio Edition gépek mellé csomagolva.
Önállóan megvásárolni ha "hiavatalosat" akarsz, akkor az official licensed product kategóriában lévők jók. Megjelenésekor ez volt az első ilyen termék: [link]
A dobozán látszik melyik Xbox licensed.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
veterán
Urak!
Itthon lehet valahol eredeti Xbox One X Vertical Stand-et kapni?
Már több konzolos webshopot átnéztem,de semmit se találok,még a google se nagyon dob ki semmit.Persze utángyártott van,de engem a gyári érdekelne.
Vagy csak én vagyok láma?[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Na végig vittem a Gears 5-öt komolyan csak 4 Act? Ez az egész megint lezáratlan maradt remélem, hogy elő állnak új résszel 1-2 év múlva. A vége nagyon epic volt, kiváncsi leszek a folytatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- NBA és kosárlabda topic
- Popcorn Hour topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest