Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
szupermacs
veterán
válasz Nagypisti031 #170197 üzenetére
Mobilos Xbox appon próbáltad?
-
Nagypisti031
lelkes újonc
Sziasztok 3 napja vettem egy xbox one x et megleptem magam vele nagyon tetszik grafika is gyönyörű egyszóval imádom, de akadnak problémáim amit eddig nem sikerült orvosolni és nagyon megköszönném ha Valaki segítene nekem! Kaptam a konzolhoz egy hónap game pass elofizetest, és 3 honap xbox live gold ot, forza horizon 4 et és egy motorsport 7 et ezek közül mindet sikerült aktiválom egyedül a gold elofizetest nem engedi akárhányszor próbálkozom nem engedi kérlek segítsetek!
-
Madoc
veterán
Többször leirtuk hogy home-olás után már le is lehet törölni a home-olt profilt.
Az összefoglalóba a home-olásnál ez a leírás hibás. Légyszi topicgazda, javitsd.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #170194 üzenetére
Igen lehet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
StLui
veterán
válasz N.YCityBoy #170192 üzenetére
akié a játék annak a profilja még most is ehhez a géphez van home-nak beállítva
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
veterán
Világosítson már fel valaki, hogy lehetséges az, vettem ma egy boxot semmi profil nincs rajta viszont a games mappában azon belül a Ready to install résznél van olyan 12db játék, és mindegyiket le tudom tölteni és minden további nélkül tudok is velük játszani
És még egy kérdés, ugyan erre a gépre letöltöttem a Resident Evil 2-őt és a mentést beszinkronizálja viszont utána azt írja, hogy nem kompatibilis a mentésem! Ez mi!?
Ilyen még nem volt soha, hibás a mentés esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #170189 üzenetére
Azért az Argentín Store-t ne keverjük ide. Semmi köze ahoz a példàhoz amit Crytek említett
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Crytek #170188 üzenetére
Igen ennél a játéknál valahogy nagyon nagy eltérések vannak, még storen belül is!
Argentin storen a sima változat átszámolva 7500ft-ra jön ki Mondjuk az sem sima, mert már betette nekem a Metro Reduxot is a listámba, tehát 2 játékot kapsz ennyiért!
Ennél olcsóbb jelen pillanatban nincs👍[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Biztos volt meg minden de én még nem igen láttam egy frissen megjelenő címnél ekkora eltérést..
Metro: Exodus - Aurora edition - Xbox One 19590 Ft
Metro: Exodus - Aurora edition - PC/PS4 31090 Ft
Mondjuk ez azért érdekes mert amazonon és elég sok helyen ugyanannyi mint a 3 verzió .
Alza vajon miért adja olcsóbban a One-osat?Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
válasz MrPeekaboo #170185 üzenetére
Péntek óta kétszer próbáltam játszani vele, de egyszer sem sikerült. Vissza is mondom az előrendelést. Mondjuk nem csak emiatt, hanem mert az utóbbi hetekben jöttem rá, h ez is egy (a Destiny-hez hasonló) időrabló játék lesz. Engem csak a sztorija érdekelne valamennyire, az meg jó lesz pár hónap múlva Access-ban is.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
MrPeekaboo
senior tag
Ez az Anthem VIP Demo elég botrányosra sikerült, mert elég sokan, többek közt én sem tudok normálisan játszani vele. Állandóan megakad a töltés képernyőn kb. 95% körül, aztán újraindítva vagy elindul a korábban megkezdett küldetés vagy sem.
-
válasz #80123904 #170181 üzenetére
Oké. És az működhet, hogy az egyik gyerek játszik az xboxon, (ami nekem home-nak van beállítva,) a másik meg PC-n az én profilommal? Csak azért kérdezem, mert az erősebb asztali gépen még win 7 van, feleslegesen nem frissiteném.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
TaRka94
senior tag
válasz #80123904 #170155 üzenetére
Én 3-on lakok, de nálam durván por van, gondolom az ágynemű miatt.
Wesder: gondoltam erre de x360nál hallottam olyat h nem tett jót a lemezolvasónak.Más dolog. Az miért van hogy amúgy fasza a pingem de multin játszok olyanhoz dob be, ez pl MW3 hogy laggolok. Alapból ilyen 100-125 ös pinggel keres szervert.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. A home-olás hogy működik Win10 rendszeren? Az én profilomra van minden megvásárolva. Ugye xboxon tud játszani az egyik gyerek. Eközben a másik tud csatlakozni a saját profiljával mondjuk Sea of Thievesben úgy, hogy Win10-es gépet használ? Vagy ez csak az én profilommal működhet?
Magyarul: Ha a PC-n bejelentkezik a gyerek a saját profiljával, akkor hozzáférést kap az én játékaimhoz?
(bocs, ha bonyolultan fogalmaztam, de remélem értitek mit akarok. )Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz kakuk.tamas #170174 üzenetére
Nekem az S az Delta volt azt hiszem és ott is eljàtszotta ugyan ezt.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz sugarforce #170173 üzenetére
Épp ez az, hogy én is az vagyok, de ilyet még sose csinált. Mindig bekapcsoláskor szokott szólni, hogy 'Hé Tesó, van egy ápdét, vagy felrakod, vagy offline...'
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #80123904 #170171 üzenetére
Nem halasztgatom, insideres vagyok, beta update volt.
De így még soha az életben nem jártam.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #170167 üzenetére
Mióta halasztgattad a frissítést? (Csak mert több, mint 1 hónapja nem jött stable frissítés.)
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Polllen #170168 üzenetére
Hátdekapjákbe.
Egyrészt nyerésre álltunk (ez nekem vesztésnek minősül), másrészt kapok negyed óra bant, mert kiléptem a meccsből...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Polllen
nagyúr
válasz kakuk.tamas #170167 üzenetére
Az MS ebben mindig jó volt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
veterán
-
mike1334
veterán
válasz N.YCityBoy #170164 üzenetére
Jah...azt hittem a polcra akarod kitenni, úgy, hogy bele se nézel. Annak nem látom sok értelmét
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
veterán
-
mike1334
veterán
válasz N.YCityBoy #170160 üzenetére
Akkor miért vetted meg, ha ki se bontod? Ezt sose értettem...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
veterán
-
veterán
-
válasz Dreimus #170144 üzenetére
Köszi. Ez alapján beállítom. Nem tartom magam technikai analfabétának, de annyi mindent lehet állítani, hogy simán elveszek közte. A kézikönyv sem adott túl sok támpontot. És tényleg mehetne ez az összefoglalóba. Sok embernek hasznos lenne.
-
TaRka94
senior tag
Srácok ez a vertical stand állvány megéri? Valaki használ ilyet? Úgy tudom nem túl jó úgy használni a boxot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DaveHutt
őstag
-
woryz
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudnék beállítani szülői felügyeletet?
A Microsoft oldalán megtaláltam, hogy létre lehet hozni családi csoportot, de oda kér email címet. A gyerek meg csak 10éves, gmail fiókot meg csak 13 éves kor fölött enged létrehozni... Esetleg adjam meg a telefonszámát? De oda fog érkezni bármiféle kód a jövőben (vásárlás visszaigazolás, stb)? Kicsit elveszettnek érzem magam... -
Dreimus
senior tag
válasz icemad #170140 üzenetére
Ne HDR-t kapcsolja üzemmódnak, mert az szoftveres és nem valódi, még a nagyobb tv-k esetén is rossz eredményt ad. Minden esetben konzolok esetén vagy standard vagy game mód javasolt, a kisebb input lag végett.
Sony esetén a feljavított jelet-et kell bekapcsolni adott HDMI port-ra és akkor kapsz hardveres HDR-t. Samsung esetén UHD HDMI COLOR, amit adott HDMI port-ra be kell állítani és LG esetén pedig UHD DEEP COLOUR.Szerintem ez is mehetne lassan összefoglalóba
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #170138 üzenetére
Jaja
Prohardver többet értékesített belőle, mint az Xbox store . Illetve szerintem Zukiberg is beelőzte a store-t.
Vásárban a románok nem tolták rám úgy az edénykészletet zoknival, mint facebook hírfolyam Fallout/BfV kulcsokat -
nagyúr
válasz IntelKiller7 #170138 üzenetére
Erre majdnem fogadni mernék, miután kipróbáltam a játékot...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
axlfsi
veterán
válasz icemad #170029 üzenetére
Nos, megnéztem. Nálam így néz ki, elejétől fogva ezekkel a beállításokkal játszom. Egyáltalán nem fakó semmi. Mesések a színek, fényerő, a minden.
Esetleg számíthat, hogy melyik HDMI portot használod (?)
Ugyebár, nem egyformák...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
y300fire
tag
Amire megjött a Mastercard lejárt az éves game pass akció.
Csak havit ajánl 3000 ft-ért... Valami ötlet esetleg? -
Because
őstag
hmm akkor lehet itt lesz valami, bár külföldi fórumokon olvasni a jelenségekről... játékmenet nálam is rendben van, csak a videók borzalmasak
-
törölt tag
válasz Because #170129 üzenetére
Hm. Én még fat One-on játszottam. Természetesen úgy, hogy letölthette az átvezető videókat előre és nem közben töltötte le, ahogy ment a videó. Egyáltalán nem emlékszem akadozásra. Az egész játék teljesen jó volt.
A hibák se jöttek elő nálam.Mondjuk most hogy írom ezeket a sorokat. Az X megjelenésekor jött ki javítás hozzá és mintha a DF videóban pont azt emelték volna ki, hogy bekerült pár grafikai bug vele együtt, ami az alapjátékban nem volt benne.
-
Because
őstag
gondolom próbáltátok a Quantum Break-et és nem csak nálam szaggatnak a játékbeli és az előszereplős videók amúgy élvezetes, de hogy ennyi idő után se javítottak rajta... már az elején a másik irányba fordult a karakter és úgy "élesztgette" a haverját a nagy semmit markolva vagy éppen most megakadok a levegőben egy ugrás után
[ Szerkesztve ]
-
válasz chipesz #170123 üzenetére
Azt esetleg meglehet csinálni streamelésnél, hogy 2 ember használja? Mondjuk Battlefield 2-ben, profil1 játszik közvetlenül az xboxon, profil2 meg Win10 gépen streamelve? Gondolom nem. (de baromi jó lenne...)
-
nagyúr
Kihasználtam a GP lehetőséget és kijátszottam tegnap énis a Hellblade-et, XBox X enhanced-en... hű ez tényleg egy "beteg" de zseniális videó-audió elmény volt.
Eszméletlen...Énis csak ajánlani tudom, tényleg ott van a legjobb játékok között ebben a generációban.
Megnéztem a feature videóját is... nekem eszembe sem jutott játék közben hogy ez egy pszihó betegséget is szimulálni akarna...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
correctman
tag
válasz XboxGamePass #170122 üzenetére
Remek. Köszi.
-
chipesz
őstag
válasz Nagypisti031 #170119 üzenetére
Windows 10-es Xbox appba lehet csak streamelni a konzolról. Azt is csak helyi hálózaton belül (hivatalosan).
Összefoglalóban van leírás hogyan lehet távolról is elérni. Én megcsináltam, működik is, viszont sokszor megszakad a kapcsolat, illetve a technológiai korlátok miatt mivel nem helyi hálózaton streamelek, hanem távolról, így késve jelenik meg a kép (másodperc töredéke, de természetesen érezhető). Szerintem ez így alkalmatlan a távoli játékra, nem tudom bárki is használja-e ezt innen, vagy élvezhető-e számára ilyen formában.
#170121 correctman: nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
senior tag
válasz correctman #170121 üzenetére
Röviden: nem.
-
correctman
tag
Sziasztok
Karácsonyra megleptem magam egy XBOX-al és lenne egy amatőr kérdésem. Megvettem a Battlefield 5-öt lemezes verzióban. Meg lehet oldani, hogy elinduljon a játék anélkül, hogy bent van a lemez?
-
Nagypisti031
lelkes újonc
Sziasztok a remote play hogy működik xbox one? Láttam youtube on hogy androidos telefonon játszott az illető nem tudom hogy ez most kamu videó volt vagy igazi de felkeltette az érdeklődésemet tudtok róla valamit?
-
hav
tag
Sziasztok!
Tudtok javasolni megbízható és olcsó lehetőséget 12 havi Gold vásárlására?
Köszi!
-
tthom
senior tag
válasz KardosAttila #170104 üzenetére
Hát, itt a gyerekek sajnos már rágják a fülem, hogy nagyon jó, ők szeretnék későbbre is. De ha lehet az összes karakterrel.
Szóval most nézem egy darabig az akciós árat... 5 napom van, hogy rábeszéljenek.
-
Wesder
félisten
Giftként vàsàrolt PA cím működik W10 alatt? Hogy kellene aktivàlni?
-
törölt tag
Dice vágja a játékfejlesztést. Bfv-ben partiban a legjobb érzés a loading ikon fekete háttérrel. Tudsz lőni, minden mozogni, csak semmit sem látsz közben ezek se látnak tőlem több pénzt, vicc.
-
Dzsuri89
őstag
válasz Wesder #170103 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor gondolod majd ellenkezőleg.
Annyi a jó benne, hogy nem kell elemeket cserélgetni, ha játék közben jelez a kontroller, akkor csak rádugod a kábelt és mehet minden tovább, viszont egy töltéssel fele annyit tud, mint egy jó fajta tölthető elem.
Enyém lassan most lesz egy éves, kíváncsi vagyok meddig fogja bírni, de ha elahalálozik tuti nem veszek mégegyszer. -
StLui
veterán
-
KardosAttila
aktív tag
Remélem a free play days el fog tartani vasárnap helyett keddig, ahogy szokott, nagyon jó ez a fighterZ (és tömör, mindössze 5-6 GB)
-
Wesder
félisten
Eszméletlen jó ez a Play&Charge Kit. 3 nap alatt 8 óra jàték utàn bőven több mint a fele megvan az akkunak. Pozitívan csalódtam azt kell mondjam.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest