Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz N.YCityBoy #170698 üzenetére
Ráadásul abból űrhajó edition is készült.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Def26 #170686 üzenetére
oké, de egy streaming világban nem sok értelmét látom elköteleződni egy szolgáltatóhoz. Igaz, hogy várhatóan úgyis 1-2 éves hűség akciók lesznek, hogy megakadályozzák a felhasználók ugrálását a szolgáltatók között.
A verseny jó a felhasználóknak, de szerintem most pont nem örülne se az MS se a Sanyi egy újabb versenytársnak. Esélyes lenne sajnos, hogy az MS eladja akkor a gaming részleget, akár az Apple-nek, olyan feltétellel, hogy akkor az ő felhő szolgáltatását kell x évig használniuk. Profilt tisztítana és továbbra is részesedne a gaming piac bevételeiből. A bevétel/nyereség mutató az MS-nél úgy javulna vállalat szinten, ami számíthat a tőzsdén és a részvényesek a legyet megb.sznák röptében egy áremelkedés vagy magasabb osztalék miatt. -
veterán
-
veterán
-
Dinter
addikt
Sziasztok, kicsit off, hátha tud valaki segíteni.
Van két X360 kontrollerem, semmi bajuk nem lenne, csak kontakthibás lett a kábel. Rendeteltem kettőt az aliexpressről. Az egyik kontrollert úgy csináltam meg, hogy a saját kábeleit újra odaforrasztottam, a másikat pedig az új kábellel szerettem volna. A saját kábeles működik, új kábelnél pedig csak felvillan 2 led és elalszik. Annyira nem tudok forrasztani, de szerintem jónak kéne lennie. Lehet, hogy a kábel rossz? Valaki tud esetleg segíteni?
-
bilon73
aktív tag
válasz FollowTheORI #170687 üzenetére
nem biztos.
nekem van apple tv-m. nem értem miért nem csinálnak belőle gamer konzolt. (persze értem)
de vannak játékok amiket inkább azon játszom. pl just dance. olcsóbb és jobb is... -
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz Baltazár123 #170685 üzenetére
én simán váltanék apple -re, ha mondjuk ők lennének a 4. konzol gyártó. Multi címek arra is jönnek és sokkal szimpatikusabb cég mint a MS vagy a sony.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Baltazár123
senior tag
válasz ferkoczy #170680 üzenetére
Az egy jó kiindulási pont, hogy a sanyinak 17,7milliárd mellett maradt 1,6milliárd nyereségekb 10%.
Azt gondolom, hogy az MS gaming se tud nagyobb nyereséget termelni százalékosan, főleg amikor havi 2-300ft a gamepass most már egy jó ideje
Meg náluk van egy olyan kapcsolt bevétel is, hogy mi van akkor, ha valaki a gamepass miatt vesz csak legális windowst például? Az a bevétel máshol látszik, de vállalat szinten már jelentkezik.
Meg ugye azt mondja a főnök, hogy a gamepass a PC-n egy stratégia terméke: Microsoft CEO Satya Nadella says that “bringing [Xbox] Game Pass to the PC” is a big part of the company’s future for its Xbox services.
Láthatóan nagyon készülnek a streaming korszakra és rájöttek a nagy igazságra, hogy konzolok számában nem tudják verni a sanyit, de nem is kell, ha a streaming lesz az alap játékos platform.
Az meg külön pikáns rész a történetben, hogy a sanyiéknál a gaming messze a legtöbb profitot termelő részleg és megroppannának nélküle, addig az MS esetében meg tényleg felmerülhet, hogy a gaming nem tudja hozni a vállalat általánosságban mutatott profit rátáját Korábban volt már nyomás az MS-en, hogy adja el a gaming részleget, de ők látják a fényes jövőt, mint kapcsolt szolgáltatás a felhő megoldásukhoz. Meglátjuk majd.
Igaz, miután az Apple feltalálta az internet kapcsolaton keresztül történő játék futtatást aka streaminget, azóta reszkethet az MS meg a Sonyi is, hiszen a világ legjobb minőségű és(/vagy?) természetesen a legdrágább streaming szolgáltatása úgyis az almásoktól jön majd
Lesz itt még nagy harc, izgalmas évek jönnek. -
bilon73
aktív tag
húúú...tegnap beparáztatott a box (ones).
fekete képernyő fogadott bekapcsolás után. a menüt előhozta, de ott megint semmi, nem lehetett sehova lépni.
bejelntkezni be tudtam, de semmit nem lehetett csinálni.nagy nehezen, sokadjára sikerült factory resetet csinálni. most jó.
de na, ilyet ne csináljon már...
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #170673 üzenetére
lehet itt elveszni a részletekben, meg ki/megmagyarázni a dolgokat, de az eredeti felvetésen ez nem változtat: egy csupán bevételi adatokat tartalmazó jelentésből nem lehet/szabad egyből arra következtetni, hogy hajj de jól teljesít egy vállalat valamelyik részlege.
-
Zoleee83
addikt
Nem offolnék szét egy xbox topicot, de ez nem egészen így van, a Blackberry történetet egészen közelről láttam, ott például sem a hardware-rel, sem a software-rel nem volt baj, sőt, a világ legmegbízhatóbb szoftvere volt üzleti vállalkozásoknak fejlesztve, ami szintén a marketingen és a késői kapcsoláson hasalt el.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
StLui
veterán
Amikor még jól működött a rendszer az app fejlesztők már akkor kiszálltak, a legfontosabbak is (FB..stb). Ez volt a legnagyobb telefonos buktám, csalódásom, azóta nem is vagyok hajlandó komolyabb pénzt adni semmilyen telefonért.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ferkoczy #170670 üzenetére
De nincs annyira kisajátítva a piac, mint ahogy volt a WP idejében. Hardwer szinten sem sikerült TOP3-as gyártóvá előlépnie az MS-nek ill. szofter szinten is az utolsó helyért harcoltak a Blackberry-vel. Nem mindegy, hogy a piac 33%-a vagy pedig 2%-a kíváncsi a termékedre. Az előbbi még nyereségessé tehető, az utóbbi már sehogyansem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
smokiii1
aktív tag
válasz Zoleee83 #170668 üzenetére
Én is nagyon szerettem a wp-t. 2 telóm is volt. 620 és 735 ha jól emlékszem. Mindkettő jó volt. Stabil rendszer, jól összerakott telók, a maguk idejében gyorsak is. Alkalmazás meg volt rá dögivel az áruházban, legalábbis én mindent megtaláltam ott amire szükségem volt.
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #170663 üzenetére
szerintem pont jó példa a WP (amúgy egy dologról beszélünk :-P )
ha anno, amikor úgy ahogy ment, kiírták volna, mennyi annak az üzletágnak a bevétele, sokan azt mondták vona juhhééé, sikertörténet (ahogy most az xboxra)
közben meg veszteséges volt, és egy idő után az MS azt mondta, kösz, ennyi.
nem érte meg finanszírozni, ahogy írtad.
ok, nem valószínű, hogy az xbox minuszban van, de mindannyian csak "de nem tudom elképzelni" vagyunk :-) -
Bishi
tag
Húú most ez az Operencia: The Stolen Sun hír nagyon megmozgatott. Kis hiánypótló régi módibb rpg. Ráadásul Game Passban. Remélem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Def26 #170664 üzenetére
Hát a WP pedig egy kifejezetten jó rendszer volt hulladék marketinggel megtámogatva!
Sikerült a Microsoftnak kukáznia az amúgy gyors és nagyon megbízható rendszert.
Nem voltak rá appok, nem tudták ösztönözni a fejlesztőket rá.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #170665 üzenetére
Nekem is még megvan a 640 LTE-m
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #170665 üzenetére
na tessék, egy érintett.
-
Def26
félisten
válasz ferkoczy #170662 üzenetére
wp az tényleg gáz volt. Emlékszem a fórumon mennyit röhögtünk meg hecceltük a vér MS tulajokat akik nem voltak hajlandóak elengedni.
Szerintem most nincs nagy gond a boxal, vásárolják a stúdiókat, jó minőségű termékeket dobnak piacra, szépen fejlődik is. Nekem tényleg csak a dashboard borzolja az idegeim, pedig próbálom elengedni de nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ferkoczy #170658 üzenetére
Igen az valóban nem szerepel benne, hogy ez a bevétel (Gaming revenue increased 8% (up 9% in constant currency) with Xbox software and services revenue growth of 31% (up 32% in constant currency) veszteséget csökkent vagy nyereséget termel. De nem tudom elképzelni, hogy masszívan veszteséges lenne, de még ha az is, láthatóan fejlesztik.
(#170662) ferkoczy:
WP rossz példa. Amikor elkezdték is már lemaradásban voltak a piacon és ez az évek alatt csak nőtt és nőtt. Ugyanaz volt a példa mint a Nokia és a Blackberry története. Egy idő után nem érte meg finanszírozni. Ez nem azt jelenti, hogy nem lett volna rá forrása az MS-nek, hanem nem érte meg, mert drasztikusan csökkent az aktív készülékek száma. Az Xbox esetében ez nem mondható el.[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Másoknál is nagyon lassú a főmenü one s-en?
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #170656 üzenetére
na de az nem a gaming, hanem globálisan...
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #170656 üzenetére
ebből igazán fordíthatnának a dashboard programozókra is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ferkoczy #170655 üzenetére
Első táblázat ITT
Net Income (Loss) (Three Months Ended December 31.)
2018 As Adjusted for TCJA (non-GAAP) - $8,577 billion[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #170648 üzenetére
Durva!! Szep szamok ezek. Fejlodik nagyon durvan. Mondjuk tesznek is erte. A 2018 fejlodes meg eszmeletlen.
[ Szerkesztve ]
-
-
mcwolf79
veterán
Úr Isten mi megy már megint odaát Ha épp nem egy Xbottal veszekednek akkor unalmukban egymás pèniszèt kènyeztetik Sosem értettem miért pörög jobban a PS4 topic. Most már tudom
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
l.skywalker
Topikgazda
XLive Monthly Active Users (millió)
Negyedéves bevételek a Gaming üzletágból (millió dollár)
Az elmúlt 4 év bevétele a Gaming üzletágból (millió dollár)
Az elmúlt évek bevétele az ünnepi (Holiday) időszakban (millió):
2014: $3.70 billion
2015: $3.60 billion
2016: $3.62 billion
2017: $3.92 billion
2018: $4.23 billionNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
_Csordi_
csendes tag
Kérdés az xbox one x felhasználókhoz: 2 napja vagyok tulajdonosa egy ilyen konzolnak, de a hozzá adott kontroller furcsán viselkedik: 15-20 percenként megszakad a kapcsolat a gép és a kontroller között. Ez nem tudom mennyire üzemszerű állapot, de engem nagyon zavar. Mit tudok ezzel a problémával kezdeni? Esetleg gyári hibás a konzol vagy a kontroller? Az elemek jók a kontrollerben és a konzoltól 1,5m - 2m -es távolságban használnám a kontrollert. Köszi a tippeket előre is.
-
negyven2
veterán
Bekerült a Game Pass kínálatába a Tomb Raider: Definitive Edition.
Tölthetőek a Február első felének, Games with Gold játékai:
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Thusor
őstag
Xbox 14 nap gold es 1 hónap game pass.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Tin
veterán
válasz #22718208 #170634 üzenetére
hát, végül is csak én dolgozom ebben jó 20 éve, de biztos rosszul tudom, persze kérdés, hogy mit is? merthogy nem állítottam semmi konkrétumot.
amit fent leírtam, sajnos az a nagy helyzet. azért van ez a sok hiba, mert egyre több a silány, igénytelen, alul (és gyorsan) képzett programozó, az azok feletti managerek, és odaengednek olyanokat ezekhez a rendszerekhez, akiket nem szabadna. az, hogy itt most konkrétan mi okozta a problémát (állítólag deployment hiba), vagy a múltkor (állítólag dns hiba), sose tudjuk meg, de az mindenképpen megmosolyogtató, hogy azokra bíznád a dolgot, akik elcseszték
az meg, amit leírtam, hogy egy ilyentől fekete képernyőt látsz, szimpla programozói (és qa) igénytelenség. elég gáz, hogy test case sem volt erre az esetre, ami simán előfordulhat. én megértem, ha szerinted "normális", vagy "belefér", de azért ugye megérted, hogy engem, aki ebben a szakmában dolgozik, és napi szinte tapasztalja az igénytelenséget, kicsit nehezebben érint, és hangot adok neki.
amúgy meg: písz, és zárjuk le, mert ez nagyon offtopic.
-
DaveHutt
őstag
válasz IntelKiller7 #170477 üzenetére
WB Game EA Accessben? Miről maradtam le? Két legpénzéhesebb kiadó közös platformot nyit?
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #170629 üzenetére
Origin Access van PC, ne szólogass be a TG-nak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szimszonos
őstag
válasz IntelKiller7 #170477 üzenetére
Batman játékok EA Accesbe?Na azt várhatod,mivel nem EA játék.PC-én nincs is EA Acces szolgáltatás,amire te gondolsz az az Early Acces,ami hasonló,csak teljesen más ☺.
-
válasz Def26 #170622 üzenetére
Kisgyerek koromban nagymamám kemencében sütött kenyeret. Azt az igazi 4 kilósat. Amíg el nem temetnek, el nem felejtem az ízét. Az még kenyér volt! Ez a mostani még a hízónak sem kell, mert az sem eszik akármit...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Cyrin
addikt
Rosszul tudjátok. Az történt, hogy betették update-be a magyar menüt, amin a kolléga már tavaly óta dolgozik, de nem sikerült még rendesen lefordítani a menu szót, hiába dolgoznak rajta már lassan egy éve, és ettől lehalt a rendszer...
-
szimszonos
őstag
válasz HKorn #170492 üzenetére
Nekem szerencsére mindig van olyan játék a több mint 200 játékból,amiért érdemes kemény 200-300ft-ot havonta rá beruházni.Dirt 4 a felénél járok,még a FH4-et is megakarom nézni mit hozott bele a nemrég kijött frissítés.Na meg a PES 2019 amivel haverok ellen szoktam multiban nyomni.Ha szétnéznék még biztosan találnék párat,de most mindet félretettem mert belemerültem a Far Cry 4-be,már 2x kitoltam anno mikor kijött 360-on,utana meg ps3-on,de Xbox One-on se akartam kihagyni a grafikai tuning miatt.Csak kicsit időigényes sok mostani fps játékhoz képest,mert 50 órát simán bele lehet pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz #22718208 #170619 üzenetére
Képzeld, anyámat az idegesítette fel, ha elzárták a gázt és nem tudott főzni, öreganyám szerint meg nincs ezzel gond, mert az ő idejében kemencében sütötték a kenyeret és ahhoz meg csak fa kellett.
-
törölt tag
Akkor neked szerintem jelentkezned kell az ms-hez programozónak!
Nem mellesleg a legnagyobbak, face,google stb... is szokott néha szarakodni. Pedig nyilván ezeknél is programozók serege dolgozik nap mint nap.
Engem mindig megmosolyogtat , amikor egy (bármilyen)globális vagy régiós leálláskor jön néhány lelkes hozzáértő és megmondja ,hogy mi a hiba , vagy hogy mit és hogyan kellene csinálniuk. :-)
Egyébként vicces látni, hogy befosott a fél internet ,hogy most nem lesz xboxozás. Sajnos ez ilyen, ahol dolgoznak ott hibáznak is. Csinálok addig bármi mást , ha ma nem is, de holnapra csak rendbeszedik a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz bandi0000 #170617 üzenetére
dehogy frissítés, összefosta magát az MS felhő már megint. múlt héten nem ment a céges office365 levelezés vagy 12 órán át. annyit mondtak, hogy valami dns szerver kavarodás volt az oka. azon röhögtem, hogy mi lett volna, ha ez a gamer networkjükket történik meg. erre tessék. ilyen az, amikor lassan már mindent 3 hónapos gyorstalpalón tanult indiaiakkal csináltatnak. de az ibm ennél sokkal szebbeket szokott prezentálni, 1-2 napos leállásokat lazán.
és hogy hogyan detektálnám? ha 5mp a timeout, akkor lefuttatom azt a vizsgálatot, ami a settings menüben van, és voilá, kiírja, hogy melyik szolgáltatások mennek vagy nem.
úgy fest, hogy egyszerűen alapnak vették, hogy a szolgáltatások mennek. ha a gép induláskor látja, hogy nincs net, akkor átvált offline üzemmódba, de ha van net, külön nem figyeli, hogy a szolgáltatások mennek-e. ezt nem nagy cucc leprogramozni, főleg, hogy az ellenőrző programkód már meg van írva. csak meg kéne hívni.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Nálunk is megy már je!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Tin
veterán
amúgy érdekelne, hogy a fejlesztésről senkinek nem jutott eszébe, hogy kidobjon egy ablakot ilyenkor, hogy "probléma van az Xbox szolgáltatásaival", majd alá, hogy "újrapróbálkozik" vagy "hálózat nélküli használat", és akkor nem paráztatják be a fél világot ezzel?
ha leveszed a hálózatról, gond nélkül megy. és a poén, hogy ha belépked az ember a beállítások / hálózat alá, majd akkor kapcsolja vissza a netet, akkor ott pontosan ki is írja, hogy az "xbox core network services"-el van a gond. ugyanezt a vizsgálatot elvégezhetné bekapcsoláskor is.
gondolom a következő frissítésbe ez majd bekerül. mert amúgy így elég gagyi.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Nem értem mi bajotok, nálam simán bekapcsolt, hiba se volt, sőt még játszottam is a BloodBorne-nal...
Xbox One: bandymnc
-
Trenew
tag
-
rongaucho
tag
Sziasztok!
Új XO S, 1 hónapja használják a gyerekek. Most egy bekapcsolás után csak "sign in" menüpontig jutunk el, de már az sem működik, csak az xbox gomb megnyomásával történik valami. Illetve még az a képernyő jön be, hogy "turn console off, turn controller off, close", ezek közötti "ugráláshoz" működik a bal kar is.
Kb. 10 újraindítás után már időnként bejön a kezdő képernyő, rajta a játékok/appok, de azon sem működnek a gombok, ill. az xbox gomb megnyomásával hol elhalványul, hol erősödik a képernyő fényereje.
Mi a franc lehet ez? Nem lehet, hogy megtelt a tárhely (most töltöttünk egy csomó játékot), és ez okozza problémát? Hard resetelni lehet/érdemes?
Vagy garanciális szervíz?
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Akinek van kedve Rocketezni hajnalig, várom.
-
Jovanny2
őstag
válasz Fox Mulder #170601 üzenetére
Reméljük nem épp most gyepálták ki a SGD fizetést a store-ból.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Def26
félisten
válasz Jovanny2 #170602 üzenetére
Most sikerült kikapcsolnom, de nem piszkálom, mert folyamatosan pörög ezerrel a ventilátor. Szerintem most frissít.
Közben megy. Ha kikapcsolt állapotban van, hagyjátok picit, lejön a frissítés és fasza minden.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
@XboxSupport
Our teams have identified the cause for our earlier issues and are continuing to address these now. Thank you for your patience, we'll update again when we know of any other changes.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest