Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Ti nyertetek már PUBG-ban? Nagyon nehéééz a vége.
-
chipesz
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz mcwolf79 #169082 üzenetére
ODST a Halo 2 idejével játszódik párhuzamosan. Ott kezdődik, ahol a 2. részben a Covenant hajó a nagy robbanással elhagyja a Földi várost.
A Halo Reach egy előzmény, a Halo 1 előtt játszódik napokkal. (Befejezése konkrétan a Halo 1 nyitánya)
Hja és sem a Reach-ben sem az ODST-ben nem Chief a főszereplő. Reach egy nagyon jó cucc, kár hogy csak X360-as verzió van belőle, mert technikailag hulladék sajnos ma már (Ingadozó FPS), az ODST kicsit borúsabb, de ott van olyan szereplő, aki a Halo 5-ben is szerepel.
Live-Die-Respawn
-
r.levente75
addikt
válasz bilon73 #169092 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, vettem egy letöltőkódot valakitől, telepítettem boxon. Utána megvettem az ezer forintos kezdőcsomagot is boxon a storeban, de akkor, ha jól gondolom meg kell vennem harmadszor is, hogy menjen win10 alatt laptopon.
Végül is nem baj, csak egy ezres, na de akkor is...
Számítógépre ugyan úgy tudom megvenni, mint boxra, csak a pc fül alatt kell megkeresni a játékot és ott megvenni és onnan elindítani a letöltést?
Bocs a láma kérdésért, de pc-re még nem vettem soha játékot! -
senior tag
-
3L1T3
addikt
válasz Fox Mulder #169093 üzenetére
Pedig nem lesz.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
senior tag
-
bilon73
aktív tag
válasz r.levente75 #169052 üzenetére
a win10-es minecreft szerintem play anywhere. amit a store-ból töltesz le, és szerintem, ha azt megvetted boxon, tudod játszani win10-en is.
vagy nálunk van valami gubanc, mert én simán játszom win10-en is és boxon is.
Nem összekeverendő a mojang oldaláról letöltöttel (ami ugye javas alkalmazás)!
a win10-esbe nem rakhatóak mod-ok, meg optifine, bizbaszok...
-
Corpuscle
őstag
válasz Wesder #169080 üzenetére
A géphez kapott kontrollernél szerintem a gép garancia idejéhez igazítja az 1 évet. Én megjelenés után nem sokkal vettem, beregisztrálva 2020.01-ig van garancia rá. December elején ment tönkre a kontroller, tehát kifutottam az 1 évből, ha a gép gari idejét veszem 2 évnek, akkor még nem járt le. MS oldalon végigvittem a garanciális ügyintézést, a végén nulla költséggel számolt. Küldték is annak rendje módja szerint az új kontrollert.
-
mcwolf79
veterán
Na végére értem a HALO 4 -nek. Nem értem az OW-ös "szakértőket", mert teljesen szétfikázták a sztoriját. Hát szerintem qrva jó a sztorija. Nem mondom, hogy kliséktől mentes, és igen ,menni kell előre és lőni (mert ugye ez egy FPS), de ez a rész váltotta ki leginkább, hogy érdekeljen a következő rész. Ugye a Cortana-szál ad neki egy külön ízt,de anélkül is teljesen jó. És bár tudom, hogy
, de most még jobban érdekel a történet hogy alakul.Cortana nem hal meg, mert a gyerek XBO S-én belekezdtem régebben a H5-be Most következik az 5. rész. Az ODST mennyire kötődik a fő szálhoz? És a Reach az ha jól tudom egy "előzmény"?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Wesder
félisten
válasz freemail.hu #169077 üzenetére
Ha megjelenéskor vetted, akkor a géphez kapott conhoz nincs màr garancia.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Blaise
veterán
Metro Exodus sztorija mennyire szorosan kötődik az előző részekhez? Azok ismerete nélkül is játszható?
-
hhenry
őstag
válasz freemail.hu #169077 üzenetére
Elvileg cserélik gariban
-
freemail.hu
csendes tag
Üdv csoporttagok !
1. Ti letudtátok már szedni a Blackout-ot ami most ingyenes egy hétig ? Mert én nem találom mindenhol fizetni kell.
2. A controllerem önálló életre kel, ami azt jelenti , hogy játékba a karakter valamikor nagyon lassan de elkezd előre menni úgy hogy nem irányítom , gondolom kikopott vagy nem tudom. Csak mert idegesítő amikor ráhúzom a fejére az enemynek és mivel előre megy így fölé lövök
X-em van a megjelenés napja óta , és akkor elvileg van még rá garancia.
Kérdés: Ez garanciába javítják , vagy nem ?
üdv ! -
Bogyi007
veterán
válasz dali75 #169069 üzenetére
A beállításoknál ugye nem Hdmi van hanem automatikus mód?
Valamint a tévén esetleg kapcsold be az,UHD Color módot valamint majd egy Játék mód sem fog ártani majd...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Madoc
veterán
válasz szimszonos #169074 üzenetére
innen rendeltem. 30€+5€ postáért
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
fear2
tag
Sziasztok!
APP-ba hol lehet venni Game Pass-t, Gold-ot vagy EA Access-t?
Sehol nem találom.
Csak azt írja az appban lévő Store-ban,hogy meddig van gold-om meg pass-om, de nem tudok vásárolni csak játékokat. -
dali75
csendes tag
válasz chipesz #169064 üzenetére
A gyári kábel nem hiszem , hogy hibás, próbáltam 5 másik hdmi kábelt egyikkel sem volt jó, kivétel a 10 méteres kábel. A felbontást pedig nem engedi beállítani 640x480 ról semmire , bármit is próbálok állítgatni.
Találtam egy fórumot sokan a samsung tv re panaszkodnak!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=dali75
-
Madoc
veterán
Rövidre zártam az Elite kontroller megragasztását egy [ilyennel] . Megy majd a piros Cloud 2 fülesemhez.
(nem ragadt meg rendesen semmivel)
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
dali75
csendes tag
Sziasztok! XBOX ONE S felbontás probléma!
Van egy XBOX ONE S konzolom, egy Samsung 50" 4 K tv ( 6 szériás ) és az xbox hoz kapott hdmi kábel.
A gondom az , hogy a konzolhoz kapott hdmi kábellel csak 640x480 as felbontással tudom használni, átállítani nem lehet. ( néha pedig képet sem ad, illetve a kép vibrál stb. )
Egy régebbi hdmi kábellel ami kb 7-8 éves azzal működik , de az 10 méteres és csúnyán néz ki a konzol tetején!
Várom tanácsotokat a probléma megoldására , esetleg van aki hasonlót tapasztalt?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=dali75
-
chipesz
őstag
válasz BornToBePuli #169059 üzenetére
Szia! Sehogy, elírtam. 2x6 ezer forintért lesz 14 hónapja.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
Bogyi007
veterán
Hát akkor ezt még behúzzuk....
Olyan Black Friday óta kapom folyamatosan az olcsó Game Pass ajánlatokat...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bingooo
csendes tag
Sziasztok! Éves Live előfizetést hol lehet most legolcsóbban venni? Cimbimnek kellene egy.
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #169046 üzenetére
Még azt sem tudom mondani, hogy a Metro univerzumból megvalósítanak egy másik részletet. Igaz, a három fő könyvből csak az első kettőt olvastam, azoknak sok köze nincs az Exodus eddigi videóinak. Jelenleg egy FC-nak tűnik.
-
hhenry
őstag
válasz szimszonos #169049 üzenetére
Csal játék próbára jó
-
r.levente75
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, ezt nem is néztem.
-
haris
őstag
válasz szimszonos #169049 üzenetére
Arra való hogy kipróbáld hogy milyen, és tetszik-e az online játék, aztán vegyél havit
-
chipesz
őstag
válasz r.levente75 #169047 üzenetére
A Minecraft nem Play Anywhere cím. Külön verzió van mindenre.
Samsung Galaxy S24
-
szimszonos
őstag
2 hetes live kódomat aktiváltam,de sajnos a gold játékokat nem tudom letölteni.Létezik hogy ezzel nem lehet?Igaz a nevében sincs benne a gold csak live,de akkor ez mire jó így?
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz r.levente75 #169047 üzenetére
Igen
-
r.levente75
addikt
Ha megvettem a minecraft kezdőcsomagot, telepítettem boxra, akkor pc-re hogyan megy fel?
Meg kell újra vennem? -
nagyúr
-
törölt tag
Metro Exodus
Egyre inkább nem tudom hova tenni ezt a részt -
nagyúr
-
chipesz
őstag
válasz Steelheart2 #169040 üzenetére
Szia!
marketplace.xbox.com-on bejelentkezel, fiókra kattintasz -> Az Xbox beállításai -> Change 360 account region -> Itt lehet hogy újra kéri a fiók jelszavát, megadod majd kiválasztod Szlovákiát.
Ezt csak 3 havonta tudod módosítani!
A 360-as fizetési opciók külön vannak kezelve a One-tól, nem biztos hogy régióváltáskor kell megadni, de amikor majd "megveszed" a Far cry 2-t, akkor lennie kell érvényes fizetési lehetőségnek, hiába ingyenes.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Hogy tudom megváltoztatni a 360 as régioját?Szeretném visszarakni szlovakiára,mert most jelenleg magyar région van,de szlovakiában tartozkodom.Itt meg nem engedi letölteni a goldos Far cry 2 öt.Régiovaltáskor kell megadnom neki bankártyát is?Az one paypallal müködik nekem szlovák région.
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #169037 üzenetére
Felesleges bele a magyar felirat. Legalábbis, ha online akarsz vele játszani mások ellen.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
negyven2
veterán
ACE COMBAT 6: Fires of Liberation is coming to Xbox One Backward Compatibility today (and included as a bonus for a limited time when you pre-order or purchase ACE COMBAT 7: Skies Unknown)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz AMD Power #168972 üzenetére
Én az ilyen hibákat be szoktam jelenteni. Legutóbb a Resident Evil 0-nál futottam bele X-en egy olyan hibába, hogy egy bizonyos cut scene-nél mindig ugyanott szállt szét a játék, de úgy, hogy még a konzolt is lekapcsolta! Sosem tapasztaltam ilyen durva hibát korábban, meg is lepődtem. A hibát mindig tudtam reprodukálni. Mivel ezt a részt a játékban nem lehet kikerülni, így kénytelen voltam átvinni a mentést egy Fat-re. Ott simán továbbment, majd mentettem egyet és folytattam X-en. :-) A tapasztalatokat összeszedve írtam egy elég hosszú leírást a hibáról és beküldtem. A rendszer update-eknél aztán pár hét után megtaláltam a hibám javítását a leírásban. Kipróbálni viszont nem tudtam a javítást, mert addigra kikerült a játék a GP-ből... De majd egyszer megveszem és leellenőrzöm.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Az eddigiek mellett, még az alábbi 5 játék kerül ki január végével a Game Pass kínálatából.
-Dead Rising 3
-Electronic Super Joy
-Roundabout
-Steredenn
-Stacking“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #169023 üzenetére
Hát a We Happy helyet maradhatott volna bent a Division .... Arra most lett volna kis időm elkezdeni, de ezt szerintem ingyen sem próbálom ki
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #169023 üzenetére
A negyedik rész Remastered kiadása van bent. A Third az Gold-os játék volt 2014 májusában...
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Because
őstag
akinek esetleg kontroller gyűjtési fétise van : youtube
-
IntelKiller7
Topikgazda
Egyébként régen benne volt a SR3. Vagy nem?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bogyi007
veterán
válasz mcwolf79 #168949 üzenetére
Ha másképp nem megy akkor a Boxon állítsd át a régiót és a nyelvet USA-ra, ott működnie kell a beváltásoknak.
-
mcwolf79
veterán
válasz AMD Power #168972 üzenetére
Na kicsit beparáztam, de bug nélkül sikerült tùljutnom a 6. küldetésen.
Amúgy nekem nagyon bejön a HALO 4. Biztos a látvány is hozzátesz, de nekem a HMCC-ből eddig ez az amelyik legjobban lekötött. Nálam valahogy visszafelé halad a tetszèsi index :4-3-2-1
Az elsőben felturbózott grafika ide vagy oda, ott azèrt látszik az idejètmùlt gameplay. A 2. Rèszben az átvezetők lettek baxók.Meg maga hogy az Arbiter-t is lehet irányítani az is sokat dob a játékon.Bogyi007:
Már sikerült mobil app-ban[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
veterán
-
Throme
veterán
válasz XboxGamePass #169001 üzenetére
Pont most nézegettem, hogy venni kéne egy ilyet náluk...
Mindig is parázok, hogy nehogy egy visszavitt példányt kapjak meg....Amúgy mi a baja?
-
Siffredi
senior tag
válasz KardosAttila #169013 üzenetére
Tegnap mótvá'. De még csak találgatás, nem jelentették be.
-
maximilian4
addikt
válasz frankdelgado #168947 üzenetére
Dehogy van. Nagyon jó. De normál áron biztos nem vettem volna meg. Ez a 13-14k a lélektani határ.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
KardosAttila
aktív tag
We happy few, Shadow of mordor és saints row 3 érkezik game passba.
-
-
NB2
aktív tag
válasz FollowTheORI #168996 üzenetére
Az egy dolog, hogy mi "visszaélünk" vele, de azért simán lehet olyan, hogy a család egyszer itt van, egyszer ott, aztán fél év múlva megint amott. Vegyen valaki mindig új xboxot, mert a török xbox-szal nem lehet játszani No-ban vagy fél év múlva Kuala Lumpurban? Asszem rá is borítanák az MS-re az asztalt!
-
NoMagix
addikt
Az FH4-hez reggel megérkezett egy új frissítés és benne a taxi kiegészítő, gyorsan le is toltam, nagyon jó volt, csak a nyüzüge hangja nem tetszik a kocsihoz, ez van!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz bulikavagyok #169006 üzenetére
Sajnos már múlt heti.
-
nagyúr
válasz XboxGamePass #169005 üzenetére
3 napon belül cserélniük kell.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
senior tag
Auuucs. Gyári hibás a Konzolvilágban vásárolt Sport White kontroller..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest