- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Xbox app-on hol lehet megnézni hány órát játszottam az adott játékkal?
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #169196 üzenetére
Ha jól emlékszem Oriic írta egyik cikk alatt. Persze remélem tévedek és csak rossz a memóriàm.
Megtalàltam a cikket, csak talàlgatott, hogy miért lett úhra GwG-s egy régebben GwG jàték.
Ezúton is elnézést szeretnék kérni tőle ha olvassa a topikot.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #169195 üzenetére
Sok minden már nincs, amit adhatnának a 360-as kínálatból olyan, amit érdemes is lenne felújítani. Amiért magyon fáj a szívem, azok már csak a régi Forzák. Tudom, hogy esélytelen egy remaster, én annak is örülnék, ha mindenféle felújítás nélkül bekerülnének bc-be.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
X360 jàtékok idén tényleg kikerülnek Goldból?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Siffredi
senior tag
válasz Madoc #169187 üzenetére
Lehet pihentetnem kellene egy darabig a válaszolgatást, mert már nem először szaladok bele ilyenekbe...
Sajna ebben a témában különösen nem vagyok járatos.Viszont a Shadow of mordor-ra kíváncsi leszek, hogy oldják meg game pass-ban. Ugyanis a sima verzió már jó ideje nem elérhető a store-ban, csak a GOTY verzió. Tehát vagy újra elérhetővé teszik a sima verziót (amit kétlek), vagy a GOTY verzió fog bekerülni (ami megint csak furcsa lenne).
@wesder: De miért giftként vetted? Miért nem közvetlenül vetted meg a profilodra?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Siffredi #169186 üzenetére
De, giftként vettem.
Copy paste bemàsoltam, kiírta hogy gebasz van. Kitöröltem az utolsó karaktert, majd visszaírtam és elfogadta
Azt nem tudom, hogy a Mifi miatt volt e, mert most azt hasznàlok.23€-ból kijött 2 Metro, FC Primal Apex, Alien Isolation CE
Maradt még 160 peso.[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Fent van már a COD Trial?
-
Wesder
félisten
Olyankor mi van, ha az argentin store-ban vàsàrolt jàtékra azt írja hogy màsik régióban lett vàsàrolva, ezért nem aktivàlható miközben az app meg box is argentin régión van?
-
Cyrin
addikt
válasz maximilian4 #169182 üzenetére
na igen, itt az elcsúszás, hogy a vezetéknélkülit egybevettem a BT-szal, mivel az is vezetéknélküli.
de ezek szerint amik működnek, azoknak mindnek van valami csatlakozó kütyüje, ami az xbox-hoz csatlakozik, és a fejes meg ehhez a kütyühöz wireless. -
Cyrin
addikt
most akkor én nagyon el vagyok tájolva, vagy mivan? kaptunk egy bluetooth-os fejhallgatót, és most olvasom, hogy nem is lehet csatlakoztatni az xbox-hoz.
pedig tisztán emlékszem, hogy volt itt a fórumban is téma, hogy azért jobb a bluetoothos mert a vezetékes hamar lemeríti a kontrollert.
most akkor hogy is van ez??? -
Madoc
veterán
válasz IntelKiller7 #169175 üzenetére
Nem kell ps+a trialhoz most olvastam.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
TaRka94
senior tag
Lassan csak tölthető már, mindenhol 17-e van. Biztos nem egyszerre eresztik rá mindenkire, befagyna az atyaúristen is 😁
-
Madoc
veterán
válasz IntelKiller7 #169171 üzenetére
Csinálj accot, van ott is 14nap. Sőt ott a ps+os játékot is le lehet vele tölteni.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Maxxy10
addikt
-
Wesder
félisten
Aki most Argentínàban nyaral, meg tudnà mondani privàtban, hogy melyik szàllodàban érdemes megszàllni?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #169150 üzenetére
Ha G2A-ról vette a feltöltőt akkor olyan 8 körül.
A COD most 1 hétig lesz játszható ingyen vagy csak a hétvégén? Jövő hét hétfőn kapom csak vissza a kis scorpiom. A csere Pro-n meg nincs PS Plus.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
senior tag
-
mcwolf79
veterán
válasz oriic #169144 üzenetére
Hát én már megszereztem pár acsit a HALO Reach-ben, de az acsik listájában még a játék sincs benne.
Oké, megvan. Csak azt hittem együtt hozzá az XO-os acsikkal. Be kell hozni a 360-as "menüt", és ott már látszik.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Bep
őstag
válasz chipesz #169152 üzenetére
Anno még X360 időben, volt otthon elem melyet elhasználtam, a ceruza akku meg eltűnt szőrén-szálán.
Jött a pillantás az elemre és az akkutöltőre felváltva
Vette is a töltést. Arra kellett figyelni, hogy pár óra után elkezdett forrósodni akkor lehúztam, utána még napokig bírta az elem.[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz szimszonos #169156 üzenetére
Azért érdemes jól megnézni. Én például a Red Dead Redemption 2-t néztem, Xbox Store Checker 11 406 Ft-nak írja ami csábító. De, ez ugyebár 1499 peso az argentín Store-ban, szóval 500-as feltöltőből 3 db-ot kellene venni, aminek átlagosan 20 font darabja, tehát 60 fontba kerülne az 1500 peso. Ami pedig ~22 ezer forint. Na már most a magyar Store-ban 21 990 Ft-ba kerül, tehát így az van hogy nem spórolnék semmit.
Szerintem érdemes lehet ezzel a feltöltő vásárlással várni, hátha lemegy az ára, mint anno a töröknek.
Samsung Galaxy S24
-
senior tag
-
NORBl
aktív tag
válasz XboxGamePass #169155 üzenetére
Játék alatt írja, hogy lehet játszani vele 17-24 között ingyen. De semmi.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz szimszonos #169156 üzenetére
Paypaltól nem kell félni. De, ha gondolod kapcsold be a 2 lépcsős azonosítást.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #169115 üzenetére
Pay Pal nyitásánál nem veszélyes megadni a kártyánk adatait,vagy a számlaszámot érdemesebb?Nem tudnak levenni valamelyikről tudtunk nélkül?Így hogy féláron van kb minden játék az argentin store-ban már nem igazán érdekel a magyar store,és belevagnék ebbe gyorsan,ameddig még az akciók tartanak.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
NORBl
aktív tag
Láma vagyok, hogy tudom tölteni a black ops 4-et ?
-
ToomyC
aktív tag
Tegnap lefagyott a Forza Horizon 4 menet közben... ez normális?
-
veterán
-
NoOne1976
őstag
válasz frankdelgado #169145 üzenetére
Mennyibe jött ki így a teljes projekt forintban? (Kártya, jutalék stb.)
-
frankdelgado
őstag
válasz N.YCityBoy #169136 üzenetére
El is énekeltem gyorsan h "Far Cry for me Argentinaaaaaa!" Lehet h ez ilyen kezdők szerencséje, bár 16ban benne voltam a 3 betűs bűnszövetkezetben, akkor vettem egy kis nyaralót San Rafaelben....
Reméljük a te gondod is megoldódik!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz mcwolf79 #169139 üzenetére
"X360-as acsik nem"kompatibilisek" az XO-nal?"
De igen. Viszont vannak olyan játékok, amelyek megjelentek X360-ra és XO-ra is. Azoknak külön vannak az acsik vagyis kétszer tudod megszerezni őket. (Nyilván akkor ha játszol mindkét változattal)
Halo: Reach - Anno volt egy magyar fejlesztő a csapatban és beleírták a lore-ba, hogy a Reach bolygót közép-európai telepesek koloniztálták, közöttük rengeteg magyarral.
Live-Die-Respawn
-
veterán
-
mcwolf79
veterán
X360-as acsik nem"kompatibilisek" az XO-nal?
Amúgy tök érdekes, hogy magyarul beszélnek a Reach-ben. Honnan jött ez vajon? A fejlesztők közt vannak magyarok, vagy csak az angol fülnek elég klingonos a magyar nyelv[ Szerkesztve ]
-
uszid94
tag
Sziasztok!
Ti milyen akkumulatort hasznaltok a kontrolleretekben? Jo lenne az utangyartott is? Vagy jobban jarok ha veszek ujratoltheto elemet? Ki mit hasznal? Kinek mi jott be jobban? (Xbox one S van)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz frankdelgado #169135 üzenetére
Zoli ki lesz akadva.
szerk: Es tenyleg...
Jo jatekot akkor.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz frankdelgado #169135 üzenetére
Ezt nem hiszem el, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen...
Amúgy grat jó játékot hozzá![ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 876 pozitív értékeléssel***
-
törölt tag
Vótmá?
-
axlfsi
veterán
-
F_Peter
őstag
válasz kuruzslo0307 #169131 üzenetére
Persze, toljuk! Nem láttalak mostanában. 🙂
Aki gondolja írjon rám és adok gamertaget.
-
axlfsi
veterán
válasz KardosAttila #169102 üzenetére
lol, ugy konnyu (de cserebe nem is erdekes)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
hhenry
őstag
válasz N.YCityBoy #169124 üzenetére
Örülnek ha megtudnék nem sokára szabadulni a lemezes far cry 5tol
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szimszonos #169126 üzenetére
Ezek csak a címletek, ha legörget az ember ott a többi eladó.
Live-Die-Respawn
-
adise
őstag
válasz N.YCityBoy #169124 üzenetére
Mondjuk itt is [link]
-
veterán
-
adise
őstag
válasz N.YCityBoy #169121 üzenetére
Semmi ovatossag nem kell. Csak varni kell 3 napot probalkozas nelkul mint a torok storebal volt. Rengeteg helyen le is irjak.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz N.YCityBoy #169121 üzenetére
Oké!
Ha esetleg van előrelépés, jelezd kérlek!
-
veterán
válasz frankdelgado #169113 üzenetére
Csak óvatosan az Argentin feltöltővel, tegnap vettem egy 500-ast aktiváltam is minden ok, de venni nem tudok semmit! Minden át lett állítva, régió cím stb... És nem engedi a vásárlást valami miatt, supportal is beszéltem ők sem tudtak segíteni!
Oriic is sokat segített amit itt is köszönök, de nem jutottunk előrébb... 😣***15 éve a PH-n 876 pozitív értékeléssel***
-
senior tag
-
senior tag
Black Ops Blackout mikortól tölthető ingyenesen? Mert mindenhol csak azt írják, hogy 01.17-től.
-
F_Peter
őstag
válasz mcwolf79 #169114 üzenetére
Ez ízlés kérdése. A Pubg hibái egyértelműek hogy vannak, viszont a BO-ból pont azokat az elemeket hagyták ki (a Pubg-hez képest) amik miatt élvezem a Pubg - t.
BO-ról is sokan hamar visszatérnek, mert hiányzik nekik.Mellesleg szerintem több a probléma vele PC-n. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mcwolf79
veterán
válasz XboxGamePass #169099 üzenetére
Komolyan nem értem, még ennyi idő után is ki kínozza magát azzal a xarral (konzolon). Technóban olyan fos, hogy az már az èlvezhetetlensèg határát súrolja. 10k körül már használtan be lehet húzni a BO4-et, amelyik keresztülhugyozza azt a xart. Remélem ezek a kóklerek eltűnnek a süllyesztőben , és nem borzolják az embereket ilyen hulladékkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz frankdelgado #169110 üzenetére
"A REACH-et szerettem én is a legjobban, nagy poén volt benne a magyarul beszélő telepesbrigád Azt remasteredben simán csapatnám."
Évek óta várjuk már a Halo 3 Remasterrel együt. \o/
Az argentin vásárlás elvileg így van ahogy mondod, de kicsit lehet várnod kellene vele. Egyik itteni usernek van gondja most vele, mert GIFT értéke ott van profilján, mégsem engedi rendszer hogy vásároljon valamiért. Support meg nem tudja, hogy mi a gond.
Live-Die-Respawn
-
danilla
őstag
Eddig ~27 alkalommal sikerult nyernem, de tobbszor nem fogok, attertem inkabb a Bo4-re.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz oriic #169109 üzenetére
A REACH-et szerettem én is a legjobban, nagy poén volt benne a magyarul beszélő telepesbrigád Azt remasteredben simán csapatnám.
MÁS:
Szóval az argentin vásárlások esetében jelenleg is működik, h megveszem a gift cardot, átváltom telos appban argentinra- beütöm a kódot, vásárolok - visszalépek magyarra, majd tőttöm lefele?
-
F_Peter
őstag
válasz XboxGamePass #169106 üzenetére
Én játszok S-en is meg X-en is, szerintem ritkán múlik ezen a győzelem. Általában inkább a pozíción, figyelmetlenségen, célzáson úszik el a win.
-
senior tag
-
F_Peter
őstag
Persze, mondjuk nekem elég sok időm van benne. Főként azért mert ezzel tanultam a conti használatot is (még Training map előtt).
Kb. 25 winem lehet.
Változó taktikát használok a pozíciótól és körtől függően. Általában az elején és végén (Top10) vagyok csak agresszívebb.Én pont azt szeretem hogy nehéz, mert így nagyon jó érzés a győzelem. 😁
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
Én kétszer játszottam vele, elsőre top10, másodjára második voltam. És én is csak bújkáltam. Mondjuk ebből a játékból nekem ennyi elég is volt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
KardosAttila
aktív tag
Második már lettem,de semmit nem csináltam, bújkáltam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háború Izraelben
- Metal topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest