-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Az hogyan lehetséges, hogy radar/hydro nélkül füstön keresztül spotolnak én meg nem?
2km belül elvileg minden spottolódik de én miért nem láttam az ellenséget? -
sutyerák007
senior tag
válasz Highground #33994 üzenetére
Na mondjuk kb 20k csata után ne is legyen szar...
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
Beültetném egy Kawachiba, és kihívnám egy South Carolinával.
Mindig minden mindegy
-
Highground
aktív tag
válasz FoxiestFox #33995 üzenetére
Pénteken ment végig a német BB vonalon Gneisenau-nál majdnem agyvérzést kapott Olyan dispersion-t kapott a játéktól, hogy még én is elszégyelltem magamat. 10>km-ről nem találta el a másik BB-t egy rohadt shellel se 3 salvo-ból
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
félisten
Jól tolja (ez az Asashio meccs is jó volt), de a BB játéka már nem a régi agresszív.
-
Highground
aktív tag
válasz FoxiestFox #33993 üzenetére
Ennek mindennel megy apám... tényleg nem fa**szopkodásból, de ennek a csávónak a kisujjában van a játék. Ki se lehet ba**ni vele egy ilyen húzással Ashitaka-val is játszatják, valamelyik nap pont ellenem jött Ashitaka-val és természetesen top 1 lett...
-
félisten
válasz Highground #33992 üzenetére
Hát ja, Yue nem jött rá, hogy epicenter, és lfszt sem fog elérni a flankeléssel.
Hmm látom, hajóváltogatósat játszik Flumy. Végre nem csak T10. Meg kéne szavazni neki a Huanghe-t, hadd rinyáljon, hogy boohoo, nem op hajóval kell mennie
[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
válasz FoxiestFox #33991 üzenetére
Láttam, de aztán odament Flamu meg a Charles Martel és elintézték Hát így is op-k voltatok szegények ellen
-
félisten
Igen, átlagos játékkal T8 és felfelé örülhetsz, ha nullára kijössz. Sajna ez ilyen. Aztán később, ha jobban megy, meg lehet majd lenni prém nélkül is, de nem éri meg igazán.
High: lol az ő volt? A CR33D-et felismertem, de akkor megint nicket váltott. Elég béna csata volt részemről, 137k-val zártam, és végig kergetett a rombolójuk.
[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
válasz Highground #33988 üzenetére
-
olivera88
veterán
Training Roomba sikerült dupla citet lőni Alabama-val Conquerornak. Vízre céloztam kissé, a hajó középénél, és tőlem 9 km re volt.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Highground
aktív tag
Na lássuk Foxit Flamu-val
-
Akagi
tag
válasz FoxiestFox #33983 üzenetére
Nem a 2 millión fanyalologtam hanem az 570k base-en...
Tudom nem olyan jó mint a tiéd, de Nekem ez egy jó csata:Ha nincs rajtam 2 zászló és valami camót vennem kell akkor mínuszos...
Segítség eltévedtem!
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33983 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz CV rework után. Jelentkeztem bétára, de még dátumot se tudni.
Highground Itt 88 %, 8 csatával.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz Highground #33984 üzenetére
-
Highground
aktív tag
Azt hiszem ezen a hétvégén inkább tűvel kellett volna piszkálnom a szemem WoWs helyett... (9% wr)
-
félisten
válasz olivera88 #33980 üzenetére
Ja és a CV dobott ki.. azt az egyet is drop után szedtem le :\
Halsey volt benne, nincs AA spec, mert az a komp. kapitányom.
Kraken lett volna, ha nem dob ki, mert a Desmonak esélye sem volt ellenem azon a távon, amin lőttem rá.Akagi: Missouri +Gamescom camo +Zulu +Wyvern +Basilisk
Ja, és persze prém, de a creditsnél látszik minden.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #33978 üzenetére
Köszi!
Igen tudom de elvileg ha lő a légvédelem akkor 13,6km a detect táv. Azt nem csökkenti a buff sem. Vagy is még is.(#33981) Akagi Prémium előfizetés, prémium hajó?
[ Szerkesztve ]
-
Akagi
tag
válasz FoxiestFox #33979 üzenetére
Én t8-ban átlag nettó 50-60K-nak is örülnék (kb. 50-60k dammal vagyok nullszaldós zuluval). Szerintem 200k felett még nem voltam bónuszok előtt. Ilyenkor egy kicsit elszomorodom..
Segítség eltévedtem!
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33979 üzenetére
1 gépet lőttek le csak?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz olivera88 #33975 üzenetére
Ezért szoktam mondani, hogy teljesen fölösleges a hajók statjait nézegetni. Tájékoztató jellegűek, egy csomó dolog nem úgy működik, ahogy kellene.
Ha már Yamato, a híred legendary mod sem csinál nálam semmit, a szórás nem változott, csak elvesztettem a reload buffot. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33973 üzenetére
Yamato citje méghozzá vízvonal feletti.. Simán át kéne h üssön 410 mm páncél a Missouri olyan távon, ehhez képest alig kap citet.
Ez a Missouri, Iowa, Montana penje. Ez alapján lazán át kellene vigye 16 km röl.. Helyette nagy nehezen összejött két cit.
ddt500
Rankeden párszor sikerült jó megpirítani Conquerort. Egyszer Yamaval kapott 35 k s salvot, másodszorra meg Repuval, két salvo egymás után citet adott. Teljesen oldalt volt, tőlem kb 18 -20 km és lassan ment. Néztem is h WTF.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
félisten
válasz olivera88 #33971 üzenetére
Ez nagyon régóta így van már. Máskülönben a Yamatok 80%-át max range lehetne balanszolni Montival.
Én örülök, ha azon a távon egyáltalán pent ad rá. Az viszont jobban bosszant, hogy középtávon is marha nehéz meglőni őket.. Közelre már sima ügy, de ha közel vagy egy Yamatohoz, akkor az esélyed is oda dodge-olni, akkor pedig úgyis visszaadja kamatostól, amit belelősz.
A döntést mondjuk megértem, majdnem mindenen turtleback, vagy sapced armor, vagy vízalatti cit, vagy ezek kombinációja van, valahogy a Yamát is meg kellett védeni attól, hogy valami sniper triplacitet küldjön bele messziről.ddt: working as intended.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #33971 üzenetére
2 óra után visszajött a netem (vajon meddig). Egy Arms Race-re futotta ma.
Montana 3km-ről megsorozott egy beszorult Conqueror-t.
Ebben a sorrendben lőtt: hátsó két torony, B torony, A torony. Tökéletes 90 fokos találatok és szinte nem sebzett semmit. 12 találat max. 12k-t.
Ja nem én voltam a Montival csak nézőként éltem át.
Hátsó két toronnyal az első barbetta kapta sebzett max. 5k-t, a többi a híd alá ment külön külön 3-4k.
Mi a g..i van azzal a hajóval?[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Yamatonak alig lehet citet lőni 16 km röl training roomba, pedig teljesen oldalt van. Pedig ilyen távrol simán át kéne hogy vigye a Missouri, meg még T8 USA BB k is.
Ennyi lövésből csupán két citet lőttem, második cit is úgy jött össze h már vizet céloztam enyhén.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Ted_Beneky
senior tag
Ez az Orion nem is olyan rossz BB. Át akartam ugrani freexp-ből, de megtetszett és inkább kigyűjtöm a következő szintet vele
Csillagkaput a Csillag térre!
-
félisten
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
1x volt olyan csatám randomban, ahol a pár hp-s cv-nk maradt csak, és az ellen lövedéke tőle 20m-re fagyott le, mert lejárt a timer. Victory
Ezeket a szoros csatákat akk is szoktam szeretni, ha mi kapunk ki. Nem az adrenalin, hanem a kiegyensúlyozottság miatt.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
ledgeri
nagyúr
Mondjuk én simán nyomnék egy igent a " 00:00 után még menjen a játék, amíg az utolsó lövedék/torpedó/támadó squad be nem csapódik/inaktivizálódik"...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Célzás és szórás kezdőknek. Egész jó lett!
-
-
törölt tag
válasz olivera88 #33950 üzenetére
Nem értem a hangulatjelet.
Miért vagy megdöbbenve? Általában azért távoznak egy közösségből, akik ott nem érzik magukat jól, hogy egy másikban folytassák együtt. (Leszámítva azokat, akik befejezik a játékot.) Teljesen hétköznapi dolog, hogy a távozók új klánt alapítanak.
Te mióta játszol ilyen jellegű játékot? Csak amiatt kérdem, hogy ez ilyen reakciót váltott ki belőled...
-
olivera88
veterán
Akik kiléptek tőlünk új klánt alapitottak. [link]
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #33947 üzenetére
Minimális elvárások: átlag dmg. 40k, áltag xp 1000. Rendelkezz legalább 1db lvl. 10-es hajóval. Klánnak van ts. annak a használata kötelező. A társaság átlag életkora 30-35 év.
Legyél aktiv tag, járj el a gyakorlócsatákra majd cb szezonban segitsd a csapatot a részvételeddel. A felvétel előtt mindenki egy team speakos beszélgetésen még részt kell vegyen.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ledgeri
nagyúr
Kiváncsi vagyok mit hoz a CV BT... már lehet jelentkezni!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Gondoltam berakom ide.
A HPF klán tagfelvételt hirdet.
Játszani szerető aktív játékosok jelentkezését várjuk
egy baráti hangulatú csapatba.
A csatlakozási feltételekröl ingame gepeszpocoknal lehet érdeklődni.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz sutyerák007 #33940 üzenetére
Hát ezt nem tudtam, mondjuk nem is figyeltem hisz sosem voltam érintett. Akkor marad a fix MM élmény.
-
sutyerák007
senior tag
válasz redzsi #33938 üzenetére
Ugye megvan hogy azokat kivették? RIP(rewards részt olvasd)
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #33937 üzenetére
Melyik az a két hajó?
-
redzsi
senior tag
válasz sutyerák007 #33937 üzenetére
Hát nem tudom, fix T5 MM az fix MM, mégha hurka is a reward. Plusz aki hajt a ranked nyereményhajókra annak egy plusz R1. (már ha ez a fura szezon beleszámít majd)
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33933 üzenetére
Citet nem eszi rosszul, csak el kell találni. Legeredményesebben Repuval lehet lőni Henryre, mert nagyon gyors a lövedéke.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #33933 üzenetére
Velem kb minden cruiser ezt csinálja... Henry, Clevland, Seattle, Zao(ennek ráadásul nem tudom milyen armorja van, de kb nem lehet normálisat sebezni rá), a két amcsi csodáról már nem is beszélek t10-ben. Ja a spammer Atlanta majdnem kimaradt.
-
félisten
válasz olivera88 #33932 üzenetére
Azt mondjuk tényleg lehetetlen, ha a Henrinek a leghalványabb fogalma is van arról, amit csinál.
Én ilyenkor hagyom békén, disengage, és rámegyek másik célpontra. Henri amúgy is fantasztikusan balanced, kicsapni alig lehet, cserébe percek alatt porrá lő HE-vel, még csak tűzre sincs túl sok szüksége hozzá. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33931 üzenetére
USA ágon T8 al legnehezebb célozni mert itt van leglasabb lövedék. Találj el egy Henry 18 km röl ami 40 csomóval szeli a habokat. Lehetetlen vállalkozás.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #33929 üzenetére
Persze, nekem azt könnyű mondani. Ha közel megyek, insta kiszednek, mert egyszerre 3-4 ship is becéloz ,messziről meg nem nagyon tudok snipe-olni, mert olyan traveltime-ja van az NC shelleknek, hogy bárki kidodge-olja(jó ha 1-2 pent kapok). Jó ha 40-50k-t tudok sebezni az ilyen t10 meccseken.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Ismét egy remek nap az NC-vel... 9 meccs zsinórba T10-ben.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Tényleg szétesünk ha így haladunk minden nap -1 tag.
-
TCSZ
senior tag
Melyik ládánál van esély dubira?
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
ledgeri
nagyúr
... Én is ültem 4400-on. egy nap alatt nyitottam 2 db 1000-es dubit, meglett a keret a warspite-ra, hogy most nemsoká meg újból 2000+ kapjak visszaváltásánál.
Attól, hogy még van, nem kell egyből elnyomni valamire
-
félisten
-
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #33915 üzenetére
Elfogadni nálam is elfogadta, de nem adott semmit, se zászlót, se festést, se mást.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
válasz belaazallat #33914 üzenetére
Hogy mit ad, nem tudom, mert nekem ugyan elfogadta, de nem vettem észre, hogy jött volna bármi
-
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #33913 üzenetére
köszi
Szerk:
Nem adott semmit....[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
Kód: PURRFECTFURREAL
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #33911 üzenetére
ez igaz, ..... csak arra gondoltam - ha mégis a Wows - ról van szó - , ha már többször nem lép be a játékba, áthadhatná az építekezés jogát valakinek, ne álljon halomban az a több ezer hordó olaj
-
félisten
Azt nem mondta, mit uninstallál
Való igaz, fölösleges belépni ezekért a csatákért:
És ez csak pár kirívó, de többnyire ilyen a csatáim többsége, vagy az enemy nem csinál semmit, vagy a csapatom.
Az átlag csatahossz még sosem volt ennyire alacsony. Szakasszal, anélkül, mid tier, top tier, tök mindegy.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Elkezdtem a Harugumo ágat. Hát egyelőre nem nagyon fekszik ez nekem. Akizuki-val mentem eddig 8 csatát. 4x rögtön az első harcérintkezésnél meghaltam.
Ma is sikerült elpazarolnom egy Mosaic festést (400% XP) és egy tonna zászlót . 1900dmg-es azonnal meghalós csatában győztünk. 712 alapXP 8000-ig felbuffolva. -
-
Nordic
Közösségépítő
Asszem most kezdődik a farmolós időszakom... meglett az Amagi, és szomorúan konstatáltam, hogy nincs rá pénzem
-
Nordic
Közösségépítő
válasz cheatergs #33901 üzenetére
Attól hogy folyamatosan morgok/bosszankodok, még leköt, még élvezem a játékot, meg leköt, egészen addig, amíg nem jön zsinórba 5-6 lose game, ahol semmit se csinálok/tudok csinálni. Az előző ranked seasonban kb 3 meccset ha mentem, de már most várom a következőt, mert ott azonos szintű hajókkal jobban élveztem mint bármit, hiába hogy más játékstílust igényel, mint a random, de legalább éreztetve volt, hogy fontos mit csinálok.
Pont ezért is szeretnék fejlődni valahova előre, csakhát ugye sokszor a wg azt mondja, hogy mindegy mit szeretnél, fck u, neked most akkor se fog sikerülni semmi.Amúgy így vagyok a Nagatoval én is... átlag 30-40ks meccseket tolok vele, mindenki ás meg agyon dícséri.
Amin meglepődtem ,hogy elkezdtem élvezni a DDs gameplayt, még akkor is, ha sokszor csak arra vagyok jó, hogy spotoljak. Van még hova fejlődnöm, de dd-vel még kb semmi se hozott ki a sodromból, mert ott tisztán tudom, hogy ha halok mit baszarintottam el.
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz Nordic #33897 üzenetére
Ah sutyerák007 is utalt rá, mindenki másh érzi a hajókat, plusz a wg is beleugat, ha épp nem oszt lapot aznapra. Pölö nálam az NC nem lő pontosan attól, h itt azt mondják rá.
Am változatlanul nem értem, miért görcsölsz ennyit ezen az unbalance, félkész game-en. Az önkritika hasznos, de ha ennyire csak magadban látod a hibát, akk biztos neked való a wows? Mert ez a stuff öt év múlva is uennyit fog adni, csak már p2w lesz.
Mindig minden mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS XL +8GB memória kártya + 6db játékkal Mario is! tokkal, töltővel, újszerű állapotban!
- SilverStone SFX-L SX1000 1000W Platinum (SST-SX1000-LPT)
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- Violectric Chronos dongle dac 1 hónapos
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest