Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
4 km alatti Kitekaze VS Mino... és csak úgy szálltak a kitűzők!
[link](#35799) Mint írtam, nálam a WIN& küldik, és a Cossack kiégetés -különösen az elejével- miatt nem igazán hat meg ez... Viszont az új németre ráhajtok, emlékként, hogy az volt még akkor mikor lényegében senkinek sem...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Érdekel amúgy valakit a Dreadnought? Engem nem igazán.
-
ledgeri
nagyúr
válasz xxGagaxx #35793 üzenetére
Biztos nem a Dreadnaught lesz a "Karácsonyra, mert megérdemlem" önajándékozás tárgya....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
xxGagaxx
lelkes újonc
válasz FoxiestFox #35791 üzenetére
Jönnek majd a decemberi küldik+cb január majdnem végéig,,,itt nem lesz alaska szerintem februárig.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35791 üzenetére
De jöv hét lesz az inkább mert akkor veszik ki azt Twilligtos ízét is
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
A héten vajon lesz patch v megint 4 hetet várunk?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #35785 üzenetére
A modot már kérdeztem, azt mondta, hogy még alfa-béta... ,de nem nagy cucc írni neki egy üzit ingame, vagy rákérdezni youtube-on, hátha publikusabb azóta!
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz dokee78 #35785 üzenetére
Aigle-t ne vedd meg. Magas detekt távolság, rövid torpedók, ágyúi lassúak, egyetlen előnye a "magas" hp.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
dokee78
félisten
Melyiket érdemes megvenni szénért?
Agile vagy OKTYABRSKAYA?
Vagy még gyűjtsek nagyobb Tierü hajóra?Néztem egy REKT klán CW videót és ST_Rocknál magyar szinkron volt a kapitánynak.
Az melyik mod,mert a WoWs.Hun nem találom.[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
Tegetthoffról lehet tudni vmit? Leginkább az érdekelne, h mikorra tervezik. Én semmit nem találtam róla, ami a wowshoz köthető lenne.
Mindig minden mindegy
-
félisten
-
xxGagaxx
lelkes újonc
válasz FoxiestFox #35780 üzenetére
A sorrendre nincs magyarázat csak az hogy...random.Az összes szezonban részt vettem és sokszor voltam már 1-2ezer sebzéssel első, és 200 ezer körül 3 foglalással utolsó is.[link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dokee78
félisten
Keveset játszom nagyon ezzel a játékkal,de amióta BF ládából kihúztam a Massachusetts B-t azóta többször csatázom.
Elég jól hozza a kreditet.Tegnap károgott egy ellenséges Belfast!
Csata elindul,majd kis idő múlva felspottolták.
El nyomja a füstöt lassít,rányomtam Massachusettsel egy salvot,de már füstben volt.
El is párolgott,majd írta a chatben.
OP shit ShipNem sokat játszottam még vele és nincs nagy játék tapasztalatom,de nem gondolom OP-nak.
Nem tudom,gondolom nem sokkal másabb,mint egy Alabama.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35768 üzenetére
Poénból írtam. Nincs zsir plunging fire, helyette van hiper gyors lövedék ami ráadásul elég jó átütéssel rendelkezik. Nagy távolságra is elég eredményesen lehet lőni vele. Majdnem lolpen. Hindit is citeztem már vele szemből. Miért nem lenne jó az engine boost? Én secondaryval toltam egy ideig, de aztán átraktam túlélésre mikor jött a ranked.
Az első 5-6 csatában nekem se ment vele, de aztán remek társ lett.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Így estére mentem kettőt NC-vel, megérte, feledtette a lószar mód indult sessiont.
Még mindig fantasztikus az a hajó, többet kéne játszanom vele -
olivera88
veterán
Mai CB mérleg. 1 Win kellett volna még h meglegyen az első rész a Gale ligában.
Továbbra se értem h számol a CB... Ezzel pl lettem 3 ik.
Ez volt a legviccesebb. Na nem az h 0 dmg lett, hanem hogy ezzel XP 3 ik lettem.Pedig semmit se csináltam ebben a csatában, 500 spot dmg 243 potential dmg és 6/40 capture point.
Ezzel XP 4 ik.
Itt volt 74 k spot dmg. 24/162 capture points. És 8 tűz az spotolásom által.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #35772 üzenetére
Meglássuk. Majd.
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #35769 üzenetére
Nem emiatt húzom másodlagosra. Hanem mert szeretek közelharcot vívni. A páncélja jó, a secondary-ja messzire visz és jól gyújt.
Aztán ha nem megy vele akkor ott rohad meg a kikötőben. -
félisten
-
félisten
válasz ddt500hu #35762 üzenetére
Az egy rolling BB. Kb úgy játszod, mint egy cirkálót. A Yama sokkal inkább statikus, a Monti pedig a kettő között.
Teljesen értelmetlen amúgy secondary buildre tenni, a 100mm nem fog csinálni semmit továbbra sem, gyújtani pedig build nélkül is gyújt.oli: mitől skilles? Mármint mitől kellene hozzá több skill, mint bármelyik másikhoz?
Agyament dolgokat él túl AP ellen, a HE viszont elolvasztja 3 perc alatt. Totál retard. 2x4 ágyú a reload ellenére is kettyós megoldás.
Többnyire fossá unom magam, berusholok és megdöglök. Nincs az a zsír plunging fire (még egy szaros spotter repcsi sincs), ami Montival, nincs a lolpen sem, amit a Yama tud, és nincs az a HE, ami Monqeroron.
Az engine boost semmire sem jó, reload booster nincs, egyszerűen egy szar design szerintem.
+1 T10...[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #35766 üzenetére
Nem. A Minekaze-ból.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35761 üzenetére
Skilles. Repu remek hajó. 20 k va több az átlag sebzés vele mint Montival.
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #35754 üzenetére
Egy kis szünet kéne, nem?
Burnoutban vagy, azt' kész.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35761 üzenetére
Mert hogy kellene vele játszani?
-
félisten
válasz sutyerák007 #35759 üzenetére
Na ez az.
Más. Egy valami miatt megérte kihúzni a Reput... akkora zsákfos, hogy csak még jobban élvezem a Montit (már ha a MM is úgy akarja).
(Zsákfos != gyenge, hanem ha van ellentéte a játékstílusomnak, akkor azt arra csinálták ). -
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #35757 üzenetére
Keress másik játékot és ha meg van akkor szólj nekem is kérlek
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #35757 üzenetére
Erre van az a képregény, hogy a mikulás megkérdezi: akkor milyen színű is legyen az a sárkány?
-
félisten
válasz sutyerák007 #35755 üzenetére
Volt már tőlünk, aki ráfanyalodott
Valami olyan mód kéne, ami mindig van, de emberek ellen lehet menni, viszont cancer nélkül. -
KJ82
senior tag
WOTGMSEASON10FINALS
Elvileg egy nap prémiumot ad.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #35754 üzenetére
coop
-
félisten
Gyanúsan szopóágon vagyok amúgy.
Lassan 5 hónapja nem nyitottam SC-t, a karácsonyi konténerekkel sem jött, amit akartam, a randomjaim hulladékok...
Csak az a gáz, hogy szeretnék játszani CW-n kívül is, más játékmód pedig nincs, ami nem operation, vagy halloweeni szar. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35749 üzenetére
Itt is elég tré. Tegnap este szakaszban 6-7 lose zsinórban.
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35749 üzenetére
7/9, jó dmg, nem volt gond.
-
félisten
Hogy mennek ma a randomok nálatok?
Itt gyakorlatilag játszhatatlan ismét. 8-12 perc, CV és 4 DD majdnem minden csatában, szerintem hónapok ót nem volt olyan tré átlagom, mint ma. Szakaszban ugyanez. -
félisten
válasz sutyerák007 #35744 üzenetére
Hmm. Akkor PR farmolásra killeket kell lopkodni?
Én gyakorlatilag minden BB-t úgy játszok, hogy a legnagyobb sebzési potenciállal rendelkező salvot eresztem el, nem azt, ami valószínű megölne egy 5k hp-s hajót. Arra vannak a cirkálók, hogy befejezzék a szétkapott hajókat, én inkább tankolok, és felezgetem a hp-kat -
sutyerák007
senior tag
-
olivera88
veterán
Na hát ez is vicces. Így, 47 k sebzéssel lettem második, és ennyi kreditet adott, na jó ebben van egy 50 k s mission is de akkor is.
Csak annyit csináltam h az A bázion lévő sziget melett radarozgattam egyfolytában és zaklattam az ott lévő DD 3 DD t, és a cirkálókat. Ebből lett 65 k spot dmg, aztán meg befoglaltam a bázist. És lelőttem low HP re egy Akizukit, amit aztán más szedett ki.[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Csata közepén kivágott, vissza sem enged. Épp jó gyújtogatás volt. - visszatértem, vége is, kapni alig.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35738 üzenetére
Hát akár mennyit sebzek mindig utolsónak rak. Kevésszer volt nagyon h nem utolsnak rakott. Volt olyan h 2 k t sebző társam jóval feljebb volt nálam. Hiába van jó spot dmg, vagy foglalás, még is utolsó vagyok.
ddt500 Amúgy arra voltam kiváncsi h mivel kommunikálsz velük, TS vagy chat?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35734 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35729 üzenetére
Nem. Csak itt valaki azt állította, hogy senki nem használja a nagy ágyúkat. Gondoltam megnézem van-e jogalapja? Csak közbe hívtak CW-zni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Conq. 20 csata 153k avg dmg. Most érdekességképpen felrakom a 457mm ágyúkat. Kapnak 5 csatát. Már ha nem nagyon szörnyűek.
-
GuB3Ra
aktív tag
Hello
Kaptam 1 kulcsot,de mivel nem játszom a játékkal...: GDWAAC-88EPC-9MCC8
The code can be redeemed ONLY on the personal signup page that you can find below. It is valid for new users only until 30-04-2019[link]
Ishizuchi, Japanese Tier IV Premium ship
300 doubloons
3 premium membership days
Üdv[ Szerkesztve ]
Daark minimalism
-
ddt500hu
veterán
Nem értem amúgy miért baj az ha egy-két hajó szar? Át kell lépni rajta (már mint nem free xp-ből hanem nem kell agyalni rajta, hogy szar). Ha a tier10-es szar na az már baj!
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
-
frame>24
addikt
Erre azért felhívnám a figyelmet, e hétvégi bónusz! nekem nagyon kell:
During the weekend of December 7 to December 10, you will be able to use special discounts in the game client!
Discounts and bonuses:–80% to the cost of accelerated commander training in doubloons
–50% to the cost of commander retraining in doubloons
–60% Elite Commander XP/doubloons for resetting commander skills[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #35712 üzenetére
Izumo megint kap buffot? Részleteket lehet tudni?
Mindig minden mindegy
-
olivera88
veterán
A vége jó volt, egy Gagyi mada be akarta foglalni a bázisunk, bementem füstjében, HE betöltve, egyszer csak megjelenik, na majd lerushol és megtorpedoz, ahogy befordult jött is a HE salvo az oldalában, a maradékot meg leszedték a másodlagosok , 12 másodlagos találat és 5300 dmg .
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35711 üzenetére
Én tudtam játszani. És csatából se dobott ki.
-
félisten
-
félisten
válasz sutyerák007 #35709 üzenetére
A meccset választottuk, de nem tudtunk bejutni.
A div invek sem mentek. Feladtuk azóta, holnapra hátha csesznek vele valamit.
Nyilván nem elég a konténereladásból a néhány millió € a szerverbérlet fizetésére
Lett volna kb másfél órám játszani, de kenjék akkor a hajukra. -
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #35707 üzenetére
Hogy ott van a kikötődben az Izumo, ráadásul saját kapitánnyal?
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #35707 üzenetére
Most meccsben akarsz lenni vagy a hajóidat nézegetni? Döntsd el szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Ted_Beneky #35702 üzenetére
Kb az egy évvel ezelőtti poe is teljesen más volt, mint most. A mostani season-re is kb annyi újdonságot kapott a játék, amit a D3 eddig összesen, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #35700 üzenetére
Egyáltalán nem az érdekel h jobb leszek e tőle vagy sem. Kicsit se foglalkoztat. Csupán nagyon tetszik a hajó.
Naja, az jogos h függőséget okozhat.
Valakik kicsivel is igen jól járnak, valakik meg sokkal se kapnak nagy valamit. Kinek milyen a szerencséjeHát mindenki azzal játszik ami tetszik neki. Játszottam egy ideig ETS2 vel, meg Farming Simulatorral, Spin Tiressel, de egyik se tudott lekötni huzamosabb ideig. Az ETS 2 őt, néha néha előveszem, de Farmingot nem, az utolsó verziót is megvettem, amit így utólag bánok is, mert 10 órát nem játszottam vele, így kidobott pénz ablakon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest