Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Mai ranked megint trágya.
1 csillag kellett 11 hez, persze akkor kapunk mindig szar csapatot.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Chabe89
addikt
Nem, majd a Brit kampányhoz fog kapcsolódni valahogy.
"In addition to the destroyers, the containers include signals, camouflage, and Sovereigns—a new temporary resource that can be used in the Arsenal. Another temporary resource—Guineas—can be obtained for active participation in the Royal Navy competition. On the live server, Guineas can obtain you a discount for the Tier VIII Premium destroyer Cossack."
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz sutyerák007 #32192 üzenetére
Hol a gond, szimplán újabb áldás a dd-knek?
Viszont az ominózus operation Sauron-szemű ai-ja után már előre vigyorgok azon, h mi lesz, ha átviszik ezt a buffolt botos co-opba.
Mindig minden mindegy
-
félisten
-
olivera88
veterán
Nekem tetszik.
Hányadszor módosítják már azt a szerencsétlen Islands of icet?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
frame>24
addikt
Az arms race mód pedig gondolom anti-kemp mechanikának van tervezve. Ebből a szempontból jöhet is, hát kíváncsi leszek rá.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sutyerák007
senior tag
válasz frame>24 #32191 üzenetére
Az a vihar nem tetszik. Elkap, nem látok majd semmit és a csapat vagy kikap vagy nyer nélkülem. Ez rosszabb mint ami most bent van, mert nem hat mindenkire. Legalább lenni valami nagyon durva hullámzás vagy valami amikor benne vagy de ha olyan lesz mint abban az operationban akkor elég egy közepes méretű esernyő és 1 csepp víz sem lesz rajtam. A map változások viszont kellettek. Főleg az Islands of ice miatt.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
még 2 új resource az arsenálban
de főleg ez:
...new Arms Race mode with its unique mechanics.
You can take part in such battles only on Tier IX and X ships.Csodálkozunk, hogy mindenki hülye top tierben?! Már minden újítást/alternatív játékmódot csak oda tesznek.
Nyilván jön sok, kevesebbet látott player is.Aztán lesz még Clan Port bővítés, meg advanced ship-spotting technology.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
válasz Highground #32188 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz Highground #32188 üzenetére
Nem jön be az oldal, nem látom, mit szeretnél mutatni, de látatlanba mondom, nyugodtan menj játszani rankedet, nincs mit veszíteni, .... csak az időt, meg pár millió agysejtet
-
Highground
aktív tag
Vicc, hogy milyen emberek mernek elmenni rankedet játszani. A napokban Flamunál is figyeltem milyen idióták mennek T10 rankedben. Én meg még a T8-ban sem merek megindulni, ráadásul ez már a második ranked szezon amit ki fogok teljesen hagyni. Egyszerűen nem érzem magam elég felkészültnek arra hogy 7vs7-ben, több ezer meccset lejátszott emberek ellen játszak. Elrontani meg senki játékát nem akarom. Szerintem még a következőt sem fogom erőltetni. 590 meccsel a hátam mögött...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
sith7
félisten
válasz frame>24 #32186 üzenetére
értem
más
Én azt hiszem, erre az időszakra is befejeztem a rankedet. Nem vagyok egy pro, de magamhoz képest elég jó köröket sikerült menni, de nyerni esélytelen.
shima elmegy A – ra, mindenki B, majd onnan próbáljuk C – t
ez volt a terv, shima elment A – ra, széééééép nagy ívben a cap körön túlra , és ott megállt ..... afk ? nem ... ő várja, hogy jön az enemy, és jól megtorpedózza ...
Persze nem jött senki, de még 2 perc után sem foglal. C- ről ránk esik a full enemy team, a mi 2 wórcseszterünk előrement, hogy majd jól szétégetnek mindenkit, aha ... 1 perc múlva ment mindegyik Cousteau – hoz. Shima még ekkor sem foglalt, de nem is kell, ő jön segíteni. Azt hiszem volt egy torpedó találata.vezetünk, 800 akárhány pont enemy 650, nálunk 2 romboló, ott egy romboló 2 Yamato, nálunk 2 cap foglalva. mindenki írja , nyugi, maradjanak nyugton az idő nekünk dolgozik. De a mi Shima – nkat nem hagyta nyugodni a dolog, hogy ott egy Yamato 80k hp –val. Csak odament, csak jött az enemy Gearing is a Yamato-val ki is lőtték a fenébe. Hol a másik rombolónk ? Az meg elment 1200 hp – val a másik Yamato – ra vadászni, persze, hogy az is meghalt.
1v1 – ezek egy Yamato – val, elég jól sikerült, 2 cit + az aprók, időközben már 5 km – re voltunk egymástól, mint a régi szép időkben amikor elment egymás mellett 2 csatahajó, és egymást lőtték .... igen .... csak akkor az enemy csatahajó túloldalán nem jött egy shima csapattárs, aki úgy gondolta, hogy az 5000 hp Yamato – nak – ami már éget is a másodlagosoktól – kell az a 3*5 torpedó ...
Ha lett volna annyi HP –m 7 – et simán benyelek ... de így elég volt 3 is -
frame>24
addikt
Egen, már vártam, hogy mikor szúrjátok ki!
Mert elfogyott a prem acc, és az új hónap elejéig nem veszek. Úgy viszont a t10 kereset camo-zászló kombóval is sovány vagy nullszaldós, szóval csak a nagyon fontos heal-ből van fenn a drága verzió.(házfelújítás ftw... )
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #32180 üzenetére
Szeretem is Többre tartom mint a Kurfürstöt. Furcsa ágyú elrendezés, meg csak 8 ágyú, de szeretem, pontos ágyúk, jó gyors lövedékek, jól adja a pent, brutál gyors reload.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #32180 üzenetére
Ha kell, közel lehet vele menni, alapból 8km secondary range, illetve mire odáig elértek, az addigra jellemzően ~50% hp miatt már 16-17 sec main battery reload-nál tartasz...(Jean-Jacques Honoré+AR+battery upgrade)
OK, az alpha strike kevés, de a cruiser gunnery azzal a pennel és shell grouping-gal...(de szíp magyar hsz...)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
frame>24
addikt
Amit viszont nem lehet megunni a Repuban, azok az alábbiak:
[kép]
és
link2*
link3És ezt a FRA BB (~max lőtávról!) közel konzisztensen tudja...
*(a 2. képen a hajó hp barok fura helye a repaly-es vissza-zoom miatt van)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz Chabe89 #32151 üzenetére
Majd, ha lehet repalyt néznék az ilyen 200-250k + ranked csatákról.
Mit köll csinálni, hogy 7, azaz hét ellenből ez összejöjjön? Superbrawling, és pl. 4-5 hajóba 50k-s salvo-k, meg a kezdeti apraja?▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sh4d0w
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
Ma 19 ranked és 6 győzelem. Tegnap amilyen jól ment, ma totál az ellentéte..
Na majd holnap hátha jobb lesz.Közbe látom Fox klánjába is van valakinek Balanszgrad.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Chabe89
addikt
válasz sutyerák007 #32170 üzenetére
Random csatákba kell a feladatokat teljesiteni. Mindenkinek aki részt akar venni benne rá kell nyomnia a Count Battles gombra a proships.ru-n. Összesorsol ugyan más klánokkal, de random csatákban zajlik majd (gondolom ki tud több feladatot teljesiteni). A gyöztes 800, a vesztes 400 olajat kap.
-
sith7
félisten
válasz sutyerák007 #32170 üzenetére
köszi
-
sith7
félisten
Mi ez a Supply Lines ?
-
ddt500hu
veterán
Rendes klánra nincs időm. Csak hétvégén tudok igazán játszani és akkor sem mindig.
Értem, hogy ugyan az de ez akkor is prémium hajó.
Szóval lenne két tier9-es prémum hajóm "ingyen".
Egy cirkálót meg egy BB-t akarok.
A Krohnstadt-nak jó az ágyúja nem (bár mintha csak 1,8 lenne a sigma)? Van radar meg valami páncél is.
Alaska-t, Jean Bart-ot megvárom.
Ezt még sokszor el fogom mondani de nagyon ki kell használni ezt az időszakot. A tier10-es hajók gyártják a kapitány xp-t, tier10-ben is lehet farmolni.
Ki tudja mikor nerfelnek mindent.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #32164 üzenetére
Fox szerint felesleg a Musashi ha már megvan Yamato. Bár neki is megvan. Rosszabb szórás, + nevetséges AA, nem mintha Yamatonak jó AA ja lenne, de Musashi AA egy kész vicc. Még egy T7 es CV is megeszi kb.
Várd meg az Alaskát hátha az is FXP hajó lesz.
Állj be egy jó klánba és szerezd meg a Balanszgrad-ot. Mocsok OP hajó.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
A tervem a következő. Amint összejön a szén (2-3 hónap) a Musashira megveszem azt, free xp-ből meg a Krohnstadt-ot.
Vélemény?
ui. Ha addig jön valami érdekes ez persze változhat. -
olivera88
veterán
válasz cheatergs #32162 üzenetére
Az már nincs. Hát nem tudom h neked miért nem.
Na nekivágtam újra rankednek, 1 win után rögtön lose, teljesen használhatatlan csapattal, 1 kill se volt. Így tényleg lehetetlen haladni.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz ddt500hu #32156 üzenetére
Ezért jutok pl. én mindig csak 9-10 rankig.
De neeem, a ruszkiknál CSAK A WINRATE számít, mert csak az jelzi, hogy jó vagy.
Nem a rank 1 miatt csinálom, (spec reward hajók úgyse kellenek), viszont ugye garantáltan tierben maradsz**, és jelen patchben különösen a STEEL érdekel.** mondjuk az el*szott tier10 hajó-requirementnél ez mindegy
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Remek csata volt.. Az ellen vesztett 3 hajót, amit mind én szedtem ki.
Egy kevesebb mint fél HP s 3 tornyos Montana beállt capon a sziget mellé, és nem mert bemenni hozzá a Conqueror és Repu.. Én bementem, kiszedtem a Montit aztán jöttek be utánam.Naja, az kellene... Máskor mintha 10 nél lett volna nem 12 nél.
Tényleg pihentetem most pár óra hosszáig mert nincs értelme.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Hát ma megint nem lesz rank lépés ha így halad. 9 csata 2 győzelem..
Lehet abba is hagyom most, majd később folytatom.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #32131 üzenetére
Pénteken pont nem voltam bejelentkezve, de kaptam 24h prémet...
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #32148 üzenetére
ja, így már oké, értem ... szóval nekem még 70k kell a Musa - hoz, azért nem ajánlotta fel ... nincs annyi fém, amennyi a különbözethez elég lenne
-
félisten
-
sith7
félisten
Ha esetleg mást is érdekelt a dolog
Hol, hogyan lehet a fémet átváltani szénre ?
Ha valami olyat akarsz venni, amihez nincs elég szened, akkor feldobja, hogy acélból válthatsz át hozzá. -
-
cheatergs
senior tag
203mm-es ca-kra érdemes rakni IFHE-t?
Mindig minden mindegy
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #32138 üzenetére
Furcsállom h te nem Yamatoval tolod. Na én elvittem először rankedre, hát mid ad isten nem CV s MM be rakott, Haku ellen.
Közbe meglett a 13, abba haggyam mára, vagy próbáljam 12 ig.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Chabe89
addikt
Emlékszik még valaki a jó kis Bastion módra? Ma felidéztem ezeket a szép emlékeket egy kör erejéig.
Yamato le akart rammolni és ahogy elkerültem beszorultam ide.Az a szomorú, hogy még így is összehoztam egy viszonylag értelmes kört. Meg is nyertük volna, ha a Yamato nem yolozik be a végén, hanem elmenekül a francba.
-
olivera88
veterán
Miért mindig akkor kell veszteni mikor 1 csillag kell következő rankhoz?
-
Nordic
Közösségépítő
Kezdek totál kiakadni. Tegnap annyira szarul ment, hogy kínomba beállítottam a replay funkciót, hogy egy kis bénázást megmutassak itt, hátha ti meg tudjátok mondani mit csinálok szarul, erre azóta 60-80k-s meccseket megyek BB-vel. Totál végem van
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz olivera88 #32133 üzenetére
Nem értem mit csinál a T10 BB-ivel mostanában. Annyira passzív játékot játszik, hogy legtöbb esetben a saját cirkálóinak kell tankolnia helyette. Aztán kihalnak, és mongoloid mindenki
Olyan, mintha nem értené a kezdeti sebzéselnyelés jelentőségét, inkább abban reménykedik, hogy az utolsó 5-10 percben már lesebzett ellenfelek ellen le tudja hozni.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Flamu rankeden 46 % os WR 140 átlag sebzés melett.
Mondom én h szerencse is. Ha szart kap az ember csapat helyett akkor megette fene az egészet..[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #32131 üzenetére
Jah. Nekem nem jött, a PT rewardot vettem fel rajta.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Egy csillag hiányzott a 13 hoz erre jött 3 lose zsinorban, elsőnél nem veszett csillag aztán meg igen.
-
redzsi
senior tag
Csecsebecse valamiféle kompenzációként: [link] (bejelentkezel és katt.)
Nekem 1 nap prémet adott.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #32120 üzenetére
Volt ma egy olyan kör, hogy oldalanként 3 Wooster...
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #32114 üzenetére
nem, és azt mondtad én voltam az oka ... amúgy 4-5 kört biztos mentünk, de nem nagyon nyertünk ... akkor lett meg nekem is a Missouri
ddt500hu
Finom leosztásNekem volt egy olyan, hogy 1 Midway, és 3 romboló mindkét oldalon, abból 2 shima
sokáig nem húztam[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz ddt500hu #32113 üzenetére
Mert a "megjelenítem-pipa, és látom/ nem látom a kamót" opcióból eltűnt a pipa opció... Szerintem majd egy köztes patch-el helyrerakják...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #32107 üzenetére
Egyébként a balszerencsén nem tudok segíteni. Mert hát csak az a gond ahogy hallom. Szar csapatokat kap. Jó csapatokkal 2000-es PR-je lenne meg 120k avg dmg.
-
olivera88
veterán
Mintha te olyan sok mindenkinek segítettél volna már.
-
ddt500hu
veterán
Segíts magadon, Isten is megsegít.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #32103 üzenetére
Nem hiszem, hogy tudna annyit fizetni.
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #32102 üzenetére
Short AFK voltam és berusholtam capra közbe. És mire észbe kaptam már késő volt, nem tudtam vissza menni. A másiknál meg torpedoba futottam.
Tehát csak ennyi az oka.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #32100 üzenetére
Nekem ne szerencsésezzen ha 2db 0 PR-es csatát ment a Grozovoi-al.
(#32101) olivera88 Párszor?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások