-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #31899 üzenetére
köszönöm
-
félisten
válasz sutyerák007 #31896 üzenetére
Szerintem aki stabilan képes messze az átlag fölött teljesíteni, az simán nevezhető pronak ebben a játékban. Nem kell hozzá nemzetközi meccseken indulni
Te is pro vagy, nyugodjál meg. -
ledgeri
nagyúr
válasz Nordic #31894 üzenetére
2 sort kell beilleszteni a preferences fájlodba, és lesz replay minden meccsről... és már lesz a beszélgetésnek alapja, minthogy
"-Szétszednek!
-Miért?
-Hát nem tudom, de szétszednek!"// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Gondoltam kerülök egy párat Woosterrel, hát totál fos csapatok vannak- Most is 8 perces csata..
sutyerák007 Magas WR, magas átlagsebzés. Átlagon felüli képesség, stablian képes jól teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz Nordic #31894 üzenetére
NewMex egy vaddisznó, csak meg kell szelídíteni. Harmadik legjobb PR-om van vele T6-10 BB-k között, csak az NC és az Amagi előzi meg.
Durva tűzereje van, és megfordul akkora helyen, amekkorán cirkálóknak szokás.
Cserébe lassú, de oszt akkor mi van, központi pozícióba kell menni, és akkor mindenhová odaérsz időben -
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #31883 üzenetére
MID tierbenugy vettem észre gyengébbek mint azonos szintű társaik.
ddt500hu: jelen esetben a New Mexico
sith7: sosem foglalkoztam a replay résszel, lusta vagyok letölteni azt a plusz kieget. Természetesen biztos én is béna vagyok, vagy túl óvatos, vagy rosszul helyezkedem, de az biztos hogy az esetek 70-80%-ában ha jön velem pár hajó, amint csatába bocsátkozom, pillanatok alatt ott hagynak.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz olivera88 #31890 üzenetére
Ő jó játékos, jobb nálam kétségkívül. De ha ezt a MM-et kapná, nem lenne neki ennyi . Ha valamivel jó vagyok cirkák között, akkor azok a HE spammerek magas dpm-mel.
Régi Cleve, új Cleve, Atlanta, mind hasonló ehhez. Ha csak átlagos csapatokat fogok velük, sima carry többnyire.
Egy dolga van a csapatnak: lassabban halni, mint ahogy égetni tudom az ellenfél fontosabb hajóit és kicsapni a rombolókat.
Kíváncsi vagyok, idővel fel tudom-e hozni a Woostert is az említettek közé.geri: a poén, hogy majdnem mindig divvel tolom Kettőt mentem talán nélküle. És ha már úgy sem megy a win a hajóval, minimum furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #31887 üzenetére
Hát Desmo megléte ellenére inkább Buffaloval csinálom a küldiket, mint seattle-lel... Felhúztam, hogy csak a kövi hajóra menjen a az XP már, de hagytam is ott... -szóval relatív, hogy most kidobtad, vagy nem azt az XP-t. Mondjuk amit látam videót róla Divisiont ajánlottak mellé...
Most konteózzam rá, hogy csak azért kapott egyedi külcsínyt a go-navi-val, hogy újból legyen egy réteg aki fölözhető? Na mindegy...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ted_Beneky
senior tag
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #31887 üzenetére
Én meg mentem utánad. Sőt én még Seattlet se húztam ki teljesen.
Na mondom vár fene annyit...Ha annyira papírnak érzed akkor ugyanaz mint a Desmo.. Egy óvatlan mozdulat és már citet kap..
Pro játékosok viszont nagyon durván tolják vele. Pl ő 140 k s átlag sebzés 143 csatával. [link]ddt500 Nem vigyázva bizony az, bár kevésbe annyira mint a buff előtt.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
belaazallat
addikt
válasz Ted_Beneky #31881 üzenetére
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
Wooster eredményeim eddig, 12 csata után.
PR-ban a 20 cirkálóm közül ALULRÓL a harmadik.
Winrate-ben a legrosszabb, illetve van nála egy rosszabb, az új Pepsi, amivel csak egy lossom van.
Mivel nézem a MMM-t közben, azt a mókás tényt tudtam megállapítani, hogy a 12 csatából 3-ban volt balanced MM, 2-ben billent a javunkra, a többiben az ellenfél tele volt unicummal, míg nálunk csak a mi divünk tudott játszani kb.
Mókás hajó lenne, de eddig úgy érzem, hogy lehúztam némi freexp-t a klotyón a Seattle átugrásával.
Nem is tudom, volt-e már ezen az accon hajó, amit ennyire megcseszett a MM az első tucat csata alatt.
Ma hármat mentem vele, 3 loss. Még egy RAIN divet is bedobott az amúgy is unicum ellenfél mellé az utolsó csatában
A gáz, hogy nem tudom, mit csinálhatnék jobban, mert ugyanaz, mint az Atlanta, ugyanúgy kell játszani és pozicionálni, de semmit sem tudok csinálni 10 perc alatt haló csapatokkal, mert nem carry hajó. Ha egynél többen lövik, akárhogy wasdolhatok, nem él sokáig. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #31883 üzenetére
Hát T8 től kezdve eléggé. De használat kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz ddt500hu #31878 üzenetére
Hát nekem ez valahogy nem akar összejönni. Hiába kezdek el egyik oldalon flankelni, általában nem jön velem senki, ha meg jön is, az első összetűzés elején rögtön mindenki menekülőre fogja, és ott hagy a francba. Messzebbről meg(kb 15km+) meg se próbálok lőni, mert olyan szar a szórása a lövedékeknek, hogy kb mindenkit körbelövök. Persze tudom az amcsi BB ág full papír, ami az armort illeti, így azon meg se lepődök hogy pillanatok alatt szetkapnak, de mivel supportot senkapok, így megannyi esélyem sincs se tankolni, se dmg-et osztani.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #31875 üzenetére
Bocsi! Legtöbbször ki van kapcsolva a chat, illetve fáradság miatt ignorálom. Legközelebb jobban figyelek!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #31875 üzenetére
Engem még megtalálni se tudnátok, nem h felismerni!
Am mázlira pont meglett a Desmo camo, meg még pár láda. Mondjuk stat alapján a Worcester jobbnak tűnik, de a ca-ág jobban érdekel.
Mindig minden mindegy
-
félisten
válasz belaazallat #31874 üzenetére
Szerintem téged láttalak valamelyik nap a másik csapatban, csak csesztél visszaköszönni
-
belaazallat
addikt
válasz Nordic #31873 üzenetére
Hali!
Keress meg, a játékban is ez a nevem. Majd megyek DD-vel vagy valami cirkálóval deríteni neked. Most úgy is valami német, vagy francia low tier hajót akarok fejleszteni. általában 5 óra után vagyok 1-2 órára.
-
Nordic
Közösségépítő
Totál elment a kedvem a BB-ktől... Ha közel megyek valamihez, hogy lőni tudjak, akkor szétkapnak, ha messze vagyok lőni se tudok, mert nincs mire(ilyen fasza átlag 20-30k dmg-eket tudok tolni csak, ami még a szánalmas kategóriát se üti meg), a csapataim nagy része, még spotolni se tudja az ellenfeleket, sőt hagyják hogy a DD-k szabadok garázdálkodjanak, persze ezzel széttorpedózva engem, meg a többi BB-t. Komolyan fáj az élet ha BB-vel megyek.
[ Szerkesztve ]
-
Akagi
tag
válasz Chabe89 #31867 üzenetére
Az NC és Amagi még messze van (cc130k xp), ráadásul a Colorado nagyon nem fekszik, lassú mint a csiga, az ágyúi mondjuk elmennek. Ha védekezni kell még csak-csak elmegy, de semmivel nem tudja a lépést tartani (+speedes signállal meg nem állok túl jól)...
Segítség eltévedtem!
-
-
Akagi
tag
Lassan eljutok odáig (30k xp hibádzik mindkettőnél), hogy megvegyem az első T8 csatahajómat, csak épp nem tudom melyik lenne a jobb a kettő közül (csak egyre van pénzem és amilyen lassan csorog a pénz a t7-ből, ez egy darabig nem változik).
Richelieu vagy Bismarck, mindkettőhöz van permacamom és 10 pontos standard csatahajó kapitányom (pt,em, superintendent,ce) bele. Igen-igen núúb barát hajót keresek FoxiestFox .Segítség eltévedtem!
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #31860 üzenetére
Gyakrabban szokott fordítva lenni
Bár vhogy a képeken szereplő csata óta nem mentem vele 100K alatti kört.
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #31861 üzenetére
Első csata Woosterrel.. Enemy Montana beirja csata közepe felé.
What a bots build US cruisers for a range.
Nem olyan rossz az 16.7 km es alap lőtáv.. Desmonak csak 15.8 km...Flamunak is range buildet láttam..
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Worcester range upgrade vagy reload? Alapból 16.7 km es lőtáv, ami jobb mint a Desmonak.
Most nézem itt rendes torp védelem is van mint szerencsétlen Desmonak, 10 % se.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
-
-
olivera88
veterán
Most nem lesz zászló osztogatás? Előző években volt valami olyan h amennyi tízes hajóm van annyiszor 10 zászlót kapok vagy valami ilyesmi. Meg csataszám is számított.
Nem a játék szülinapján volt ez?[ Szerkesztve ]
-
Honzi
senior tag
Ezt az American Cruisers collectionst még a patch után is lehet gyűjteni?
Még 2 hiányzik de ez a rohadt láda nem dobja..Ryzen 3600 & GTX 1080
-
-
-
Chabe89
addikt
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #31845 üzenetére
Az. Elég nagy a felháborodás a fórumon emiatt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz sh4d0w #31834 üzenetére
Egyik ismerősöm írta, hogy egyáltalán nem usn cruiserezett... Erre nyitott egy cleve-t még t6-ba aztán meg az felment...
De most meg egyből t8... Nem biztos hogy így jatszhatóbb a játék: Aki húzná kiesik fentről, aki megteheti, fölözi, akár pénzért freexp-ből.... Ehelyett insta rng, és kiütköző hozzá nem értés...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #31841 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel.
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz ddt500hu #31839 üzenetére
Vegyél rajta shark konténert 5 token / db, és mindegyikben van min. 400 szén
Legalábbis én eddig ezt csináltam
Az én problémám - gondolom mindenkit érdekel - 66 shark pontom van, és holnap vége a bulinak ... ha megfeszülök se tudok a mai napon 9 pontot összeszedni, hogy meglegyen a 75 és el tudjam költeni , ugye ?
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
95 tokenem van. Nyilván nem lesz meg a 120 ami a Des Moines camohoz kell. Mit javasoltok mire költsem el? Van amúgy minden szóval se kredit se más nem kell. Mi éri meg a legjobban?
-
Rém
tag
Megjelent a shopban a HSF Harekaze. Elég borsos árat találtak ki neki: Olvasni olvastam már róla, de érdekelne, hogy van e saját tapasztalata valakinek róla.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #31835 üzenetére
Milyen liba?
Olyan rókát akartam mint neked, de nem volt.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
-
ledgeri
nagyúr
Dev blogon kint: Akár t8 as dd-t is lehet szerezni misszióból... Éljen a tech tree lényege...
-
frame>24
addikt
Na kíváncsi leszek a...
-SZKOM hírekre.
Kicsit visszamentem WT pilótáskodni, olyan jó volt! ...ott meg lassan izzítják a DD+CL részt (+ ugye a motorcsónakok), CV és BB biztosan nem lesz.
Továbbra sem értem, minek kellett oda tank + hajó, de hát majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
félisten
Jön néhány kisebb, de hasznos UI változás is.
-
ledgeri
nagyúr
válasz cheatergs #31825 üzenetére
Persze csak patch-előtti-utolsó napos dolgokról beszélve: ha úgy van megcsinálva, hogy 4-kor vált bármi, de 7-kor jön az update, akkor van 3 orád "last minute"..
Ez az event is megmutatta, mennyire borult a többség, így az átlag játékos: végig nyerte a cápa az egészet, mert a fő súly arra volt beállva, hogy "ha azt választottam, azt húzom"... Bár a WG is picit rosszul marketingelte a cuccost...
(#31826) belaazallat A top (3) XP /csapat jó motivációs húzóerő, és nagyobb arányban teljesíthető be, szerintem, mint a win-vágy... Még mindig várom, hogy megjelenjen valami hosszabb távú stat ebből...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #31821 üzenetére
Inkább rakták volna vissza a régit.
-
cheatergs
senior tag
-
félisten
válasz Chabe89 #31819 üzenetére
Az még hagyján, mert így is, úgy is a fele oda megy, most legalább nem halnak meg azonnal, de az Islands of Ice? Nehéz azt hinni, hogy tényleg ennyire hülyék, szerintem szándékosan szívatnak, annyit rinyált mindenki a map miatt (köztük én is), tűnődve, hogy vajon lehetséges lenne-e még rosszabbra csinálni?
Ők pedig.. hmm.. challenge accepted -
törölt tag
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #31818 üzenetére
Hát persze! Rakjunk szigeteket is a sok idiótának Northon D-re. Kész. 😁
-
félisten
Úgy nézem, sikerült az Island of Ice és Trident, Mountain Range keresztezésével létrehozni egy új Islands of Ice-t
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #31813 üzenetére
IFHE van rajta ugye?
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #31813 üzenetére
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz cheatergs #31787 üzenetére
Ha valakinek ér annyit, és elérhetőegy nagyobb valami a go navy-s arzenál blokkból akkor hajnal 4 és 7 között beléphet és többől költekezhet ha még játszani is tud...
-
Nordic
Közösségépítő
Mid tier-ben csak ilyen fos lőtávval/reload-al rendelkező cruiserek vannak? Most épp a Futuraka-n szörnyülködtem el.
-
válasz Highground #31794 üzenetére
Hindenburggal biztosan nem lősz bakot. Most kapott egy kis nerfet, de a cirkálók között még mindig nagyon erős. A GoKu szintén elég pusztító tud lenni.
Ha a cirkálók jönnek be, Hindenburg felé menj.
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #31808 üzenetére
Elég sokoldalú egy hajó. Radar, hydro, Def AA egyben.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #31800 üzenetére
Hogy van neked már Wooster? Meg különben is utálod azt mondtad.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #31803 üzenetére
Nem játszanak kevesen, csak ez a vesszőparipájuk. Mindegy, hogy dobja össze a csapatot, csak gyors legyen.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #31803 üzenetére
A világ más részein munkanap van ma.
-
félisten
-
törölt tag
Minden "javítás" alá van rendelve a várakozási időnek.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #31800 üzenetére
A divek elég szépen bele tudnak rondítani. Ahogy ebben az esetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Opel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robogó, kismotor
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- PRÉMIUM AM4 alaplap! ASUS TUF GAMING X570-PLUS OEM alaplap INGYÉ FOX
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest