-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Kiégtem... T5ben ma egy meccset se tudtam nyerni semmivel, Akkor tetőztem be, amikor 4km-rről egy königet full broadside-ban a teljes salvo hittel citadel-mentesen lőttem telibe egy New York-kal. Persze ő totál kiszedett, úgy, hogy kb 20fokos szögben mentem rá ... Asszem holnapig elő se veszem ,tojok a bónuszxp-re is amik bentmaradtak T5-ben...
-
ddt500hu
veterán
-
ledgeri
nagyúr
válasz ddt500hu #31588 üzenetére
Replay, akad?
Más: klánosoknak
ForrásÚj bázis:
Összegezve: Többféle lehetőség bónuszok beszerzésére klánláttel, megjelenik bónusz Acélra, Szénre, Fre XP-re, Commander XP-re. Emellett a meglévőknek a bővithetősége kisebb lépésekben történik.
Bevezetésekor minden épület 0-ra áll, kivéve a laktanya -nehogymá' ki keljen dobni párakat...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #31592 üzenetére
Ja egy noob. Akkor minden világos. Látom a recent-je 880PR. Biztos csupa oliverrel találkozott egész nap.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Ez előbb kiszedtem Flambasst bibibi. Stalingraddal volt.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
A Normadie-val olyan történt amit még nem láttam. 2 salvora mintha 3x nőtt volna a szórása. Az elsőnél olyan szinten ökörhugyozás szerűen jöttek ki a lövedékek, hogy azt hittem nem is az enyémek hanem mögülem lő KÉT hajó egyszerre!
A 12 lövedék 12 irányba szállt mint a felrobbant tűzijáték. 1 hit 10km-ről. A második salvo detto. Akkor már láttam, hogy az mind az én lövedékem. 1 hit.
Aztán megjavult. Lehet csinálok róla screenshot-ot. -
olivera88
veterán
Hát ez meg? WTF
World of Warships Development Blog
5 perce ·
ST, French battleship Bourgogne, tier XHit points – 74700. Plating - 32 mm.
Main battery - 3x4 380 mm. Firing range - 24.8 km.
Maximum HE shell damage – 5400. Chance to cause fire – 36%. Maximum AP shell damage - 11900.
Reload time - 28.0 s. 180 degree turn time - 36.0 s. Maximum dispersion - 309 м.
HE initial velocity - 830 m/s. AP initial velocity - 830 m/s. Sigma – 1.8.
AA defense:
10x2 20.0 mm, range - 2.0 km, damage per second - 61.
12x2 37.0 mm, range - 3.5 km, damage per second - 145.
12х2 100 mm, range - 5.0 km, damage per second - 178.
3х3 152 mm, range - 5.0 km, damage per second - 25.
Maximum speed - 32 34 kt. Turning circle radius - 910 m. Rudder shift time – 16.6 s. Surface detectability – 16.7 km. Air detectability – 15.1 km. Detectability after firing main guns in smoke – 15.4 km.
Available consumables:
1 slot - Damage Control Party;
2 slot - Repair Party;
3 slot - Main Battery Reload Booster / Catapult Fighter;
4 slot - Engine Boost (top speed +15%).A kép alapján ez egy Alsace
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
válasz belaazallat #31585 üzenetére
Nekem az új albérlettel van a gondom.
-
belaazallat
addikt
válasz ddt500hu #31584 üzenetére
Mert nekem is amd-s gépen csinált hasonlót, de nálam csak a játékkal volt probléma, net tv okés volt.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ddt500hu
veterán
válasz belaazallat #31583 üzenetére
Win7, FX6300, HD7790. Miért fontos ez? Egész hétvégén játszottam és meg sem rezzent.
De játék nélkül is elmegy a net meg a tv. Amikor olyan kedve van 1-10 percre. -
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
válasz GeneraL_XTX #31564 üzenetére
Üdv!
Többet kell sebezni.
Komolyra fordítva, én napi 1-1,5 órát játszva minimum 500 e. kreditet szoktam gyűjteni. Megcsinálom 5-ször a aktuális küldetést(Operation xyz), majd megpróbálom leszorzózni a 2 9-es hajómat. Ha nem megy a dupla, nem erőltetem, keresek mást kis tierben, ami jól hoz a konyhára.
Szerk:
Ja és prém fiók nélkül. Max ha valamelyik küldi, valami nem ad ajándékba.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat
ddt500hu
kezdesz úgy játszani, mint én -
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #31571 üzenetére
Köszi. Hát 45 ponttal sokra nem megyek. Pedig a Des Moines camo érdekel. Majd rágyúrok.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz #52588800 #31566 üzenetére
hát megmondom őszintén egyik lehetőség se túlságosan tetszik
azért egy ilyen játéknak (főleg premium fiókkal) azért ön-eltarthatónak kéne lennie. A wot is ilyen, nem értem itt miért nem sikerült.
ott pl sose volt anyagi gondom, és nem azért mert tele a garézs premium 8as tankokkal....
-
sith7
félisten
Munkatársam kérdezi, aki tegnap befejezte a shark vonalat, hogy érdemes - e továbbra is ott maradni, vagy menjen át a eagle - be ?
Shark pontja nincs, mert mindegyiket elköltötte tűzelőanyagra -
törölt tag
Erről beszélgettünk Discordon nem is olyan rég.
Első lehetőség : megveszed a kredit csomagot a shopban - 60m kredit = 82 euró
Második lehetőség : veszel egy T8 prémium BB -t, legjobb most az Alabama ami 44 euró, kell egy prémium 10 euró, 300 Zulu + 300 IBT flag 15 euró és opcionálisan ocean soul/revo camo szénért és wyvern flag. Itt majd teljesítménytől függően, legyen az 100-300 kör, kijön a 60m kredit egy 70 euróból és sok-sok játékból.
Harmadik lehetőség : t5-t7 hajókkal és ingyenes consumokkal farmolgatsz 100-150k kreditet
tl:dr : ha rövid távra tervezel, vedd meg inkább a kreditet, ha nagyon hosszúra akkor egy T8 prémium BB -t és mehet a farm.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
T8 prémium hajók / Missouri. T6-ban annyira nem dől a lé és a T8 prémiumok között azért vannak elég jó darabok (pl.: Massachusetts, Tirpitz, Atago, Prinz Eugen).Missouri egy átlagos körre prémium nélkül fizet 200-300k-t, de ugye az most nem elérhető.
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok mi az istennel lehet a játékban jól kreditet keresni?
Mert kezdem látni, hogy nemsokára elég nagy finanszírozási gondban leszek, a hajóknak, hajótesteknek irdatlan ára tud lenni, a felszereléseknek úgyszintén, a pénz meg alig alig jön. Egy szaros tier7-es hajó már majdnem 6 miska (wotban 3 misi egy 10es tank) a pénz meg alig jön, pedig premium fiókkal játszom, és direkt vettem egy premium 6-os hajót is farmolásra (egyenlőre, de wotban ez bőven elég volt a kezdetekben) de az ilyen 200k/csata premium fiókkal premium hajóval 50%-os kredit boost százlóval vajmi kevésnek tűnik...
jó mondjuk valamiért ezzel a Warspite-al nem nagyon szoktam nyerni sajnos, de mivel egy csata elég hosszú tud lenni (wothoz képest legalábbis) azért ezt a 200k körüli bruttó! keresetet akkor is keveslem.
-
Nordic
Közösségépítő
Jó látni, hogy nem csak én vagyok sokszor szerencsétlen. Egyelőre hiányzik az a rutin, amivel megtudom különböztetni azt, hogy én vagyok a láma, vagy csak a hajó xar alapból
-
cheatergs
senior tag
válasz Nordic #31555 üzenetére
South Carolinával 0, New Yorkkal 0, Tenryuval 0.
SC-vel és New Yorkkal a lassúságuk miatt lemaradtam az összes csatáról, mivel azok mind takarásban voltak. A Tenryumat meg First Blooddal kidetonálta a cv bombákkal első fordulónál (még ő is mondta, h lol).
frame>24
Az Izumo sztem sunyiban disp/sigma nerfet kapott a nyílt buff mellé, mert a patch óta tényleg visszaesett a pontossága.Azt am nem értem, h SC-t miért szidják annyian, a legpontosabb T3 bb. A Turenne és a Kawachi együtt lőve se tud annyi találatot elérni, mint az SC 1edül.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #31557 üzenetére
más:
egy pillanatra azt hittem, csak én vagyok rossz, de nem, Izumo DISPERSION
majd nézz rá, ez durván játszhatatlan, és senki sem ezzel a gyengéjével jött, pedig totál game breaker... tényleg nem a tűz + a tornyok a lényeg, azokkal elélünk, de ez a sörétes mód.... és pl. 6km-ről is, (majd hozom replayt, ha annyira kell)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
félisten
-
redzsi
senior tag
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #31547 üzenetére
Ehhez képest én most jöttem ki úgy egy csatából, hogy Myogi-val 654dmg-et toltam ki, na ezt überelje valaki, úgy hogy nem AFK
[ Szerkesztve ]
-
TCSZ
senior tag
A Bismarckos konténerben lehet bármilyen hajó? Köszi!
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #31552 üzenetére
Scharn mellett álltam, lehet picit látni a sárga feliratot
-
félisten
-
törölt tag
Új játék... hol vagyok a minimapen?
-
belaazallat
addikt
Szegény! Szerintem miattad most törölte a játékot!
-
ddt500hu
veterán
-
olivera88
veterán
Terrorboat
-
félisten
-
törölt tag
Német hajók kaptak valami általános átütési nerfet? Se a Spee, se a Hipper nem képes átütni Cleveland vagy Chapayev szintű hajók oldalát még 6-7 km-ről sem. Ráadásul a Spee érezhetően sokal pontatlanabb, mint korábban volt. Hosszirányban brutális lett a szórása.
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #31540 üzenetére
És mi baj azzal ha klánba vagy? Csak előnye van.
Gondolom torpedókat nyeltél be? Desmot meg egy kettő ki lehet végezni torpedókkal, mert nevetséges gyenge a védelme.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chabe89
addikt
31531: Még mindig nem 5 millió. Kiwi vagyok mikor döntitek meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #31521 üzenetére
Most linkeljem be a 4 héttel korábbi hsz-eim, vagy visszakeresel?
Sith7: Annyira biztos mint amennyire biztosnak hallatszik...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chabe89
addikt
válasz olivera88 #31521 üzenetére
Mivel ez már szülinapi patch lesz, gondolom 28-án lesz kint.
Más: Clan Base 2.0
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Imádni és utálni való csata. Első 10 percben menekülés, 3 oldalról lőnek le egészen 3k hp-ig. Utána kivégzem az engem gőgösen üldöző ussr ca-t. Majd high caliber.
A végén tökéletesen eltervezett, rosszul kivitelezett manőver melynek során belementem a szigetbe és kinyírt az utolsó GK. Így nem lett 200k.
De addigra már nyertünk. -
redzsi
senior tag
Tudja valaki ha jön a 0.7.8. akkor az arsenalból is kiveszik a go navy-s cuccokat?
-
olivera88
veterán
Nem jön a patch notes? Kedd van...
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #31516 üzenetére
Itt csak edge átvitel van, még az oldalt sem nyitja meg, nem hogy a gifet
-
félisten
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #31507 üzenetére
Egy futó mondatban egy klántársam említette, hogy a graf Zeppelin érkezhet bele... Én passzolom, majd meglátjuk... Szerintem stalingrad érkezése után jöhet valami, hogy a lefölözetteknek legyen miért kínlódni megint...
-
Akagi
tag
válasz #65675776 #31508 üzenetére
Nekem A Danae a kedvencem (bár a statomon nem látszik), a Leander sem rossz. Az Emeraldnál nálam akkor szakadt el az ékszíj, mikor egy Jianwei 3 salvóból 10 citet lőtt bele, nagyjából 5 km-ről.
A cápáknál elértem a 75 lojalitást(Worchester camot választottam), számíthatok még velük valamire (a napi 1 ládát kivéve), vagy sasoljak egy kicsit (15 token ki velük).
Segítség eltévedtem!
-
törölt tag
válasz redzsi #31488 üzenetére
Brit cirkálókba bármilyen irányból lehet citet lőni.
Nem annyira borzasztó egyébként az Emerlad sem, főleg, hogy annak már van füstje és összesen 16 torpedóvető csöve. Az egész line teljesen más stílust kér, mint a többi cirkáló vonal. T3-ban nekem a St Louis után a Caledon a kedvencem.
-
cheatergs
senior tag
Az Arsenalról van infó, h meddig marad v már végleges? Hajókat cserélik benne időnként?
Mindig minden mindegy
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #31504 üzenetére
Próbálok majd valami videót keresni róla, mert nem erre gondoltam. Amit írtál, azokról tudtam.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #31500 üzenetére
Mert miért nem szerezhettem volna? Ám több lenne kicsivel ha nem költöttem volna flagokra még az elején amikor elindult az Arsenal.
Neked mennyi van?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz Nordic #31501 üzenetére
Egy pillanatra megnyomod az m betűt, elkezd átváltani a térképre, de vissza is jön a kamera. Segít belőni a szigetek mögé spotter nélkül is.
A másik alatt nem tudom mit értesz, zoomolni shifttel szoktunk. Ha körbenézelődnél anélkül, hogy az ágyúid elmozdulnának, a jobb egérgombot tartsd nyomva. -
Nordic
Közösségépítő
Egy csomó streamen látom, hogy amikor célzáskor bezoomolnak, meg fel le illetve jobbra balra tudják mozgatni a zoomot, és kvázi könnyebben kisasolnak pl a sziget mögül. Ezt így hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 2 db Samsung series 5 ULTRA laptop + 2 db Tablet+ pótakku+autós tablet tartó+tablet billenytűzet
- Szeretnéd az Endgame Gear XM2WE (EGG-XM2WE-BLK) Egerkét INGYÉ FOX-POSTBA?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest