Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz olivera88 #33490 üzenetére
Csak ismételni tudom magam, rá kell nézni (legalább 3-5 csata erejéig)
Szerintem az értelmesebb játékosok most ezt tolják, mert ez az új cucc, összehasonlíthatatlanul jobb, mint a random. Aztán én inkább pont, hogy mindig elnyújtott csatákban voltam, ismét csak a buffok miatt... (mintha nem is ugyanarról a játékról beszélnénk..)
És most a ranked még a randomnál is szarabb. Behülyült a sok kis ***, hogy steel kell, és ott pörögnek tébolyultan. --> azért szarabb, mert 7v7-nél nagyobb a következménye, ha valaki ultra-béna
NA utolsó hszem volt a témában, köszi.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
ddt500hu
veterán
Na most már 5 győzelem kell.
-
ddt500hu
veterán
Szépen kinyírjuk az ellen dd-t rögtön az elején, nincs radar a csatában. Majd a csata felénél a mi dd-nk afk. És úgy kikapunk mint a szél.
137k dmg, 3 kill nem ad top xp-t.[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
Iowán slot 6-ba az APRM 2-t érdemes beáldozni az MBM 3-ért?
Ellensúlyozza a -3.3sec reload a lassabb forgást és a pontatlanabb lövedékeket?
Mindig minden mindegy
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #33492 üzenetére
Megint 3 győzelem kell.
-
ddt500hu
veterán
16:30 megint egy győzelemre a rank 1-től. Ellenségnél lila CV. Köszi.
-
-
frame>24
addikt
válasz frame>24 #33484 üzenetére
Jah, és szintén a buffok miatt itt tényleg 1 hajó is tud carryzni, pl. sok reload és heal bonus tud büntetni
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Miért nem csipázza közületek sHenki az arms race-t?
Tiszta celeb parti: TTT, KINGS, WGP2W, stb....sok buff, sok dmg, sok "fun"
ez redzsi vol. 876 hsz-ére is megy
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Nordic #33482 üzenetére
felejtsd el a supportot, ez nem csapatjáték, itt 2 * 15 ember harcol egymás ellen
Nagyon ritka, hogy valaki egyáltalán nézi a chat - et, ne adj isten segítséget kérsz, akkor vissza is jelez, bár ez se mindig jön be, de ha ezután még tényleg jön is segíteni, az már maga a kánaán
Többször volt már szó a CV - kről, hogy nem segít, nem spottol stb. igen, van ez így néha, de ha kicsit a másik oldalt is megnézzük, azért egy jó CV - snek, főleg magasabb tierben már vetekednie kell lassan egy koreai Starcraft játékossal, amennyi mindenre figyelnie kell
Az pedig a játék hibája, hogy amúgy is kevesebb xp - t kapnak - mint az artyk a Wot - ban - és akkor ne osszon dmg - et, hanem a csapattal foglalkozzon , támadja a torpedó,- bombavető rajokat, igen ez így jól hangzik, csak hiába nyer a csapat, ő nem kap érte szinte semmit
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #33478 üzenetére
Nem a fun része zavar, az megvan, csak épp azt érzem képtelenség fejlődni, mert kb dmg-et se tudok osztani, ha folyamat supporthiányom van. Ha már van egy 70k-s dmg-es meccsem már örülök mint majom a farkának, mert akkor legalább nem érzem azt, hogy csak hajókázok.
-
Highground
aktív tag
Annyira bírom ennek a játéknak a közösségét Tegnap játszottam 4 meccset, az első 3at megnyertük, az utolsón kikaptunk mint a szar. De nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek
4 cap-ből 1 a miénk, próbálok pusholni a bal szárnyon (Scharnhorst-al) egy picit, hátha. Mire észbe kapok már a teljes jobb szárny oda és maradtunk 4en Én meg kaptam balról egy full salvo torpedót az oldalamba, úgyhogy mentem is a levesbe. Nem volt a 4dd-ből egy se a bal oldalon hogy spottoljon. Majd a halálom után közvetlenül, belovagol jobbról a képbe egy full hp-s Acasta a következő paranccsal: "Capture A!" (az volt a bal szárnyon) Voltak vagy 3an összesen vele együtt Még volt két fél hps cirka vele Az ellenfélnek meg vagy 6-7 hajója még élt. Hősünk belovagolt az A capbe, pánikország beindult amikor realizálódott benne, hogy 3 hajó őrzi és nincs supportja Legroundolt orral visszafelé(!) a szigetbe és gyakorlatilag elolvadt 10 mp alatt Beszarás, hogy az emberek mit művelnek néha ebben a játékbanMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Annyira jó ,hogy amikor BB-zek, akkor nulla supportot kapok a saját csapatom cruisereitől(nekem kell DD-kre vadászni BB-vel), aztán amikor meg DD-zek, akkor meg az enemynek tökéletes supportja van, így semminek se tudok a közelébe menni. Totál kiégtem mára. Kb egy hete nincsenek normális csatáim, és most meg itt a hétvége, szóval minden mehet elölről.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz frame>24 #33475 üzenetére
Bocs, akkor 255 ... nem 252 ...
Úgy olvastam, hogy csak 48 - at lehet összeszedni, és 50 kell a rombolóhoz ... de ha már most megveszed, akkor elég lesz 40 -et összeszedni, nem kell a végéig görcsölni - lehet akkor már nehezebb küldetések lesznek .... nem tudom, csak így gondolom
Nem kötelező megvenni, csak ki tudja meddig lesz benn a shop - ban
-
frame>24
addikt
Miről is beszélsz pontosan?
...illetve sejtem, de miért most kell megvenni? Nem elég az event vége felé?
és 255 HUF nálam...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
Amilyen jó csaták voltak az elmúlt napokban, most meg olyan szarok. 5 lose zsinorban.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
KJ82
senior tag
Csak laptop jöhet szóba neked ? 120-130 körül már összerakható olyan asztali ( monitor meg egyebek nélkül ) ami simán elvinné szerintem később is.
Pl. itt a Vega 2400-as proci. videokártya nélkül:
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
olivera88
veterán
Ja itt az Reddit poszt a grafikai frissítésről, az előbb elfelejtettem. [link]
Persze ez csak spekuláció, de lehet van benne valami. Amúgy WOT nak nem mintha csökkent volna az erőforrás igény az új játékmotor után?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
válasz olivera88 #33461 üzenetére
Szerintem ezzel a grafikai frissítéssel el búcsúzhatók a játéktól. Nincs felesleges kétszáz ezrem egy játék miatt egy új vasra. Kevés lesz a laptopom I3-as procija. Maga a laptop még remekül "megy". Minden oké vele. Csak bizonyos grafikájú játékokra kevés már. Így is le van minden véve a játékban.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #33460 üzenetére
Igen, először az, ... de aztán tömör sorban követni fogják őket a tengeralattjárók ... szvsz nem kell fél évet várni, és itt lesznek ... új ág szinte minden nemzetnek szép fokozatosan ... aztán prémium tengeralattjárók, eventek, kampányok stb. stb.
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #33458 üzenetére
lehet én is megyek 1-2 kört a tesztszerveren ... a képek, videók alapján szerintem 90% - ban kész van az új ág ... olyan mint a DD, csak amikor az füstben van, ez a víz alatt ... igaz a füstről kb. tudod , hogy ott van, a víz alatt pl. BB - vel fogalmad se lesz róla, hogy ott van, amíg ki nem tolja a torpedókat, vagy felszínre nem emelkedik ... meglátjuk, de van egy olyan érzésem, hogy nem kell erre olyan sokat várni ...
-
félisten
Hogy lehet kiforrottabb, mint az űrhajós? Abban simán hajózni kellett ugyanúgy, mint addig, csak más volt a víz textúrája, és kaptak idétlen skineket a hajók.
Szórakoztatóbb pl lehet simán, egyrészt mert ez tényleg valami új, másrészt pedig az űrös mód tényleg nagyon gyenge volt. -
sith7
félisten
hátha valakit érdekel, nem az én véleményem/írásom
Nos, kipróbáltam tesztszerveren a tengeralattjárót.
Azt kell mondjam, hogy sokkal kiforrottabb, mint az ürhajós rész volt.A tengeralattjáró elég jól manőverezhető, négy fokozatban merül, illetve emelkedik. Az irányítás többi része, olyan mint más hajóknál. Egy perces levegő mennyiség van. Ezzel nem lehet lenn ücsörögni és várni az ellenfelet. A torpedók a szokott módon, segítséggel irányozhatók. Jól van beállítva már most is a szűk célzási tartomány.
Találkoztam torpedókkal a víz alatt, ami nem meglepő. A baráti tűz itt is sebez rendesen. Nagyon hamar sérül a kormányzás és jobb esetben csak merülni lehet. Nagyon hamar tüz keletkezik.
Találkoztam vízibombákkal is. Igaz az event miatt, mindenen idióta skinek vannak. A bombák sebeznek szintén.
Volt egy olyan érzésem, hogy ebbe igencsak sok munkát fektettek. Most azt mondom, hogy nem csak eventben lesz a tengeralattjáró, de majd meglátjuk természetesen.
-
sith7
félisten
A 252 FT - os ávéleból for jú 1 db 10 Gini-t remélem megvette mindenki
Nem egy nagy szám a Cossack, ahogy láttam eddig, de ennyit megér biztos ... mégiscsak T8 prémium DD
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Ti mennyire tapasztaljátok azt, hogy ha BB-vel vagytok akkor a csapatban lévő DD-k és cirkálók nem igazán foglalkoznak az ellen DD-kkel? ÉS jó párszor ezért a frontvonal mögött kerülnek ellő az ellenséges DD-k.
Lehet, hogy abbahagyom egy időre az USA BB ágat az NC-vel és cirkálózom. A rombolók nekem nem fekszenek.Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
törölt tag
válasz Ted_Beneky #33447 üzenetére
Érthető köszi, így próbáltam már, de addig nem ment vissza a böngésző
Foxiestfox! És szerinted én elmentem az userbónuszos linket?!
Kronshtadt "jó" hajó? Vagy esetleg van infó, hogy free XP-ért jön valami DD a közeljövőben?!
[ Szerkesztve ]
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz #21346560 #33445 üzenetére
Én is így jártam, a Wargaming.net Game Centerben beléptem (vagyis megkerestem a fiókomat, mert addig úgy jelezte, hogy nem vagyok ) és az üzenetes honlapon (mert a játékban felbukkanó üzenetre kattintva a honlapot dobta fel) az előző oldal nyilat nyomkodva elértem egy nagy narancssárga "igénylem a bónuszt" vagy ilyesmi gombhoz. Nem tudom érthető-e ez így, egyebetnemtudokmondani, kéremkapcsojjaki!
Csillagkaput a Csillag térre!
-
félisten
-
törölt tag
Belépéskor kaptam egy üzit, hogy a tegnapi szerver kiesés miatt kompenzációt kapok, katt, és megnyílik a link... De mindegy milyen okokból nem tudtam megnyitni a linket, az üzi meg eltűnt.. Esetleg valaki egy másolatot a linkről?!
-
olivera88
veterán
Na ezt én is észrevettem már 1-2 x.
[link]Más:
Új fajta consumablek lesznek? Minden fajtából van ez 3 as számmal jelölt. De ugyanazt tudja a kép alapján.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ledgeri
nagyúr
válasz sutyerák007 #33440 üzenetére
... pedig már megnevettettem már... írta, mikor megadtam a címem....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
TCSZ
senior tag
Caesarban nekem az tetszik, hogy: gyors, jól fordul, jók az ágyuk elosztása és viszonylag gyors a tornyok forgása. Viszont tényleg rövid a lőtávolsága.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #33434 üzenetére
Mondjuk annyit legalább megtehetne a wg, h hagyja a playernek, hadd válassza ki a neki tetsző camót, amihez hozzárendeli a bónusztípusokat (type 9, 10 stb.).
A többi playernek úgyis tökmind1, h mit ad a másiknak a camo, akk legalább a usernek ne kelljen folyton uazt az ocsmány v hót unalmas camót bámulnia.Meg lehetne on-off opció a rozsdára is. Persze nem lesz.
Mindig minden mindegy
-
olivera88
veterán
Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz FoxiestFox #33434 üzenetére
Nálam valahogy 1440p-ben sokkal részletesebb a grafikája, mint a többinek
Csillagkaput a Csillag térre!
-
félisten
válasz Ted_Beneky #33433 üzenetére
Úgy érted, giccses, mint állat? Mert az. Mint a full vörös Oktober. Mondjuk az tetszik, annyira abszurd
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #33431 üzenetére
Ja szerencsére már nincs manual drop.
-
félisten
válasz cheatergs #33430 üzenetére
A hiba az ön készülékében van
Ja és nyugodtan meg lehet enni pár torpot, annyi még T5-ben sem végzetes. Persze ha nincs deto zászlód, 100 esetből egyszer megszívod, de azt azért ki lehet bírni.
Plusz rankedről volt szó, ott azért illik deto flaget mountolni.
Egy szó mint száz, kétlem, hogy sok CV játszaná a T5-öt úgy, hogy bele is szóljon a meccsbe.[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #33428 üzenetére
Próbáltam AA-buildet pár tucat csatán át, de jó, ha 6-os rajból leszedett 2-t 1 fordulónál. A maradék 4 ledobta a torpot.
Texas rudder shiftje rosszabb a fullos NY-nál, érzésre kb a T5 Arizonája. Kikerülni max. legyező torpokat lehet vele.
A kikerülést úgy értem, h teljesen kikerülni mindent. 1 torp is végzetes lehet.[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
olivera88
veterán
Hát ez izgalmas volt. Csak lose. Mikor majdnem full HPs ZAO befordul melléd és full oldalt mutat 6 km röl. Gondolta majd megtorpedóz, hát nem jött össze, én viszont pár sec alatt szét kaptam.. Kevesebb mint full HP m volt már, így elég szépen dolgozott az AR..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Tier5-ben van bármilyen radar vagy hydro?
-
cheatergs
senior tag
A Texas AA-ja a top T5 bb-k közt, mégse ér semmit még Langley ellen sem. Ezt a viszonyítási pontot húzd ki!
Ha az ellen-cv rád hajt, és a saját cv nem támogat, akk end of story mind1ik bb-vel.Saját TP alapján a Kongou ágyúi a legrosszabbak T5-ben. Szórás közepes, de a röppályák széttartanak, nagy a körbelövés esélye, pláne nagy távon. Brawlban meg gyenge a vékony páncél és kevés löveg miatt.
A legjobb tűzerejűnek a Bretagne tűnik, azzal sox lehet pontlövéseket bevinni salvóval is. Utána az ID, a GC és a NY.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
TCSZ
senior tag
válasz ddt500hu #33422 üzenetére
Megnéztem annak a japán Bb-nek a statjait. Vajon mennyire lehetnék pontosak az ágyúi? A gyenge légvédelme miatt mennyire veszélyesek rá a T5-ös anyahajók?
-
sith7
félisten
válasz sutyerák007 #33414 üzenetére
96 millióból csak tudok egyet visszavenni
Csak nem tudom melyiket ... ... pl.: New York jó volt ? Már nem emlékszempill. .... Kamikaze R az T5, ugye ? akkor van
-
ddt500hu
veterán
Én asszem végig Kongozom. Lehet beleültetem Yamamoto bácsit.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #33411 üzenetére
Remélem ott is lesz acél.
-
sith7
félisten
T5 - ben ?
nincs is T5 - ös hajóm
-
ddt500hu
veterán
Dől az acél!
-
dre11
csendes tag
válasz cheatergs #33407 üzenetére
Persze, azért is írtam kezdőt és javulni vágyó játékost
A csatákban az embereket elnézve még elég sokan vannak, akik annyira nem tudnak célozni (és persze ez náluk idővel sem javul...). Ez tényleg azoknak szól, akiknek kellene valamilyen alap a célzáshoz. Kis gyakorlás után elég hamar rá lehet állni a számolgatásra.
Akinek megy érzésre is, az lőhet úgy is
Negyed órát meg talán rá lehet szánni a videóra, ha már arra van idő, hogy a fáradt gőzt a fórumon kieressze az ember.
-
ledgeri
nagyúr
válasz cheatergs #33407 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem a nem számolgatós módszer stabilabb, mint a mindig számolgatós...
-
cheatergs
senior tag
Sose értettem a crosshair lényegét, mit jelentenek a csúszkák, meg mit kell nézni meg számolni, és nem is volt sose kedvem emiatt percekig fárasztani magam angol vidikkel.
Úgyh én kivétel nélkül érzésre lövök minden távra.
Ahhoz képest akk nem is lehetek olyan rossz, h így hozom a casual szintet.
Mindig minden mindegy
-
olivera88
veterán
Alaska V2. Flamu szerint nagyon erős hajó. És azt írja nem biztos h FXP lesz, bár szén lenne.
[link]
A torp védeleme elég fos sajna.. 13 % os. Kronnak meg 36..[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Ted_Beneky #33402 üzenetére
Public test.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Anime filmek és sorozatok
- EA Sports WRC '23
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER Dual EVO OC 12GB GDDR6X 192bit (DUAL-RTX4070S-O12G-EVO/90YV0KC0-M0NA00)
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
- H96 Max M1 Smart TV Box Tv Okosító Android 13 4/32GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest