Hirdetés
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
hátha valakit érdekel, nem az én véleményem/írásom
Nos, kipróbáltam tesztszerveren a tengeralattjárót.
Azt kell mondjam, hogy sokkal kiforrottabb, mint az ürhajós rész volt.A tengeralattjáró elég jól manőverezhető, négy fokozatban merül, illetve emelkedik. Az irányítás többi része, olyan mint más hajóknál. Egy perces levegő mennyiség van. Ezzel nem lehet lenn ücsörögni és várni az ellenfelet. A torpedók a szokott módon, segítséggel irányozhatók. Jól van beállítva már most is a szűk célzási tartomány.
Találkoztam torpedókkal a víz alatt, ami nem meglepő. A baráti tűz itt is sebez rendesen. Nagyon hamar sérül a kormányzás és jobb esetben csak merülni lehet. Nagyon hamar tüz keletkezik.
Találkoztam vízibombákkal is. Igaz az event miatt, mindenen idióta skinek vannak. A bombák sebeznek szintén.
Volt egy olyan érzésem, hogy ebbe igencsak sok munkát fektettek. Most azt mondom, hogy nem csak eventben lesz a tengeralattjáró, de majd meglátjuk természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest