-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #32697 üzenetére
Nem éri meg hidd el. A lövedékeim kb eltüntek a levegőben. Aztán nekem kellett elmennem megint rombolóra vadászni, mert a cirkálóink rövidúton megöngyilkolták magukat. Mondjuk addig is leszarták a rombolót.
De a következő csata jobb lesz: most egy oldalon vagyunk...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
Erre indítok egy rankedet, és optt van oli az ellenoldalon... Hogy is mondta Cartman? GYP harc!
-
törölt tag
válasz olivera88 #32653 üzenetére
Ami azt illeti én is 9-en vagyok. De három napja nem játszottam. Plusz alapból volt egy 2-3 hetes kihagyás, míg meg nem lett a Monti.
A damage meg lótepertőt sem számít ha mellé nem csináltál semmit. Sniperkedésre rankeden nem ad sok XP-t. Szerencsére. Volt már, hogy Montival 50k körüli sebzéssel mentettem csillagot.
Ez a csata volt az egyébként, bár ez még a nagyon eleje. Lehet tippelni, hogy mennyit sbzett rajtam ezzel a salvo-val a Repu...
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz cheatergs #32692 üzenetére
... eleinte az IJN CV-knek volt olyan felállása, hogy csak bombázók semmi vadász... át lett téve az USN-ekez, mert hogy balance... Onnan legutóbb ki lett véve, mert hogy variety... aztán most meg ez. Biztos tudják mi kell a népnek!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #32683 üzenetére
Azért a "kevés CV van" is mókás. Minden második körben van egy cancer T10-ben. DD-zni nagy szopóka mikor van 4 radar + CV.
-
frame>24
addikt
Az eddigi tapasztalatok alapján kihagyni 1-2 hónapot teljesen.
Vagy ima, illetve betölteni az éves évfordulókat a regisztrációd óta.
Ez nem vicc.Fox: aha...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy furi kérdés. De mit kell csinálni ahhoz hogy az ember kapjon egy -30%-os coupon-t?
!érlek benneteket csak normális válaszokat írjatok!
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #32683 üzenetére
Jaja, de ér valamit, hogy az ellenség 3/4-ed részére hatástalan (nem gyenge, v ilyesmi, hanem immun!) a főfegyverzet?!
Valljuk be, ha cap helyett CV-hunt megy, azért halált kívánnak, s BBk-en kívül a többi hajótípust csak püttyögetni tudja. Vagy olyan OP a jelen forma? Kompetitív módokban semmit nem ér.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #32681 üzenetére
Amikor utaltál rá, hogy fasz*ág a 20km torpokkal menni, még én sem tudtam, hogy az űrből is látszanak. Aztán utánanéztem és bángg.
Egyszer veszek egy Ashasiot, és arra élvezkedek, hogy kivédhetetlen. Kár, hogy csak drága funhajó, mostanában CV kevés van, és pl. tegnap rankeden BB is alig volt...
Nem értem, miért nem adnak neki egy PICI gunboat-abb jelleget, így nagyon túlspecializált.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #32673 üzenetére
Ő még nalam is lámább.
Jah őt említetted már múltkor.
Nem hinném h 20 km torpokat használ, azzal nem igen szedne össze 200 k + dmg tLG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #32669 üzenetére
Dehogy Magyar. Német. Ki volt az nem emlékszel véletlen? Vannak nagyon lámák a klánba
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #32667 üzenetére
A 12 es re 1 x mentem csak vissza. 11 -10 között van kínlódás.
A Worcester húzta le PR t annyira a 21 napnál.
Hát vesztes csatában alig vagyok első rankedben, ha a szar csapat akkor én is az vagyok altalában. Hajlamos vagyok beyolozni olyankor, az meg nem vezet jóra leginkább.
Van ismerősöm aki R5 röl esett vissza R10LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
Szerintem én mondtam de az 850PR-es volt (azt hiszem).
De még az sem elképzelhetetlen.
De a rank 1-hez azért kell skill. 5-6-hoz elég egy hosszabb győzelmi sorozat amit a csapat hoz össze (pl tegnap az afk Montananak megnyertük a csatát).
Oliver azért marad ott ahol van (nagy valószínűséggel) mert rank 12 az utolsó elveszíthetetlen és neki 45% a WR-je! Matematikailag eléggé képtelenség, hogy tartósan előrefelé haladjon.
Ahhoz nagyon sok vesztes csatában kellene top xp-nek lennie.
Gyanítom megjárta párszor a 12-es rankot mióta eljutott a 10-ig.
Vagy ha nem hát megfogja.
Néha eljut messzebbre de ahhoz, hogy mondjuk a 9-nél tovább jusson marha nagy szerencse kell.Egyébként oliver vazze az hogy létezik, hogy randomban a 21 napos WR-ed szinte megegyezik az all time WR-el? A PR-ed meg még rosszabb is.
Te semmit nem fejlődsz.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Akkor bocs, de valaki tuti mondta, fel is kaptam a fejem
mondjuk amilyen meccsek vannak ... afk az egyik a csapatban, és nyerünk, a másik meccsen meg vezetünk 2 hajóval , erre a végjátékban szétlőnek minket, miközben miénk volt 2 pont, és vezettünk
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #32661 üzenetére
Hát az nem igaz. Akik elérték a rank 1 et azok valamire való játékosok többnyire.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
félisten
válasz sutyerák007 #32658 üzenetére
Ki kéne már húznom, nincs elég seal clubberem T7-ben
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #32657 üzenetére
főleg azzal ...
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #32655 üzenetére
Én se. Ledupláztam a KGV-t meg a Lyont aztán mára ennyi. 111k avg dmg-re tier7-ben miért csak 2088PR jár?
Jéé. Kereken 150 csata kellett a rank7-hez. -
félisten
válasz FoxiestFox #32652 üzenetére
Na meg is van az R5. Nem kísértem tovább a rankedet mára.
-
olivera88
veterán
Úgy látszik csak én nem haladok. Egész nap 10-11 között ingáztam.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #32649 üzenetére
Sector seven. Rank 7.
-
félisten
válasz sutyerák007 #32649 üzenetére
Talán vett egy Audi S7-et.
-
ddt500hu
veterán
-
ledgeri
nagyúr
válasz redzsi #32644 üzenetére
Ajánlott a preferences fájlt menteni, ha nincs hardveres változás a gépben!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #32643 üzenetére
Jó hogy szólsz, reinstall után ez elmaradt.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Csodacsapat. Hotspot (GK-val nagyon szeretem). Spot nélkül kilőtt torpedótól meghal az egyik dd-nk, utána a másik is mert a DM otthagyja a szarba és nem radarozik.
Utána bementem a C-re a kis szigetek közé (az egyik gyáva izé könyörgött, hogy jöjjek vissza mondom minek vazze vesztettünk!!), kiszedtem a full hp-s minotaurt meg egy shimakaze-t, plusz még lőttem párat erre arra.
Csillag megvédve.ui. A Gearing a másodikként kilőtt dd (4 percben)! Max. 10k-t sebzett és nem nagyot spottolt semmit. Mit csinálhattak a többiek??!!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Whehh!
Gift for Sincerity bla bla
Nem tudom, mi ez, de az alsó-középső videóba azért nézzetek bele!
Látszólag sokat van egyedül az a kislány, pedig-hát ki ne segítene rajta...Superkonti téma:
én megin' megkaptam az 50 wows anniversary camo adagot, úgyhogy már 0 remény van. Hamarosan jön még 2 a szülinapi kollekció végén, lehet fogadni...[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #32629 üzenetére
Egyetlen cit se ennyi hittel?
Rettentően rühhelem CV ket rankeden.. Szerencsére nagyon ritka, de még is az sok..
Én meg átmentem inkább randomozni.. Elég betegesen indult a csata, de aztán nem lett rossz. Előző csatában meg 160 k lőttem vele, ha picit még tovább tart meglesz 200 is ott..enemi (#32628) WG modstationba van, és nem Alt hud neve ott, nem jut eszembe mi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vak tyúk is talál
szemet, azaz inkább szenet.Jókor dobta hozzám a szuperkontit…
-
ddt500hu
veterán
Ellenséges CV 850PR, a miénk 1800Pr. Úgy kaptunk ki mint a huzat.
Ez mindent elárul a csapatunkról:A CV semmit nem csinált csak küldte be a TB-ket a Minotaurok fölé. Ő volt az: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Na. Újabb chat ban. Montana elmegy a másik zászlóhoz ahova szerintem nem kéne mennie.
Megkérdeztem hová megy?
Asszondja crossfire.
Ok. Csak lássam. Mondanom sem kell egy lövést nem eresztett el a mi zászlónk felé.
Mi ott rögtön kiszedtük az egyik dd-t (2-ből) majd befoglaltunk.
Majd jön az ellenséges Moskva és szintén befoglal. 1db salvo kellett volna, hogy kiszedjük de az nem érkezett meg.
Helyette a másik zászlóznál Shimakaze, Montana. Minotaur 8 percig kergetett egy Gearing-et. Jé kikaptunk.
Következő csata. Mindenki elmegy az egyik zászlóra. Jé kikaptunk.
Shimakazenk 8km-ről a teljes salvot beleeresztette egy szigetbe.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Azért kell a GK-ra a secondary mert néha a main battery olyan szar, hogy sírva fakad az ember tőle.
108/22 elsőre nem is olyan rossz de 5-6 teljes salvó ment 12km-nél közelebbről.
Rámentem egy full hp-s Stalingrad-ra meg egy Worcesterre és egyszerűen leégettek közvetlen közelről mert se el nem találtam őket ha meg igen akkor overpen.
Itt a secondary sem húzott ki a bajból.938PR-es suicid idiot csapattárs elkezd ugatni, hogy miért nem segítettem? Mondjuk 25km-re voltam és a sziget mögött döglött meg de ez nem zavarta. A legjobb az volt amikor megkérdezte, hogy 10 rankon vagyok és csak látogatóba jöttem ide?
Ő 6-on volt amit nem is értek mert kemény 48%-os WR-je van rankedben és 875 a PR-je tehát szarul is játszik és nem is győz. Mindegy azért kiosztottam írásban.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #32611 üzenetére
A ranked az igazi értékmérő. Aki jól játszik az 50% WR felett van. És ha a felett vagy akkor csak idő kérdése a rank 1.
Mint a rulett. Azon hosszú távon nem lehet nyerni a 0 miatt. Itt meg ha 51%-ot tudsz hozni egy idő után muszáj rank 1-en lenned.
Mai első rankedet afk Montanaval együtt is megnyertük. A keresztbe tolatgató ellenséges GK azért kellett hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
válasz FoxiestFox #32613 üzenetére
Ú baszki Beteg 3k base xp szép!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Nordic
Közösségépítő
Hát "megérte" megcsinálni a képgyűjtögetést... 50 valentinnapi camot kaptam a superkonténetből. Érdekes naptárral dolgozik a WG, nem tudtam, hogy náluk február van.
-
ddt500hu
veterán
De van egy szakadt 19 pontos full secondary csak nem költöttem 500 dublont az átképzésére. Még 3-4 jó csata mire 100%-os lesz.
Ez a 16 ágyú tiszta vicc. Mintha két hajó lőne egyszerre. Sokszor mint az ökörhugyozás de akkor is van 4-5 tiszta találat. Mondjuk ezt össz-vissz egy csata alapján mondom! -
félisten
válasz FoxiestFox #32611 üzenetére
-
olivera88
veterán
Jó ez a ranked.. 3 win egymás után, azt hinné az ember most beindult.. Erre jött 3 lose zsinórban.. Egynél megmaradt csillagom másik kettőnél nem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FoxiestFox #32610 üzenetére
6-ba is felengedett, de elfáradtam 7 rankedből 7-et nyertem ma éjjel... nagyon nem normális ez... előzőleg loss-sorozat, most win-sorozat.. legalább lenne valami látszategyensúly, és ne naponként váltogatná..
És yaaaaaay! Smoking daka best daka.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FoxiestFox #32608 üzenetére
Hmm, erre felengedett 7-be. Tolom még kicsit, hátha a ma éjjel lesz az én éjjelem.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz olivera88 #32601 üzenetére
Ahogy azt ö is leirta korábban, rankeden lényegtelen. Löhetsz te 200k+ akkor is bukjátok, ha rossz a taktika, vagy nem tudod mikor kell tolni vagy éppen visszafogni. Méregetheted, de itt nem ez a lényeg. Nem egy olyan köröm volt ahol volt 5 BB 2 CA. Behúztuk 2 pontot és vàrtuk mikor jönnek, de nem jöttek. A végén ott álltunk ilyen 20-40k sebzésekkel, de nyertünk.
[ Szerkesztve ]
-
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #32601 üzenetére
Győzelemre megyek nem sebzésre. Megyek be a rombolók után. Veszem fel a sebzést kivágok 1-2 dd-t aztán ha tudok menekülök tápolni.
Dekkolhatnék hátul sniperkedve de nem látom értelmét. Ha eltalálom a távolságot akkor jön az 5-6-os győzelmi sorozat.
Ez persze nem jelenti azt, hogy akli 100k felett van az camper noob. Nekem így adja.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Rankedbe is mi csalás megy.. Mi Gearingünk nem tudta kiszedni az ellen 700 HP s Gearingjét, holott eltalálta vagy tucatszor 2-3 km röl, amaz meg néhány salvoval szétszedte mi 1000-2000 HP s Gearingukat.. Ő persze túl is élte..
Aztán lesz kép ha visszanézem replayt..[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
- Horgász topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Nintendo 3DS XL +8GB memória kártya + 6db játékkal Mario is! tokkal, töltővel, újszerű állapotban!
- SilverStone SFX-L SX1000 1000W Platinum (SST-SX1000-LPT)
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- Violectric Chronos dongle dac 1 hónapos
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest