-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Annyira bírom ennek a játéknak a közösségét Tegnap játszottam 4 meccset, az első 3at megnyertük, az utolsón kikaptunk mint a szar. De nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek
4 cap-ből 1 a miénk, próbálok pusholni a bal szárnyon (Scharnhorst-al) egy picit, hátha. Mire észbe kapok már a teljes jobb szárny oda és maradtunk 4en Én meg kaptam balról egy full salvo torpedót az oldalamba, úgyhogy mentem is a levesbe. Nem volt a 4dd-ből egy se a bal oldalon hogy spottoljon. Majd a halálom után közvetlenül, belovagol jobbról a képbe egy full hp-s Acasta a következő paranccsal: "Capture A!" (az volt a bal szárnyon) Voltak vagy 3an összesen vele együtt Még volt két fél hps cirka vele Az ellenfélnek meg vagy 6-7 hajója még élt. Hősünk belovagolt az A capbe, pánikország beindult amikor realizálódott benne, hogy 3 hajó őrzi és nincs supportja Legroundolt orral visszafelé(!) a szigetbe és gyakorlatilag elolvadt 10 mp alatt Beszarás, hogy az emberek mit művelnek néha ebben a játékbanMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Apple notebookok
- Revolut
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...