Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Annyira bírom ennek a játéknak a közösségét
Tegnap játszottam 4 meccset, az első 3at megnyertük, az utolsón kikaptunk mint a szar. De nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek
4 cap-ből 1 a miénk, próbálok pusholni a bal szárnyon (Scharnhorst-al) egy picit, hátha. Mire észbe kapok már a teljes jobb szárny oda és maradtunk 4enÉn meg kaptam balról egy full salvo torpedót az oldalamba, úgyhogy mentem is a levesbe. Nem volt a 4dd-ből egy se a bal oldalon hogy spottoljon. Majd a halálom után közvetlenül, belovagol jobbról a képbe egy full hp-s Acasta a következő paranccsal: "Capture A!" (az volt a bal szárnyon) Voltak vagy 3an összesen vele együtt
Még volt két fél hps cirka vele
Az ellenfélnek meg vagy 6-7 hajója még élt. Hősünk belovagolt az A capbe, pánikország beindult amikor realizálódott benne, hogy 3 hajó őrzi és nincs supportja
Legroundolt orral visszafelé(!) a szigetbe és gyakorlatilag elolvadt 10 mp alatt
Beszarás, hogy az emberek mit művelnek néha ebben a játékban
Új hozzászólás Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest