Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz olivera88 #29596 üzenetére
A Notser jó ilyen average guy modellnek: (tudom, én is befoghatom, de...)
ITT pl. ti nem a Musa-t lőttétek volna? (sőt, már a megelőző salvonál is!)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
törölt tag
Visszavonom, hogy a T6 Pensa használhatatlan a 45 s-os toronyforgási sebességgel. Expert Marksmen mondjuk kötelező hozzá (így 38,3 s), szóval lehet megkapja majd John Doe-t (lánykori nevén Steven Seagal). Vele lemegy 36 s-ra.
Sokakkal ellentétben szinte biztosan meg fogom tartani a Pensa-t, főleg, hogy mondhatni ingyen volt.
Az utóbbi három hetem mondhatni kellemes volt. [link]
-
olivera88
veterán
Massachusetts IFHE vel. Notser
[link]
Gondolkozom rajta. Mivel szeretem USA BB ket, különösen a SoDak osztályt.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ledgeri
nagyúr
válasz scyllarus #29594 üzenetére
Na most próbáld ki azt, hogy nem sziget mögül spottolsz (...) hanem a szigetet Detect körrel érintve kerülöd, és kifelé fordulva kezdesz el lőni, anélkül, hogy látnál bárkit is. Ha ugyan ez az eredmény, akkor még ott az említett opció...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
scyllarus
veterán
Eddig csak csodálkozva olvastam a magasabb tierben menő sunnyogásos csatákat, de a mai nap után meg tudom érteni az úgy játszókat.. Egyet mentem, de a játék törlésén gondolkozom.
Lopakodtam a legközelebbi sziget csúcsához, sehol senki. Amint kidugtam a hajó orrát, hát nem ott volt a fél ellenséges flotta, 5-7 km-en belül? De szó szerint a fél, a 6 hajó kb 20 másodperc alatt fújta el a cirkálómat és a mögöttem lévő csatahajót is...
A legszebb wotos spotélményeim elevenedtek meg a fűcsomó által kitakart T-29-esről. Itt is volt biztos egy nagyobb hullám. Ez így nagyon nem szórakoztató játék."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
félisten
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #29590 üzenetére
Te is csak
baszogatszcseszegetszpiszkálsz. Kedd este halt kékhalált a gépem, ma reggel volt egy kis időm újrahúzni. Gondoltam míg nem vagyok itthon letölt mindent, aztán ráérek telepíteni a böngészőt, drivereket meg a fszomtuggyamit. Le is töltött az amcsi kliens. -
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #29590 üzenetére
ahogy nézem az eltűnt hozzászólásokat már meglett.
-
félisten
-
szilva01
őstag
válasz Chabe89 #29588 üzenetére
Edge-ben nem dobott ablakot. A véleményem marad szó szerint, más játékoknál elég egyszer letölteni a játékot külön szerverekre.
Szerk.: mondjuk nem tudom mi a
fasztmarinénit várok, amikor más játékok egyszerre letöltenek mindent, aztán felraknak, ez afoskirályság meg háromszor tölt telepít.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
szilva01: A te hibád. A szádat meg mosd ki valamivel, mert nagyon mocskos.
-
-
-
Chabe89
addikt
válasz szilva01 #29581 üzenetére
Aslainben azt hiszem van ilyen mod, de ott is csak akkor működik szerintem, ha a másik kliens is fent van. Szóval ezt becoptad.
scyllarus: Legacy kliens ott van az összefoglalóban. Azzal jobban jár, mint ezzel a WG centeres szeméttel.
sutyerák007: Egyénileg semmi akadálya, de klánszinten nem fogom erőltetni. Aki úgy érzi úgyis megtalálja a megfelelő embereket.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz szilva01 #29581 üzenetére
Van egy rossz hírem...
Rossz klienst telepítettél, és igen, kezdheted elölről
Ne a .com-ról, hanem a .eu-ról töltsd le a telepítőt.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
szilva01
őstag
válasz sutyerák007 #29578 üzenetére
Nem pasztmek, viccből írtam ide... A bejelntkező képernyőn WOWS NA van kiírva, de EU-n szeretek játszani. Nem tudom átállítani sehol. Ha emiatt megint 3 órát kell telepítenem, akkor lehet nem játszom többet.
-
LK
addikt
válasz szilva01 #29577 üzenetére
Nem a bejelentkezésnél? szerver 1,2, vagy auto.sutyerák007: sose néztem, csak wotban Lehet, hogy nincs annyi ember hogy szükség legyen rá. Pedig jó lenne egy nyugiszerver, ahová átdobna 7-8 loss in row után (ez már többször előfordult sajna).
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
szilva01
őstag
Hol lehet szervert váltani? Az istennek sem találom.
-
sutyerák007
senior tag
válasz Chabe89 #29572 üzenetére
Ez a minden nagyon jó játékost egy klánba dolog nem reális elképzelés legalábbis hosszútávon biztos nem működne. Annak lehet értelme hogy kupákra összeverődni egy külön klánba és így a lehető legnagyobb eséllyel megpróbálni lenyomni a külföldi klánokat. Ezt wotban is csináltuk még évekkel ezelőtt amikor a pro league első 1-2 szezonjában szerepeltünk.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Chabe89 #29572 üzenetére
Ezt a szuperklános dolgot már a wotban, AW-ben is eljátszották párszor, soha senkinek nem jött össze.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Chabe89
addikt
válasz capulet75 #29533 üzenetére
Na végighallgattam, ezt a kis eszmefuttatást.
Személyes vélemény következik:
Úgy gondolom nem árulok zsákbamacskát. Aki hozzánk belépett (BiF) tudja, hogy mire válalkozik. Ha mégsem nyugodtan átolvashatja az összefoglalóban. Pont azért gondoltuk meg és csináltunk gyűjtőklánt, mert már nem akartunk már ilyen szinten játszani. Pont ezért léptünk ki még akkor, mikor a REKT és Bloodcats összeolvadt. Ennek ellenére tudom, hogy vannak páran akikben időközben felébredt a vágy, hogy talán mégis, ha másért nem, de a jutalmakért. Nekem ezt leszervezni sem energiám, sem türelmem nincsen. Többször előkerült már a téma, hogy szervezze le aki úgy gondolja és megkapja a szükséges jogokat hozzá, de senki nem jelentkezett. Ha valaki ezek után is ilyen dolgokra vágyik nyugodtan átmehet másik klánba, nem fogok/fogunk rá megharagudni.
Ennek a "szuperklán" elképzelésnek pedig tudjuk mi lesz a vége. Az ami a fent említett összeolvadáskor történt. Ahogy a népszerű idézet is szól: "Mindez már megtörtént egyszer és újra meg fog történni". Hát ennyi. Ezért ilyen a mi klánunk, hogy egyfajta "menedéket" nyújtson azoknak akik már belefáradtak ebbe az egészbe. A kezdeményezés ettől függetlenül szép és jó, sok szerencsét hozzá és ne legyen igazam a fentebb említett "szuperklánnal" kapcsoltaban.Szerk.: A Teamspeaket meg nyugodtan el lehet felejteni, de a Facebook csoportot is. Továbbra is viccesnek tartom azt az elképzelést, hogy aki nincs a Facebookon az nem is létezik. Köszönjük szépen jól elvagyunk nélküle. Discord FTW!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sutyerák007 #29563 üzenetére
Nna.
A felvetéshez, hogy legyen a magyar közzösségnek egy közös Discordja, és azon belül egy-egy saját szoba az aktívabb klánoknak, kifejezetten jó.
Sokkal könnyebb lenne div társat találni, vagy megtalálni a megfelelő klánt azoknak, akik keresnek.
Training room csatákat megint csak egyszerűbb lenne összehozni.
Ha megcsinálják, majd szóljatok. -
válasz FoxiestFox #29560 üzenetére
Megemlítették, hogy "így jártatok" . Nem vitás, hogy a Discord nagyon sokat nyújt, de ha ezt kapjuk cserébe, akkor nem, köszi.
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
eventus
veterán
válasz FoxiestFox #29567 üzenetére
akkor hindi lesz és nem des moines az újabb t10 nálam csak az eszlelhetoseg
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Lesz rá elég időm munka közben. De ha fasság, ikszelem.
-
olivera88
veterán
Én se hallgattam, kedvem se volt, + még halk is max hang melett.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #29560 üzenetére
Itt meg bírod hallgatni. [link]
-
félisten
válasz sh4d0w #29559 üzenetére
Support mit reagált a dologra?
Nekem nagyon tetszik a Discord, annyira jó a UI és ebből kifolyólag a UX, illetve mobilon is ugyanaz, és ugyanúgy működik, mint desktopon.. jó a médiamegosztója is. Plusz nagyon kevés erőforrást kér (igaz, ez a TS-re is igaz, de az nem kínál ennyit).Btw, megvolt a nagy magyar kompetitív WoWs sorsdöntő high entellektüel megbeszélés? Aki meghallgatta, írjon róla.
-
válasz FoxiestFox #29550 üzenetére
Mi leszoktunk a Discordról, mert egyszer elvesztették a csatornánkat helyreállítás nélkül. TS szervert bizonyos limitig ingyen üzemeltethetsz.
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
válasz Highground #29557 üzenetére
Ma ilyen streameres nap van ezek szerint, mert előtte Flambassnál voltam több meccsben is a sunday funday-en.
-
Highground
aktív tag
válasz FoxiestFox #29556 üzenetére
Hát igen láttam... neki se jött be Be is fejezte a streamet mára
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
félisten
válasz Highground #29555 üzenetére
Fantasztikus meccs volt. Előzőben meg ellene toltam, de csak utólag esett le (ugye most test accal megy).
-
Highground
aktív tag
válasz FoxiestFox #29553 üzenetére
Éppen nézlek Flamu stream-ben Yamato-val. Most kapott az Ibukitok egy rózsaszínű ajándékot mert kompletten leszarta, hogy Flamu ott cirkál a Shimával Ráadásul el se érte volna a torpokkal az ellent De azért konkrétan leszarta a srác és beküldte őket
És épp kinyírt a Tirpitz... "Can't tank more"[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #29553 üzenetére
Hát az elég régen volt már.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #29550 üzenetére
Sokan képtelenek otthagyni, mert ragaszkodnak a jelentéktelen kis plecsnieikhez.
-
cheatergs
senior tag
válasz Ted_Beneky #29547 üzenetére
Őrizd meg emlékeidben ezt a boldog időszakot!
Mindig minden mindegy
-
félisten
Viszont tök jó tudni, hogy még mindig létezik TS. Annyira otthagyta a technika a Discord által, én azt hittem, már le is lőtték a szerókat.
-
ledgeri
nagyúr
válasz capulet75 #29548 üzenetére
ja bocs! (Más forrásból is értesültem, amelyet egy kattintással egyszerűbben értem el, ami alapján próbáltam már csatlakozni, ami meg a hibás képet ábrázolja... És pont csak ennyiban tér el, így az itteni felett átsiklottam... Elnézést jó Uram!)
Ingyen promo
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz Ted_Beneky #29545 üzenetére
Feljutottál T7+-ba, és még nincsenek szaftos sztorijaid az ai-val?
Mindig minden mindegy
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz FoxiestFox #29543 üzenetére
Nem, itt biztonságban vagyok!
És nem kell várni 3-4 percet egy csatára, minimum a fele társaság nem hülye (mert bot), nem írnak komplett drámákat a csetbe, egy húszperces csata nem 17 perc a bujkálással kezdődik és 3 perces anyázással fejeződik be
Csillagkaput a Csillag térre!
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29543 üzenetére
Minek idegesítse fel magát?
-
félisten
válasz Ted_Beneky #29542 üzenetére
Lassan kezdeni kéne a randomot, nem?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz sutyerák007 #29541 üzenetére
Megvan az ezredik
És hálás vagyok!Csillagkaput a Csillag térre!
-
sutyerák007
senior tag
válasz Ted_Beneky #29539 üzenetére
Szerintem semmit nem adnak de ha ide beírod amikor meglesz akkor tőlünk kaphatsz egy vállon veregetést.
-
ledgeri
nagyúr
válasz capulet75 #29533 üzenetére
Egy karakter híjján helyes a cím:
Csak a tisztázás végett, a helyes cím: 91.82.220.217:9989 (kell a végső 4 is!) és a ctrl+c >ctrl +v is egyszerűbb// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ted_Beneky
senior tag
Szoktak 1000-edik, kétezredik, stb. győzelem után valamilyen jutalmat adni vagy bármit?
Co-opban.Csillagkaput a Csillag térre!
-
frame>24
addikt
Ezt le tudja nekem fordítani (értelmezni) valaki magyarra?? (átvitt értelemben persze)
Most a 4., villógó képen mit kell tudni a kódhoz?
Azt értem, hogy lesznek titkos kódok (pontosabban INSTRUKCIÓK HOZZÁJUK) a júniusi prem ship review-okban, de a matrixos 3 kód-szerű valami az mi akar lenni? (formátum sem stimmel, stb.)u.i.: ezek NEM régió zároltak!!
u.i.2: vagy ez a 3 ábra értelmezi a review-os dolgokat majd?
kösz.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
válasz sutyerák007 #29535 üzenetére
Oké.
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #29534 üzenetére
Magyar közösségről, klánokról lesz szó. Gyakorlók, cb stb stb. Kis ötletelés hátha lehet fejlődni bizonyos dolgokban.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29527 üzenetére
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz #65675776 #29521 üzenetére
Azt nem Ibuki lőtte rád. Mentem most pár kört training roomban, Ibuki helyett Atago -t vittem (kb ugyan az a fegyver)
Se HE -vel, se IFHE -vel, se AP -vel nem bírtam Atago -val Iowa -t citezni, nem hogy 15km -ről, de sem 10 -ről, sem 5 -ről, de még 2 -ről sem.
IFHE -vel legnagyobb találatom Iowa -ba
Utána mentem pár kört Conquerorral, HE -vel ott sem tudtam Iowa -t citezni, csak AP -vel. Legnagyobb találatom rá HE -vel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz olivera88 #29517 üzenetére
Mégis mivel magyarázod, hogy egy salvo-tól -15k HP? Más hajó nem sebzett rajtam érdemben, de a HP az szép nagy lépésekben csökkent, nem folyamatosan. És rendszeresen írta a találatoknál a critical damage-et.
Mondjuk az Iowa legalább pontos, nem úgy, mint a Missouri.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #29513 üzenetére
-
törölt tag
Iowa-val 12-14 km-re levő Yamatoba hosszába 4 OP. Összesen 16 találatom volt rajta, ebből 10 OP, 6 pen. Csak az OP-k sebezték. Mondjuk ő meg nem tudott eltalálni, csak egyszer, de az meg lepattant.
Viszont egy Ibuki HE-vel 4 citet lőtt belém (!) 15 km-ről. Hatalmas nagy vicc. És a WG azt várná, hogy ezért még fizessen is az ember.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #29513 üzenetére
Én manuál cél megjelölés nélkül használtam az Alsacet, és úgy is elég brutál számok összejöttek.
-
félisten
-
LK
addikt
Az új usa cirkákról mi a véleményetek? De ha lehet,többet írjatok,mint: fos,tré,sz@r,op,király,állat.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
TCSZ
senior tag
Jól olvastam a hírekben, hogy megint kaphato lesz a Giulio Cesare is? Juni 8? Nekem megvan. De akinek nincs annak szerintem erősen el gondolkodtató lehet. Jó kis ladik szerintem.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #29505 üzenetére
2.05 ös sigma van és mégis ilyen fos szórása van.. Érdekes
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #29505 üzenetére
Hát most az előbb mentem vele egyet és jól működött aránylag, de túl gyors vége lett a csatának.. Ha eltartott volna rendesen lesz egy 150 k tuti.
Elég erős az átütése ahogy nézem, Montanát citezi elvileg 16-17 km ről.
Neked milyen build van rajta?
Olyan Scharnhorstra hajaz h közel kell menni és ott aprít rendesen.[ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
azt hiszem visszatérek t1-2-3 felé...ritka halott team-ek vannak ma...sajna nincs mentés de 2x volt, hogy egy(!) sziget mögött bújt el a csapat fele...a többit hagyjuk...a t10 halott...
halvány fing sincs, mire való a csapat-játék...mindez t10-ben...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz olivera88 #29503 üzenetére
9 csatából még 100k felett vagyok vele, de a dispersion tényleg nagyon tré.
Viszont szerintem rosszul játszod.. úgy kell játszani, mint egy agilis BB-t.
Mondjuk én általában csak betolom az orrát valamelyik cap mellé, radar, DD focus, aztán a BB-ket püttyögtetem, ha DD nincs a közelben. Cirkálókat nagyon sokszor körbelövi, csak akkor lövök oda, ha nincs jobb cél.. mondjuk egy Edit kicsaptam már dev strike-kal, meg is lepődtem, hogy normál szórást adott rá.Az a baj, hogy a WG-nél ezen kívül is ismét olyan időszak van, ami a Bismarcknál is volt, hogy az rng-re verik az ivarszervüket.. ezúttal Massachusetts a neve.
Még Flamu is ajánlást adott hozzá, pedig arról szól az a hajó, hogy a főágyúkkal néha eltalálsz dolgokat, míg az rng elkezdi olvasztani a körülötted lévő ellenfeleket a másodlagosokkal. Semmit sem kell csinálnod, csak jó helyre menni, angled maradni, 40 másodpercenként tolni egy healt, és a játék játszik helyetted a BB-ddel.
Nice. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #29496 üzenetére
Ez a Krohn teljesen haszontalan. Foshalom. Ha valamit nagy nehezen eltalál az OP lesz tuti.. Erősen bánom h megvettem, pedig úgy volt h várok egy ideig...
Kár h nem lehet visszaigényelni a Free XP t..sutyerák007 Mi tetszik ezen a foson?
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #29496 üzenetére
Ha a tesztverzió marad akkor a Stalingrad olyan pontos lesz mint a lézerágyú. 950m/s és nagyon szépen egyben mennek a lövedékek. AP különösen pusztít, mindenek citát lő. Papíron ugyanaz az 1.8as sigma, de nagyon mást mutatott tesztüzemben.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest