Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #28397 üzenetére
azt, hogy egy jó kört ment, és örül neki ,... ne legyél már ennyire surmó
van aki sokkal jobbat megy ennél, van aki sokkal rosszabbat, neki ez egy siker, és örül neki
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #28395 üzenetére
Valószínűleg a képet.
-
-
-
ledgeri
nagyúr
Az nem egy 3 éves gép... az arhitektúra Sandy Bridge ami 2011-ben már létezett bőven (olyan a procim, csak asztaliban...i5-2400), azt írja az intel weblap, hogy 2012 q2-es (második negyedév..), mondjuk kompletten kiadták 2013-ban...
Minden amit írtál az minimum spec alatt is van!
De attól még nem biztos, hogy pont emiatt kezdett el mostanában vacakolni, de eléggé megnöveli az esélyét ennek. (Pl olyan kód került a játékba, pl az űrös update-tel, amit a te géped már nem szeret. Ha 1-2 nagy update múlva is megmarad, akkor szerintem az nem fog változni... Bár most az a kérdés, hogy mikkel játszol másokkal?Ja és az SSD-t mindenkinek mozgalmat én is támogatom, Laptopnál a merevlemez mehet külső házba ovatosan, csak utána kell nézni annak is jól!
-
-
-
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox #28383 üzenetére
Ja. kb 3 éves.
De WOWS-al vannak csak gondjaim.
-
gabyka
aktív tag
-
-
gabyka
aktív tag
...ha a két "meghajtó" egy vinyón van, akkor az egy meghajtó...ssd esetleg segíthet a gondon. Ha jól veszem ki akkor laptopról játszol, esetleg vedd visszább a grafikát. Én egy 6500u- val játszom integrált graffal (minimumon) és ssd-vel, semmi gondom nincs, pörög szépen.
-
TCSZ
senior tag
válasz
ledgeri #28377 üzenetére
Ma csinálta nagyon durván. Le futtattam a Wargaming hálózati diagnosztizálóját és két és aztán mentem két csatát. Azokon minden ok volt.
A gépem:
Windows 8.1 Pro 64-bit
CPU
Intel Core i3 3217U @ 1.80GHz 63 °C
Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
7,00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)
Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. X550CC (SOCKET 0) 63 °C
Graphics
Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
Standard Monitor (1024x768@60Hz)
Intel (ASUStek Computer Inc)
2047MB NVIDIA GeForce GT 720M (ASUStek Computer Inc) 58 °C
ForceWare version: 376.54
SLI Disabled
Storage
931GB Hitachi HGST HTS541010A9E680 (SATA) 41 °C
Tőrredezetmentesítést csinálok. Más helyen van az op rendszer és másik meghajtón maga a játék.
Köszi a segítséget! -
ledgeri
nagyúr
Először is cuccokhoz konfig vagy ide, hogy már első válaszban is több szerepeljen annál, hogy "Milyen géped van?"
Ajánlom figyelni a háttértár aktivitását (HDS-bár nem tudom a próbaverzión az a fül már működik-e) a több perces várakozás alatt, mert ha az nagyon dolgozik akkor lehet, hogy rossza a játék alá, vagy csak a játék van rajta rosszúl (töredezetten, HDD-nél a belső szakaszokon (Mydefraggal rá lehet nézni).
Milyen neted van, kábelen csatlakozol vagy van valahol vezetéknélküliség közben? Milyen pinged van (pingplotter, a WG is ezt ajánlja.
Mennyire telített a mennyire sok memóriád? Mekkora a lapozófájlod, az hol van?)
Mekkora ram van a milyen GPU-d mellett? Milyen beállításokon mennyire van tele az a ram?
Procit, GPU-d fő-e?Mióta csinálja? ("Fix" óta, azelött is mióta kellett a fix vagy még az előtt is volt ilyen?)
Csak pár dolog ami Lehet, hogy összefügg vele...
-
TCSZ
senior tag
Szerintetek miért van az, hogy több perc késéssel rak be a csatába, vagy hogy csata közben ki dob és vissza sem enged? Meg hogy az fps sok esetben 15-20 között van csak? Meg a térképen a csatahajó és köztem 10 kilóméter van, de mégiscsak a térképen látom csak? Az számít ha füst van köztünk?
Ezek ma másnál is jelentkeztek?
Köszönöm! -
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #28374 üzenetére
Akartam írni, hogy HE, igen. Merhogy a FRA BB-k nagy részén (mind?) csak 32mm a deck armor és mindig úgy reviewolták őket, hogy égnek.
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #28364 üzenetére
Tehát jól döntöttem, hogy nem vállaltam be a második fordulót.
-
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Az a lehetőség még működik vásárlásnál hogy, ha megvan már a hajó, megkapod a teljes árát, még ha akciós is?
Köszöntem szépen![ Szerkesztve ]
-
Dewri
aktív tag
válasz
FoxiestFox #28367 üzenetére
Van olyan cikk a neten, hogy a Richelieu-nél csak a Yamato volt jobb páncélzatban. Gyakorlatilag minden más cikk is külön kiemeli az erős páncélt. Tehát kivételesen hiteles, hogy alig lehet beütni. A wows wiki kiemeli, hogy sérülékeny HE ellen, szóval azt kell rá tolni...
-
válasz
olivera88 #28365 üzenetére
Ilyen "szerencsére" van a kláncsata, randomban nem szeretnék ilyet látni.
Meg olyat sem, amit ezektől a francia szaroktól látok, hogy semmit sem kapnak.. 60-80 hites meccseket mentem ma NC-vel, nevetségesen alacsony sebzésekkel, mikor franciákat lőttem.. nem kapják broadside, nem kapják nose in, nem kapják felépítménybe, nem vágom, mit lehet kezdeni velük. Egyedül Zaoval tudtam konzisztens módon sebezni francia BB-t, HE-vel.
Utolsó meccsen két Richie jött ránk nose in, és senki nem tudott csinálni semmit. Mákon múlt, hogy nem ramolt le egyikünket. Lőttük vagy öten, semmi. Méterekkel mellettem pukkant el végül.
Ennek következtében nagyon hosszú idő idő után először kreditmínuszos kört mentem NC-vel, prémmel, 63 főágyútalálatos meccsen, ami azelőtt elképzelhetetlen volt. 109k-t javítottam, 1.7 pot 11 perc alatt.
A 63 találat 44k sebzést ért. Mindent megtettem, amit lehetett, és sem xp, sem kredit, sem sebzés.
Akkor hogyan lehet játszani ellenük? Ramoljam le? Az elején megcsináltam volna, több sebzésem lenne, mint így.
Vagy oké, legyen így, legyen ez a normális, de akkor kérem ezt a páncélt NC-re, és az összes többi BB ágra, mert nevetséges, hogy sikerült kidobni egy BB ágat, ami még a szintén nevetséges brit ágat is felülmúlja szar designban és büntethetetlenségben...
Egy korrekt játékos Yamatot az esetek többségében megalázok NC-ben 1v1, egy Richie pedig noob playerrel gyakorlatilag esélytelen? Ne vicceljünk már...Említett csata:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #28363 üzenetére
T8-ban. A probléma az, hogy eddig T8 volt a max, ahova felrakta az MM. Most meg akár T10-be is.
Jelenleg nem erősebb érdemben, csak a reload lesz 1s-mal rövidebb, plusz a concealment. Lesz majd a radar, de az meg csak akkor előny ha a csapat hajlandó is élni az előnyeivel. Kb ennyi lesz azt, ami erősebb lesz rajta. Az AA arányaiban gyengébb lesz, mint eddig.
Viszont hiába a jobb reload, ha mostmár csak elvétve fog lassú, gyengén manőverező hajókkal találkozni és tipikusan minden jobban páncélozott magasabb tierben. Szóval az ágyúi megintcsak relative gyengébbek lesznek.
A Cleve 25 mm-es borítása meg kb csak a rombolók ágyúi ellen ér majd bármit is. Szinte minden más overmatch bármilyen szögből. Ugyan úgy oneshot célpont lesz, mint a brit cirkálók. Csak utóbbiaknak van füst és heal. A NO sem éppen egy tank, csak éppenséggel 1,6 km-rel nagyobb a lőtávja és maga is tud oneshotolni. Plusz jobb a kormánykitérése is. A 16 -> 25 lemezvastagság növelés olyan rengeteget nem számít. Csak akkor lesz érdemi jelentősége, ha T6-ba lerakja a MM. Fentebb a könnyűcirkálók 152 mm-es HE-je ellen fog minimális védelmet nyújtani, de csak akkor, ha nem használ az ellen IFHE-t. A Mogami 155-öse már átüti.
"ha olyan a map"
Ez egy erős ha. High tierben szép nagy mapek vannak kellemes nyitott terekkel.
Összességében sokkal inkább helyzetfüggő lesz, hogy mennyire lesz jó hajó, mint most.
Persze még csak WiP, szóval még változhat. Egyelőre nem kapott annyi buffot, mint amennyivel nehezebb dolga lesz.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #28364 üzenetére
Szerencse.
Én meg élvezem az játékmentes hétvégét net híján.
Hetfőre talán meglett volna a Republique.. Így meg tolódik vagy 2-3 nappal..
-
-
válasz
#65675776 #28362 üzenetére
Mindkettő sokat játszott núb, jól mondod.
Notsert néha megnyitom, hogy röhögjek, miket hord néha össze.
Eleve paraszti logikával. Hogy lehetne játszhatatlan? Még a T6 Cleve is zsír tud lenni 8-ban, ha olyan a map.
És annál erősebb lesz. Miről beszélünk?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Annyira jól sikerült az FPS fix, hogy most már a negyedik csatában úgy laggol, mintha az lenne az egyetlen dolga.
FoxiestFox: Ezek szerint iChase és Notser nem hozzáértő. Mind a kettő egyenesen játszhatatlannak tartja a Columbia-t.
-
-
redzsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #28359 üzenetére
Kellett egy kis szünet (meg beszívott kicsit a Kerbal Space Program), holnap leszek, meglátjuk elég volt e.
Én a Clevelandes nerfecskét nem bánom, úgy is a Prinz Eugent fogom hajtani amint megkapja a healt.
-
-
redzsi
senior tag
Coming soon:
Operation Solomon Islands
- live night to day transition
- signal flares(Ez majd jöhetne randomba is.)
Katapult repcsiket kap az Iron Duke, Bayern, Wyoming, König, La Galissonniere, New York.
Top 2017 Cruisers & Destroyers - nincs meglepetés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
sutyerák007 #28355 üzenetére
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #28339 üzenetére
Annyit én is kiadnék érte. Azonban több helyen is olvastam hogy a WG nem fogja árulni őket többet. Max valami superconti / santa box drop-ban reménykedhetünk, esetleg valami event.
Nem teljesen értem miért nem árulják őket egyébként. Biztos nagyon sokan költenének pénzt rájuk.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #28317 üzenetére
Valami egyszerű emberek számára is elérhető forrás esetleg? Bejelentkezést kérne.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #28349 üzenetére
Én már nem emlékszem hogy volt, egyszer csak kaptam őket
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #28347 üzenetére
ARP Takao = 50 win T9+ (később csökkentették, de addigra már behúztam szóval FUWG
)
ARP Nachi = Semmisíts meg 20 US/ 20 IJN / 20 KM és 20 USSR hajót!
(Ha jól emlékszem ebben az időben még csak a cirkálók voltak elérhetőek az orosz ágon.)EZ PZ valóban.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Még csak megszerezni sem tudtam őket, így nincs rájuk gond
-
Chabe89
addikt
válasz
sutyerák007 #28343 üzenetére
Bármennyire is utálják őket egyesek, amilyen követelmények voltak EU-n bolond lennék eladni.
-
válasz
sutyerák007 #28343 üzenetére
Nem is értem, hogy feltételezhetik, hogy bárki is eladná azokat a szépségeket.
-
-
frame>24
addikt
Gyűjtőknek / pénz-szóróknak most a HSF Harekaze és a Prinz Eugen Ranked edition-jei megfontolandóak.
Mindkettő "jóárasított;" a Harekaze 3 féle felszerelhető ágyútípussal (hull) még mindig a legváltozatosabb prem DD, a Prinz a köv. patchtől kap repair party-t...hmmm...Csakhát kéne a házra is költeni, jön a nyár, festés, stb...
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri #28334 üzenetére
...ránéztem az összefoglalóban lévő redditre: semmi említése a témának címek alapján. az elmúlt 18 óra hsz-ei alapján.
Bármely egyéb forrás szintúgy, vagy nem csak ránézem és látom formában tálalva.....
Volt? Nem állítom, hogy nem, elhiszem neked, ha igen.Mindez mikor olvasod lehet másképp van, vagy alapból a google-bubi itt is felléphet. Na... és akkor miért csak az én hibám, hogy ha látok valamit, reagálok rá?
[ Szerkesztve ]
-
Ne buzgálkodjatok, értem?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Chabe89 #28333 üzenetére
Ha a hivatalos weboldalon kint egy hír miért mennék redditre? Ha a hivatalos weboldalon kint a hír, miért gondolnám, hogy 20 perc múlva módosul? Egyébként is, ha mikor elsőnek látom különbség van a kettő információtartalma közt, miért kellene feltételeznem, hogy egy külsős oldal reprezentálja jobban az igazságot?
+ Mennyi a reddites pedzegetések valós kliensbejutásának aránya vs a weboldalon szereplőké?Nem említettem seholsem, hogy 10 másodpercen belül várom a posztot, vagy hasonlót, sem azt, hogy PM-et kérnék...
-
Chabe89
addikt
válasz
ledgeri #28332 üzenetére
Gondolod én ráérek egész nap azt figyelni mikor jönnek ki új hírek? Te is simán utánajárhattál volna mielőtt kiposztolod a marhaságaidat. A fontos dolgokat mindig kirakom összefoglalóban, továbbá minden értelmes forrás megtalálható benne. Nehogy már nekem keljen téged mindenről értesíteni. Ne legyünk már ennyire kényelmesek.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Chabe89 #28327 üzenetére
Legközelebb hasonlót megelőzendő kéretik jelezni, ha hasonló kaliberű hír jön ki megbízható, de nem éppen elsődleges forrásból!
A topikgazdaság nem csak abból állna, hogy pl ezt belinkeled az összefoglalóba, és elvárod, hogy ugyanúgy legyünk résen mikor jelzi a ph-rendszere, hogy az változott -pont ugyanúgy, mintha bármi más módosítást hajtasz végre benne... ergó a jelzés értéke csökken.
Plusz azért gondoltam elvárható lenne, hogy valamelyest ha hallasz valamiről, ami a játékot hasonlóképp módosítja, értesíted róla a topik lakóit - mivel egy játékot játszunk... -
Chabe89
addikt
Jó hír a hatereknek. A közeljövőben el lehet majd adni az ARP hajókat.
ST. ARP ships.
Players will be able to sell their Arpeggio of Blue Steel ships in the client for credits.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
A wows.hu-n fent van a Svietlana és a Kawachi elemzése, ha valakit érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #28328 üzenetére
Gondoltam megelőzöm mielőtt szélesebb körben is elterjed ez a "rémhír" és elkezdődik a károgás.
-
Vesszetek össze
-
Chabe89
addikt
válasz
ledgeri #28319 üzenetére
Most nem azért, de én nem ezt vettem ki belőle. Egy mission tokent kapsz amit a vásárolt hajóval vagy az alatta említett T10 csodákkal tudsz teljesíteni, amiért a rewardok is fel vannak tünteve. Sehol nem látok olyat, hogy ezt ajándékba kapná az aki megvásárolja ezeket a csomagokat.
Szerk.: Pontosabban 10 tokent és ráadásul meg is előztek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
ledgeri #28322 üzenetére
Mondjuk 10x használhatod csak, mert 10 tokent kapsz.
Package Includes
・ VIII Alabama (American Commander: 10 Skill Points)
・ VIII Prinz Eugen (German Commander: 10 Skill Points)
・ VIII HSF Harekaze (Commander "Akeno Misaki": 10 Skill Points)
・ Port Slot x 3
・ Mission Token for VIII Alabama & X Montana (10 Times)
・ Mission Token for VIII Prinz Eugen & X Hindenburg (10 Times)
・ Mission Token for VIII HSF Harekaze & X Shimakaze (10 Times) -
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28321 üzenetére
Asian, és Com-on kint a hír, eu-n vagy nem lesz, vagy csak el van halgatva...
Ohh és Bundle hírből kell megtudni, hogy a potential damage kalkuláció hogy is megy:
Potential Damage
(maximum damage from all shells/bombs/torpedos landed on, or passing within the 700 m radius around your ship)[ Szerkesztve ]
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28317 üzenetére
Mi volt eddig?
Éljen a WG és a Cashgrab: Ranked bundle: vegyél t8-as prémet, és t10-es tech-tree-t kapsz ajándékba....
Ohh és Bundle hírből kell megtudni, hogy a potential damage kalkuláció hogy is megy:
Potential Damage
(maximum damage from all shells/bombs/torpedos landed on, or passing within the 700 m radius around your ship)[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Akeno Misaki manga csajszinak van valami extra kapitányi tulajdonsága?
Köszöntem szépen! -
-
-
Akagi
tag
Nekem sajna nem lesz rá időm de: Varyag maraton
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #28310 üzenetére
Nekem egy jó Bayern és egy Gnei.
-
Mókás adatokra bukkantam ma a statjaim között. A legalább 10 meccset játszott hajóim közül a két legrosszabb PR-ban: Missi, Musi.
Ezek szerint rosszabbul megy velük, mint Huanghe-vel, pedig az tényleg pocsék szerkezet.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz
ledgeri #28296 üzenetére
Óh, a kis Csimakaze, amit épp megszereztem, de az első 2 csata után kb. bottal sem piszkáltam, egész jó kis buffot kap. Az új MM is jó lehet. Sajnos utóbbit PT-n a kis player-szám miatt nem lehet majd érdemben tesztelni, erre remélem ők is számítanak.
Ranked még így is várós, egyáltalán, mint újra menekülési út randomból. -
Chabe89
addikt
-
válasz
sutyerák007 #28305 üzenetére
Helyes, ne legyél sutyerák
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #28304 üzenetére
Legközelebb majd legörgetek az aljára és elolvasom a frissebb hozzászólásokat. Nem a közepénél nyomatok egy választ
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sutyerák007 #28303 üzenetére
Nem ezt írtam?
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #28297 üzenetére
tökmindegy mi a teteje (rank1) szinte senki nem szokta tolni. A múltkor sem tolták amikor tier10 volt.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28299 üzenetére
Nem... hisz tudom milyen ellene lenni DD-vel (és egyébbel) ranked körülmények közt... Csak azt jeleztem volna, hogy aki ott lesz az a módért lesz ott, és nem a jutalmakért...
Én mondjuk tényleg úgy csinálnám meg, hogy pl t4-től t10 ig benne legyen minden, hisz az lenne tudásról tanúbizonyságot tevő. Vagy hogy tényleg a legjobbak legjobbja: tierenként a legjobb 3-4 hajódból választhatnál amiket a játék választ ki neked, vagy valami, és community szavazás a prémiumok használatáról, akár évadonként felváltva...
De nem ez hozza a pénzt, hanem a ranked bundle, ami akkor indull..Más: Hublebundle promós zászló, új accountokra meg gold, és prém idő.
(#28300) FoxiestFox a cleve szerintem legközelebb 7.5, vagy 7.6, mert mindig előbb PT-n is van valami, vagy csak portban nézegethetően korábban kerül be az új ág..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest