-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29899 üzenetére
Nagyon szomorú lennék, ha 43 lenne!
Amúgy nem mondtam soha, hogy pro játékos vagyok, (a wot valóban jobban fekszik) de elég érdekes leosztások vannak nagyon sokszor... -
félisten
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Chabe89 #29895 üzenetére
A dunkerque-et nézegettem, szomorúan látom, hogy az nincs benne a listában.
Lesz valószínüleg tier8-as premium hajóm is, de majd csak akkor, ha tisztában vagyok az ottani ellenfelekkel, játékszabályokkal. Nem szeretek ajtóstul rontani a házba, gondolom senki nem szereti ha rgy tapasztalatlan játékos kerül nagy tier-be és mondjuk ezen múlik a csata.
-
Chabe89
addikt
válasz GeneraL_XTX #29894 üzenetére
Hát pedig inkább T8 hajókkal lehet jobban keresni. Tirpitz vagy Alabama, ha lehet még kapni. T6-ból Arizona, De Grasse, Perth, Warspite, Anshan amik jobbak. Ha el tudsz kapni valamikor egy Fujint vagy egy Kamikazet az is zsear, de nagyon ritkán van. Fujin halloween környékén szokott lenni, kamit meg max karácsonyi dobozokból, ha tudsz szerezni.
Amúgy itt több kreditet kapsz mint a wotban, így az 1 milla nem számít olyan soknak. Feljebb lesz, hogy egy új hajótestért le kell gombolnod majd 5 millát is.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Köszi a tanácsokat!
ezekszerint cirkálókból, battleshipekből jót választottam, rombolóknál meg hát ha a legnehezebbel kezdem, után a a többivel már nem lehet semmi probléma
gondolkodtam, hogy egy kb tier6-os kredit farmoló premium hajót kéne lehet vennem mert már most látom, hogy a kredit lassan necces lesz főleg, hogy 4 ágat húzok egyszerre, és van hogy egy modification is 1m, azért a wot után ez így kicsit húzósnak tűnik....
na tehát van avalmi jól bevált premium hajó erre a célra? Azért így 200 csata alatt nem igazán szeretnék belekeveredni a tier8-tier10 mezőnybe, ezért gondoltam egy 6-os csatahajóra esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz frame>24 #29892 üzenetére
Hát nagyjából leírtad amit szerettem volna.
GeneraL_XTX: Azt szoktuk mondani, hogy T5-ig próbálj ki mindent, így most sincs ez másképp.
Kezdésnek mondjuk én az amcsi DD-ket, vagy talán a pan asia ágat javasolnám. Véleményem szerint az előbbivel könnyebb elsajátítani a DD játék alapjait, míg a pan asia ág egy elég jó mix más nemzetek jobb hajóiból. Az egyetlen hátrány a deep water torp, ami ugye a DD-k alatt átmegy.
Cirkálókból a franciákat érdemes kiemelni. Azon az ágon nincs olyan nagy szopóka hajó, mint a többin. Nagyjából mindengyik ugyan úgy működik. Magasabb tierben a németek és az amcsik, de itt azért T6-8 között van egy-két elég nehezen emészthető hajó.
Csatahajók között szerencsére elég sok jó ladikot találni. USA, U.K, Japánok elég jók és aránylag kevés a szenvedős hajó.
CV-ket hanyagold egy ideig, ha nem akarsz hirtelen megkopaszodni vagy leőszülni. Se idegileg, se anyagilag nem éri meg ebben a formában játszani velük.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz GeneraL_XTX #29889 üzenetére
Akár ITT is ajánlott kezdeni, a lap alján a sok korongra ráklikkelve, átolvasva.
Illetve van egy új, játékmech. ismertető sorozat is.előzetes jelmagyarázat:
BB- csatahajó / batteship
DD- romboló /destroyer"Egy idő után érdemesebb az ágyúkból össztűz helyett egyesével..."
Nem, ez abszolút nem időhöz és tier-hez kötött, sokkal inkább helyzet (és hajó-) függő lehet. Általánosan (főleg BB-vel) jobb egyszerre tüzelni, szimplán a találati esély (sebzés) növelése céljából.Mikor előny mindenképp az egyszerre tüzelés?
- ha valaki épp a teljes oldalát mutatja, érdemes az összes lehetséges ágyúból adni neki (főleg, mert lehet, hogy a kedvező szögben csak pár pillanatig lesz, és még oda is kell érniük a lövedékeknek).
- épp suhansz be egy sziget mögé / az ellen úszik be mögé mindjárt, de még az utolsó pillanatban ki lehet tolni a teljes salvot.Mikor lehet értelme az elnyújtott tüzelésnek?
- ha "be kell lőni" a célt, tehát az első 1-2 lövésből látod, hogy merre kell korrigálni. Ez inkább sok ágyús/tornyos hajóknál (cirkálók) számíthat. (BB-n high tierben kevés a torony, DDk meg többnyire elég gyorsan újratöltenek)
- cirkálóból szlalomozó DD-re lőve, hogy legalább 1-2 találat nagyobb eséllyel beessen.
- cirkálóval vagy DD-vel füstből lőve, hogy nehezebbé tedd a füstbe belecélzó ellen hajónak, hogy felmérje a hajód kb. kiterjedését és eltaláljon.
- ha erős forduló miatt nem süthetők egyszerre az ágyúk.
(- ha a damage saturation miatt a hajótesten elosztva tolsz több sebzést )más:
A japán alternatív DD ág tier8-ban vált az addigi torpedó hajókról gunboatokra. Most még csak az Akizuki az egyetlen képviselő, de jön majd a t9 és t10 Kitakaze és Harugumo. Amúgy pont a legnehezebbek a japó DD-k, erre keress rá bárhol.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
"...olvasgattam, hogy egy idő után érdemesebb az ágyúkból össztűz helyett egyesével, egymás után tüzelni..."
Ezt hol olvastad? Szekvenciálisan cirkálókkal szokás lőni olykor, nem BB-vel.. persze van, hogy a helyzet megkívánja, hogy változtass a célzáson ágyúnként, de általában jobban megéri salvokkal operálni. -
KJ82
senior tag
Elvileg szimpla klikk 1 torony lő , dupla klikk, az összes. Német BB-k inkább közelharcra valók, elég jó a túlélő képességük, viszont az ágyúik elég rendesen szórnak nagy távon. Amcsikat nem tudom, abból csak egy Texas van, ami rozsdát gyűjt a kikötőben. De vannak itt akik nagyon jól ismerik az amcsi BB ágat.
Francia cirkáknál nekem a távolról szórjuk a HE lőszert játékstílus jött be leginkább, a páncéljuk az összes light cruiserhez hasonlóan ( light cruiser : kisebb kaliber mint 203 mm ) nedves vécépapir kategória, viszont pokoli gyorsak, remekül lehet velük manőverezni. Nekem is a 6-os van meg mint legmagasabb.
Németet még nem ismerem annyira, szintén T4-nél vagyok.
Japán rombolók : a teljes ág a torpedó hajók ( lesből torpedózás ), a másik a gunboat kategória ( azok inkább ágyúkkal operálnak ).
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
GeneraL_XTX
veterán
Lenne egy két amatőrebb kérdésem srácok, nézzétek el nekem még viszonylag új vagyok itt (184csatánál járok) csak jól esik egy kicsit a wot pörgése után némi nyugisabb lövöldözgetés.
Első, hogy mivel főként a battleship vonal jön be és olvasgattam, hogy egy idő után érdemesebb az ágyúkból össztűz helyett egyesével, egymás után tüzelni, csak épp azt nem tudom hogy lehetne ezt kivitelezni mert egérnyomásra össztűz van, bármit is csinálok.
A német ágat kezdtem el amúgy húzni ebből, remélem jó döntés volt mert a wotban a németek ugye nem túl kezdőbarátok. Most tartok a tier5-ös hajónál. Ja meg az amerikait, de azt csak azért hogy legyen hordozóm.
Cruiser fronton a franciákat tolom, ott már tier6-ban vagyok. Németeknél tier4 nem tudom melyikre lenne érdemesebb rágyúrni?
Illetve rombolókból a japán ágat kezdetem el itt is tier4-ben vagyok, de látom itt kettéágazik a fejlesztési fa, az érdekelne mi a különbség a két ág között és merre érdemes tovább haladni?
Egyenlőre ennyi lenne előre is köszi a segítséget, tanácsokat
-
félisten
Farra két CV meccs között azt sreameli, ahogy kaját csinál Ez kész. Strangers után már semmi sem lep meg mondjuk.
-
félisten
-
törölt tag
válasz #21346560 #29883 üzenetére
20% csökkenés a lövedéksebességben ~2x pályaívet jelent. Mondjuk eme játékban ez is el van túlozva, mivel a távolságok össze lettek nyomva. (Emiatt van egyébként, hogy a különféle páncélsémák sem úgy működnek, mint ahogy anno a tervezői megálmodták. Pl a összes csatahajónak lenne a valóságban egy immunitási zónája, ahol a saját ágyúival, vagy ahhoz hasonlókkal nem lehet átütni az öv és fedélzet páncélzatát semmilyen szögből sem.) De ez sem sikerült igazán jól. A nagysebességű lövedékek csak kb harmadával repülnek nagyobb ívben, mint a valóságban, a lassúak viszont legalább 2x akkorában, mint kellene nekik. Szóval minél lassabb a lövedék, annál irreálisabb a röppályája.
Eleve csak számolj utána a távolság és shelltime alapján milyen sebességek adódnának. 20 km-re 14 s alatt repülő lövedék 1428 m/s sebességgel repül. És ez az átlag, a torkolati sebesség ennek kb az 1,2-1,3x-ese.
-
félisten
-
törölt tag
Mondja már meg nekem valaki, hogy a 3.14csába csinálják egyesek, hogy a sziget mögött bújnak közvetlenül, és kilőnek onnét úgy, hogy én is egy sziget mögött vagyok, és bepotyog az áldás, mint ha az űrből lőnének?!
-
Chabe89
addikt
Érkezik a konzolos változat akit érdekel.
Szerk.: Na jó azért az túlzás, hogy érkezik, de hamarosan indul az alpha teszt.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz #21346560 #29877 üzenetére
Jaj, jaja, csak pont szóltak hozzám, aztán a logika kiesett a mondandómból... erre akartam kilyukadni
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz ddt500hu #29875 üzenetére
Ha rákeresel itt a fórumon a posztjaira látod a sémáját: Egyszer 1 a hatból nyer, máskor 1 a hatból veszít....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #29872 üzenetére
...majd más megcsinálja, ha már nem létezik
-
ledgeri
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #29868 üzenetére
Az volt, de csak egy ideig, áprilisi tréfáskodás keretein belül volt, mint múltkor a kád, és játékok benne.
-
félisten
Nem, ez a kissrácoknak volt, mint pár éve a fürdőkádas. Mondjuk azt élveztem, ez pedig.. meh
-
sutyerák007
senior tag
Lehet így jártál jól hogy lemaradtál róla. Úgy csillámlott és csipogott benne minden, hogy majdnem lefordultam a székről.
-
Chabe89
addikt
válasz Highground #29866 üzenetére
A válaszokat lehetőleg privátban.
GeneraL_XTX: Még tartott az áprilisi bolondság addig lehetett megvenni a camokat jó borsos áron. Tudtommal már nincs rá lehetőség.
-
Highground
aktív tag
Valaki itt említette régebben hogy eladta az accját, és hogy az újat is lehet eladja majd ha "kipörgeti". Csak érdeklődés szintjén (egyenlőre): Mennyi egy aránylag "fullos" acc ára? Értem ezalatt, hogy kb. minden T6-7+-os tech tree hajó benne van, 19-es dedicated kapitányokkal. Január óta játszom a játékkal, aránylag kezdek belejönni mostanra. De összesen 800 meccsen vagyok túl úgy, hogy benne van 400 co-op. Kicsit elkezdtem osztani szorozni, jelenleg a tech tree-ben a Bismarck-nál tartok a legelőrébb, de még a F. Der Grose is kész szenvedés lesz megvenni/kifejleszteni. A Grose Kurfurst-öt már ki se próbálom számolni mennyi idő lenne. Jóformán csak hétvégén tudok játszani a játékkal. átlagosan hetente kb. 6-7 órát teszek bele max. jó esetben (ha hétvégén nincs dolgom) Ezért jutott eszembe, hogy sokan lehetnek akik meg már éveket játszottak a játékkal, tele van a portjuk, viszont már megunták/megutálták a játékot. Hátha van itt olyan aki értelmes áron el is adná. Egyáltalán mennyiért? Nyilván az se mindegy...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok ezt a spaceship-es cumót hogy tudom előcsalni a játékból? váltottam port-ot is, de egy olyan űrhajóm sincsen pedig kipróbálnám de nagyon.
-
törölt tag
Ma a csúcson abba is hagyom!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #29861 üzenetére
Hát nekem sem mindennapos. Itt már egyedül maradtam és boldog boldogtalan engem lőtt.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #29855 üzenetére
Már ebben a szezonban is kritikán aluli rewardok voltak R5 után. A R1 dubi rewardot pedig biztos, hogy fel fogja váltani ez a fos.
29859: 4.3 millió, ugyan má'!
-
félisten
-
KJ82
senior tag
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
-
Chabe89
addikt
válasz janinitez45 #29850 üzenetére
-
janinitez45
tag
Sziasztok most kezdtem a játékot hol lehetne a kapitányi skillekről olvasni ?
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #29845 üzenetére
Márpedig az, mert ugyan nem túlméretezett kép, de ugyan úgy agyfasz mobilon végiggörgetni.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #29831 üzenetére
Te jószagú.... Komolyan ilyen nagy megpróbáltatás lett volna csinálni egy imgur albumot és úgy linkelni?
-
félisten
válasz sutyerák007 #29841 üzenetére
És az átlag alattiak sem.
-
olivera88
veterán
Voltam tesztszeron az előbb, Grozovoinak nem 12.3 km lőtáv kellene h legyen?? Buffolták, és mégis csak 11 km t ír.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #29838 üzenetére
Ez a legviccesebb. 2 Bismarck. Az egyikbe 22k dmg ment a többi flood, a másikba 19k+f.
-
félisten
-
olivera88
veterán
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
A Midway elég vicces lett a két TB squaddal. De az AP bombáktól annyira nem vagyok elájulva így elsőre. Bár lehet az volt a baj, hogy csak Yamatot céloztam velük.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #29831 üzenetére
Milyen camok ezek?? Meg lehet szerezni őket?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
-
félisten
-
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #29821 üzenetére
Még csak nézegetem a dolgokat. Mi ez a Raptor Rescue?
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Na. Sok sok hónap kihagyás után ma újratelepítettem a játékot. Lássuk mi változott.
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #29809 üzenetére
"Azt a tegnapi q&a-n megtudtuk, hogy tökéletesen inkompetens és érdektelen az egész bagázs.. kurva szomorú volt hallgatni.. Flumy is triggerelődött, csakúgy, mint a community nagy része..."
A WG mondta meg a frankót, v vmi random nagyágyú osztotta az észt?
Mindig minden mindegy
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #29814 üzenetére
Pedig én jót röhögnék, ha az accod után most eladtad a lekedet is és kapsz érte valami hígfost.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #29814 üzenetére
A Black az pont ilyan amiért elég sokat kellet menni, és jól. Igazából ahhoz is DD kompatibilis játlkos kell, meg olyan aki ki tudja használni azt a hajót. A Stalingraddal és a Kronnal is az a baj hogy dupla citákat lehet vele lőni, még beszögelt BB-be is, ami elképesztően irreális. Azon kívül jó lenne ha a WG ráfeküdne erre a battlecruiser vonalra, mert ezek a hajók messze túlmutatnak egy nehézcirkáló szinten. Az IJN BC-ket bezzeg simán betolták a BB lineba, itt meg egy 84.000HP-s szörnyetegről beszélünk, aminek a hátrányainak egy részért az új orosz uniq commander szépen redukálja. A lövegei 950m/s ami kb a legjobb, és első kézből mondhatom hogy iszonyat hogy milyen erejük van. Ennek van a legnagyobb lőtávja, mondjuk szvsz a long range shot nem túl jó. Annyival megy mint egy Henri, ami a leggyorsabb cruiser. A reload meg a spot mondjuk elég szar, de azokat is lehet redukálni ugye. És akkor ezt kombináld össze egy olyan játékossal akinek van mondjuk 2000+ PRja. Vidám lesz.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
válasz capulet75 #29813 üzenetére
Azt azért remélem, hogy nem lesz annyira inkonzisztens, mint a Kron. Nem rossz hajó az, de nem tudom megszokni, hogy egyszer 15k-t lövök valamibe, következő salvoval el sem találom. Tanky, az tény, és nagyon jó a radarja, de nem játszom rendszeresen a fentiek miatt.
Valahogy úgy kéne összerakniuk a Stalint, hogy fun is legyen, egyedi is, de ne op. Sőt nem baj, ha minimálisan gyengébb, mint egy átlag T10, mert a presztízsértéke érdekes inkább.
Mondjuk nekem alapból ez a véleményem a reward hajókról.. legyenek ugyanolyan erősek, akár minimálisan gyengébbek, mint a TT vagy prém, viszont skillel lehess velük cseszett jó, és ne azért fosson az ellenfél, mert OP a szarod (khm Black), hanem mert csak úgy juthattál hozzá, hogy jól játszottál akár egyedül, akár csapatban. -
capulet75
addikt
Biztos vagyok benne hogy lesz valami korlátja a Stalingradnak , akár utólagosan nerf formájában. Olyan nincs hogy egy rakás, többnyire lila statos játékost egy full OP hajóval ráengednek a T10-re. Ha maradna olyan mint a tesztverzió, akkor megölnek mindenkit vele. Ez biztosan nem lesz így. A Krohnstadtnak is nagy volt a szele, aztán azért az a hajó sem ér sokat rendes player nelkül. A Stalingradot még az alá fogják nerfelni kb, max jobb lesz a sigma meg több HP.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
olivera88
veterán
"Azt a tegnapi q&a-n megtudtuk, hogy tökéletesen inkompetens és érdektelen az egész bagázs.. kurva szomorú volt hallgatni.. Flumy is triggerelődött, csakúgy, mint a community nagy része..."
Mire gondolsz?
-
félisten
-
félisten
Szerintem kapjatok az alkalmon, mert ez egy cukcsi kezdeményezés.
Főleg, ha marad ilyen balanced a Stalin.. adjunk a legerősebb klánok játákosainak egy ilyen hajót, minden bizonnyal jó hatással lesz az amúgy is szenvedő, pocsék high tier metának randomban..Azt a tegnapi q&a-n megtudtuk, hogy tökéletesen inkompetens és érdektelen az egész bagázs.. kurva szomorú volt hallgatni.. Flumy is triggerelődött, csakúgy, mint a community nagy része...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van 8000 játékos a szerveren, de egyetlen tierben sem tud összerakni egy csapatot. Zseniális.
-
ledgeri
nagyúr
válasz #21346560 #29795 üzenetére
Én az ilyeneket töltöm felfele t1-gyel, és tovább, hát ha valami végett kapnék úgy hajót hogy "ha van helyed oda megy, ha nincs kapsz vele"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest