Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
válasz Hansomester #29499 üzenetére
Most már próbáltam Eddig nem dobott ki a játékból viszont nincs hang MEg a win gomb se működik... Tul sok engedélyt adhattam meg... Vissza se tudok menni a beállitásokhoz... Szóval marad majd a teljes ujratelepités 2 hét mulva addig meg tolom hang nélkül.
-
félisten
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy uj laptopot. Minden rendben lenne vele ha kedvelné a Wot és a Wows játékokat.
Olyan dolgokat produkál hogy belépek a Wowsba és sokszor már a kikotőből ujrainditja a gépet. A Wotnál ritkában csinálja de ott is előfordul. Más játékoknál pl Far Cry 5 Dark Souls 3 MAd MAx amikkel tolom még soha.
Ez van az eseménynaplóban.
A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
, APPID:
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
, felhasználó: DESKTOP-NS5CMF5\laszl, SID: S-1-5-21-1599618543-1677113998-2574610002-1001, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható.
Tapasztalt valaki valami hasonlót?
Azt a tanácsot kaptam hogy mivel előre telepitett Win 10 van a gépen töröljem és tegyek fel egy teljesen szűz példányt. Ez kb 2 hét mulva meg is lesz csinálva de jelenleg még külfoldön vagyok pár giga nettel igy nem nagyon szeretnék hatalmas telepitéseket végezni.
Bármi tipp tanács jó lenne... -
félisten
válasz FoxiestFox #29467 üzenetére
Buffalo kezd beállni a reális szintre, a Kron pedig kb annyival lő többet, amennyivel tovább tud élni a durva páncél miatt. Ha normális szórást kapott volna, csatahajók fölött kéne keresgélni az átlagát... nem csoda, hogy ilyen hitvány lett.. na de mi lesz a Stalinnal? Annak nem adhatnak rossz dispersiont, és a páncél ilyen, ha nem még durvább lesz...
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #29476 üzenetére
Egy usn küldis konténer kell az aktiváláshoz. Bármilyen forrásból...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz sutyerák007 #29491 üzenetére
Nekem meg ez kerülte el a figyelmem... Senki sem tökéletes.
Egy szerencsétlen győzelem kellene, amiatt ülök a játék előtt. Ahelyett, hogy építeném a Hellcat-et.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sutyerák007 #29489 üzenetére
Kidd -re, de nem kaptam
-
sutyerák007
senior tag
válasz #65675776 #29490 üzenetére
tekintve hogy ez egy júniusi küldi sorozat része így nem túl meglepő.
Most nézem hogy egy korábbi hírben benne voltak hogy dobhatnak prémet. Elkerülte a figyelmemet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sutyerák007 #29489 üzenetére
Prém hajóra.
Egyébként a Midway küldetés teljesítése nekem bedobott egy Personal
Combat Mission-t, Memory of Midway címen.Ad három Type 59-et és egy Battle of Midway 75th Anniversary zászlót.
A radaros Cleveland legnagyobb előnye eddig számomra: ha Edin-nel befüstölök és beül mellém egy, ha kiradaroznak minket, akkor ő lesz az elsődleges cél az esetleges radarja miatt.
A mai egyenleg eddig Edin-nel:
7 csata
12 elsüllyesztett hajó
1137 átlag XP
65k átlagdamage
Helyezések csapaton belül: 1, 3, 6, 6, 1, 3, 1
Kettő egész győztes csata... Megteszek, amit csak tudok (tudom, legalább a duplája kellene, hogy elfogadható legyen), de egy fővel nem nyerhet a csapat. Szépen lassan elgondolkodom azon, hogy nem kell a füst erre a hajóra. A többi cirka engem követ, és beülnek mellém, hogy ne csináljanak utána semmit. Tipikusan alig adnak le egy lövést is, de legalább engem akadályoznak a mozgásban, és ha még elém is másznak, akkor esetleg pont őket találom el. Pluszba ma már négyszer akartak kitorpedózni saját csapattársaim.A másik dolog, amit ma rendszeresen tapasztalok: domination, három capből egyet (tipikusan valamelyik szélsőt) elfoglalok egyedül, vagy 2-3 csapattárssal. Erre mikor mi már elindulunk a következő cap felé, a maradék csapattárs még mindig megy arra az egy cap-re, akár a map közepéről. Igaz, hogy ott már egy megveszekedett ellenséges hajó sincs. Aztán meg mikor odaérnek, elkezdik nyomni, hogy "need intelligence". Öt vesztes csatából három ezen ment el.
Tachibana Lima-hoz egy egész győzelem kellene, de így holnapra sem lesz meg. A Midway küldetést meg a végén Co-op-ban fogom megcsinálni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
5 freedom container = 0 mission
-
törölt tag
válasz Ted_Beneky #29486 üzenetére
Ott van a Details-ben. [link]
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29484 üzenetére
Lehetőségként vehetsz Freedom Containert. [link]
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29476 üzenetére
Akkor jelenik meg, amikor az első Indy Marathon-os küldetést teljesíted.
-
scyllarus
veterán
válasz cheatergs #29478 üzenetére
Nálam jobban senki nem utálja szerintem a Kirovot, de speciel a kormányművet/motort talán egyszer lőtték ki rajta nekem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
Nem működik az AP Pensa-n:
Ráadásul egy 7 pontos kapitány van a hajóban, aki még átképzés alatt volt ebben a csatában. Ha esetleg érdekel valakit a replay, akkor feltöltöm.
Korábban Missouri esetén írta valaki, hogy az upgrade-ek funkciói nem úgy működnek, mint kellene, össze vannak keveredve. Mintha itt is az lenne. Main Battery Mod 1 csökkentené a tornyok sérülékenységét, de semmi ilyesmit nem érzékeltem. Ezelőtt a csata előtt raktam fel a többi upgrade-et, meglepő módon jóval kevesebbszer (összesen egyszer) veszítettem el a tornyom. Előző csatában 3x.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cheatergs #29478 üzenetére
"hamar kiesik a meccsből érdemi munka nélkül."
Mindig is kellett skill ahhoz, hogy érdemben tudjon vele játszani az ember. Soha sem volt noobfriendly. Ez nem is baj szerintem.
Amit leginkább észrevettem vele kapcsolatban az a tornyok sokkal sűrűbb elvesztése. Ott tényleg nagyon elbarmoltak valamit.
-
-
cheatergs
senior tag
válasz #65675776 #29473 üzenetére
Nekem a broad Graf Spee-t nem volt hajlandó 1300-nál jobban sebezni, miközben a Pensám nyakalta tőle a 4-6k-kat.
Ezzel a hajóval nem fordulok oldalra még ca ellen sem (erre még egy T5 is veszélyes), a folyamatos manőver alap, tehát mindig két toronnyal tüzelek. Annyi előnye van a Kirovval szemben, h nem lövik ki folyton a kormányművet és a motort.
Nem azt mondom, h ez a legrosszabb unit, amivel játszottam, de hamar kiesik a meccsből érdemi munka nélkül.
Mindig minden mindegy
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29474 üzenetére
~20°-os szög alatt lőttem duplacitet NO-ba vele.
Inkább az előretartással kevertek el valamit, mert rendszeresen a közelébe sem mennek a lövedékek annak, ahova célzok. Álló hajó közepére célozva tipikusan valamelyik végét találja el minden amerikai CA a patch óta, ha eltalálja egyáltalán.
-
félisten
Nálam amúgy még mindig nem jelent meg az amcsi collection. Ez normális?
-
válasz belaazallat #29472 üzenetére
A csatacirkálóknak inkább van helyük a csatahajók között, mint alacsonyabb kategóriában. A csúnya ikreket sokszor inkább tekintik gyors csatahajóknak, semmint csatacirkálóknak és az átépítés utáni Kongót is.
Ezenkívül ha megnézed a Hood méreteit, látható, hogy sokkal nagyobb, mint pl. a Queen Elizabeth osztály.[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
törölt tag
válasz belaazallat #29472 üzenetére
A Kongo is csatacirkálónak készült, ahogy a Hood is. Előbbinek megerősítették a két háború között a vízszintes páncélzatát, utóbbi meg elég sokáig a legerősebben páncélozott hajó volt és mellé még gyors is és erős fegyverzetű. Szóval érdekes a kategorizálás, az volt már a valóságban is.
sh4d0w: Innentől akkor jöhet már az Alaska is.
cheatergs: Nincs AP Pensa-n? Ez azért viccnek jó volt. Myoko-kat hosszában lehet OP-zni vele, csatahajókba 6-8k-kat lőni 10-11 km-ről. Ráadásul ugye USN AP (csak még nem a szupernehéz), szóval az autoricochet is kisebb szögnél következik be. Lehet, hogy csak 100-zal nagyob a sebzése, mint az Aoba AP-jának, de sokkal konzisztensebben hozza azt, jobb az átütése. A japán AP sokkal hajlamosabb lepattanni vagy széttörni a cél páncélzatán.
A toronyforgás ugyan olyan sebességű most, mint a Myoko-é, korábban gyorsabb volt, és a toronyelrendezése is jobb. Valamilyen szinten érthető, hogy most már nem fejleszthető modullal, mert T6-ba igencsak OP a 10x8" fegyverzet. A kulcs szerintem az, hogy le kel szokni a full broadside sortűzről, a tornyokat max kettesével elsütni. Két toronnyal majdcsak hozza az Aoba teljes fegyverzetét.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz sh4d0w #29471 üzenetére
Ha már itt tartunk. Scharnhorst és a Gneisenau is csatacirkáló volt, még is csatahajó lett belőlük. Ez egy játék, gyakran nincs köze a valósághoz, ezt el kell fogadni.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
-
olivera88
veterán
Na megszereztem én is Kronhstadot h b*szodjak meg. Olyan szépen muatott az 1.080 k free XP pedig..
Aztán majd ebből is foshalom lesz másfél év mulva.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #29462 üzenetére
Ehh megszerezted?
Én is kíváncsi vagyok rá, nem tudom megérné e.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
félisten
Ugyan még csak egyet mentem vele, és elég béna volt az ellenfél, nem sok mindent tudtam csinálni, de asszem négy salvot lőttem el BB-re, ebből kettő:
Ez egy érdekes hajó lesz, az biztos. A szórás nem jó, de ha épp jó helyre téved 1-2 lövedék...
Buffalot amúgy overpenelte nagyon sok lövésből, azon még nem néztem armor layoutot, lehet, olyasmi lett, mint a franciák, és azért. -
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #29458 üzenetére
Most már anélkül is tudja.
Am riszpekt azoknak, akik előzőleg a T7-es Pepsicolában kiharcolták a T8-at!
Kábé olyan botrányos még T6-ban is, mint a Kirov T5-ben. Még a felverődő víz is sebez rajta, AP kvázi nincs, a HE alig gyújt, a lassú reload és toronyforgás meg végleg megöli. A japó ca-k legalább sebeznek, van torpjuk, és gyorsak, ennek még azokra se futja.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
eventus
veterán
Balti szuper hajó, nagyon tetszik Orleans ment a levesbe.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
belaazallat
addikt
válasz #65675776 #29434 üzenetére
üdv!
Nálam nem volt meg a cleveland, ellenben pensacola, meg a neworleans igen. Viszont kaptam 12M kreditet. Most Van pensa, neworleans, baltimore, valamint meg tudom venni a cleveland-et.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
-
dokee78
félisten
Elég jónak tűnik a Cleveland így kicsit Buffolva.
Vagy egyelőre beetetés folyik,hogy milyen jó?
Jó lenne nem piszkálnának hozzá.
6-osként nem szerettem,de most tetszik. -
scyllarus
veterán
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29451 üzenetére
Mióta van prémium hajóknak creditben meghatározott ára egyáltalán?
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #29451 üzenetére
Kellet neked annyi ládát venni karácsonykor.
-
frame>24
addikt
válasz #52588800 #29450 üzenetére
No cry: BBk és
DDkharcra fel! (azokkal viszont 1 yoctosecundum lesz az MM idő )az jut erről eszembe, mikor piac nyitáskor a nyuggerek ott tolonganak, hogy kié legyen a legpirosabb eper...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29445 üzenetére
Pl első körben szinte mindenhez T8-T10 cruiser/amcsi cruiser vagy cv/amcsi cv kell. Mivel minden tele van amcsi cruiserekkel, cv -t nem is látni, viszont HE spam a szigetek mögül elég szépen jön. És hogy még több cruiser legyen, jönnek a tripla kronshtadt divek
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29443 üzenetére
Hát elég idióta missionöket kaptunk megint
-
félisten
Bármilyen csábító is ez az egész, én max pár rankedet fogok menni este, megvárom, míg lemegy a nagy cirka rush, egy hét múlva már simán jó lesz a meta ismét.
Vagy BB-be ülök, és csapkodom kifelé őket. -
olivera88
veterán
NA már megy, de hiába mert én meg lépek.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
Kaparnak is, egymás után hozzák ki a noskill BB és cirkaágakat +Asashio, HE meta, garantált dmg mindenkinek, free broadside minden új ággal. Erősek az akciók párhavonta, a karácsonyi időszakban teljesen agyament dolgokat lehet kihozni egy AAA játék árából is, nem rég volt a Steam release, elkezdtek tutorial képernyőket betenni, megjött a DD balansz is, tehát megteszik, amit tudnak.
A játékmenetre nézve ez majdnem mind fos, de kaparnak, mint a gép... alagútfúró géppel konkrétan.. -
törölt tag
válasz olivera88 #29437 üzenetére
NA szerver már össze is hányta magát. Csata végén kidobott.
Egyébként úgy tűnik az amerikai CA-k esetén valamit eltoltak az irányzással. Alig tud bárki eltalálni velül bármit. A Pensa folyamatosan a cél mögé lőtt, nem tudtam egy Edin-t eltalálni vele 8 km-ről, semmilyen előretartással sem. 4 salvoból 11 találat. Lennie kellett volna vagy 25-30-nak ebből a távolságból. A Balti-k meg folyamatosan elé lőttek az ellennek, és a lövedékek jó része túl is repült a célon. Aoba 1v1-ben szétszedte a Balti-t.
A Pensa ezzel a 45 s-os toronyforgással kb használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz #65675776 #29432 üzenetére
Nem értem őket. A wothoz képest a béka feneke alatt van a játékosállomány. Kaparniuk kéne mint az állat, hogy egy mindenkinek tetsző játékot fabrikáljanak. Minden jobbító szándékú hozzászólást végig kéne hogy gondoljanak.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
törölt tag
válasz cheatergs #29430 üzenetére
9.3.6 the Fansite will not post material that is disparaging, illegal or infringes on the rights of any third party or that damages (or that might damage) the reputation of Wargaming or of any of the Games;
9.4 If you fail to comply with any of the terms set out in this section, we reserve the right to terminate your license over the Fansite Content and also to close your Account.
Nem csak saját felületeiken. Kritizálni kritizálhatod, de nem okozhatsz vele vélt vagy valós kárt.
-
törölt tag
válasz olivera88 #29429 üzenetére
1570000 A Cleveland után nem kaptam, mert azt csak pár napja visszavásároltam, hogy megkapjam a T8 verziót és a T6 Pensa-t. Szóval azután nem kaptam creditet, csak a Pensa-ra 7200 XP-t.
cheatergs: Anno a NeoCore nevezetű kutyaütő magyar "fejlesztőcsapat" zárt fórumán kaptam egyhetes ban-t, mert meg mertem említeni, hogy a legutóbbi DLC egy hatalmas nagy szánalom. Ügyesen a DLC-ben a lények lvl32-34-esek voltak, míg a karakter max szintje akkor 30 volt. Ráadásul ahogy spawnoltál a mapen, egyből a nyakadba zuhant két mob 15-15 lénnyel. 4 fős coop-ban is mag 30-35 s volt a max idő, ami alatt legépelték a játékosokat. Megkérdeztem, hogy mégis akkor már miért nem a Kobayasi Maru-t rakták be a játékba.
A legtöbb fejlesztő mimózalelkű. De akkor legalább lenne egy csatorna, ahol személyesen, a nyilvánosság kizárása nélkül tehetsz észrevételeket. De többnyire nincs. Látod, még a zárt fórumon (ami szintén egy WTF dolog szerintem) is bant kaptam egy egyébként jogos észrevételért, amit mások is megemlítettek.
Egyébként ugyanazt érhetik el vele, mint a NeoCore. Megszünnek tényezőnek lenni, elpártol tőlük a játékosok jelentős része.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kiváncsi leszek Desmoval és Clevevel a kikötőben mit ad
-
cheatergs
senior tag
válasz #65675776 #29426 üzenetére
A jog még távolabb áll tőlem, mint a reáltárgyak, de a RareParrot által idézett szövegből én azt vettem ki, miszerint nem lehet őket kritizálni, ami még a kultúrált véleménynyilvánítást is magában foglalja.
Ez szimplán azt jelenti, hogy semmiféle negatív megnyilvánulást nem engedélyeznek velük kapcsolatban saját felületeiken.Meg vmi olyasmi rémlik netes barangolásimból, h a nyilvános szereplőknek több mindent el kell viselniük e téren (másik kontinens ugyan, de épp a hetekben hoztak bírósági ítéletet, ami alapján az amcsi elnök sem törölheti a tweetjén őt kritizálókat).
Am meg a káromkodások jó részét a WG maga generálja. Ugyan itt lenézik a co-oposokat, de amit ott hi-tierben művel az ai, az nem kevésbé vérforraló tud lenni, mint a randomban egy béna csapat. Értem én az emögött meghúzódó szándékukat, de a szájzár kikényszerítése a lehető legrosszabb lépés egy közösségben.
Szerk.: Eh, látom ez a fansite-okra vonatkozik. Akk a kommentem jó része tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
törölt tag
NA szerverek már mennek. Akit érdekel hogy mi merre. Volt rajta egy T8 NO-om és egy T6 Clevelandem. Most van egy T6 Pensa, egy T7 NO, egy T8 Balti és egy T8 Cleveland. Pensa-ban ott van a T6 Cleveland kapitánya, NO-ban egy 7/7-es, Baltiban a T8 NO kapitánya, Cleveland-ben egy 8/8-as. CA-k esetén minden korábban kifejlesztett modul ki van fejlesztve, de csak a Balti-n vannak beszerezve. XP-k át lettek csoportosítva, creditet is megkaptam. Szóval két hajó (T6 +T8) helyett lett négy (T6, T7, 2xT8).
Upgrade-ek viszont egyik hajón sincsenek, még a T8 Balti-n sem, pedig az NO minden slotja be volt töltve. Ez a mostani akciós upgrade-árral 2M credit. Elméletileg demountolva lettek, akkor viszont egy párból kettőnek kellene lennie az inventory-ban, nem egynek.
A Cleveland-en volt egy sima camo, a NO-on egy Ocean Soul, ezek is eltüntek, az árukat nem kaptam meg, az OS nem demountolva lett, hanem úgymond elhasználva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cheatergs #29425 üzenetére
Ez a rész a fansiteokra vonatkozik. Nem közölhetsz ott olyan dolgot, ami kárt okoz WG -nek, vagy a megítélésének. Ha megszeged, elvehetik a fansite licenszedet és bannolhatják az accodat. Ha most én leírom, hogy de szar az MM... még mindig, az egy dolog. De valszeg ha egy nagy fansite hozza le hírben, vagy valamelyik CC, akkor azt majd előveszik.
GDPR rész még 25.én bekerült.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cheatergs #29425 üzenetére
Attól, hogy nyilvánosan elérhetőek még a WG szerverei magánterületnek fognak számítani. Magánterületen meg nem érvényes az alapvető emberi jogok mindegyike. A szólásszabadság pl nem. De ez így van a PH-n is.
Egyébként meg a szólásszabadság sem azt jelenti, hogy azt mondasz, amit akarsz, ez csak egy durva félreértelmezés (pont úgy,mint, hogy biciklivel lehet menni forgalommal szemben egyirányú utcában). Csak addig mondhatsz, amit akarsz, amíg azzal mások érdekeit, jogait nem sérted.
-
törölt tag
válasz frame>24 #29422 üzenetére
Nekem feldobta az EULA -t, hogy elindítottam a klienst. EU oldalon még nem volt frissítve, majd kiderül lesz-e.
De ha gondolod, kérdezd meg tőlük. Mondjuk engem is érdekelne, hogy ha nekem nem tetszik ez a feltétel, visszakaphatom-e a hajók árát?Gondolom nyilvánosan nem szidhatod őket, support nem nyilvános hely.
Egyébként meg ez is olyan dolog, hogy halandó játékosokat nem fog érinteni.
Technikai okok miatt nem lesz szerver 12:00 -ig
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz #52588800 #29411 üzenetére
Nem mintha túl lényeges lenne, de ez elvileg csak az NA szerverre vonatkozik.
Másrészt, ott pedig június 15-től hatályos.Csak kíváncsiságból:
Ha én azon a szerveren rendelkeznék bármilyen account/hajó tulajdonnal, akkor x napon belül fellebbezhetnék, és követelhetném magamnak a tulajdonomat? Megegyezést követelhetnék a WG-től?Harmadrészt:
A "banned for criticizing" them az elég széles kategória. Hol és milyen formában? Tényleg, már ingame chat sem szapulhatóak?
Én legutóbb supporton keresztül élesen kritizáltam őket, mert idő előtt levették a shopból az egyik hajót ( ), majd soron kívül rendelkezésemre bocsájtották... (elbaszták a kiírást a weboldalon, amit felém, "privátban" beismertek)▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
olivera88
veterán
Hát nem esek kétségbe h nem lehet szidni őket az esetleges ban miatt, mert eddig se szidtam őket. Így gondoltam.
(#29418) Akkor semmi különös ha máshol is így van, bár attól hülyeség.
Ja és még mindig nem lehet belépni.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
scyllarus
veterán
válasz olivera88 #29417 üzenetére
Ez eddig is így volt. A wotban rendszeresen variálják a prém tankokat is. Nem vetted meg, ez a lényeg. A pénzért, amit fizettél, csak bérled.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Frissítettem, de nincs még szerver.
"TLDR; you no longer own your ships as of today." Ez alatt mit kell érteni?
LK Én eddig se szidtam őket.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz cheatergs #29413 üzenetére
Akkor már tudom miért volt az utolsó kb.50 csatámban 30%-os winrate-em.
Egyébként, ha pénzt fizetek nekik, miért is nem kritizálhatom őket ? Elmennek a sunyiba.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
eventus
veterán
7-kor indul a frissites
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
ledgeri
nagyúr
válasz Demertin #29406 üzenetére
kb 800 meccsnél vettem át az accot
Az át az nem meg... így már érdekelnek a körülmények// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Demertin
tag
Tudom nem nagy szám, de nem olyan rég lett meg a Hindi és az utóbbi időben kezdek gondolkodni is csata közben (kb 800 meccsnél vettem át az accot).
Valami állat ez a hajó, pedig nekem valami beteg okból a Hipper is tetszett, a Roon mondjuk utána még jobban adta, ezt meg már-már OP-nak merném nevezni.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz sutyerák007 #29404 üzenetére
Nem ismertem ezt a lehetőséget. Továbbgondolva, mindkét cv-nek elfogyhatott a bombázója és torpedós repcsije, csak az nem világos, hogy ekkor miért nem a pontszámokat vették figyelembe, a miénk folyamatosan nőtt, az ellenfélnek meg nem volt Cap-je. Én mint spectator néztem a végét és gondoltam most már leketyeg az egész nélkülem, kiléptem a kikötőbe és pár másodpercre rá kiírta a döntetlent.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
sutyerák007
senior tag
válasz Ted_Beneky #29403 üzenetére
Gondolom nem vetted fel a meccset, hogy mi is megnézhessük és megmondjuk mi történt.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
sutyerák007
senior tag
válasz Ted_Beneky #29399 üzenetére
replay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest