-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Sátán44 #39699 üzenetére
Get Data Back nemű programra keress rá. Fizetős, de az egyik legjobb a kategóriájában. A logikai mentések elég nagy hányadát helyre tudja hozni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sátán44
addikt
Egy laptopon amin XP volt elszállt az MBR, Xp-s lemezt betettem, majd kiadtam a fixmbr parancsot és mostmár a D meghajtót sem tom elérni Adjatok valami tanácsot, hogy tudnám visszaállítani adatvesztés nélkül?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Blue Eagle
őstag
Tisztelet mindenkinek!
Az miért van, hogy ha a IE 7 -et felrakom, akkor a START menű legfelső Internet ikonja nem veszi fel az új "jelleget", sőt átvált olyan társítás nélküli "semmilyen" kinézetre? -
Mercutio_
félisten
válasz Dluinet #39694 üzenetére
Vírusirtót (avast) kilőttem, úgy is csinálta.
Atapi: Igen IE 8. Alaphelyzetbe állításon már túl vagyok, nem jött be, szerintem valami script futtatás lehet valahol letiltva, már néztem a Vezérlőpult / rendszer / biztonság-nál is, ott is alaphelyzetbe raktam mindent, szerintem valami véletlen billentyűkombinációval kikapcsoltak valamit, de épp ezért nem jövök rá mi lehet az
ro_bert17: Kösz a linket, ez a flash gondot megoldja talán, de egyébként ez csak tünet, mondom minden ami IE-re alapul (gondolom én) pl. Skype belépésnél a "sign in"-re kattintás, vagy a join.me nél a kód generálás se megy
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ro_bert17
őstag
válasz Dluinet #39693 üzenetére
Talán mintha ilyet is olvastam volna valahol, csak lövésem sincs, hogy hol...
(#39691) Mercutio_: Én jól értem hogy a flash playert szeretnéd letölteni? Manuálisan esetleg?
Nálam előferdült olyan, hogy a letöltő segéddel nem jött össze, csak így manuálisan töltv/telepítve. -
Atapi
senior tag
válasz Mercutio_ #39679 üzenetére
ez vajon milyen böngésző ez amiről beszélsz? gondolom valami ie förmedvény, ha már itt kérdeztél... a megoldást viszont ennyiből nem tudom, de azt igen, hogy minden ie verzió rendelkezik a beállításai között egy olyan opcióval, ami az összes beállítást visszaállítja alapértelmezettre. szerintem először nyomj egy ilyet, mert emlékeim szerint pl egy adobe flash telepítés alapértelmezés szerint bármelyik ie alatt mókolás nélkül megy...
@(#39690) Kötike: nem teljesen értem, hogy mit értesz az alatt, hogy egy wifi router csatlakozik a gépedhez, mert inkább a gépek szoktak csatlakozni a routerekhez... btw, ez igazából mindegy. a router beállításai nem fognak változni egy xp újratelepítéssel. viszont telepítés után a gépeden újra be kell majd állítanod a wifi kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz Dluinet #39689 üzenetére
Igazából nem nekem kell, tőlem is csak kérdezték, így nem tudom mi a pontos cél. Sejtésem szerint az ominózus helyen be van állítva egy xp-s gép, amit fájl szerv... vagymi tárolónak/megosztónak használnak.
Én is pont ebből indultam ki, hogy a 2003 és az xp egy alomból való. Érdekes mód, ezt a raid-esítést már kipróbáltam, és valóban működik. Meló is volt, vissza alakítani a dinamikus lemezeket statikussá.
Erre alapozva hallottam olyan pletykát, ami szerint ez a korlátozás feloldható. Hátha próbálta már valaki, mert a pletyka forrásnak nem sikerült össze hoznia.
Természetesen a célt szolgáló bármi más eszköz érdekel. -
Mercutio_
félisten
#39679-re valaki?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kötike
tag
Sziasztok!
Nem régóta van wifi router csatlakoztatva a gépemhez, és most úgy néz ki, hogy ideje újrarakni az xp-ét. Két kérdés merült fel bennem mielőtt neki esnék. Telepítés előtt, húzzam ki a netkábelt a routerből, és dugjam vissza simán a gép háló kártyájába, vagy maradhat, ahogy van. A másik, hogy újra be kell állítani majd a wifi router beállításokat, vagy megjegyzi? Előre is köszi nektek! -
nagyúr
válasz ro_bert17 #39688 üzenetére
Nem tudom hogy mennyien férhetnek hozzá, de ha egy ilyen korlátba ütköztél bele az nem véletlen. Gondol akkor minimum egy server szintű MS vagy más oprendszert kell beszerezni.
32bit alatt is meglehet címezni 4Gb több memóriát, csak akkor ki venne szerver oprendszert vagy 64biteset.Megjegyzés: Ms 32bites szerver oprendszereiből van olyan változat ami 128Gb memóriát kezel, pedig ugyanaz az alapja mint az xp-nek. Ezek ugyanolyan korlátok mint XP-be a beépített szoftveres RAID vezérlő ( RAID vezérlő nélküli gépekhez készült) le van tiltva, pedig egy kis játékkal működik
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Murder3 #39680 üzenetére
Vagy még egy rendszer visszaállítást is megpróbálhatsz egy korábbi állapotra.
Indítsa újra a számítógépet.
A számítógép újraindulásakor nyomja le többször az F8 billentyűt addig, amíg meg nem jelenik a Windows speciális rendszerindítási lehetőségeinek képernyője.
A nyílbillentyűkkel jelölje ki a Csökkentett mód parancssorral indítási módot, és nyomja le az ENTER billentyűt.
Jelentkezzen be rendszergazdaként a számítógépre.
Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
Írja be a következő parancsot a Megnyitás mezőbe, és nyomja le az ENTER billentyűt:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
A számítógép egy korábbi konfigurációjának megfelelő visszaállításához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Murder3
addikt
Sürgős help kéne
a Metro 2033 fogta és elkurta a gép felbontását és csak csökentett módba jön be, mert máskülönben kiiírja h out of range, ezt hol tudom visszaálítani, hogy normál módba elinduljon????? -
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Mi lehet blokkolva, vagy milyen kiegészítőt kellene felraknom ahhoz, hogy pl. Adobe Flash Install oldalnál a "Get download"-ra kattintva ne csak annyi legyen, hogy alul fut a csík, majd nem történik semi, csak "Kész"?
További tünet: Itt a hsz-listát ha le akarom nyitni és rákattintok látszólag megy egy oldal töltés, majd nem történik semmi, ugyanúgy az aktuális hsz-eket látom, lenyíló lista pedig nem nyílik le Ja igen, emotikon-ok beillesztése se megy rákattintással, se kijelölt szöveg formázása alul a szerkesztőgombokkal
A gép egy ezeréves T-bred B magos AMD, 512MB ram, Win XP SP3 HU (eddig mentek ezek a dolgok, de nagyszülői gép....)
-
ro_bert17
őstag
válasz ro_bert17 #39321 üzenetére
Ezt már sikerült megoldani. Letöltöttem ezt, kikotortam belőle annyit, hogy a windows update szolgátatást újra telepítettem (gondolom), és utána már felment a microsoft oldalára, és leszedte a frissítéseket.
Más kérdés: egy megosztott mappához egyszerre 10 felhasználó férhet hozzá? Hogy lehet ezt a számot növelni?
-
Atapi
senior tag
ellenőrizd, hogy B lemezen az xp partíciója aktív-e, de elvileg annak kellene lennie. ezt praktikusan bármilyen particionáló program megmondja neked, tán még a win lemezkezelő is. Ezután B lemezre kellene telepíteni egy boot loadert. kell keresni egy win telepítő lemezt, ami az xp rendszerrel legalább egykorú, gondolom akad ilyen nálad valahol.
ha xp telepítőkészleted van, akkor bootolsz róla, telepítési opciók közül a javítókonzolon történő helyreállítást választod, bejelentkezel a telepítésedbe, majd kiadod a fixmbr és a fixboot parancsot.
ha vista vagy win7 telepítőd van, arról bebootolsz, a számítógép javítását választod, majd a lehetőségek közül eljutsz valahogy egy parancssorig, ahol kiadod a bootsect.exe /nt52 ALL parancsot. esetleg egy /force kapcsoló még kellhet.
fentiek után ha szerencséd van, már el fog indulni az xp-d. ha nincs szerencséd, akkor írd meg, hogy meddig jutottál, illetve mi a hiba. -
Воланд
titán
-
Dot
őstag
válasz Dluinet #39672 üzenetére
Asszem akkor másik fórumba kell írnom, mert nekem így néz ki a bootini.
; This boot.ini was automatically generated by NeoSmart Technologies' BootGrabber.exe
; Use EasyBCD from http://neosmart.net/dl.php?id=1 to manage your bootloader[boot loader]
timeout=15
default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Windows XP on E:\" /fastdetecteasy bcd-vel kellett megcsinálnom, w7 alá raktam fel az xp-t...
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
AMD Power
titán
Adott egy laptop. Amin ujra lett rakva az Xp SP3-al. Eddig a telepites elott Wlan keresztul csatlakozott a netre. Most is igy kene,csak nem tudom mit es hol kene beallitani!?? Hogy keresek ra a Wlanra?
-
Dot
őstag
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok,
Bocs hogy itt teszem fel a kérdésem de nem nagyon találtam témába vágó topikot.
Szóval olyan gondom lenne, hogy hotmailt használok és mondhatni rendszeresen angol nyelvű üzeneteket küld az ismerőseimnek benne egy linkkel. Kicsit kezd kínos lenni a dolog... Mcafee és spyware terminator sem talál semmit.
Van valami ötletetek erre?
Köszi -
Faterkam
addikt
válasz Dluinet #39665 üzenetére
Hm, nem tudom, de már nekem is sokszor mondták miért Xp? De nekem nem kell még a Win7, minek? Amire használom a gépet, arra bőven elég!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Nekem olyan gondom van, hogy tegnap frissítettem a Java-t és azóta reggel ha bekapcsolom a gépet, és netezni kezdek (Firefox) akkor a Java.exe 85%-ban eszi a CPU-t. Leszedtem, újratelepítettem a Java-t, nem tudom segített e... Valakinek tippje?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
AMD Power
titán
Mi a teendőm ha pendrive-ról szeretném telepíteni a Win XP-t? Hogy másoljam a pendrive-ra stb.
[ Szerkesztve ]
-
Csöves
őstag
Start/keresés/Fájlok és mappák-ra kattintva nem nyílik meg a keresőpanel csak a procihasználat ugrik 100%-ra. Olyan mintha lefagyna, de mégse, mert a feladatkezelőt engedi megnyitni.
Mi lehet ez?Aquila non captat muscas.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy van eredeti oem matrica a gépen, fel akarom tenni a win xp-t, de hiába installálom eredeti oem windowssal, nem fogadja el a kulcsot?
Elképzelhető, hogy ha SP2, SP3-as OEM XP-t teszek fel akkor már nem fogadja el? -
Dot
őstag
Hali!
Van 2 winchesterem, 2 windowsom, az egyik winyót el akarom adni, de pont ezen vannak a bootfileok, át lehet pakolni a másik merevlemezre, hogy elinduljon a másik os??
Másképp:
"A" winyón van egy w7 és a bootfileok, "B"-n az xp. "A" merevlemezt ki akarom venni a gépből, de szeretném, hogy elinduljon "B" lemezen lévő xp. Mi a teendő?élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Sirandrish
legenda
válasz Dluinet #39656 üzenetére
A rendszer visszaállítás korábban is eszembe jutott de mivel te is azt javasoltad így megcsináltam.
A probléma csak annyi volt hogy ebben a hónapban még nem csinált a gép magának helyreállítási pontot de mindegy...október 31 sincs olyan messze
A lényeg hogy most már faszányos minden.
Köszönöm szépen!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
válasz Sirandrish #39655 üzenetére
nem tudom mi a gond, de nézd meg a feladatkezelőben, hogy nincs-e egy OCTO nevű feladat, ha van állítsad le és a boot folytatódik. Aztán adatmentés.
Vagy még egy rendszer visszaállítást is megpróbálhatsz egy korábbi állapotra.
Indítsa újra a számítógépet.
A számítógép újraindulásakor nyomja le többször az F8 billentyűt addig, amíg meg nem jelenik a Windows speciális rendszerindítási lehetőségeinek képernyője.
A nyílbillentyűkkel jelölje ki a Csökkentett mód parancssorral indítási módot, és nyomja le az ENTER billentyűt.
Jelentkezzen be rendszergazdaként a számítógépre.
Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
Írja be a következő parancsot a Megnyitás mezőbe, és nyomja le az ENTER billentyűt:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
A számítógép egy korábbi konfigurációjának megfelelő visszaállításához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.Sokat nem tudtam segíteni, talán más okosabb.
-
Sirandrish
legenda
Hello skacok!
Kéne egy gyors help! Ilyennel én még nem találkoztam!
A problémám a következő..
Gép ON..boot, majd mikor betöltött nincs az asztalon semmi és még tálca sem..az asztal bal felső sarkában van egy ablak ami azt mondja hogy "Személyre szabott beállítások létrehozása: meg egy elérési útvonal"
Egy darab ikon nincsen...nincs tálcám..feladatkezelőből bírtam a böngészőt is csak indítani de ez nem túl kényelmes.Mi a gebasz?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ro_bert17
őstag
válasz Dluinet #39653 üzenetére
Ezt a rakás vírusírtót eltávolítottam az op. rendszerből kb.
"Vagy rendszer visszaállítás arra az időpontra amikor még volt net, vagy újratelepíted az XP-t" - ezeket meg nagyon kerülném, de majd holnap megkérdezem a noti tulajdonosát, melyiket szeretné kevésbé.
Köszi a hsz-eket.
Esetleg ha valakinek van még ötlete, azt örömmel fogadom, akár a másik témában is. -
nagyúr
válasz ro_bert17 #39652 üzenetére
uninst nem segít. Vagy rendszer visszaállítás arra az időpontra amikor még volt net, vagy újratelepíted az XP-t.
A vírusírtok eltávolítására a programok oldalán vagy máshol találsz célszoftvert.
Előző válaszom az ipconfig /all, A kérés nem támogatott eseményre írtam.
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz Dluinet #39651 üzenetére
Ez melyik nyomoromra kérdés?
A notebookos sztorinál a windows tűzfal nem fut (windows tűzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS))
Valami avg, vagy valami más hasonló kinézetű (talán avira?) vírusirtó volt rajta, azt leszedtem. Meg volt norton szekuritis valami, meg adaware/malware harcos, de azokat is uninstalláltam.Szerk: valami oda ba..ós reset nincs? Persze ami nem op. rendszer reinstall.
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz ro_bert17 #39649 üzenetére
Ööö az ipconfig /all-ra nekem azt mondja:
Windows IP konfiguráció
A következő belső hiba történt: A kérés nem támogatott.
További segítségért lépjen bla, bla, bla...
További információ: Nem lehet lekérdezni az állomás nevét.
Netsh int ip reset volt, winsock reset volt. Az adaptereket újra telepítettem, ügyfélszolgáltatásokat szintén.
De eddig semmi eredmény -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Egy noti összes hálózati kapcsolata "döglött". Se lan, se wlan, se wan. Nem ismer senki semmit. Ilyenkor mi van? netsh winsock reset? Már arra sem reagált. Távolítsam el, a vindózos hálózatkezelőket? Tűzfal sem megy stb.
Másik: egy asztali gépen távoli asztal kapcsolatot mi blokkolhatja? A rendszertulajdonságoknál engedélyezve. Tűzfalon engedélyezve. Aki csatlakozna, az jogosult. Olyan mintha a tűzfal dobna egyből vissza. -
A router szerint van internet kapcsolat?
Az XP-nek a router ad címet DHCP-n?
Az XP-nek hogy néz ki a route táblája?(IP,netmaszk,átjáró)
A router logban nincs vmi gubancra utaló bejegyzés?
Nincs mac cím szűrés vagy egyébb (pl. időzített) korlátozás a kliensek internetelérésére?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
csdm
senior tag
Hali!
Frissen telepített XP-n nem tudom beállítani az internetet. Routeren keresztül érkezik az internet, a routert látja de mégsincs internet a gépen.
Alaplapi lemezt feltelepítettem, nincs külön hálókártya.
Hogyan kellene beállítani? -
válasz flash- #39644 üzenetére
Telepítő médiát nem adtak? Esetleg a manuelben nem utalnak recovery partícióra.
Amúgy csak vásárolni lehet telepítő médiát (pár ezres, de lehet, hogy Home/OEM verziót nem), vagy ismerőstől kölcsönkérni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
flash-
veterán
sziasztok
egy kerdes
auchanban vettem netbookot,windows xp home van ratelepitve.
a netbook hatuljan ra van irva cimkere a win termékkulcsa.
letezik ilyan megoldas gogy ha ujra akarom tenni a windowst hogy hivatalosan a termekkulcsommal le lehet tolteni a windows telepitőt?vagy rosszul tudom?ha igen akkor hogy is van ez a dolog? -
Raziel91
csendes tag
Sziasztok , Windows xp-n belül , torzul a hang , egyik barátom mondott valami registry file-t de sajnos nincs már meg , nem driver hiba mert ki lett próbálva az összessel , várom a válaszaitokat !
Üdv : Ádám
-
trémobil
tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy nem találom az eredeti xp-m termékkulcsát, honnan tudnék újat igényelni, esetleg kikerülni???
1 sör 1 szög a koporsóba, engem sündisznónak fognak nézni... :-D
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Egy régebbi alaplapos gépre (ABIT AV8 S939) próbálnék XP-t telepíteni SATA winyóra. Eddig ATA volt benne, az jó volt, de a winyó megadta magát, így cserélni kellett. Na most a következő a jelenség: bios-ban már túl vagyok azon a beállításon, hogy látszódjon a SATA meghajtó, sőt a sata driveres xp telepítő is felismeri, de amint végez a fájlok felmásolásával, és újraindul, hogy elindítsa a telepítő varázslót megakad a dolog. Ugyanis képtelen bebootolni a felmásolt fájlokból, csak annyit tudok tenni, hogy újra elindítom cd-ről a telepítést, de akkor ugyanott vagyok, ahol voltam. Magyarul nem tudok az 1-es pontról a 2-esre jutni telepítésnél, mi lehet ennek az oka, hogy nem tud bootolni róla? BIOS frissítés az előbb volt és reset is, hogy ott tuti ne legyen semmi elállítódva, a sata raid ki van kapcsolva.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Egy furcsa dolgot akarok kérdezni. Beindítjuk általában a gépet, és a windows -ok jellemzője, hogy miután betöltődtek, még percekig recsegtetik a merevlemezt, annak ellenére, hogy hogy az ember az ég egy adta világon semmihez sem nyúl. Sőt néha random szerűen teszi ugyanezt, és a meghajtó feje vadul rángatózik ide-oda, hogy majd szétesik az egész hóbelevanc. A kérdés kézenfekvő. Létezik e olyan alkalmazás, amely segítségével valamilyen módon ki lehetne nyerni, hogy éppen mi jóval foglalatoskodik mégis áldott operációs rendszerünk, és ezt némileg emberileg emészthető formában tudtunkra képes adni? Csak a lapozófájlt írkálja vajon, vagy esetleg éppen a meghajtót formázza?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
macera2
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
M. Player 11-el internetes rádiók műsorát szeretném rögzíteni v.milyen fájlba. Be kell valljam, hogy egyszer már sikerült, de amilyen rutinom, meg memóriám van, képtelen vagyok rájönni, hogy hogy. Ezért úgy csináltam mint a rendőrviccbe a rendőrök, akik a döglött lovat inkább áthúzták egy másik utcába. Szóval letöltöttem a Radeon TV Movie Radio Player-t. Szuper kis progi, de azért érdekelne, hogy mindezt a MP. 11-el hogy lehetne elkövetni?
(Remélem jó helyen érdeklődök. Ha mégsem akkor kérek egy topik nevet.)
Előre is ezer köszönet.[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
zozogtti
tag
Sziasztok az lenne a gondom,hogy van egy winyo ketté osztva C és D
A C-ről át lett mentve pár giga kép a D-re.Utána lemezről újra lett rakva az Xp. Felraktam egy nortont commandert ami látja mindkét partícíót de a D-t nem nyitja meg hanem formázni akarja.
Próbáltam a képeket visszahozni recuva-val meg pandora-val de valami XFN formátumnak látja a D partícíót.
Erre tudtok valami megoldást vagy buktam minden mentést ? -
sfdrakex
nagyúr
válasz robagp #39622 üzenetére
A gépen tehát több felhasználói profil van? Nem lehet, hogy a flash player csak a másik fiók alá lett telepítve? Meg kellene próbálni letúrni és újra feltenni, de úgy hogy a gépen létre hozott minden felhasználói fiók tudja használni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
robagp
tag
Egy érdekes hibával találkoztam, amire nem tudok egyenlőre megoldást, esetleg van akinek volna ötlete?
Facebook alatt lévő farmville játékba nem lép be semelyik böngésző, adobe flash vagy adobe shockvawe hibára hivatkozva.
De ha másik felhasználóval lépek be ugyanazon gépbe, ugyanazzal a böngészővel, akkor az ő farmjuk megjelenik, és gond nélkül működik!
Másik gépen is próbáltam, és ott megnyílik és jól működik, nincs adobe hiba, csak azon az egy gépen, és csak azzal az egy felhasználóval.
Ez hogy lehet, hogy csak az az egy nem megy pár napja, eddig nem volt gond.
Win XP sp3 van a gépen.
Ötlet, hogyan tudnám orvosolni? -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Létezik olyan vírus ami le tudja cserélni a jelszót xp-n? Ha igen mi a megoldás a korábbi jelszó visszaállítására?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
félisten
válasz Livius #39619 üzenetére
Corporate változatot nem is vehetsz, speciális változat abból a szempontból, hogy nem kell aktiválni. Természetes, hogy a "sima" XP kulcsokat nem fogadja el.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Livius
őstag
A matricákon professional van szintén, és az én telepítőm is az csak az corporate, de a tisztaszoftveres eredeti kulcsot elfogadja, szóval a telepítő CD-m az nem tört homemade, msdn iso-ról kiírt azt hiszem.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Livius
őstag
Hello!
Kaptam két gépet, hogy rakjam újra őket, ezekhez van eredeti win xp pro is, és a matricájuk is megvan a gépházon. Azt kérdezném, hogy ezeknek a termékkulcsait milyen telepítővel lehetne újratelepíteni? Ami nekem van windows xp professional az nem fogadja el ezeket a kulcsokat.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
föccer
nagyúr
válasz sicklife #39613 üzenetére
Valamelyik driverrel összeakadt a win. Nem volt valami új hardver telepítve, vagy driver frissítve?
Egyébként ha mentendő adatok vannak a meghatón/ partíción, akkor azokat egy másik rendszer elől menteni, és utána reinstall. Ezt nem igazán lehet helyrehozni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sicklife
csendes tag
csökkentett módban sem hajlandó elindulni(ugyanaz történik). Utolsó helyes konf. dettó.
"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
sicklife
csendes tag
ezt a kék halál üzenetet kapom
BAD_POOL_CALLER
0x000000c2(0x00000043,0xD6F28000,x00000000,x00000000
ötlet?: S"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
sicklife
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom akadt hogy bekapcsolom a gépet és az üdvözlö képernyönél ujraindul a gép folyamatosan (win xp sp2) nagyon megköszönném a segitséget mert nem az enyém a gép és nem tehetem ujra mert a vinyon fonstos dolgok vannak...
Elöre is kösz szépen.[ Szerkesztve ]
"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
daninet
veterán
Üdv!
Gondom van. Friss rendszerrel újratelepítve is folyton BSOD képernyőt kapok.On Sun 2011.10.02. 18:14:18 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini100211-01.dmp
This was probably caused by the following module: acpi.sys (ACPI+0xB6FF)
Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFC000001D, 0xFFFFFFFFF75206FF, 0xFFFFFFFFF7A67EAC, 0x0)
Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M
file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\acpi.sys
product: Microsoft® Windows® operációs rendszer
company: Microsoft Corporation
description: ACPI illesztőprogram NT-hez
Bug check description: This indicates that a kernel-mode program generated an exception which the error handler did not catch.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system which cannot be identified at this time.
On Fri 2011.10.07. 18:44:00 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini100711-02.dmp
This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x242E0E)
Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFF7A2C925, 0xFFFFFFFFB76221D4, 0x0)
Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M
file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll
product: NVIDIA Windows XP Display driver, Version 280.26
company: NVIDIA Corporation
description: NVIDIA Windows XP Display driver, Version 280.26
Bug check description: This indicates that a kernel-mode program generated an exception which the error handler did not catch.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: nv4_disp.dll (NVIDIA Windows XP Display driver, Version 280.26 , NVIDIA Corporation).
Google query: nv4_disp.dll NVIDIA Corporation KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_MEz a két féle hiba van a crashdump-ban sokszor. A BSOD képernyőn watchdog.sys-re hivatkozik. Főleg netezésnél omlik össze, játék és szintetikus teszt alatt nem!
A flash hardware accleration kikapcsolva volt eddig is.
Tanácstalan vagyok. Sokadik alkalommal telepített, jogtiszta XP SP3Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
Hasaggymeg
veterán
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
brd
nagyúr
válasz elfelejtette #39600 üzenetére
Attól, hogy az XP onnan fut, nem kell feltétlenül aktívnak lennie.
A fixbootnál az a lényeg, hogy jó betűjelet adj meg, ha jót adtál meg, akkor jó, ha nem, akkor nem jó. Az eddigiek alapján szerintem csak simán nem aktív a partíció. Tedd azzá, és jó lesz.Fire/SOUL/CD: És tudja, és tudja, és tudja.
The only real valuable thing is intuition.
-
Lenry
félisten
válasz elfelejtette #39600 üzenetére
bootolni tudtommal csak aktív partícióról lehet.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Crypto Trade
- Horgász topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest