-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
sziasztok
havercsaj gépét csintáltam, most lette bele téve wifi kártya
(IBM T41)
nálam működött a wireless lande otthon nála meg nem engedi fel
(nálam thome, nála upc van)a telefonjával látja a wifi-t
a gép is látja a nevet, jelszót kér, csatlakozni próbál, de itt megáll
nem mondja h a jelszó rossz lenne, csak nem megy fel a hűlózatraeszközkezelőben a wireless lan ott van a hálózati kártyák között
sárga kérdőjeles nincs is ...mi lehet a gondja?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
titán
válasz Intruder2k5 #48098 üzenetére
Oke, egyelore megnezem ezt a processz explorert es a lapozofajlt, mar nem is emlekszem azt hogy szoktam beloni, regen volt mar. Egyik rokonom gepe, talan holnap-holnaputan ra tudok nezni es jovok az eredmennyel.
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Intruder2k5 #48096 üzenetére
Szia!
Koszi a tippet, megnezem! Lehet akkor nem is az a lapozofajl a gond, hanem valami program elkezdi tekerni a vinyot?
-
MODERÁTOR
Szia!
Tegyél fel egy Process Explorer-t, és nézd meg mi húzza a
procitHDD-t.[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Adott egy gepezet, 4 giga rammal, amibol a 32 bit miatt nem lat mindent es egy ido utan elkezd tekerni a vinyo mint allat es alig csinal valamit a gep. Pedig meg van neki szabad hasznalhato memoria. Keszitettem egy kepernyomentest, hatha segit:
Lehet kicsi neki a lapozofajl, vagy nagy? Mar regota nem foglalkoztam xp-vel, el is feljtettem mit hogyan kell csinalni. Nem tudjatok veletlen mi lehet a gond?
Koszonom!
-
rii
nagyúr
válasz Intruder2k5 #48093 üzenetére
áhh .-)
köszönömmeglett az is hogy ehhez kellett kikapcsolni a "biztonságos file megosztás" (ajánlott)-at hát nem ajánlott
-
MODERÁTOR
-
rii
nagyúr
sziasztok
régen volt ... már elfelejtettem
de hogy is lehet megadni adminként egy korlátozott jogú User-nek teljes rw jogot directory-kra?
(a "nézet"-ben is át kell valami állítani, nem?)
-
MODERÁTOR
-
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van nekem egy eredeti XP Home-om, ezt valahogy fel tudom frissíteni Win 7-re (majd később Win 10-re)?
Vagy kedvezményes áron, vagy nagy hülyeséget kérdezek?(^)(>.<)(^)
-
Pürrhosz
csendes tag
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget kérni.
Windows xp-n windows media player-rel kellene dvd-t lejátszani, ez kell más OS és más lejátszó nem megfelelő, mivel egy harmadik programnak van minderre szüksége ami nem helyetesíthető.
Higgyétek el nem jószántamból vacakolok az xp + windows media player párossal.Windows XP SP3 + Windows Media Player 11 - nem játsza le a DVD-ket.
A következő codec-eket próbáltam: K Lite, XP Codec pack, Media Codec pack, Dscaler stb.
Se kép se hang.
Gyanítom nem a codec-kel kell a gond.
Más lejátszók gond nélkül játszák. Mi lehet a gond?Előre is köszönöm!
P
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Igen, bocs, arra gondoltam. Rossz szót használtam. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Kérnék egy kis segítséget tőletek. Van egy Thinkpad T400 gépem, amire XP-t tettem, és rákötöttem még egy 17"-os monitort. A képet sikerült klónoznom, de be lehet valahogy állítani, hogy mindkét monitoron a natív felbontás legyen? A laptop 1280x800-as, a monitor 1280x1024-es. Próbáltam a Képernyő beállításoknál, meg a Catalyst Control Centerben is csúszkával állítgatni a felbontást a külső monitorra, de valahogy sosem lett jó, szerintem oda is csak az 1280x800-at terjeszti ki. Jó lenne végül is, ha mindkét monitort tudnám használni, de ha nem lehet így natív felbontásokkal, akkor viszont marad csak a külső 17-es. (Inventorozok, szóval a kisebb felbontás nem túl előnyös). Ebben az esetben hogy tudom azt megtenni, hogy csak ezen legyen kép (bekapcsoláskor is itt induljon, ne kelljen vele szórakozni, állítgatni mindig).
-
cocka
veterán
válasz Jenssz #48077 üzenetére
Hello!
Hát nekem is hasonló problémáim voltak állandóan. Főleg új vinyók vásárlásakor probléma ez. Valamit elbasz a telepítő a master boot recordban és így nem tud bootolni.
Asszem nekem azért nem volt jó először, mert mindig paragonnal próbáltam az előre beformázott, aktivált partícióra feltelepíteni. Úgy nem megy, holott működnie kéne.
Aztán úgy csináltam, hogy először telepítő cd, aztán Paragonnal beállítgatni ahogy szeretném és utána megint telepítő cd, de utána hagyni a fájlrendszert úgy, ahogy van. Na úgy működött.
-
ceia
őstag
válasz Jenssz #48079 üzenetére
A virtual boxot másik gépre tetted, és azon tudtad telepíteni az XP-t? Vagy ha erre, akkor hogyan, van már rajta másik OS? A biosban a boot-ot az Advanced BIOS Features menüben tudod beállítani. A First Boot Device legyen az optikai meghajtó, a Second pedig a Hard Disk.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Jenssz
csendes tag
válasz Intruder2k5 #48078 üzenetére
A BOOT drive-ot hogy kell beállítani?
-
Jenssz
csendes tag
válasz Intruder2k5 #48078 üzenetére
Régi tipisu alaplap ABIT NF7 Amugy minden tökéletes rajta! De ha feltelepítem a virtual boxot akkor arra fel tudom tenni az XP-t! Ezért nem értem hogy simán miért nem tudom talapíteni!
-
MODERÁTOR
válasz Jenssz #48077 üzenetére
Szia!
A BIOS-ban a boot drive megfelelően van beállítva?
Véletlenül nem valami régi BIOS-os gép (EXT INT-13 hiánya), ami nem tud 7,8GB-nál nagyobb C meghajtóról boot-olni?
Bad Sector nincs a lemezen?
Memória hiba? Ha van benne kettő vagy több RAM, akkor próbáld meg 1 darabbal.
Nincs túlhúzva a proci, RAM?
[ Szerkesztve ]
-
Jenssz
csendes tag
Hali mindenkinek! Az lenne a problémám hogy elkezdem telepíteni az Xp-t... fájlok másolása partícionálás újraindulás és nem tölt be!!!!! Azt írja : Hiba a rendszer betöltésekor! Ennyibe marad a telepítés! Ilyenkor mi a teendő? A válaszokat előre is köszönöm nagyon!!!
-
MODERÁTOR
válasz szoke12 #48074 üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni, de annak a rendszernek akkor elég véres a torka, lehet megérne egy újratelepítést. Esetleg még megpróbálhatod, hogy csökkentett módban lefuttatsz lemez hibaellenőrzést a C meghajtóra, illetőleg ha olyan antivirus progi van rajta ami megy csökkentett módban, akkor azt is rá kellene engedni egy teljes ellenőrzésre, persze amennyiben ott el tudod indítani ezeket!
-
ceia
őstag
-
szoke12
őstag
válasz Intruder2k5 #48073 üzenetére
Próbáltam ezeket, de újraindítás után megint rossz
Olvastam vmi regedites megoldást, de ahhoz nem annyira értek."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
MODERÁTOR
-
szoke12
őstag
Eltünt az asztal, meg a tálca. Hogy tudom visszahozni?
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
Panthera
őstag
Köszönöm a segítséget, az USB disc ejectort kipróbáltam, ezzel már gyorsan le lehet választani őket.
Közbe eszembe jutott, hogy hátha az USBDLM tud ilyet (használom), de sajnos nem.
-
King Unique
titán
válasz Panthera #48067 üzenetére
Külső program nélkül nem nagyon, max ha írsz rá magad vmi kis scriptet, programot.
Én ilyen opciót a Zentimo XStorage Manager nevű programban láttam és a hozzá nagyon hasonló USB Safely Remove is vsz tudja. Mindkettőben tudsz billentyűkombinációkkal leválasztani, előbbiben van lehetőség egyszerre az összes leválasztására is. Csak az a baj, hogy fizetős mind a kettő...
A fórumtárs által ajánlott USB Disk Ejector is tud billentyűkombinációkkal leválasztani, de egyszerre csak 1 db eszközt. Igaz, ha többihez is rendelsz kombinációt, akkor többször megnyomva le tudod választani egymás után mindet, viszonylag gyorsan.Természetesen alap, hogy ezen programok minden USB-s adattár kütyüt kezelnek (külső HDD, pendrive, memóriakártya stb.)
Érdekesség az is, hogy a %windir%\system32\RunDll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll parancs is csak XP-nél működik, újabb Windowsoknál nem...megnyitja az ablakot, de leállítani nem enged semmilyen eszközt.
[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
válasz Panthera #48067 üzenetére
Valami kis programmal gondolom el lehet távolítani mindet egyszerre is, bár az usb-s hdd-t nem tudom, én még nem használtam. De pendriveot ezzel pl. gyorsabb eltávolítani, mint a Windowsos módszerrel. [link] (sajnos a hdd-t nem említik ennél)
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
-
Panthera
őstag
Meg lehet oldani külön program nélkül, hogy a gépre csatlakoztatott összes USB eszközt (hdd, pendrive) egyszerre eltávolítsam? (Gyakran van 2-3 is csatlakoztatva, ha működik win 7 alatt is, az további előny lenne.)
Pl. ezt ki lehet bővíteni?
%windir%\system32\RunDll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
sziasztok
ismerős mondja, hogy ismerőse megnyomott valamit az XP-n, és minden betű kisebb lett
lehet hogy a felbontást vette magasabbra?
-
Temerti
tag
válasz Bj Brooklyn #48063 üzenetére
Igen, szerintem meg kellene próbálni. Ha nem sikerül, akkor esetleg valami specifikusabb eltávolító programmal.
-
Temerti
tag
válasz Bj Brooklyn #48060 üzenetére
Szia!
A google szerint lehetséges, hogy egy Settings Manager nevű program okozza. Van ilyen telepítve?
-
szemike25
csendes tag
Sziasztok!
Tudom sok oka lehet, és igen próbáltam utánaolvasni,de mivel még nem tudtam megoldani a problémát itt megkérdezem :
Adott egy xp-s gép, és 1-2 hete a start menü leállítás funkció nem műxik...egyszerűen csak van és nem csinál semmit-látszólag-sem a start menü újraindítás...
Néha leáll szabályosan, de mostanában ezt csinálja,csak manuálisan tudták kinyomni a bekapcs.gombbal...
Volt már víruskeresés, kémprogramvizsgálat, szabadítottunk fel helyet a c: meghajtón,mert elég kevés volt, de valahogy mégis ezt csinálja.
Nyilván újra kell telepíteni ha nem oldódik meg, mert így azért nem lehet hosszú távon a lekapcsolás...
azért kíváncsi voltam milyen tippek,ötletek vannak erre a problémára .
Előre is köszönöm -
Bj Brooklyn
aktív tag
Hali mindenkinek!
Egy olyan problémába ütköztem, hogy egy ismerős gépe folyton kiírja a sysapcrt.dll hibaüzenetet. De már a win betöltésénél ezzel kezdi ( és minden programnál ami be akar töltődni kidobja ) és még le nem Ok-ézom addig ott marad? Mi lenne ez?
Válaszotokat előre is köszönöm!Bj
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
Panthera
őstag
válasz Intruder2k5 #48058 üzenetére
Szia!
Már beállítottam mindenkinek mindent, de nincs változás. (Egyébként ezt a biztonság fület nem értem teljesen, mert pl. HP nyomtatóknak be kell állítani a jogokat, más márkáknál meg semmit sem kell. Ennek a hálózati nyomtatónak se állítottam be eddig ilyen jogokat, nem is volt gond vele. Konkrétan ilyen hibával még az életben nem találkoztam.)
Ja, felvettem már kiemelt felhasználónak is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Panthera
őstag
Üdv!
Xp alatt az egyik felhasználónál (a többinél nincs gond) nem lehet kijelölni alapértelmezettnek a hálózati nyomtatót és a programok többsége sem hajlandó rá nyomtatni, még kiválasztással sem (pl. kiírja az acrobat, hogy nincs telepítve nyomtató). Nyomtató újratelepítés nem segít.
Nyomtatós topikban már kérdeztem, de onnan ide irányítottak.
Még arra gondoltam, hogy a felhasználó profilját törlöm és újragenerálom, hátha az segít.
Valakinek van még ötlete? -
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok!
Win XP-t telepítek pendriveról és egy olyan kérdésben szeretném a segítségetek kérni, hogy pendrive bootlás után ezt a hiba üzenetet kapom" Error 28: Selected item cannot fit into memory". Nem engedi telepíteni az XP-t. Amikor megjelenik a telepítő menüje nekem nem azt írja ki amit normál esetben kellene kiírnia: "Directly Bootable ISOs or Windows Xp", hanem "GRUB Bootable ISOs and Windows"?
Szerintetek mi lehet a probléma? Yumi segítségével próbáltam telepíteni a gépet. (Asus Notebook Eee PC series optikai meghajtó nélkül).
Segítségetek és válaszotokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
The Power Is Yours!
-
ledgeri
nagyúr
válasz localhost #48054 üzenetére
Köszi!
(64 bites rendszeren (jelenlegi adatlapos) próbáltam régi 32-re (P3) ( XP-t (kétfélét) telepíteni régi RW lemezekről,˙hogy egy másik gépen bootoljam, de "soknulla7B-vel" fagyott mind a kettő.... , aztán linuxxal megoldottam (máramennyire...)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Alap kérdés, de megerősítést kérnék:
A kékhalál az OS/sw jelzés, és nem a GÉPÉ/hw-é??
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
joccadoki
senior tag
De elméletileg... régebben kiséleteztem xp alatt boot logoval, témával, logon képernyővel, egész szépen ment. Bár az aerot nem szerette az xp
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
rii
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
felmentem a windows update ... aszongya: a webhely problémákba ütközött
miavihar ..........
-
rii
nagyúr
sziasztok
újratettem havercsaj gépén az XP-t. ... SP2-est ... régebben pár bekapcs. után kiírta, hogy új frissítés érhető el ... (még akkor is ha azok régiek voltak, csak a reinst miatt érzékelte, hogy fent megvan az SP3 de a gépen még nincs)
szóval most már abszolút nem szól (leállították ezt részt is? ... nemértem)
szóval manyuálisan hogy lehet feltenni rá az SP2 után amik voltak rá frissítések?
sajnos Magyar ... így a kijött nem hivatalos SP4 nem megy fel rá .-(
AVG -n kívül hogy lehetne még biztonságosabbá tenni?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Visormail
addikt
Van készen is, pl a Hiren's BootCD-ben.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
adsl
aktív tag
válasz Intruder2k5 #48044 üzenetére
Jelenleg Win7 van a gépemen.Segítennél hogy hogy tudnám megcsinálni?Van egy 16 GB pendrive-om.Privibe is írhatsz ha úgy neked jobb.
-
MODERÁTOR
Szia!
Igen van, a kulcsszó a Windows PE! Hozzáteszem, ezek azért nem teljes értékű Windows-ok, a megvalósítás nem olyan tökéletes mint Linux esetén, de például szerviz célokra kifogástalan...
[ Szerkesztve ]
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy XP-nél is van e olyan lehetőség mint a Linuxnál,hogy pendrive-ról live módba lehet használni.Elnézést ha buta a kérdésem!
-
joccadoki
senior tag
-
brd
nagyúr
válasz zenefan #48039 üzenetére
1. Azt mindig érdemes, javítások vannak benne, és a korábban jól működő dolgokat elrontani ritkán szokták. Talán Pistike módú (jóaz, nem baj, ha hibázik, csak gyors legyen) tuningolás esetén van értelme régebbit használni (pl. gyorsabban kezeli a RAM-ot). Azt a módszert válaszd, amelyik neked a legkényelmesebb (ez a többségnek a bootolós pendrive-ról indítás szokott lenni, kivéve, ha a BIOS Setupból is lehet frissíteni, de ilyen régi alaplapnál ez nem valószínű).
2. Én a sata_ide-re tippelnék (úgy 95%-ra tartom esélyesnek), de fejlesztői elmebajfüggően a másik is elképzelhető. Viszont ha nem teljesen idióták készítették a drivert, akkor abból sem lesz baj, ha mindkettőt integrálod.
3. Megfelelő ütemben nyomkodd a Next (Tovább) gombot. Ill. esetleg az újabb OS-t tartalmazó HDD-t húzd le a gépről, nehogy felülírasd annak a boot részét. /LonGleY mode on/ Ill.2, még a telepítés megkezdése előtt keresd meg a Win7/Win8 (ízlés kérdése) feliratú DVD-t és helyezd be a meghajtóba. Persze használhatsz XP-t is, én is láttam a héten Win98-at működni, csak az egy Ultrahanggép volt, te pedig gondolom böngészgetnél rajta, meg leveleket nézegetnél (stb.). /LonGleY mode off/
4. Végig nem olvasom, de nagy baromság valószínűleg nincsen benne, és a lényeget tartalmazza: nlite, drivert csomizd ki stb. Teljesen mindegy, mert az nlite is pontosan ugyanazt csinálja, mintha kézzel hívod meg a megfelelő opciókkal az SP3 telepítőt, majd látni is fogod a folyamat során.
Egyébként van 2 szexi CPU-m az alapodhoz, egy 4800+ (CAALG) ill. egy 5600+ (CAAFG), esetleg nem érdekel valamelyik?
(Én kérek elnézést a béna poénokért.)
The only real valuable thing is intuition.
-
zenefan
aktív tag
Üdv. mindenkinek! 2006 óta nyúzok egy Asus M2N-E alaplapot, soha gondom nem volt vele, csak pár vinyót "elfogyasztott". Legutóbb a rendszer (WD 1600JS) vinyót.
Egy kis ideig (míg lesz pénzem új rendszerre) ezt kell továbbra is használjam és egy ideig még nem akarok win7-re térni.
Kérdésem az, hogy hogy tudnám ezzel a lappal a legtöbbet kihozni a friss WD Black vinyóból, XP alatt?Kérdéseim:
1. Érdemes biost frissítsek (még mindig a gyárit használom)? Ha igen, honnan érdemes letölteni és melyik módszert használjam a frissítésnél (usb, cd, másik vinyó)?
2. Most próbálok egy sata driverrel integrált XP telepítőt készíteni. Mivel nem használok raid funkciókat, melyik driver mappa fájljait integráljam? Kell a sata_ide és sataraid mappa tartalma is?
3. Mire ügyeljek XP telepítésnél?
4. Driver integráláshoz ezt az útmutatót néztem ki, jó ez? Van esetleg magyar nyelvű leírás nforce driver nLite-tal való integrálásáról? Az SP3-at és a drivereket érdemes az nLite-tal egy folyamaton belül integrálni vagy az SP3-at ezzel a módszerrel integráljam egy külön folyamatban?
Köszönöm a figyelmet!
[ Szerkesztve ]
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
cocka
veterán
A posready aktiválás nyomatja a többit. Egyébként egyértelműen a frissítések okozták az Arial átalakulását, most már csak azt kéne kiderítenem, hogy melyik frissítés volt ez. Ha megvan, akkor már csak annyi lesz hátra, hogy megvizsgáljam melyik registrybejegyzést cseszi el, ami miatt így eltorzul az Arial.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Intruder2k5 #48033 üzenetére
Szerintem a smart defrag sem tudna 15% hellyel többet kezdeni.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
ki próbáltam az O&O free defragot 58% töredezettség helyet már csak 48%maradt de ha azt nézzük 10% így is le szedett.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Hát rá mutogattam a sárga részre,windows mappát is mutatta,de furcsa windows xp van fent és majd 9gb adat van csak a windows mappában.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz Pityu. #48022 üzenetére
Egyrészt úgy tűnik, nagyon tele van, ez nem segít hatásosan a folyamatot (legalább akkora szabad rész kellene, mint a legnagyobb file a partíción, de inkább a másfél-kétszerese, és az sem ártana, ha ebből minél nagyobb rész egybefüggő lenne - nálad nagyon nem így van) másrészt, ha a MyDefragban ráviszed az egeret a piros részre, látod, hogy milyen file az, esetleg írd be ide, hogy mi az.
The only real valuable thing is intuition.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Felraktam a mai windóz update-es frissítéseket és elbaszta az Arial betűtípusomat. Találkozott valaki ezzel a problémával?
Eddig teljesen jó volt. Nem tudom most mit basztak el már megint. Elég gáz ez a rojtos szél. De persze nemcsak a böngészőben ilyen, hanem kb. mindenhol, ahol ez a betűtípus előfordul. Az az érdekes, hogy nem is változott az Arial betűtípus fájlja. Hogy lehet ez?
-
Pityu.
nagyúr
#lck / #Visormail
Köszi a válaszokat,most elsőre ki próbálom a mydefragot,aztán lehet később fel rakom valamelyik általatok ajánlottat mert az ismerősöm nem nagyon ért ehhez a töredezettségmentesítés dologhoz,és az automata nem lenne rossz.
Másik valaki használja a gépén a comodo internet securityt?
A gép egy AMD Athlon 64 3500+ ,1,5gb rammal,szerintetek nem fogja nagyon lassítani?
[ Szerkesztve ]
-
lck
senior tag
válasz Pityu. #48016 üzenetére
Kiválóan alkalmas olyanok gépére akiknek fogalmuk sincs hogy néha töredezettségmentesíteni kell(lene). Automatikusan nyújt töredezettség megakadályozást, használat közben. Mint pl. a Diskeeper. Észrevehetetlen rendszerterheléssel. Nincs tálcaikon, nincs felugró ablak. Illetve az ütemezésben beállítható egy normál töredezettségmentesítés. Amit szintén beavatkozás nélkül a háttérben végez alkalmanként.
A neve alapján először én is gagyinak gondoltam, de nem az. Német termék. Magyar nyelv is van benne, igaz kicsit google-fordítós. Korábban fizetős volt, pár hete lett ingyenes. -
lck
senior tag
válasz Pityu. #48014 üzenetére
Ezt használom: supreasy live defrag. Nem röhögni ! - Jó !
-
Pityu.
nagyúr
Ki milyen töredezettségmentesítőt használ windows xp n?Azért kérdem mert ma csináltam egy ismerősöm gépén mentesítést de mentesítés után is ugyan azt mutatta a beépített mentesítő,és ezért gondoltam hogy valami külsővel kéne megpróbálni.Valaki használta már pl a mydefragot?
-
joccadoki
senior tag
-
rii
nagyúr
válasz Doky586 #48009 üzenetére
ja ... mert a lányok aztán tudják a router passwd ,-D
a másik havercsajnak a router passwd-je is nekem jutott eszembe ... mikor kellett két év után ...
defaulton hagyni meg eléggé naiv dolog.
haver is egy barátnője lakásán "megoldotta" úgy a csaj sávszélroblémáját, hogy bement a router setting-be, (amelyik lakó wifi-jét használgatta a csajesz) a csajnak beállított jó nagy sávszélt, a passdt meg átírta neki tetszőre ... persze ez kva-ra nem fair így, ...
-
A wifi jelszót nem is kell megjegyeznie mivel otthon a routerbe be van írva, csak rá kell pillantania másik wifis gépről vagy vezetékes gépről.
Annak oka hogy PC-ből kelljen kinyerni a jelszót igy szerintem csak az lehet hogy egy pár percre kölcsönkért laptopról kilopja az illető a wifi jelszót, amivel aztán az utcáról bejuthat az áldozata LAN-jára, az ottani gépekről minden személyes adatot lemásolhat (v törölhet).
de ennek az XP-hez semmi köze ------> OFF
-
ceia
őstag
Sajnos én nem értek hozzá.. De kérdezd meg tőle, és ha nem tudja, az első találat remélem jó lesz link
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
rii
nagyúr
válasz Doky586 #48003 üzenetére
aaz ő otthoni wifi jelszava nekem minek kéne?
egyszerűen csak ha újrarakom az XP-t, akkor meglegyen a wifi jelszava is, ha esetleg elkavarta volna (nem ritka eset, hogy az ember tudja a wifi jelszót, benne van az otthoni gépeiben, a telefonokban, de mikor újból be kéne írni akkorra elfelejtődik (ez az helyzet nem áll fenn OSX esetén, mert ott van lehetőség a wifi jelszó megjernítésére)
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
havercsaj gépén valeszg újra kell pőakmolni a windows xp-t.
de benne van a wifi jelszó. ha havercsaj esetlen nem tudná, akkor az XP-ből ki lehet szedni?(de szerintem tudni fogja, csak egy amolyan biztonsági kérdés)
előre is köszönöm!piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
zlatan92
csendes tag
Ez talán segít valamit?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.