-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
Hello!
Minden böngészőm az oldalak 90%-ra azt írja ki, hogy "A szerver biztonsági tanúsítványa még nem érvényes!" és hasonló szövegeket, így netezni lehetetlen! Még a google chrome oldalára is....
Hogy lehet ezt vissza állítani, hogy lehessen netezni ismét?
Köszi! -
robagp
tag
Egy érdekes hibával találkoztam, amire nem tudok egyenlőre megoldást, esetleg van akinek volna ötlete?
Facebook alatt lévő farmville játékba nem lép be semelyik böngésző, adobe flash vagy adobe shockvawe hibára hivatkozva.
De ha másik felhasználóval lépek be ugyanazon gépbe, ugyanazzal a böngészővel, akkor az ő farmjuk megjelenik, és gond nélkül működik!
Másik gépen is próbáltam, és ott megnyílik és jól működik, nincs adobe hiba, csak azon az egy gépen, és csak azzal az egy felhasználóval.
Ez hogy lehet, hogy csak az az egy nem megy pár napja, eddig nem volt gond.
Win XP sp3 van a gépen.
Ötlet, hogyan tudnám orvosolni? -
robagp
tag
Hello!
Vásároltam egy MSI VR630X laptopot, és nem tudom felrakni rá az xp-t. Elindul a kék képernyő alatt pakolja a memóriába a dolgokat és kékhalállal kifagy. Hiába SP2, SP3, vagy buherált XP /daytona 2008 final/ amiben van sata, mind kifagy. Viszont a vista fel megy.
Hogyan tudnám ráküldeni az XP-t?Válaszokat előre is köszi!
-
robagp
tag
Hello!
Lehet, hogy bugyuta a kérdés, de még nem csináltam ilyet:
Van egy PC amiben van 2 wincsi, és szeretnék mindkét wincsire külön-külön, egymástól független xp prof oprendszert telepíteni. Az fontos lenne, hogy egyik oprendszerről se láthassa a másik wincsit. Mint, ha nem is volna benne. Hogyan tudom ezt megoldani?Válaszokat előre is köszönöm!
-
robagp
tag
Helloka!
Win Xp prof -nál szeretnék pár könyvtár lát6óságát korlátozni, felhasználókra, hogy a rendszergazda nevű könyvtárat csak a rendszergazda, az xyz nevű könyvtárat csak xyz és a rendszergazda láthassa.
És még 1 kérdés: korlátozott felhasználónál engedélyezni szeretném, hogy a szünetmentes progija mentehessen /ki és belépéseke, és áramszünetet jegyez fel és menti(automatikus a mentés)/
Válaszokat előre is köszönöm!!!
-
robagp
tag
Helloka!
Le lehet annyira korlátozni egy fiókot, hogy csak 1 program induljon el, zon kívül csak kikapcsolni lehessen?
Válaszokat előre is köszi!
-
robagp
tag
helloka!
A win xp-t szerettem volna frissíteni, neten keresztül, de hiába teszem automatikus frissítésre, a biztonsági központban még mindíg azt jelzi, hogy ki van kapcsolva, és ott se tudom bekapcsolni. Amikor frissíteni szeretném, akkor hozza a hibát, hogy engedélyezzem, de hogyan? Hiszen az automatikus frissítésnél ott a jelölés az "automatikus(ajánlott)"-nál.
Tudna vki segíteni?
Előre is köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest