Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
Utánaolvastam egy kicsit, hogy mitől lmbtq a játék. Szerintem ez bukás lesz. Teljesen elment az eszük. Odáig mentek az ideológiában, hogy a Trump szavazókat üsse meg a guta amikor elkezdenek ezzel játazani, és meglátják, hogy mennyire woke a játék. Az igazgató azt is ecsetelte, hogy nem vesz fel fehéreket a céghez, csak feketéket és queereket. Hát nem tudom. Egy játék maradjon játék, ne próbáljon rámerőltetni ilyen ideológiákat....
-
donki
senior tag
Nekem ez wishlisten volt idáig, de most levettem. Nagyon csúnyák az NPC-k benne, valamint az LGBTQ+ tag sem hozta meg túlságosan a kedvemet hozzá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Raysen623 #12 üzenetére
Én attól nem félnék, hogy elengedik, ha véletlen ergya állapotban jelenne meg akkor kikupálják pár hónap alatt. Még a Redfallra is rászánták az időt és pénzt, pedig az aztán senkit sem érdekelt már megjelenéskor sem. Ami számomra inkább érthetetlen, hogy miért olyan az egész, mintha Unreal Engine-ben rekreálták volna a Gamebryo/Creation Engine játékokat, ezért tűnik az egész rendkívül elavultnak. Őszintén szólva én hibának érzem, hogy nem PoE III lett belőle, így a BG3 sikere után lehet eszükbe jutott, hogy lehet inkább crpg-t kellett volna fejlesztni first person rpg helyett. Lenne rá kereslet.
-
Raysen623
addikt
Ezért volt rossz példa. Igazából nem is tudom mit akart ezzel mondani 'jó' Oriic, hiszen ha nem kerül GP-be, akkor is elmegy 1 millió. Tehát nincs értelme annak, amit MS csinál.
#10Bad Pritt: Kösz az infot. Próbálkozni lehet, de ha pánikba esnek a kezdeti játékos szám csökkenésen az első hónap után, majd rossz döntést hoznak, akkor vége is lesz a dalnak. Emlékszem az ESO első kritikáira, s lőn tessék megnézni manapság mivé lett és mennyi kieg jött ki azóta. A stílus miatt hozom fel példának.
-
Bad Pritt
félisten
Az Avowed pedig egy AA cím.
Nem, nem az. A Grounded volt pl. közepes költségvetésű játék náluk. Ezen többen dolgoznak és régebb óta, mint az Outer Worlds első részén és nagyobb is lesz annál. Az Avowed egy AAA megjelenése lesz az Xboxnak, még ha nem is tűnik annak.
-
yanna
addikt
Végre egy öldöklős...
-
-
Raysen623
addikt
Rossz a példa. Aki szereti a Stalkert az nem gamepass-ba tolja. Eleve nagy elvárásáok voltak a játékkal kapcsolatban és nagyon várták sokan a megjelenést, tehát nem azért ment el 1 millió mert gamepass-os. A kettőnek egymáshoz semmi köze szerintem.
#4Wesder: Pl. a Dragog Age The Veilguard. Amit az a játék kapott, azt senki nem teszi zsebre. Egyébként meg úgy gondolom, hogy nem jó döntés neves címeket GP-vel 0 nap elérhetővé tenni, aztán meg megy a sírás, hogy nem térül meg és mi lesz így a fejlesztési pénzekkel. Én speciel örülök, amiért Sony nem követi ezt a trendet, így is eléggé drágult minden.
-
Montanaxy
aktív tag
Hát vannak ezzel bajok rendesen. Főleg az optimalizálási gondok. Akciósan elmegy kategória.
-
olymind1
senior tag
Battle.net-en is kapható érdekes módon, de gondolom jön más kliensekbe is.
Egyébként Obsidian legalább még mindig RPG-ket gyárt, The Outer Worlds is bejövős volt, Bioware meg ehh, Mass Effect 3 óta nem hoztak olyan játékot ami ne lett volna dög unalom számomra.
Talán a DA Inquistion-nek voltak értékelhetőbb részei, a ME Andromeda-nak jóval kevesebb. Sajna igen lejtmenetben van az a cég.
Szóval jöjjön csak ez a gém!
-
Raysen623
addikt
Valaki újra fel akarja találni az ESO-t?
Ráadásul rögtön megy be gamepass-ba. Újabban tiszavirág életűek azok is. MS bakot lőtt ezzel az agyongépasszolunk mindent is taktikával.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy arról már korábban szó volt jövő év elején debütál a teljes kiadás.
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Mac Mini M4 16/256GB bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest