-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
678 hibakód-ot ír ki
-
csdm
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #40290 üzenetére
Már reseteltem. de semmi.
LAN az tökéletes
a WAN led narancssárgán világít, zöld helyett, ami mutatná hogy van WAN kapcsolat, de nincs.
Most megint simán ADSL modemről vagyok, így van net.
Amit csinálok.
kék kábelt modemből bedugom a WAN-ba a routerben. Wifin keresztül csatlakozik a gép a hálózathoz, ám ez csak LAN hálózat.Amúgy eddig úgy volt beállítva hogy mindig kellett csatlakozni az internetre bekapcsoláskor.
Új hálózati kapcsoaltot kéne létrehozni, vagy nem tudom mit tegyek.. -
csdm
senior tag
windows xp SP2 alatt szeretnék internetet varázsolni.
Modemen keresztül jön a a szélessávú internet, D-link ADSL modemen keresztül. Eddig ez a gép a modemről kapta az internetet, ám egy Wifi-s routert szeretnék behelyezni.
ZyXEL a márkája.
ADSL-ből a kék kábelt a router WAN-ba bedugtam, és Lan 1- en keresztül a gépbe. Viszont nicns internetkapcsolat, 678 hibakód miatt nem tud csatlakozni. próbáltam a router 192.1681.1 beállításánál egy Quick setupot nyomni, lefutott, de nem azután sincs kapcsolat.
Valami ötlet? -
csdm
senior tag
Hali!
Frissen telepített XP-n nem tudom beállítani az internetet. Routeren keresztül érkezik az internet, a routert látja de mégsincs internet a gépen.
Alaplapi lemezt feltelepítettem, nincs külön hálókártya.
Hogyan kellene beállítani? -
csdm
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #28881 üzenetére
Igen, igen, így csináltam. Sajátgépen csináltam egy keresést .inf- eket ekrestem. talált jopárat onnan, ahova a driver kicsomagolta magát és többnyire más almappákban voltak. Beállítottam neki hogy a Windwos keressen, de ne CD-rom-ról, hanem bemásoltam neki azt a könyvtárat, ahol volt egy INF. első az nem tetszett neki, de a .2 az már jó volt neki, nem irt semmilyen hibát. Csak azt a két név van a hálózaton vagy mit... Most hogy jó, én már nem szeretnék vele foglalkozni, + annyira nem is értek hozzá, szóval örülök mint majom a farkának
Köszi mégegyszer -
csdm
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #28879 üzenetére
ŐőőőŐ...
Én külön nem tettem fel, nem tudom...
De én ezt már nem értem... Kiírta azt a hibát... De van net
Az IE Kapcsolódási problémák diagnosztizálása sem ir semmilyen problémát... Nem értem hogy hogyan, de a probléma meg lett oldva
Köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
Sry a dupláért
Találtam olyan INF-t amivel nicns baja és felrakja, viszont aulul azt írja sárga háromszög+Felkiáltójellel hogy : "Windows-Rendszerhiba. Kttős név van a hálózaton." Rákaatiintok akkor eltünik a buborék, és nem hoz elő semmit. restart már volt. lehet másik INF kell neki? -
csdm
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #28876 üzenetére
Internet explorerrel néztem, de nem indult el semmi OKé, köszi, rajta vagyok INF-et keresek.
-
csdm
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #28874 üzenetére
A Q3etn12US13 mappában van még két másik mappa, és azokban még sok mappa, és a Broadcom inf -et nem találtam .
-
csdm
senior tag
Hali! Olyan problémám lenne, hogy 32 bites XP-t telepítettem fel egy gépre, de elötte a C meghajtót formáztam. Nuku driver semmi nem volt. A billentyűzetet, egeret felismerte a monitort is. A videókártya drivert CD-ről fel tudtam telepíteni, INNEN a hangkártya drivert is fel tudtam telepíteni, viszont a Hálókártya drivert nem tudom :S EZZEL próbálkoztam, kicsomagolta, futtatásba beírtam amit kellett, de az index.html kb annyit ér mint egy Windows súgó... Tehát azt kéri hogy tegyem be a CD-romot. Ami nekem nincs már meg :S
Amúgy egy IBM ThinkCentre M51-es alaplapról van szó. Beépített Hálókártyával. Valaki, Help?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest