Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Malibutomi #48796 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #48795 üzenetére
Space-el felszall mint minden mas hajo nekem
-
Van itt valakinek Caterpillar-ja?
Hogy a fenébe lehet vele felszállni függőlegesen? (nincs 3.0-ám nem tudom hogy abba milyen)
Csak lebeg egy másodpercet és visszaesik, vagy ennyire gyengék lennének a manőverező hajtóművek hogy nem bírják el a függőlegest? Előre menetben kicsit majd felhúzva meg megy.
Habár úgy tudom nincs rajta VTOL mint jópár más hajón de akkor hogyan lehet majd szűkös helyen felszálni?
Az elején lévő szenzorok mire lesznek jók? (azon kívül hogy feltűzhetek rájuk majd más kisebb hajókat mint valami mutáns kardhal. ) -
SkyS1gn
félisten
válasz GypsFulvus2 #48792 üzenetére
Karácsony elött a holiday livestreamen az lesz a főszerep.
(#48793) Vadászmenyét
Nem fog, lásd feljebb. Ez ilyen, kitudja még meddig... object container amíg be nem kerül, serialized variables...stb. Lehet kenegetni foltozgatni de amig nem rakják rendbe a szerver oldalon addig ilyen siralmasan fog futni.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Nos kipróbáltam, kegyetlen mit össze akad. Ettől függetlenül nem lenne rossz. Remélem a holnapi patch segít rajta valamelyest.
-
GypsFulvus2
őstag
Jól emlékszem, hogy idén terveztek valamit bemutatni a SQ42-ből? Ha jól emlékszem, akkor ez mikor lesz?
Amúgy csak a PU-t tesztelitek, vagy próbálta már valaki a régebbi modulokat is? Kíváncsi vagyok, változott-e valami a dogfight és a versenyzés környékén? A hajók irányítása és a repülésmodell változatlan? Mert nekem anno a 2.0 modellje sokkal jobban tetszett, mint a későbbiek, a 2.6-al nagyon nem vagyok kibékülve.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
tom5598
senior tag
épp fordítva van de m1.
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz Vadászmenyét #48785 üzenetére
tartalmi patchet 2018 al kezdve negyedévente terveznek de ebbe az kerül majd ami kész és működik semmi több, a hotfixek meg ilyenek pedig bármikor bármennyi mivel már mükszik a delta patcher. a 3.0 ra azért kellett sokat várni mert a játék alapja van benne kb. olyan renszerekkel amiket egyszerre kell kiadni.
a ptu-t elég gyorsan patchelik.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Vadászmenyét #48785 üzenetére
A 3.0 elött majdnem 1 év telt el a 2.6 kiadása után...
Mióta a 3.0 PTU-n van már jó pár patch jött. 4-5 1.5 hét alatt.
-
tom5598
senior tag
válasz Vadászmenyét #48783 üzenetére
igen és csak pár száz MB lesz hála a delta patchernek
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz Vadászmenyét #48780 üzenetére
a kövi patchet várd meg a PTu ra mert az 3.0.0-677001 sokszor akad. előtte nem volt ilyen soha csak most elszúrtak valamit , hétfőn jön új patch azt várd meg.
-
veterán
válasz Vadászmenyét #48780 üzenetére
Én anno nem figyeltem, és a rendes launcherrel töltöttem a ptu-t, de az meg még a 2.6.3-nak a ptu-ja volt Úgyhogy utána várnom kellett hogy lejöjjön a 3.0 is
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz Menthirist #48779 üzenetére
Köszönöm, már töltődik is!
-
veterán
válasz Vadászmenyét #48778 üzenetére
Ahhoz hogy instant hozzáférj
- kell egy game package (min. 52 euró)
- kell legalább egy centurion subscription (12 euró)Ha ez megvan, aktiválódik a PTU, átmásoltathatod a karakteredet abba a rendszerbe, letöltöd a 3.0 delta patcherét (link), feltelepíted és belépsz.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok. Elég ezt megvásárolnom és akkor hozzáférek a PTU-hoz?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Még egy freecam nem lenne rossz... az F4+nyilak eléggé bugyuta. a FOV állítás viszont tetszik!
-
Malibutomi
nagyúr
Tessenek szep videot nezni: [link]
-
veterán
válasz SkyS1gn #48767 üzenetére
Közelebb kell hogy álljon a netkód a multis fps-ekhez, mint egy mmo-hoz. Az mmo-knál játékosonként jóval kevesebb adatmozgásra és szinkronra van szükség mint egy multis fps-ben, viszont egy szervernek el kell bírnia többszáz, többezer karaktert. A prioritások viszont mások, egy mmo-nál nem kell max 2-3 frame szintű latency, ott ha a másik kicsit később veszi észre a mozdulatot, nincs belőle gond. A Star Citizennél sincs lehetőség többszáz főt ráereszteni egy szerverre, mert annyi, sőt több adatot termel minden egyes kliens mint egy multis fps. Ezért kell azt az utat követniük, hogy 50-60-70 fős szerverek (esetleg kicsit több), de mesh architektúrában egymásnak adogatják a játékosokat, egy-egy szerver pedig csak egy kisebb terület játékosaiért felelősek. Na ez az ami büdös nehéz (és számomra még mindig csoda számba menne, ha sikerülne megcsinálniuk)
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #48764 üzenetére
Persze, csak nem MMO-hoz készült meg nem ilyen méretekre... az object container , serialized variables sincs még benne... engem is ez aggasz hogy meddig kell még szenvedni? 3.1 3.2? már kezd kicsit gáz lenni... pedig a 3.0 igen megindítaná a pletykálódást hogy beindul a szekér... de így meg haveroknak se tudom bemutatni hogy szaggat mint a nokedli.
-
aerosmith
őstag
válasz Malibutomi #48739 üzenetére
Csak kivancsi voltam hogy van-e valaki nálam korábban regelt.
UEE Citizen Record #21145 -
tom5598
senior tag
válasz Menthirist #48764 üzenetére
nekem egyenletesen kihasználja mind a 8 threadet. szerencsére a CPU spikeoknál nem szóval nem fagy ki a gép
-
veterán
válasz SkyS1gn #48760 üzenetére
Jó képekVégül a napokban én is subscribe-oltam egy hónapra, hogy kipróbálhassam a ptu-t. Hát vannak bizonytalanságok, szokás szerint két mag dolgozik leginkább, abból az egyik mindig 100%-on van, emiatt csak 5-30 fps-em volt, időszakos jó 10 másodperces "fagyásokkal". Természetesen azonnal a holdak felé vettem az irányt, elsőnek a Cellin felé, mert azt hittem az a jeges, szépen be is csapódtam, igaz nem robbantam fel, csak pattogtam Kiszálltam a hajóból, de sötét volt hogy bármit is lássak
Aztán ma irány Daymar, megyek prospectorral, legalább megnézem azt is hogy hogy néz ki. Kijövök az quantum ugrásból, látom hogy azért még messze van a cél, nyomom a gázt meg az utánégetőt, közeledek közeledek. Lassan leszállhatok... Hopp, a benzint elcsapattuk, hajtómű leáll, becsapódok mint egy meteorit. Remek Megyünk akkor harmadszorra Aurora-val. Megint Daymar, kinéztem magamnak egy pontot, amire azt írta hogy még párszáz km, de nem jelezte hogy a hold túloldalán lenne. Úgyhogy végül egy közelebbi óvóhelyhez mentem, lerepülve jó 100 km-t a légkörben (a szél miatt nem volt túl előkelő látvány )
Leszálltam szép finoman, igaz a hajónak nem sikerült teljesen stabilan földön maradnia, "billegős" lett, de mindegy. Szétnéztem, szaladgáltam, megfulladtam Happy timesJah meg vásárolgattam
Jó lesz ez, csak nagyon foghúzós ez az fps. Gondolom ezernyi dolgot logolnak és küldenek a szervernek, ez is hozzáad a terheléshez, de valahogy megoldhatnák hogy végre minden mag jobban dolgozzon. Azt mondják a cryengine alapból is nagyon jól tud sok magot használni, és ők is 8-ig skálázódnak, de ennek nem sok jelét láttam még.Holnap majd szétnézek még több felé, meg megnézem a pakolászást, illetve a küldiket.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Eniral #48758 üzenetére
Offline pedig 1000x jobb... na de most online toltam, 20-30FPS aztán fél 1 óra után 5 de nem adtam fel... aztán 1.5óra is tuti volt felment 15-re megint.
Én meg leszálltam shubin mining-nál daymaron a vak sötétben és elkezdtem ursával menni a végtelenbe.... leautóztam 10KM-t jó sok időbe tellt, csak hogy láthassam a napfelkeltét... kicsit meg is pihentem, leültem a melengető napfénybe... ameddig el nem fogyott az oxigén... azért szerintem szép halál
-
-
Szőrös
veterán
válasz SkyS1gn #48748 üzenetére
Ez a lényeg:
"As frustrating as it may seem, crashes, latency, and performance issues generate very useful metric data for the Dev team, which is used to fashion solutions that benefit everyone in the long term. "Offline meg mégis mit tudsz tesztelni ami nekik és ezáltal nekünk hasznos?
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
SkyS1gn
félisten
válasz laskr99 #48745 üzenetére
De nem írnák hogy bannolnak vagy ilyen szóval... én nem fogok 5FPs-el szenvedni, mi értelme ha nem tudok bugokat keresni?
Elinditom és fusson a háttérbe amig ki nem fagy?
Majd ha rendesen fut akkor tudok segiteni, addig offline...
-
laskr99
addikt
Valakinek van képe az új mustangról? Érdekelne milyen.
-
Diopapa
addikt
Nektek megy most a PTU? Nekem 3007-es hibát dobál.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
laskr99
addikt
-
Szőrös
veterán
válasz ergepard #48742 üzenetére
Ha tetszik az alapkoncepció és el tudod fogadni, hogy jelenleg még nincs kész a játék akkor megéri a 45 dodót.
Optimalizáltságról még felesleges beszélni mert az odébb van, ráadásul a csökevény CE netkód nagyon visszafogja az fps-t, szóval jelenleg csak saccolni lehet, hogy milyen gép kell neki.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
laskr99
addikt
válasz ergepard #48742 üzenetére
Üdv!
A játék még netkód miatt nincs optimalizálva ezért az lefogja azaz 15-30 fps-ed lesz kb teli szerveren. Majd javulni fog. Szerintem megéri mert még bőven bővülni fog és élvezetesebb lesz, mikor megvettem és elsőnek beléptem csak ámultam olyan szép. Nekem 4790+1060 van. Elég komplex a játék és én még sok mindent nem tapasztaltam ki
-
ergepard
tag
Sziasztok!
A játék megvételén gondolkozom, viszont pár kérdésem lenne még a tapasztaltabb tagokhoz.
Eddig elit dangeros-el játszottam, legtöbbször mindig tradelgettem, fedeztem fel a galaxist, viszont rég óta figyelgetem ezt a játékot, szerintetek jelenlegi állapotában 45$-ért megéri? Illetve ha jól olvastam miután megjelent a játék nem kell újra megvennem.
Optimalizáltság terén egy r9 280x-el+i7 4770k-al gördülékenyen tudna futni?
Köszönöm. -
laskr99
addikt
-
veterán
-
aerosmith
őstag
Van itt valaki 21ezernél alacsonyabb UEE Citizen Recorddal?
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Stilinski #48726 üzenetére
áhá, tudtam én hogy nem oda való
coming soon 2.5 years
(#48734) laskr99
Nemigen, bár igy megborul az elmélet meg amit mondtak hogy stanton lesz először kész... most random bolygók lesznek bedobálva vagy csak ez az 1 lesz ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
válasz laskr99 #48729 üzenetére
Ingame a StarMap appban igen, hogy lehessen oda utazni, viszont az igazi StarMapben nincs
star-citizen.hu
-
Mattyokar
tag
válasz Szőrös #48717 üzenetére
Kingston HyperX Fury Blue 2x4GB 1333 MHz de CL9. Lassabb CL-en tudja az 1600MHz-t is.
Gondolkodom azon, hogy 1x8GB-ra cseréljem, de most dupla annyiba kerülnek a ramok, mint tavaly.Más:
Ment a földhivatalosdin a vita, és közben az átdolgozás alatt álló Mustangon nem botránkozott meg senki?Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz aerosmith #48716 üzenetére
Ez már benne is van, Yela
(#48710) laskr99 bolygó egy sem... Crusader 3 holdja és 1 aszteroida planetoid
berakom akkor amit havernak küldtem hátha segít. Bár a starmapon delamar nincs rajta... vagy csak én vagyok vak?
Az a nyíl volt 8perc QT ugrás... a méretek, mindíg meghökkenek.Majd elkészül Arccorp, Hurston, Microtech aztán 3.1. 3.2 jönnek a bounty hunting, mining stb rendszerek is online és ha kész lesz minden alap rendszer a stantonban akkor lesznek majd jump pointok másik rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz TESCO-Zsömle #48708 üzenetére
3.0
-
laskr99
addikt
Most akkor összesen hány bolygó és hold lesz bejárható? Meg hány állomás/ űrben lévő leszállóhely van?
-
SkyS1gn
félisten
-
-
törölt tag
válasz GrooveHero #7 üzenetére
Errol Drenadar tudna bovebben is meselni szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest