Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Malibutomi #47898 üzenetére
Kis optimista
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Dreadloord #47896 üzenetére
A veglegesen szerintem minimum 3 ev meg.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, jelen állás szerint mikorra várható, hogy teljes értékű MMO-ként megjelenik a játék?
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Malibutomi #47894 üzenetére
Igen, igen, és hogy a bemutató szempontjából normális ideig, tehát pl. ne 5 percig kelljen fölfelé menni...
-
Stilinski
aktív tag
Na meg a mérete Föld-szerű, a tömege ettől függetlenül lehet sokkal kisebb.
Amúgy azt megértem, nekem is kicsit közelinek tűnt, de még ezen is simán változtathatnak a későbbiekben, gyakorlatilag a rendszerükben átírnak egy számot és meg is történt (tudom, hogy a valóságban nem így működik az ilyen pontok meghatározása, de ők itt istenek és belenyúlhatnak a bolygók természetébe is
) amúgy meg van hang az űrben
-
Szőrös
veterán
válasz
kicsicsuvi #47884 üzenetére
Azért nekik is meg kell találni az egyensúlyt a valóság szimulálása és a játékélmény között. Ott van pl a 8 perces quantum ugrás amit a keynote preziben mutattak, több helyen is írták páran, hogy ez már egy kicsit sok, mások meg simán elfogadják van akinek talán ez is kevés.
-
HookR
addikt
válasz
De miből gondolod, hogy ezek kizárják egymást? Egyszerűen úgy volt paraméterezve a szimuláció, hogy a technológia (melynek egy része még 'kemencemeleg') artisztikus demonstrálása élvezett prioritást.
Engem jelenleg a hajók 'pattogós' mozgása zavar nagyon a finom manővereknél (például fel/leszállás) és bizakodom, hogy később azért érezhetőbb lesz a tömeg tehetetlensége gyorsításnál, illetve a hajtóművek nyers ereje. Persze nem a játszhatóság rovására.
[ Szerkesztve ]
-
kicsicsuvi
tag
válasz
Menthirist #47889 üzenetére
"Ha élvezetes sci-fi játékot akarunk, akkor el kell engedni a pontos méretarányt, percek, órák alatt el kell tudni érni azt, amit évekig, sőt akár évezredekig, évmilliókig tartana akár fénysebességgel is."
Nyilván, ezzel nincs is gond. De a Star Wars sem mondta magáról azt soha, hogy "properly simulated"
. És én sem akarnék még egy KSP szintű szimulációt sem (mármint a fenét nem, de teljesen értem, hogy a nagy többség nem élvezné, így abszolút elengedtem), de egy minimális odafigyelésnek azért örülnék - legalább ne a légkörben legyen az az űrállomás, és ne mondja Chris azt, hogy jól számolják a gravitációt.
"Filmekben sem akadunk fel általában ezen, szerintem itt is felesleges." Hát azért ehhez lenne egy-két szavam, de nagyon a műfajtól függ, egy űroperától én sem várom el, hogy pontos legyen. Szerencsére azért készülnek elég jó hard sci-fik (pl. The Martian, Expanse sorozat), amik a hibáik ellenére egészen valósághűek.
Malibutomi "Mas jatekban meg egy banantol felgyogyulunk a fejlovesbol." Sőt, a harmadikban egy vízvezetékszerelővel ugrálunk gombákra a csatornában, de nem tudom, hogy ez hogy jön ide
"Nem a realitas hanem a jatekelmeny a lenyeg." Persze, de vannak nagyon illúzióromboló dolgok, és ezek egyénileg különböznek. Ha nem figyeltem volna a középiskolában fizikaórán, nem játszottam volna pár 100 órát űrszimulátorokkal, vagy nem követném azt, hogy mi történik éppen az űrkutatásban, valószínűleg nekem sem tűnt volna ez fel. Biztos van olyan terület, amihez meg te értesz valamennyire, és a fejed vered a falba, mikor egy játékban vagy filmben azt látod, hogy a legkisebb odafigyelés nélkül, nagyon rosszul mutatják be az adott dolgot.
De részemről ennyi volt, úgy tűnik, itt csak nekem van olyan alacsonyan az ingerküszöböm, hogy az ilyeneken felhúzom magam
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kicsicsuvi #47887 üzenetére
Tudod milyen lenne, ha akár 1:10 arányú lenne a kicsinyítés? Nagy büdös semmi, nagy büdös semmi, nagy büdös semmi, nagy büdös semmi, nagy büdös semmi, nézd már, egy aszteroida, nagy büdös semmi, nagy büdös semmi...
A hold és a föld közé beférne a naprendszer összes bolygója, olyan távol vanHa élvezetes sci-fi játékot akarunk, akkor el kell engedni a pontos méretarányt, percek, órák alatt el kell tudni érni azt, amit évekig, sőt akár évezredekig, évmilliókig tartana akár fénysebességgel is.
Filmekben sem akadunk fel általában ezen, szerintem itt is felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kicsicsuvi #47887 üzenetére
Mas jatekban meg egy banantol felgyogyulunk a fejlovesbol. Hat aztan. Nem a realitas hanem a jatekelmeny a lenyeg.
-
kicsicsuvi
tag
válasz
Menthirist #47886 üzenetére
Nem találom hogy pontosan hol volt, de az elején mintha azt mondta volna, hogy ez konkrétan egy Föld méretű bolygó. De még ha 1:7 akkor is nagyon gáz, 1:1000-hez kéne lennie ahhoz hogy valós arányai legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ugye azt természetesen beleszámoltad, hogy minden bolygó és ehhez köthető dolog legalább 1:7, de gyakran még ennél is nagyobb méretarányban készül el?
-
kicsicsuvi
tag
Ajjaj
A videó nagyon menő, de ez azért ez elég súlyos. Már az is eléggé gáz, hogy pár 10 km-rel a felszín fölött van geostacionárius pályán az űrállomás (a Földön a GEO körpálya ~36000 km magasban van az egyenlítő fölött), de legalább ne mondja, hogy a gravitáció sokkal gyengébb ott mint a felszínen, és a "gravity is actually properly simulated"... -
MerLinh
senior tag
válasz
Menthirist #47881 üzenetére
jaja, most épp a comet variáns van, úgysem tetszik a shotgun rajtuk, majd becserélem őket ingame másra
-
-
MerLinh
senior tag
válasz
Menthirist #47879 üzenetére
hát az szomorú
nincs tervben ennyiért ssd
-
válasz
tom5598 #47876 üzenetére
Na, ha ez már valóban megoldott lenne, akkor elhárulna az utolsó nagy félelmem is a játék kapcsán, hogy ezt a mesh networkinget nem tudják majd megoldani. Ráaadásul ez egy elérhető api, szóval ha a saját megoldásuk nem menne, még mindig nyúlhatnak ehhez, mehetnek valami partnerségbe. Bár egyrészt nem feltétlen megfelelő nekik, mert nem feltétlen tud minden olyat, ami nekik kell, illetve a CIG-nek ott van a yojimbo, amit támogatott a Remedy-vel együtt.
MerLinh: a Sabre Raven-t az Intel Optane meghajtókhoz adják exkluzíven. Mint anno az AMD kártyáknál az Omega-t.
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz
Menthirist #47853 üzenetére
Mikor volt ez a variáns sale-en?
-
tom5598
senior tag
-
válasz
Malibutomi #47871 üzenetére
Az új glass shader a Gladiuson is baromi jól fog kinézni
laskr99: PU-ban szerverterheltség függő az fps. Ha relatíve üres a szerver, akkor ott is tud lenni akár 60 fps is nálam, de ha tele van, akkor bizony 30 fps körüli az átlag. Ezért is várja mindenki, hogy a hálókód változzon. Meg azért, mert azt a mesh alapú hálózati elosztást tudtommal még senkinek sem sikerült megcsinálnia
Igaz a legtöbb játéknál erre szükség sincs.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz
laskr99 #47872 üzenetére
Teljesen normális, vannak még problémák a kódban. Főleg a szerveroldalon.
Így próbálhatod ki offlineban. Elméletileg jobb lesz vele az fps-d. -
Malibutomi
nagyúr
Ez is nagyon jo volt
-
Stilinski
aktív tag
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #47868 üzenetére
Persze mert most ezen lehet csácsogni.
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #47865 üzenetére
-
tom5598
senior tag
amúgy Citconról eddig szinte semmi cikk de az intel ssd szponzorálásról pár óra alatt tudtak írni cikket. Most bezzeg hogy minden simán és lenyűgözően ment mindenki kussol
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
SC fanok tegnap ota:
-
laskr99
addikt
Játék bezsákmányolva :3
-
tom5598
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #47860 üzenetére
intel optane ssd van a hajó gépében szupergyorsan tud írni és olvasni
(#47861) laskr99
igazából mindegy mit írsz oda,
a handle az amit játékban is látni fognak meg fórumon azzal bökhetsz meg valakit, a moniker csak fórum név[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Regisztrációnál a handle és a community moniker az mi? Melyik az IGN?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Azt én is néztem, hogy effektíve még igaz se volt, amit mondtak, mert semmivel se gyorsabb, mint az alap Sabre, sőt... Mi teszi ezt így kategóriája leggyorsabb/fürgébb hajójává?
-
laskr99
addikt
válasz
Malibutomi #47849 üzenetére
De megvolt, de nem volt időm végignézni mivel melóztam. (Feljebbi hsz.
-
-
PhilBrick
őstag
válasz
Végülis ha betalál az EMP rakéta, akkor bőven elég a két löveg is.
Biztosan kipróbálom majd, mert a szeretem a sima sabre-t nagyon csakl a csökött szárnyaival nem tudok megbékélni. -
btw csináltam ilyet:
Sabre vs Sabre Raven -
tom5598
senior tag
most is elég jól futott főleg arc Corp, jól optimalizálják ezt is és akkor elfut
, de az se baj ha megemelik a gépigényt nem kell szerénykedni elvégre nincsenek konzolok
de nem is lesznek arról sincs már kétség XD
[ Szerkesztve ]
-
nortsen
aktív tag
Élvezetes volt nézni az előadást, és valóban végre úgy tűnt, hogy stabilan tudják hozni a demót.
Engem csak az az egy aggasztott, hogy a saját gondolom vmi 1080Ti-s/bika SSD-s gépeiken is látható volt a töltögetés, szaggatás. De nem aggódom, mivel ennek beépítése még úgy is vagy 2 év, addigra meg...
Mindenesetre az látszik, hogy nem kapjuk ajándékba a látványt, bele kell majd nyúlni nekünk is a pénztárcánkba vagy valaki máséba.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stilinski #47827 üzenetére
Persze, nem is baj, sőt...csak így stream közben volt fura azthittem megscriptelik hogy rövidebb legyen de Sean gyors előadásával pont nagyon patent volt.
Közben meg persze a hajódon is majd tudsz ténykedni. Meg mondta is hogy nembiztos hogy folyamatosan tudsz ennyit ugrani valami kilökhet. Jump pointon meg ugye majd szlalomozni kell ahogy a korábbi videóban láttuk
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt mas forumokon sem ertettem.
Citcon elott: "HA megint csak 3.0-at mutatnak amit egy eve nezunk ATV-ben akkor lehuzhatjak magukat a klotyon"
Citcon utan: "Minek mutatnak olyan dolgokat amikre megint varni kell, hol a 3.0?"
A 3.0-rol gameplayrol, jatekmechanikakrol amik benne vannak mar lattunk mindent az ATV-ben, Evocati mar teszteli, nem olyan sokara ugyis megkapjuk. Azt minek mutogassak?
Megmutattak helyette hogy mi jon utana, es Hurston meg Arccorp mar gyakorlatilag kesz van. Ez utobbinal a proceduralis generalassal kb generaciot leptek az ED/NMS fele procgenhez kepest, es ezzel latszik hogy tenyleg be tudjak majd telepiteni a bolygokat varosokkal, az urt meg truckshopokkal.
Amit fentebb linkeltem meg aproseg de nekem nagyon bejott az emelkedon/lepcson jaras, amire most fejbol egy jatekot sem tudnek mondani ahol normalisan megcsinaltak...aprosag de nekem sokat szamit.Szoval nem ertem a "hol a gameplay" lovaglokat, szerintem a profession-oket joval egyszerubb megcsinalni mint pl az engine atirast, procgen technikat, ugyhogy el fognak keszulni, az meg hogy elvezetes lesz-e a jatek ugysem jon le a videobol.
-
Drenadar
Topikgazda
-
_Andras_
tag
Squadron 42ről volt valami?
-
törölt tag
Több mint egy éve azon voltatok beájulva, ami már most késik fél évet
Sajnálom én nem tudok egy felvázolt alternatív jövőképen elájulni, csak és kizárólag az asztalra letett kézzel fogható munka eredményét tudom értékelni. A többi az szekta fanatikusok hitvilága, ami nem ez én műfajom
(#47837) torz on borz Eszem ágában sincs mutatni semmit, de hát akkor ők se akarjanak, én nem tartottam revolvert a halántékukhoz , hogy kiadjanak megvalósíthatatlan kamu ütemezést és kiadási időpontokat, amiről már a publikálás időpontjában tudták, hogy hazugság minden szava , betűje.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #47838 üzenetére
Hát igen az nagyon ütős volt.
De attól hogy nekünk tetszett lehet sokan mást vártak. Ezért nem kell leszolni senkit, csak nekem a szánalmas jelző volt sok. De hát szólás szabadság van mindenkinek meg lehet a véleménye amíg kultúrált formában adja elő. Nincs ezzel baj, közel múltban volt sajnos olyan fórum társ aki ezt nem értette, de már nincs körünkben...
Hallgassuk meg egymás véleményét, és érveléssel stb-ivel próbáljunk esetleg hatni a másikra, de ne tamadjuk egyből le, ha kérhetem!... És igen kérem.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Szőrös #47837 üzenetére
Nincs azzal semmi baj hogy szunya várta volna hogy CR a bocsánatért könyörög hogy még nincs kész a 3.0.
De legalább CR nem adta még ki a játékot mint mondjuk egy ea, hogy majd a bugok patch javítással el tűnnek a bolygók meg hajók meg techek meg majd dlc. Mert sok kiadónak ez is járható út lett volna. Tényleg mennyire is jó lenne ez :-D
-
válasz
Drenadar #47835 üzenetére
Egyetértek, az ilyen eseményeknek többről, másról kell szólnia, mint a jelen és a közeljövő. Hátul ki lehetett próbálni a 3.0-t, a ravent, stb, itt meg megmutatták hogy hogy is válik lehetségessé hogy akár komplett város is generáljon interiorral alig egy maroknyi ember, napok alatt. Persze ezernyi pepecselés kell/kellhet még utána vele, és valószínűleg soktucat vagy akár száz feletti ember dolgozik csak az asset gyártáson hozzá, de tény, hogy ha egy várost tudnak generálni, ezret is tudnak.
#47836: akkor ezek szerint nem csak csak abban van különbség, ahogy látjuk a világot, hanem abban is, hogy mennyire tudunk viselkedni egy ilyen esemény során.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
cskamacska #47832 üzenetére
Arról semmi, kussoltak róla amivel csúsznak egy laza fél évet, helyette ( a gyengébbeknek ) volt illúzió prezentáció dögivel, meg közösségi örömködés ( szintén a gyengébbek kedvéért )
Szánalmas...
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #47832 üzenetére
Nem.
-
cskamacska
addikt
Le vagyok maradva, 3.0-ról volt szó? Vagy bármilyen új kiadásról? Legalább egy új peccsert kapjunk mán.
-
vaakuum
addikt
válasz
Szőrös #47829 üzenetére
De ahhoz is el kell engedni az irányítást, hogy a tabletet piszkálni lehessen. Én tényleg egy hand on joy and joy elrendezést szeretnék majd kipróbálni. (nyilván térképet nézegetni, azon útirányt kijelülni meg küldetéseket felvenni nem joyyal kell, én most szigorúan a 12 DOF irányítás, targetelés fegyverkezelés, pajzsok és energiaelosztás csoportban gondolkodom)
Ha IRL lesz egyszer a jövőben űrhajózás, és lesz benne olyan, hogy át lehet venni a kézi irányítást a géptől, akkor tuti valami ilyesmi megoldás kell: komplex és kézreálló.
szerintem nem csak játékalapot raknak le most, hanem a jövőbeli valós fejlesztés irányát is befolyásolják azzal, hogy dolgokat rendszerben kitalálnak. Mint annó a sétálómagnó, ami önbeteljesítő jóslat lett, annyira kézzelfoghatóan és triviálisan sikerült megálmodni.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz
vaakuum #47828 üzenetére
Ha ennyi mindent akarsz bindelni akkor már a voice commandon is érdemes lenne gondolkodni.
Vagy mondjuk egy tableten amire ki lehet tenni gombokra a legfontosabb parancsokat, régen volt vmi app amivel ezt meg lehetett csinálni csak nem jut eszembe a neve.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz
Malibutomi #47823 üzenetére
Én meg [ITT hördültem fel,] hogy ha az Aurorában egy ilyen joystick páros van, akkor a minimum az lenne, hogy egy hasonlóan komplex vezérlőt is adjanak a játékosoknak.
Mert rengeteg dolog van, amit bindelni kellene, hogy ne kelljen állandóan elengedni az irányítást. -
Stilinski
aktív tag
válasz
SkyS1gn #47816 üzenetére
Discordon már írtam, de ez pontot tesz a régi vita végére, hogy a TS elrontja a dolgot, mert ha megtámadnak, akkor csak szólok az orgtagoknak TS-en, odaugranak és vége, ezzel megölve a kalózkodást...
Ahham, itt két belső bolygó között volt ennyi az út.
Most elképzelem, hogy ülök Stanton felett a Polarisomon, tegyük fel, még a legénység is ott van rajta. Bejön a segélykérés félúton az ugrókaputól. Ok, elkezdünk készülődni az ugráshoz, de előtte mekkora az ellenfél ereje (azért egy Polarissal ne ugorjunk be 3 Javelin közé), pontosan hol van, mi történik, milyen típusú a támadás (hozzáteszem ezt mind úgy, hogy a támadott hajónak stressz alatt kell elmondania). Nem árt valamilyen helyzetjelzést is küldenie. Ok, megvan hogy hol vannak, indulhat az ugrás. És kb. 15-20 perc. Az arra bőven elégnek tűnik, hogy a hajót felkészítsük ugrás közben a harcra, az átszállócsapat beöltözzön, stb. De szerintem bőven 20-30 perc, mire tudunk reagálni, az meg majdnem bármire elég.
Ez persze mind csak elmélet, meg ugye minden változhat, sok játékmechanika nincs még kész, de az egész lényege, hogy nagyon király a hosszú ugrás, meg kell majd itt szervezni a dolgokat!
-
LBandi
aktív tag
Összeségében nekem nagyon tetszett a prezentáció és elégedett vagyok a bemutatott dolgokkal, visszanézve a korábbi Gamescom, Citizencon, Holiday stream videókat látszik hogy milyen sokat fejlesztettek illetve milyen sok új technológiát tettek a játékba.
A demók egyre stabilabbak ( a korábban nem volt ritka, volt hogy 3< crash volt élőben).
Én látom már az alagút végét, annak ellenére hogy sejtem mennyi munka van még hátra a 3.0 live-ra kerüléséig, de ha megvalósul ez a mérföldkő akkor a jövőben érkező tartalmak nagyobb mennyiséggel érkezhetnek.A repülési idővel kapcsolatban szerintem nagyon jó ötlet, mert az ember így tarthat egy kis szünetet wc, evés, ivás vagy akár a hajóján végezhet különböző műveleteket. Szerintem nem lenne jó ha bárhova oda lehetne érni pár mp alatt a naprendszeren belül. Gondolom a rendszerek közötti utazás sem fog pár pillanat alatt megtörténni.
Emlékszem 3 éve bemutatták a Citizencon-on a landolást Acorp-on, megjegyeztem hogy már alig várom hogy szabadon repülhessek a város és a bolygó légkörében. Akkor még ugye nem ez volt a terv és a videó sem ezt mutatta de én éreztem és már ez mind valóság. Szóval öröm és bódottá
laskr99: Hát azon kívül hogy megint olyat mutattak amivel CIG bebizonyítja a többi játékkészítő cégnek, hogy ha valakinek van egy álma és keményen dolgozik érte akkor azt meg lehet valósítani még akkor is ha a többiek hülyének nézik vagy azt mondják hogy az lehetetlen megvalósítani.
Javaslom hogy nézd meg!
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Történt valami érdekes?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi #47820 üzenetére
Ott és csak ott kell figyelni a geológiára meg úgy nagyjából a városokra, minden másra ott az eltelt 1000 év, mint magyarázat.
-
Malibutomi
nagyúr
Egybaj van ezzel a bejarhato minden bolygo dologgal...a Fold
-
-
devast
addikt
válasz
Menthirist #47817 üzenetére
Azt mondta negyed évenként lesz release. Elvileg... Reméljük
-
válasz
SkyS1gn #47816 üzenetére
#soseleszkéész
Legalábbis még évekig, ugyanakkor most hogy megnéztem a videó elejét is, nagyon örülök hogy átállnak a delta patcher segítségével is, CDR-ről DDR-re (content driver release->date driver release). Így ha a tartalom maga nem is fog feltétlen sokkal gyorsabban megjelenni, legalább van esély arra, hogy időközi bugfixek és legalább némi tartalom lecsorogjon 1-2 havonta legalább. -
SkyS1gn
félisten
A kurva hétszentségit na...
aki lemaradt annak ittvan.
Nem semmi bakker... meg nem volt semmi baki most
Durva a városgenerálás. Kicsit érdekes 8percig ugrasz addig egy nagyWC belefér simán
#soseleszkéész
[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
Hát ez zseniális volt. Kíváncsi leszek, hogy lesz e forgalom irányítási rendszer ami a korábbi demóba volt.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Menthirist #47812 üzenetére
Én is őt vettem észre először.
Ahhoz képest, hogy scam elég tetszetős lett.
Jöhetne már.Szerk.: Hogy fogják livestreamelni a 4.x vagy ki tudja melyik részt amikor három-négy rendszert mutatnak be?
Három nappal a stream előtt mutatják ahogy elindul a hajó és Citconra megérkezik?[ Szerkesztve ]
-
Mondjuk elég rövid volt...
Csak ott van quicksilver is[ Szerkesztve ]
-
Mondjuk kellett a windows media player play és stop nyomkodós fickó
Malibutomi: nem automatikusan, külön generálta az interiort és az exteriort, szóval azért nem mindenhol lesz interior, csak könnyű generálni ezt is, azt is
Nem is adta meg hogy minek az interiorját gyártja le. Legalábbis ha jól láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Ne szopassatok mar...azt mondta legeneralja az epuleteket Arccorphoz AZ INTERIORRAL EGYUTT?!?!??!
Ezt vissza kell neznem tenyleg ezt mondta-e
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Malibutomi #47808 üzenetére
Gyalog Galopp: "Megint beszartam"
8 perces jump
szóval csevegnek
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #47806 üzenetére
pont ezt irtam skypon a havernak...elmennek ezek a picsbe...beszartam
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #47804 üzenetére
Na a főnök megint bejelentkezett. Egyébként ez már az a progen city generálás amiről régebben beszéltek.
-
Ismét... elmennek a büdös p******
Mégha ez öt év múlva is jöntorz on borz: bejelentkezett, de nem kopogott
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Aztakurva. Lefostam a bokám.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #47802 üzenetére
Baaaa.............................................................meg
A regi igazsag ..CIG MINDIG sokkal tobb dolgon dolgozik egyszerre mint el tudjuk kepzelni
[ Szerkesztve ]
-
-
Malibutomi
nagyúr
hopp Arccorp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Ingatlanos topic!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest