Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz SkyS1gn #48760 üzenetére
Jó képekVégül a napokban én is subscribe-oltam egy hónapra, hogy kipróbálhassam a ptu-t. Hát vannak bizonytalanságok, szokás szerint két mag dolgozik leginkább, abból az egyik mindig 100%-on van, emiatt csak 5-30 fps-em volt, időszakos jó 10 másodperces "fagyásokkal". Természetesen azonnal a holdak felé vettem az irányt, elsőnek a Cellin felé, mert azt hittem az a jeges, szépen be is csapódtam, igaz nem robbantam fel, csak pattogtam Kiszálltam a hajóból, de sötét volt hogy bármit is lássak
Aztán ma irány Daymar, megyek prospectorral, legalább megnézem azt is hogy hogy néz ki. Kijövök az quantum ugrásból, látom hogy azért még messze van a cél, nyomom a gázt meg az utánégetőt, közeledek közeledek. Lassan leszállhatok... Hopp, a benzint elcsapattuk, hajtómű leáll, becsapódok mint egy meteorit. Remek Megyünk akkor harmadszorra Aurora-val. Megint Daymar, kinéztem magamnak egy pontot, amire azt írta hogy még párszáz km, de nem jelezte hogy a hold túloldalán lenne. Úgyhogy végül egy közelebbi óvóhelyhez mentem, lerepülve jó 100 km-t a légkörben (a szél miatt nem volt túl előkelő látvány )
Leszálltam szép finoman, igaz a hajónak nem sikerült teljesen stabilan földön maradnia, "billegős" lett, de mindegy. Szétnéztem, szaladgáltam, megfulladtam Happy timesJah meg vásárolgattam
Jó lesz ez, csak nagyon foghúzós ez az fps. Gondolom ezernyi dolgot logolnak és küldenek a szervernek, ez is hozzáad a terheléshez, de valahogy megoldhatnák hogy végre minden mag jobban dolgozzon. Azt mondják a cryengine alapból is nagyon jól tud sok magot használni, és ők is 8-ig skálázódnak, de ennek nem sok jelét láttam még.Holnap majd szétnézek még több felé, meg megnézem a pakolászást, illetve a küldiket.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest