Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
Sziasztok!
Nem emlékszem, hogy én csináltam-e, de sanszos: Az aktív Dokumentumok mappám a Onedrive mappában van, és ugyan eddig nem okozott gondot, a BF2042 minden futtatás alkalmával szinkronizálja a dolgait. Sokat. Tehát szeretném áthelyezni az alapértelmezett helyére, ahol ugye megmaradt az eredeti Dokumentumok mappa. Ezután szeretném megszüntetni a mappa biztonsági mentését, és a szinkronizálni szándékozott dolgaimat egy másik mappába tenni.
A Onedrive-ban lévő helyi menüjében ott is lenne a lehetőség "Hely" menüpont címen (amennyiben a Dokumentumok mappa biztonsági mentése be van kapcsolva), de ezzel az üzenettel reagál a rendszer:
Üdvözlet!
"Nem sikerült áthelyezni a mappát, mert ugyanezen a helyen egy nem átirányítható mappa van".Köszi előre is!
-
Keresem a Google Fotók „utódját”, így ráleltem az MS Onedrive-ra is.
Pénzügyileg a Családi előfizetés egyértelműen kifizetődőbb lenne, de...
Az nem lehet megoldani, hogy egy megosztott Fotóalbumhoz egy másik (negedélyezett) fiókból hozzáadjanak újabb fotókat?
Elvileg a teljes hozzáférés engedélyezett, mégsem ajánl fel ilyen lehetőséget a másik oldal.
-
-
-
-
Találtam egy régebbi cikket, miszerint az MS ezt nemhogy megoldotta volna, hanem a lehetőségét is kivette az OneDrive-ról.
A fenti cikkben van hivatkozás erre...
Állítólag a megosztott Mappák esetében működik ez csak (ezt épp teszteljük).
-
-
Mit nem értesz?
A Fotóalbumokkal nem megoldható az, hogy más adjon hozzá képet.
Ami megy az, ha a Fájlokban nyitok egy megosztott mappát és abba átrakom a megosztani kívánt fotókat/videókat.
De ez duplázódással és/vagy kényelmetlenséggel jár, így részemről almás.
[ Szerkesztve ]
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ha megosztok egy fájlt vagy könyvtárat egy kapott link segítségével, van arra mód hogy lássam, ki nyitja meg?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
andreas49
senior tag
Sziasztok
Tiszta telepítéssel raktam fel a Windows 11-et.
A OneDrive mikor 'befejezte' a szinkronizálást, jelezte, hogy még 48 módosítás feldolgozása folyamatban van. Megnéztem a weben, meg a mappa megnyitása funkcióban, de sehol nem látom ezt a 48 fájlt. Hogy lehet ezt megtalálni, ha nem fals ez a jelzés?HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Újabb, számomra megfejthetetlen talány:
Újratelepítettem egy PC-t, a szokásos régi felhasználói adataimmal.
Ugyanezen adataimat még 2 windows eszközön használom, ott nincs probléma.Újratelepített PC-n az OneDrive helyi lemezen azt mutatja, hogy benne nincs semmi könyvtár, fájl, csak ami a képen látható:
Viszont ha oda másolok egy Névtelen.jpg fájlt:
Akkor az a Felhőikon-megtekintés a weben:
Keresztül láthatóan, megjelenik az OneDrive könyvtárban, a többi könyvtárakkal és feltöltött tartalmakkal együtt:
Más számítógépről, meg minden könyvtáramat teljesen normálisan látok, a most feltöltött Névtelen.jpg-vel együtt.Az újratelepített gépen az Office is OneDrive szinkronicált, neki sincs baja, ő is lát minden mappát, minden fájlt, csak a Windows nem, mint ahogyan az első kép mutatja.
Szerintetek mi a baj?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
atala
addikt
Sziasztok!
Ha a 6 TB-os családi csomagra fizetek elő, és csak ketten használnánk a családban, akkor csak fejenként 1 TB-ot kapunk, vagy aki előfizet az 5 TB-ot és akit meghív az egyet? -
Taci
addikt
-
Taci
addikt
Csinálsz a másodlagos címekkel bejelentkezve webes felületen egy mappát (valami névvel, amivel meg tudod különböztetni őket), és arra jobb egérgomb, megosztás, beállítod a fő email címedet hozzá, szerkesztési jogosultságot adsz. Ezután a saját (fő) OneDrive-odon (webes felület) a bal sávban a "Megosztva" alatt látni fogod az "Önnel" (megosztva) alatt, majd arra jobb egérgomb, és hivatkozásként ki is rakhatod a főképernyőre. És persze Fájlkezelőből a kedvencekbe, és onnan már egy "felcsatolt" 1 TB-os (online) meghajtóként működik.
-
Taci
addikt
-
félisten
Jó, hogy ez így működik -- ez a "fair sharing" messze nem általános.
Amikor legutóbb, úgy másfél éve vizsgálgattam a felhőszolgáltatókat, a többségnél még az az elv érvényesült, hogy a megosztott tartalmak mindegyik érintett fiókban helyet foglaltak.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
ledgeri
nagyúr
Semi-off, inkább MS fiók globális kérdés:
Van microsofton belül Google TakeOut megfelelő funció?
Egy hely amiben minden MS adat lekérhető...?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Helló, eddig volt ingyenesen 40 GB tárhelyem.
Most a Samsung telefonom mellé beaktiváltam a 6 hónapos prómócióra 100 GB-ot ingyen, amiért levontak azért 100 Ft-ot
Nekem úgy jön, ki, hogy egy kellemes 15 GB-ot az ingyenes tárhelyemből lenyírtak
Valaki járt már így?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az viszont nem valami egyszerű, mert egy email címet sem találok, ahol jelezni lehetne nekik, helyette van ez:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Amúgy még arra is gondoltam, hogy látszólag az alaptárhelyet vették el, a 15 GB-ot, a bónuszokat meghagyták... hogy esetleg nem e az van, hogy ilyenkor azt elveszik, megkapja az ember a 100 GB-ot, de az alap lejön belőle? Eléggé gány megoldás lenne, de így ránézve ez tűnik elképzelhetőnek. Tehát elvileg ha 6 hónapon belül lemondom, lehet, hogy visszaáll a 40 GB ,mert alaptárhelyet csak adnia kell
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ledgeri
nagyúr
válasz GoodSpeed #988 üzenetére
Súgók alján szokott lenni " további segítség kérése" ,vagy hasonló... Sajna outlook felületen láttam legutóljára... (Egy közösségis üzi sem árt!)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok,
Lehet azzal valamit kezdeni, hogy sok kis fájlból álló mappák (git repók) elérése és használata baromi lassú?
Úgy vettem észre, hogy eléggé le van szűkítve az egyszerre elérhető fájlok száma. Így mikor a céges szoftver gondol egyet és ellenőrzi a projekt repókat, akkor mondjuk 1 percre megáll az egész szoftver míg a onedrive kiszolgálja a kéréseket. Erre a viselkedésre nincs ráhatásunk, 1-2 óránként lezajlik magától.
De csak simán git-tel leklónozni egy alig pár megás repót is lassú...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
cog777
senior tag
válasz CPT.Pirk #991 üzenetére
Ezt en is eszrevettem hogy a onedrive (felho) visszahozta a regi merevlemezes elmenyt, hiaba a gyors proci, sok memoria, gyors hattertar es a halo, veszett lassu tud lenni a szinkronizalas fokent sok apro fajlok eseten. Egy kis optimalizals nem artana.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest