Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch 2
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Hali mindenkinek. Egyik haveromnak állítólag a kies felkínálja a 2.0 - át, viszont folyton azt írja ki, hogy kell még 13 mb szabad hely, pedig több mint 300 van neki. . . Létezik, hogy felajánlja a 2.0 - át?
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Mi lett a Fruit ninjával??? Sehol nem találom, lányom meg szerette(én is)..
5let? -
duvi
nagyúr
válasz
csibusz0314 #787 üzenetére
A legegyszerűbb ha felhívjátok a 1430-at arról a telefonról amin aktiválni szeretnétek az ingyenes FB oldalt. Kéritek az ügyfélszolgálatot és ők gyorsan megoldják a problémátokat.
Ugye nem külföldön vagytok most? Mert: "Külföldön adat-díjcsomagtól függetlenül minden esetben díjköteles a Facebook Zero oldal böngészése." -
csibusz0314
aktív tag
válasz
Tomajdon #786 üzenetére
Nem kell belépni, csak simán el kell küldeni hogy +NETSTART a 1430ra
De nem az a baj,hogy nincs, hanem hogy szívja a kártyát.. És akármit csinálok 25x megnéztem, hogy be van-e a nokián kapcsolva valami frissítés, de nincs.. 3G re van állítva a net van még Dual meg GPRS... Nem tudom mi lehet akkor a baj :S
-
Tomajdon
aktív tag
Nekem is ez volt. A my t-mobileba lépj be és aktiváld a net startot ahogy duvi írta. Vagy amelyiket akarox, van még a vmilyen GPRS azt hiszem. Reklám: most 2x30 napig 90 ft a go net m (100 mb) és a go net s (30 mb). Nekem ez a 2. hónap a 100 mb-os csomagból, nincs túlforgalmazási díj. Sztem megéri, de ha csak zero fbre kell akkor jó vmelyik dijmentes is.
-
csibusz0314
aktív tag
Én most mondtam vissza a netstartot
Mert úgysem használom a netet xD Na mindegy
Nem baj
Akkor sajnos, nekem sem fog már működni a drága..
Viszont akkor a páromnak az SMSt el kell küldenie-hogy ténylegesen ingyen tudja használni? Mert ugye ő csak azt használja, és mégis szívja a kártyát..
Ó milyen okos vagyok
Ugye kaptam az sms-t, amivel aktiválták a netstarthoz.. és írták hogy -NETSTART kikapcsolás.. És igen olyan okos vagyok
+NETSTART és kaptam is választ, hogy aktiválták
Ezazzz
most már van Facebook
-
duvi
nagyúr
válasz
csibusz0314 #783 üzenetére
Igen. Fontos, hogy legyen aktiválva valamilyen adat dícsomag. Nem muszály előfizetősnek lennie:
"A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is."(/I)
Ha nem sikerül beállítani, akkor hívjátok fel a 1430-at és az ügyfélszolgálattal megbeszélitek, hogy mit szeretnétek pontosan. Ők is be tudják kapcsolni a NetStartot (havidíj mentes) és elküldik a telefonra az aktiváló sms-t is. -
csibusz0314
aktív tag
Na most ha jól értelmezem, akkor csak akkor ingyenes, ha van valamilyen netes előfizum is a telóra? Vagy az nem kell? Mert nekem sincs előfizetés, és működik, bár már fél éve nincs feltöltve a kártyám
A lényeg, HA NEM KELL INTERNET ELŐFIZU A TELÓRA... akkor kell küldeni a facebooknál egy visszaigazoló smst, vagyis amit ott írnak? -
duvi
nagyúr
válasz
csibusz0314 #780 üzenetére
Nem elég felmenni a T-Mobile által ingyenes FB oldalra! A FB profilodból elküldted a T-mobilenak a számodat és kaptál visszaigazoló sms-t, hogy ingyen használhatod ezentúl ezt a butított FB oldalt? Ráadásul ha jól tudom, nem minden készülékkel működik. Facebook Zero
-
csibusz0314
aktív tag
Na lenne egy nagy kérdésem.. Nem teljesen ide tartozik..
Páromnak van egy N900-as Nokiája. Kártyás, nem előfizus.. És mikor feltöltjük a telót 3000 HUF-fal, felmegy a Tmobile által ingyenessé tett FACEBOOK-ra (zero mód).. Leszívja az összeget a teló.. Nincs semmi sem beállítva, hogy frissítsen, vagy hogy más oldal meg lenne nyitva. Nincs adatforgalom úgymond.. Mitől lehet mégis? Köszi a választ -
bandi0000
nagyúr
hali
Frissíteni akartam a telefont a Samsung Kiessel már letöltötte hozzá a cuccokat, már telepítette de egyszer kiírta hogy nem sikerült a frissítés és válasszam a vész visszaállítást, de mikor az is elkezdődött az se sikerült, kihúztam és visszadugtam de azután a Kies nem ismerte fel a telefont csak a gép, ha beakarom kapcsolni a mobilt az látható hogy kapcsolódik a géphez ha pedig csatlakoztatom akkor egy töltő szimbólum jelenik meg és nem csinál semmit, nagy a baj? -
St_Riv
csendes tag
Karcok engem se aggasztanak annyira, viszont ez a szörnyű maszatolás igen. Arra gondoltam lehet a fóliától nem maszatolódna ennyire.
-
St_Riv
csendes tag
Amúgy ti használtok rajta kijelzővédő fóliát?
-
Bobó_20
aktív tag
Köszi mindenkinek a képekkel kapcsolatos felvilágosítást! Lehet tenni kéne arrafelé tavasszal egy kirándulást!
-
leslieke
Jómunkásember
Németországban a T-mobile és a Vodafone is árulja a W3-at: [link]
-
Tomajdon
aktív tag
Nekem már nem tudom mióta van 2.0, meg a régebbi béták is fent voltak, és én azt mondom, hogy megéri. Nekem is problémás kameragomb (kb. 600-700 képet lőttem vele), néha megnyomom, megint megnyomom és utána pár mp-re rá lő egy képet. Itt a bada 2.0-ban meg már jó párszor megnyomtam a szoftveres gombot, ráfókuszál, és kész a kép. Elég csak hozzáérni. A hardveres gombot jobban szeretem, de néha gyorsabb a szoftveres gombbal képet lőni, és itt is úgy van, hogy ameddig rajta tartod az ujjad, addig fókuszál (makrónál ez jól jöhet).
PartyShan: Van szöveg tördelés. World wrapping on, és akkor duplakattnál tördeli a szöveget, egész szépen. A böngésző nagy + a bada 2.0-nak.
-
Willie
őstag
válasz
Alan[HUN] #753 üzenetére
1.2 alatt is lehet úgy játszadozni a dologgal, hogy ne látszódjon a felső sáv, csak a hangerő le-fel gombokkal kell léptetni az oldalt, és akkor nem jelenik meg a felső sáv....ez már a 2.0-ban nem működik...ott mindenképpen tapizni kell a képernyőt...(ez sajnos engem eléggé zavar)
-
Alan[HUN]
senior tag
-
PartyShan
aktív tag
Aki próbálta már 2.0-ban a böngésző ha zoomolok akkor tördeli a szöveget?
-
Alan[HUN]
senior tag
Személy szerint, egyetértek veled, kegyetlen lassú, a felhasználói élménye egy tégláéval vetekszik, de a téglát el lehet dobni, ami azért mégiscsak szórakoztatóbb!
Meg azért mobil fb-től nekem még nem fagyott ki... (kivéve, ha mellette volt rendes, asztali is néhány oldal erejéig, olyankor viszont anyáztam rendesen!
)
Ami a csoportokat illeti, én is a negyedikbe sorolnám magam, mint telefon, a Wave tökéletes választás, mint okostelefon már kevésbé... Számomra leginkább az rejtélyes, hoyg miért csak 70 mb memória látszik a 384-ből, ami arányaiban kevesebb, mint 20%, holott édesanyám frissen vett droidos galaxy giojában több, mint 200 mega látszik a memóriakezelőben az 512-ből, tehát majdnem a fele!
-
Sousuke
tag
Sziasztok, a napokban fog megérkezni a Wave telefonom andrás47 fórumtárs jóvoltából. Elvileg 1.0-ás alap firmware lesz rajta, érdemes lesz majd frissítenem?
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Épp most nézegettem pár régebbi videót a wave I-ről és láttam, hogy a böngészőben az alsó ikonsor eltünik. Ez is olyan dolog, ami az 1.2-vel megszűnt vagy csak én nem találom merre kell beállítani? Elég nagy butaság volt kivenni mert úgy majdnem teljes kijelző méretben lehetett böngészni. A 2.0 alatt visszajön ez a feature?
Leslike: azt már észrevettem
-
duvi
nagyúr
-
TomWexX
addikt
válasz
Szabolcs90 #743 üzenetére
Igen, mostanában én is nagyon hajlok egy béta felrakása felé, és lehet jövőhéten ez be is fog teljesedni. Ha a gomb kb. 2000HUF, akkor javítással együtt lehet megvan az 5k, annyit meg nem tudom hogy ér e...
Ja és egy érdekes szerviz ár: Haverom a napokban érdeklődött, hogy T-s 1.0-ról független 1.2-re gari nélkül mennyibe kerülne egy frissítés, mert ő nem ért hozzá. (tudom, már KIES-en is van T-s 1.2) A szervizben potom 8000 Hungaro forintért meg is csinálják!
Megegyeztünk abban, hogy amikor a 2.0 megjelenik, egy sörért felteszem neki.
-
Szabolcs90
csendes tag
Hasonló helyzetben voltam én is, viszont mióta feltettem a 2.0-t nem hiányzik a kameragomb.
Ha gombnyomás után esetleg újra is fókuszál, akkor is eltalálja újra a fókuszt, nem pedig homályos képet készít mint 1.2 esetében.Javítás áráról nincs infóm. Ebay-en egy kameragomb 5 GBP (~1800Ft) + posta
-
TomWexX
addikt
Egyébként ezt a beépített facebook klienst ti miért erőltetitek? Én soha nem használtam, erre ott a (szar) böngésző és a facebook mobil oldala, ami teljesen jól működik. (persze ha a böngésző is úgy akarja.
)
(#739) leslieke: Köszi, igaz gömböt most nem terveztem benne cserélni.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
szentkuti11 #736 üzenetére
Fb Chatre több megoldás van, egyik egy natív program, a Kint Messenger, de az időnként szervergondok miatt nem működik, pillanatnyilag funkcionál, de nem tudom, ingyenes-e még, egyébként 290 vagy 560 Ft, sajnos nem emlékszem. Másik megoldás, hogy Live fiókot gépről csatolsz Fb fiókkal és engedélyezed a chatet, akkor böngészőből m.live-on keresztül úgy tudsz chatelni, mintha msn-en volnál, illetve mobil/javas facebookon is küldhetsz üzenetet, az is kb. ugyanaz az élmény. Natív kliens, amit leslieke is említett, szép is, nekem működik is, kényelmes is, csak hiányoznak funkciók, és a sebessége csak harmada-negyede a mobilos oldalnak, és fele a javasnak.
-
appel
őstag
válasz
szentkuti11 #736 üzenetére
Skype-ot Leslike leírta, FB-nál azért annyira nem rózsás a helyzet, nagyon sokszor a samu szerverei miatt nem megy...ha pont akkor kellene, akkor elég bosszantó...
gmail megy pop3/imap is, bár nálam push-ra rakva néha megzavarodott, de óránként lekérdezve rendben volt...
a jövőben ez csak fejlődni tud, innen vissza nem nagyon lehet már lépni... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
szentkuti11 #733 üzenetére
Üdv!
Gmail levelek POP3-mal lejönnek, naptár és egyéb szinkronizációt nem próbáltam. Natív Skype nincs, javás telepíthető, de azzal telefonálni nem lehet. FB integráció van, 1.2-n gyárilag telepített alkalmazás, ami hol működik, hol nem, most épp igen.
Jövőkép: hát ez nehéz kérdés, ha visszaolvasol pár napnyi hozzászólást, akkor többféle véleményt is olvashatsz, mivel erősen megoszlanak a vélemények. Van aki temeti, van aki szerint van jövője. A Samsung most dolgozik a Bada 2-es rendszeren, a megjelenés ideje bizonytalan, de talán 1-2 hónapon belül kiadják. A bejelentett tervek szerint jövőre már a 3-as verzió következik, ezt viszont nagy valószínűséggel az S8500 már nem fogja megkapni, vagyis csak a most megjelent Samsung Wave 3,M,Y trióra lesz elérhető.
Hangminőség mind beszélgetés, mind zenehallgatás közben kiváló. -
appel
őstag
válasz
szentkuti11 #733 üzenetére
Kicsit visszaolvasnál? Ezen a héten szinte pont ez volt a téma...
-
szentkuti11
addikt
Üdv minden kedves Wave tulajnak!
Szerintetek megéri ma még S8500 Wave-t venni? Gmail, Skype, Facebook chat, integráció mennyire van rá. Láttok még jövőt a rendszerben? Hangminőség (beszélgetési és fülhallgatóval zene) milyen rajta? Megbízhatóak?
-
leslieke
Jómunkásember
Nincs a felsorolásban, de az is hiba a Samsung részéről, hogy a saját rendszerét hanyagolja.
Ez is az a pont, ahol a nézetek és a várakozások nem azonosak.
Egyszer-kétszer már volt róla szó, hogy a Samsung egy esetleges kiugrási tartaléknak tekinti a Badát, ha valami számára kedvezőtlen történne a droiddal. A tartalék játékosok pedig általában a cserepadon ülnek.Ergo kevesebb játéklehetőség, kevesebb frissítés.
-
F-ECT$
titán
-
Willie
őstag
Én azt hiszem, hogy a leslieke által leírt harmadik táborba tartozom, mert van olyan amikor szeretem a telefonomat, és van amikor legszívesebben földhöz vágnám...(ez a gyakoribb) és olyankor nagyon szomorú vagyok pár dolog miatt...ekkor vannak a fórumba leírt lehúzó hozzászólásaim.
De ami tény, az tény, elég gyakran nézegetem a zöld robotos telefonokat, és keresem az utódot. Májusban lejár az előfizetésemre a hűségnyilatkozat, igaz, hogy a telefonom ettől teljesen független, de akkor valószínűleg lecserélem a telefont, de könnyen elképzelhető, hogy ez már hamarabb be fog következni.Egyébként amit nagyon szeretek: minőségi jól összeszerelt ház, a gorilla üveget a kijelzőn, az AMOLED kijelző iránt én annyira nem repdesek, de ezzel sincsen különösebb bajom, a könnyen kezelhetőségét is szeretem, javarészt alapból megvannak azok a dolgok amikre szükségem van, bár most már sajnos nincs meg a zenefelismerő (de azért jó lenne néha felnézni a marketba, és csak böngészni a rengeteg tartalom között, és kipróbálni azt, amihez éppen kedvem van)
Amit nagyon nem szeretek: az a Samsung hozzáállása, de ezt már leírták előttem. Persze vannak még más dolgok is, de ez a legfájóbb pont, mivel az az ember érzése, hogy addig voltam jó, ameddig meg nem vettem a méregdrága készüléküket. (jó..tudom, ez majdnem mindenütt így van)
Egyébként a zenefelismerő elvevése egy óriási fekete pont, mivel én ezt a telefont amiatt is vettem meg mert alapból volt benne zenefelismerő, de most már ez csak a Wave3 alatt elérhető. -
BadGe
aktív tag
válasz
leslieke #708 üzenetére
én az ötödik tábort illusztrálnám egy példán keresztül:
"...ha te most állandóan kólát innál,akkor én azt mondanám neked, hogy igyál traubit. Mert ha traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe mint a többiek....., de azáltal, hogy ők kóláznak, te meg traubizol.... különbözöl a többiektől..." (Gaben)
http://www.youtube.com/watch?v=gfOID2R85Qo
nekem fejlesztéshez kellett, és ezt volt a legnehezebb kölcsönkérni így venni kellett
ge.
-
Rottweiler89
senior tag
Én is tökéletesen meg vagyok elégedve a Wave-emmel,jó kezelhetőség,korrekt multimédiás/hardveres teljesítmény,jó akkuhasználat,és nem mellesleg igazán dizájnos megjelenés...De még sorolhatnék egy jó pár érvet.
Akinek ilyen telefonja van,biztosan egyetért velem.
Nem bántam meg,hogy lecseréltem!
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #708 üzenetére
Én megalapítom a 4. tábort.
Maga a készülék a mai napig viszi a prímet mint anyaghasználatban, mint összeszerelési minőségben, mint kinézetben. A bada mint rendszer is bejön, könnyen használható, felhasználóbarát, alapból sok funkcióval, amiket rendszeresen használok is. A meglévő hiányosságok felett hol jobban, hol kevésbé szemet tudok húnyni. Ami azonban kissé kiábrándított egy kicsit, az a Samsung hozzáállása saját rendszeréhez. Ha szépen csiszolgatnák ezt a rendszert, és javítanák a bosszantó dolgokat, egy rossz szavam sem lenne. Így azonban inkább olyan tetszik nem tetszik, ezt vetted ezt eszed íze van az egésznek. Nem akarok hetente rom-ot cserélni, ezért is nem tettem fel még egy béta 2.0-át sem, inkább kivárom a véglegest. Nincs 200.000 alkalmazás? Nem zavar, bár csordogálhatnának a hasznosabb cuccok.
Amúgy békesség mindenkinek, mert ahogy látom, a héten eléggé elszabadultak az imdulatok.
-
[KOCKA]
csendes tag
Köszönöm szépen
-
anrab
addikt
indítsd ujra /akksi ki/ és ezt csináld meg.
ha nem jön elő akkor ujra kell rakni ahogy appel írta. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Silenzio #695 üzenetére
Sajnos nincs minden Badára. Még én is tudok mondani olyan alkalmazást, ami másra létezik, de Badára sose lesz.
Egyébként ha már mindenki megírja a véleményét, íme az enyém:
A Bada egy jó és használható rendszer, megfelelő alapfelszereltséggel. Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek nem igényük/vágyuk a folyamatos és/vagy gyakori ROM-csere, és az alaptudáson túl csak néhány alkalmazásra van szükségük, amit - ha szerencséjük van- , akkor valaki megírt Badára.
Kis kitérő (a végén kiderül miért): anno mikor Windows-ról váltottam Linuxra az volt az oka, hogy elegem lett az állandó vírusirtó frissítésből, tűzfal beállításokból, serial, crack-ek, stb. kereséséből. Körülnéztem melyik Linuxot lenne érdemes használni. Az Ubuntu-ról jókat olvastam, mivel szinte mindenhol felhasználóbarátnak, könnyen kezelhetőnek írták le. Az "igazi" Linuxosok közül sokan viszont lesajnálják és "lakossági disztró" gúnynéven emlegetik. És igazuk van, mert átlag, otthoni felhasználásra ideális választás.
Egyébként Ubuntu-n se fenékig tejfel az élet, itt is akadnak hibák, javítanivaló dolgok.
Vissza a Badához: a Bada is egy ilyen "lakossági disztró", átlag felhasználásra ideális, de megvannak a hibái, pl.: sz@r Kies, elfogyó memória, flash hiány, e-mail szinkronizálási probléma, kevés alkalmazás.. stb... de aki tud ezekkel együtt élni, azoknak ajánlott választás.Ebből adódik, hogy a fórumon szerintem 3 nagyobb tábor alakult ki:
1, akik elfogadják a Badát úgy, ahogy van, mert a főbb igényeikre megfelelő,
2, akik többet vártak a Badát és ezért csalódtak.
3, az előző kettő keveréke.
Persze a határvonalak nem ilyen élesek, biztosan van átfedés, közös metszet, stb.A korábbi vitákat - és a jövőbelieket is - az váltotta ki, hogy az első tábor védi, a második támadja a Badát. Ki így, ki úgy. Aztán amikor elfajulnak a dolgok, jön egy moderátor és rendet tesz. Egy időre. De mivel nincs tökéletes rendszer, nincs olyan, ami mindenkinek az igényeit kielégíti ezért mindig lesz ellentét táborok/fórumozók között. Elég csak pár napra visszanézni.
-
-
leslieke
Jómunkásember
Itt megtalálod a leírást: Firmware frissítés menete
-
rizso
addikt
Találtam pár Wave-vel készült képet (öcsém lőtte őket), érdemes megnézni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest