Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
UDPSendToF #21348 üzenetére
WOW! A Bada örök.
-
ABal
őstag
Kb. most lehet 10 éve, hogy az első darabokhoz hozzá lehetett jutni.
Nekem máig itt van a fiókban és működik is. -
-
ABal
őstag
Az eredeti van benne. Vicces módon, ugyan vettem bele egy újabbat, de az már elkezdett púposodni, és nem lehet lezárni a hátlapot miatta. Ezért aztán nem is használhatom.
4,5 évig használtam a Wave-et napi szinten, aztán jött a OnePlus One. Ennek is már több, mint két éve. -
ABal
őstag
válasz
RetepNyaraB #21191 üzenetére
Úgy látom, hogy wasp.cor linkje között van 2.0, ami gondolom, ugyanaz, mint az enyém.
-
ABal
őstag
válasz
RetepNyaraB #21187 üzenetére
Van egy hivatalos 2.0-ám. Az jó?
-
ABal
őstag
Ezt most poénból a Wave-en pötyögtem be.
-
ABal
őstag
-
ABal
őstag
Én most ennek kapcsán kipróbáltam a Wave-et: működik, de valóban nem egy élmény már. Ráadásul a térkép is elavult,
-
ABal
őstag
válasz
Rottweiler89 #20996 üzenetére
Én soha nem jelentkeztem be a szoftverfrissítés előtt, csak, ha a boltban akartam valamit, vagy a személyes adataimat akartam kezelni. Innentől kezdve nem értem, hogy tőled miért kér jelszót
Elméletileg, ha rádugod, és a KIES felismeri, akkor egyből ki is írja, hogy milyen FW van rajta, és hogy van-e elérhető frissítés. Ha van, akkor csak rákattintasz, és elkezdi lementeni az adataidat, aztán felpakolja az új FW-t.
Az én KIES verziómban nincsenek is fiókadatok már, tehát sehova se tudnék bejelentkezni.Ha KIES-en keresztül nem megy, még mindig ott a multiloader.
-
ABal
őstag
válasz
Rottweiler89 #20994 üzenetére
Ha 1.2-n vagy, a KIES nem ajánlja fel?
-
ABal
őstag
A R66 visszatért az élők sorába az újra telepítéssel. Kerületen belül kipróbáltam, működik. Kiír ugyan valami frissebb verzióról szóló hírt, de az oldal amit megnyit további infóért, már nem él. Valószínűleg marad ezen a verzión. Igazából már nem lényeg.
A BeOnRoad viszont egyelőre nem jön le, és jó pár másik program esetében is ez történik. "Szüneteltetve" felirattal bedugul a telepítés. Mások viszont szépen visszatelepültek. Mindennel együtt is jól állok.
-
ABal
őstag
Fejlemények:
1. Újra van gyári navi
2. Újra működik a bolt a telefonról, sőt
3. elfogadta a régi jelszavamat, ezért
4. a frissítéskor bukott programok megint felrakhatók ( bár, ahogy nézem, már nem mind)
5. a KIES minden médiatartalmat kezelSzerencsémre pont a hirtelen halál előtt mentettem le az össze névjegyet, ezért azokat is hiánytalanul vissza tudtam rakni.
Egy szó mint száz, megint van egy működőképes telefonom. A Wave elpusztíthatatlan! -
ABal
őstag
válasz
leslieke #20814 üzenetére
Igen, azon már túl is vagyok.
Az újraindulás viszont végtelen, úgyhogy kénytelen leszek újrarakni a telót. Remélem, az sikerül. Talán még megtalálom a szükséges dolgokat a gépemen... Más kérdés, hogy mire emlékszem a folyamatból. Majd kiderül.
Az eredménytől függetlenül úgy gondolom, ez volt a végső jel, hogy ne halasszam tovább a vásárlást. -
ABal
őstag
Rányomtam a hír widgetre a kezdőoldalon, azóta folyamatos ujraindulás... Ki se tudom kapcsolni.
-
ABal
őstag
válasz
gyulank #20756 üzenetére
A kérdésedre nem tudom a választ, de lehet, hogy most már egyszerűen megszűnik a támogatás az egyéni programok mögött is.
Az enyém 2.0-án van, és azt tapasztalom, hogy szépen lassan fogynak a netet igénylő működő programok, pl. podcast, időjárás. Sőt, nekem leállt a navi is, holott elméletileg élethosszig tartó licencem van.
Ki tudja, mi miért történik? Az biztos, hogy öreg már a teló. -
ABal
őstag
Az enyém is még napi szolgálatot teljesít, de már megmutatkozik a kora: már nem zár szorosan az USB csatlakozó ajtaja, egyik napról a másikra SIM-re kezdte menteni az SMS-eket, és ezen egy tapodtat sem hajlandó változtatni, valamint az e-mail szinkronom is behalt. Bár lehet, hogy ez utóbbival én bénáztam, amikor a hitelesítővel babráltam, mindenesetre nem tudtam újra beállítani.
Hát igen, telik az idő... -
ABal
őstag
Valahogy meg is feledkeztem róla: a Wave betöltötte a negyedik évét.
-
ABal
őstag
válasz
Assimilator #20573 üzenetére
Én annak idején (lassan két éve volt!), közvetlenül a váltás után megírtam a benyomásaimat a 2.0-ról.
Most már lassan két éve használom, el vagyok rajta, bár amire manapság használom, arra valószínűleg az 1.2 is elég lenne. Viszont, ha nem lett volna meg mellette a tablet, valószínűleg már régen lecseréltem volna a telefont akár 1.2, akár 2.0 van rajta.
-
ABal
őstag
Van itt még valaki, aki hozzám hasonlóan napi szinten badával használja az s8500-at? Vagy már fajtám egyetlen létező példánya lettem?
-
ABal
őstag
Körülbelül így történhetett.
Próbaképpen letöröltem két alkalmazást a telóról, hogy vissza tudom-e tenni őket, de most, hogy találom meg őket a gépen? A mappa megvan, de a tartalma titkos írás.
gelbelex: Tehát, a mentés sikerült, de a nagy kérdés még az, hogy vissza is lehet-e rakni a cuccokat? Ezt ugyanis még nem állt módomban kipróbálni. Illetve, tulajdonképpen elakadtam benne, mert a lementett alkalmazásoknak nem a saját elnevezéseit adta, amikor kimentette őket a telefonról, hanem ilyen betű-szám kombinációt, és fogalmam sincs, hogy melyik kriksz-kraksz melyik appot takarja.
-
ABal
őstag
válasz
David3 #20395 üzenetére
A kínálat már régóta nem számított nekem, de a saját fiókom tartalma annál inkább. Most, hogy már nincs, nem fogom újramultizni a telót, mert nem tudnám visszatenni az alkalmazásokat. (Nekem egy ideje behalt a telefonos elérhetőség)
Most már úgy marad, ahogy van, aztán eléldegél még egy ideig akár a csere után is. -
ABal
őstag
válasz
TomWexX #20393 üzenetére
Asszem igazad van. Valószínűleg égetőbb lett volna a váltás a tablet nélkül. Éjfél előtt ilyen szempontok már nem jutottak eszembe.
A tablet is több, mint két éve van meg! Ha ez idő alatt meg is fordult a fejemben a csere gondolata, hamar el is bukott, mert ez máig egy használható, jól összerakott cucc.Most látom, hogy tényleg nincs már bolt...
-
-
ABal
őstag
Srácok! A Route66 navigációt át tudom vinni Androidra az ügyfélszolgálat segítségével?
-
ABal
őstag
válasz
leslieke #19616 üzenetére
Az tény, hogy a "soha" betartása sokszor elég nehéz.
Most én is kerülöm a Samsungot, mert nem egy, de két készülékkel is megégettem magam velük. A vicc az, hogy mindkét kütyü igazából nagyon jó, és mindkettőt szeretem a mai napig, de amit a Samu művelt velük támogatásban, az számomra elfogadhatatlan. Ennyi bőven elég, hogy egy időre elfordítson tőlük, vagy, hogy aktívan ne keresgéljek a termékpalettájukon. Ettől függetlenül, ha valaki ingyen a kezembe nyomna mondjuk egy Note 3-at...
-
ABal
őstag
Engem a hardver máig rabul ejt. A szoftver lesz az, ami majd váltásra kényszerít, de ezzel együtt is nehéz lesz a választás.
-
ABal
őstag
Nekem is ez a hétköznapi csomópontom, de ez igazából már zsebtopiknak számít.
-
ABal
őstag
válasz
Assimilator #19336 üzenetére
Fogalmam sincs, mi történt. Egyik nap már nem engedett be a szokott jelszóval, és ennyi.
-
ABal
őstag
Nektek nem hiányzik az általa okozott "pezsgés"? Csak viccelek
-
-
ABal
őstag
válasz
RetepNyaraB #18978 üzenetére
Arról nem tudok, de hogy leslieke zsebe meleg, az tuti.
Ki is szállok a témából
Amúgy is frissítést jelez a Tab. Ennek utána kell járni -
ABal
őstag
válasz
leslieke #18954 üzenetére
Kiszemelt van, de alig hiszem, hogy kényszer nélkül most kiadjak új telefonra pénzt. Egyébként, ezek a jelöltek: Huawei Ascend P6 / LG Optimus F6 vagy most új belépőként esetleg a BB Z10. A mostani árán már elgondolkodtatott, és ha már úgyis van tapasztalatom halálraítélt rendszerekben, miért ne?
-
ABal
őstag
válasz
RetepNyaraB #18951 üzenetére
Vagy azt, igen.
Most már csak akkor lépnék ez ügyben, ha használhatatlanná válna, és rendbe kéne tenni. Jelenleg arra is lusta vagyok, hogy előkeressem a gépről a kellő fájlokat. Szerintem, most már megmarad ilyennek, amíg használom, aztán majd egyszer jön az utód.
-
ABal
őstag
válasz
Assimilator #18948 üzenetére
Nem hosszan beakad, hanem lefagy. Mehet az újraindítás.
De néha az is megtörténik, amiről írsz. -
ABal
őstag
válasz
Assimilator #18946 üzenetére
Igaz.
Én Nami-féle LC1-en vagyok. Ezzel a Wave jó telefonnak, bár néha lefagy. -
ABal
őstag
Az LG Optimus F6 jó ajánlatnak tűnik, de sajnos csak a Telenor árulja jelen pillanatban.
-
ABal
őstag
Nálam is több mint három éve duruzsol, néha ugyan lefagy egy-egy hívás után, de még nem mérgesített fel annyira, hogy lecseréljem. Az Ascend P6 nagyon szeretné kifúrni, de még nem engedem el a Wave-et.
-
ABal
őstag
A Wave nálam is óvodába léphet. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú időt töltünk majd együtt, mert átlag 2,5 évente cseréltem eddig, de így adódott. Egyébként még marad is egy ideig, úgyhogy szerintem nem is nagyon lesz már más telefonnak esélye, hogy a rekordját megdöntse. A mai napig tetszik, és várom, hogy újra a kezembe kerüljön egy készülék, ami hasonló "Akarom!" érzést vált ki belőlem, és még az igényeimnek is megfelel.
-
ABal
őstag
Használja itt valaki az (eddigi) utolsó beharangozott androidos-badás kombót? Kiváncsi vagyok, hogy bevált-e, mennyire használható a hétköznapokban?
-
ABal
őstag
Stílusosabban: BADArság
-
ABal
őstag
Vannak, akiknek lelki problémát okoz, ha meglátják, hogy másoknak nagyobb van.
-
ABal
őstag
válasz
ruszi_tomi #18218 üzenetére
Köszi!
-
ABal
őstag
válasz
ruszi_tomi #18216 üzenetére
Kicsit részletesebben is beszámolhatnál róla, ha már eleget tapasztaltál.
-
ABal
őstag
válasz
leslieke #18208 üzenetére
Addig ez jó is, amíg meg nem hal a fiókod, mint az enyém. Egyik napról a másikra megszűnt, és hiába minden, a "feldolgozás meghiúsult" hibát dob fel. Új fiókot sem tudok regisztrálni, mert ugyanez a helyzet áll elő (és amúgy se látom sok értelmét). Eközben KIES-ben és böngészőben simán nyílik a fiókom a régi emaillel és jelszóval... Mindegy, most már nem izgatom ezen magam. Ha nem krepál be a telefon, akkor még egy ideig el leszek vele úgy ahogy most van.
-
ABal
őstag
Én se cseréltem még le a Wave-et.
-
ABal
őstag
válasz
kalolaci #18077 üzenetére
Legelőször a Samsung vált árulóvá.
Emberek! Én már most megdöntöttem az eddigi 2,5 éves telefon-megtartási rekordomat. Ahhoz képest, hogy egy halott rendszer, azért szépen kihúzom rajta.
Most éppen a HTC One felé kacsintgatok, de a fene se tudja, végül mi lesz. Mióta a kínaiak is a fejükbe vették, hogy nekik hely kell a piacon, potyognak az ütős készülékek. Egy éve még nem gondoltam volna, hogy bármelyik hagyományosan nagy név mellé majd fel tud nálam férkőzni valami a listára, de most már kezdem őket komolyan venni. -
ABal
őstag
A Be-on-road milyen pöpec lett a frissítés óta! Kellemes meglepetés, hogy van aki még foglalkozik a badával, ráadásul ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Gmail
- Hobby elektronika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- BestBuy topik
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest