Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktojka
tag
válasz
RetepNyaraB #21000 üzenetére
Köszi! Megpróbálom...
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
A Gmail-es névjegyzéket hogy lehet felvarázsolni a telefonra? E-mail fióknál a Gmail beállítva, de a névjegyzékben nem látom a kontaktokat. Van erre valami megoldás?
-
Viktojka
tag
Majd kiderül...
Én mindenesetre hosszú távra tervezek az iPhone-nal.
A családban 3gs kivételével mindegyik iPhone megtalálható, eddig nem sok gond volt velük. Kivéve húgom első 4s-e, ami kiesett a zsebéből Debrecen egyik legforgalmasabb utcáján...Meglett, de fél óráig a forgalom aktív résztvevője volt.
(Bevitte szolgáltatóhoz, "apró pénzért" kapott újat.)
-
Viktojka
tag
válasz
Dhampir #16047 üzenetére
Köszönöm!
"A két év utáni totális tönkremenetel mintha a "tervezett elavulás" gyakorlatát látszana igazolni."
Van benne valami... Az előző telefonom (f 480) sem bírta sokkal tovább 2 évnél, egyik napról a másikra a kijelzője ment tönkre...
Úgyhogy az utóbbi 3 hétben én is egy szintén "nem mai" l 700- at használtam. Ami tőle telik, teljesítette, de hát a mai világban félkarú óriás voltam vele... -
Viktojka
tag
Sziasztok!
Több, mint 2 évig rendszeres látogatója voltam a fórumnak, most (én is) búcsúzni jöttem.
Igaz, többnyire csak olvasóként voltam jelen, de ha valamiben tudtam, segítettem.
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki nekem segített, tapasztalatait megosztotta velem.
Nagyon jó kis társaság, hangulat alakult itt ki, ami hiányozni fog...
A Wave-et édesanyámnak szerettem volna ajándékozni, de sajnos 3 hete bemondta az unalmast... Nem reagál egyik gombja sem. (Ha szétszedem, nagy nehezen be tudom kapcsolni, de nincs értelme.) Sajnálom, mert nagyon megszerettem, a szívemhez nőtt és szerettem volna, ha továbbra is a családban marad napi használatban.
Szóval még egyszer köszönök mindent. Nektek kitartást és minden jót kívánok!Pacsi minden Wave-esnek!
Üdv: Viktojka -
Viktojka
tag
válasz
Sigiusz #14838 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj. Nem egymás után kell megnyomni, hanem a 3 gombot nyomva tartani, abban a sorrendben, ahogy leslieke írta. Ha eddig is így csináltad, akkor bocs, nem hülyének nézlek, csak próbálok segíteni.
(#14840) Sigiusz: Örülök. Akkor most kövesd a linkelt leírást figyelmesen és nem lesz gond.
-
Viktojka
tag
válasz
Necro_Ramone #14765 üzenetére
PÜ
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra elromlott a hangerő fel gomb a telefonomon.
Hogyan lehetséges a hívás közbeni hangot maximumra állítani ennek a gombnak a segítsége nélkül?
-
Viktojka
tag
Beégéssel vitte már vissza valaki a wave-et szervizbe?
Mik a tapasztalatok?
A felső állapotsorom eléggé be van égve... :/ -
Viktojka
tag
Na feltettem az új Fw-t. Előtte csináltam egy teljes biztonsági mentést, most ment vissza (2óra), viszont miután lefutott 100%-ig, még szinkronizált valmit, ekkor a telefon magától újraindult, s a kies azt írta, hogy nem volt sikeres a visszaállítás. :/ Telo bekapcs, minden megvan, kivéve az alkalmazások, ez természetes?
-
Viktojka
tag
Halihó!
Ennél az új Turko LD2-nél ugye van a kicsomagolás után bootfiles mappa, szóval a multiloaderben be kell pipálni a full downloadot? (2.0-ra raknám fel.)
-
Viktojka
tag
válasz
Blood Mage #10927 üzenetére
Beállítások -> Üzenet -> Karaktertámogatás és itt válaszd az ékezet nélkülit.
Nem tudom 1.x, vagy 2.0-át használsz?! Ez 2.0-nál így van, de szerintem 1.x-en sincs sokkal másabbul. -
Viktojka
tag
Egyrészt eleget teszek snecizero-nak...
Másrészt, a live panelen a naptár a szerdát, valamint a szombatot rosszul rövidíti
"Sze" helyett "SzeCs", valamint "Szo" helyett "SzoV" Mindenkinek ilyen? Ez miért jó és kinek?(#10094) leslieke: Sokáig (1hétig) észre sem vettem, de most már zavaró...
-
Viktojka
tag
Halihó!
2.0-nál (LC1) valahogy be lehet állítani a FB pusht, vagy ahhoz PSH kell?
Ha igen, hogyan lehet aktiválni a PSH-ot? -
Viktojka
tag
(#9357) leslieke :
Így sem jó.
Most megpróbáltam Kies-szel, de ott meg az írja, hogy az alkalmazás telepítőcsomagja hibás. WTF?
-
Viktojka
tag
Halihó!
Nem tudom, hogy csak nekem új, de az apps-on a vásárlásnál felajánlja a telefonszámlás fizetést.
Ez mióta van? Sikerült is megvennem az Infinity témát (megtetszett). Kaptam smst-t hogy az egyenlegemhez hozzácsapták az árárt, valamint a samu-fiókomra is jött egy mail, hogy a vásárlás sikeres volt, DE nem tudom feltelepíteni. Letöltötte, de a telepítés megszakad és hibát ír ki. Ilyenkor mi van?
(#9356) leslieke: Telefonról memóriakártyára... állítsam át telefonra a mentés helyét?
-
Viktojka
tag
Valami jó témát tudtok mondani 2.0-ra? A Bada-Sense valamiért hibát ír ki.
(#9338) leslieke:
-
Viktojka
tag
1.2-ben volt "ütemezett üzenet" (ha jól emlékszem ez volt a neve), 2.0-ban benne van? Ha igen, hol? Nem találom.
(#8975) leslieke: Zsííír!
Ismét köszönöm.
Ott pont nem kerestem...
-
Viktojka
tag
leslieke: Köszi az Operás linket!
Feltettem, f@sza.
-
Viktojka
tag
válasz
leslieke #8818 üzenetére
Köszi ismét!
Kicsit bonyolult a dolog, de lehetséges.
Dhampir: Gondoltam, hogy félrenyomtál, én amúgy is i4S-re pályázok wave után...(#8821) leslieke: Persze
Szóval: Névjegyek -> pl gipsz Jakab, rányom -> szerkeszt, legalul névjegy csatolása -> (bejön a teljes névjegyzék) kiválaszom Gipsz Úr face profilját és ment. DE, a fényképet nem rakja ki alapból, a már összekapcsolt névjegyen, szerkeszt, kis kép "+" jellel megnyom és itt lehet kiválasztani a fb képét...
-
Viktojka
tag
Na az este én is felraktam a 2.0-át.
Érzéseim vegyesek...
Maga a kinézet tetszik. Szimpatikus, hogy testre szabhatóbb.
A híváslista katasztrófa, az üzenetek kinézete jobb volt 1.2 alatt.
Az este már nem nagyon foglalkoztam vele, így ma csak szerelés közben (készülünk a hétvégi Tatabánya rally-ra) tudtam pár dolgot megnézni.
A böngésző 3ból 3szor "kevés a memória" üzenttel fogadott. Most mentem fel ChatON-ra, üzenetírás közben lezárta képernyőt többször is, alig tudtam feloldani. Az opera mini navigációs nyilait nem tudom eltüntetni, lehet hogy ezért, de a képernyő nem ott érzékeli az érintést, ahová "bökök".Próbáljak meg másik operát feltenni, vagy mi segíthet a jelenség kiküszöbölésében. Ja és a névjegyeket hogyan tudom összekapcsolni a facebook profilokkal?
-
Viktojka
tag
Na kb. 5-ször próbáltam már frissíteni, de "nincs elégendő szabad terület" üzenettel megszakad. Pedig semmi sincs a telefonon. A belső memórián 560KB foglalt.
-
Viktojka
tag
Nekem gyári vodás telóm van, Kies-szel frissített 1.2-re (VDH) most felajánlja az LC1(VDH)-t.
De még nem tudom, hogy felrakjam-e.
-
Viktojka
tag
Gyorstárcsázást hogyan lehet beállítani? (1.2)
-
Viktojka
tag
ABal:
Goldmen75:
Köszönöm a válaszokat!leslieke: Tényleg nem kell kártya regisztráció, felajánlja a kuponos fizetést a Kies.
Az előbb gondolom olyan programot akartam letölteni, amire nem volt érvényes a kupon.A Picsel Smart Office már a telómon...
-
Viktojka
tag
Pár napig nem voltam gépközelben, most látom, hogy én is kaptam 1000Ft-os utalványt... Ezt csak akkor tudom "levásárolni", ha van regisztrálva bankkártyám?
-
Viktojka
tag
Az előbb sms írás közben felugrott egy ablak "timeout" üzenettel... majd el is tűnt.
Valaki találkozott már ilyennel, ez mit akar jelenteni?Azt hiszem egyszer már produkált ilyet.
-
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate #6078 üzenetére
Jobb lett a 2.0-ban?
-
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate #6074 üzenetére
Köszi! Ez jó dolog.
-
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate #6071 üzenetére
Igen, ez az időzíthető üzenetküldés tényleg nagyon jó dolog. Én is próbáltam már.
2.0- ban benne van amúgy? -
Viktojka
tag
válasz
ratam23 #5931 üzenetére
Én a múltkor nyomkodtam egy 710-et... (igaz csak pár percet)
De nekem nagyon nem jött be. Sem maga a telefon (anyag, kinézet), sem a rendszer.
De mondom ez szigorúan az én véleményem. Ha van lehetőséged, vásárlás előtt próbáld ki.Kicsit más:
Én is tervezem a cserét, de majd csak nyár végén. Szinte biztos, hogy nem maradok a bada-nál, a wave-et viszont eladni nem fogom.
Androidot próbáltam, engem különösebben nem fogott meg. A családban egyre több iPhone van (3g, i4, i4s) és egyre jobban szimpatizálok vele én is... -
-
Viktojka
tag
Halihó!
Egy kis segítséget szeretnék...
Van egy widget, amiben pár képet le szeretnék cserélni. Kicsit utána olvastam a dolognak. Azt mondják az "okosok", hogy a widgetet át kell nevezni .zip-re, így ki lehet cserélni a képeket benne. TC-ben átneveztem, képeket kicseréltem, majd visszanevezem .wgt-re. Telefonra felteszem, s azt a hibaüzenetet kapom, hogy a telepítés sikertelen. Mit csinálok rosszul? (A kép természetesen ugyanakkora, mint az eredetiben.)
-
Viktojka
tag
válasz
chipi-85 #3735 üzenetére
Wave előtt egy f480-am volt, az is csinált hasonló dolgokat... Csak reméltem, hogy a wave.vel nem lesz ilyen probléma. Mondjuk azt még most sem értem, hová tűntek a január 4-e előtti elküldött üzijeim.
A legbosszantóbb, hogy hiába töröltem ki egy csomó elküldött üzenetet, ha belépek az üzenetekhez, jött az értesítés, hogy megtelt a memória, szóval bejövőt kellett törölnöm.
Paca2:
Nekem is van a havidíjamban 300 db leforgalmazható sms, ezért ezt fel is használom. Mondjuk általában a sunáknak írok...Meg az ismerősöknek akkor, ha tudom, hogy zavarnám őket a hívással
-
Viktojka
tag
Érdekes dolgot tapasztaltam ma. Eltűnt a telefonomból majdnem az összes elküldött üzenetem.
Január 4-e előtt 1 darab sincs meg... Az egészre akkor lettem figyelmes, mikor jelzett a telefon, hogy töröljek néhány üzenetet, mert megtelt a memória. Utána néztem és 200 elküldöttet írt a telefon, pedig ennél sokkal több volt. Valamint a memória állapota 1009/1300, szóval itt is lesz valami gebasz, mert elméletileg nincs megtelve... mégis azt kéri, hogy töröljek.
Mitől lehet ez?
-
Viktojka
tag
Ma sz@rakodott az asztali gépemen a net, mondom semmi gond, megosztom a mobilnetem a wave-vel. Minden ok, kb 10 perc múlva vissza is jött a gépen, lehúztam a kábelről a telefont. Azóta nincs mobilnetem, az akksi 60-ról 15%-ra esett vissza kb 5 óra alatt (3sms+ 2 párperces telefonom volt). Akksi ki-be megvolt a proci mégis pörög...Nézegettem a beállításokat, hálózatváltásnál azt írja, hogy a hálózatot egy másik alkalmazás használja
Valakinek valami ötlet? -
Viktojka
tag
Halihó!
Haver faterja vett egy Wave II-t. Kérdés: Hogy lehet a legegyszerűbben a névjegyeket áttenni a Wave-re? Az előd nokia e51 kb. 1400 névjegy. -
Viktojka
tag
Nekem is sikeresen frissült a Kies, pc név nincs a firm nevében. (Win7 64bit)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest