Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Nekem is az van, ajánlottam neki GS+-t, mondta neki nem kell olyan, amin nincs fizikális hívásindító/elutasító.
(#1432) leslieke : csapatom neki rendesen...
(#1433) duvi: annyira nem próbálgatta, de annyit kijelentett, hogy az enyémnek gyönyörű a kijelzője, és alig kell a kijelzőhöz érni mindenre reagál, gyors.
-
consono
nagyúr
Sajnos hivatalosan senki nem mondta ki, hogy megnyitják a forráskódot... Főleg, hogy a kernel nem is a sajátjuk...
Szerintem előbb lesz Bada 3.0-nk mint Bada 2.0 forrásunk, de ne legyen igazam...
Ellenben az Android port mintha haladna előre, igaz lassan, csak nincs időm belefolyni:/ -
Willie
őstag
Én pontosan így vagyok vele, de hát mint tudjuk, az élet igazságtalan!
Én 90.000 Forintért vettem meg magát a telefont, és ennyi pénzért többet vártam volna...pláne úgy, hogy én még csak 1 év garanciát kaptam rá... Lehet, hogy hardveresen rendben van maga a telefon, de mint ahogyan mondtad, szoftveresen a béka segge alatt van.
Hiába van benne egy jó belső, a Badával lassú a telefon, sokat várakozik, sokszor van olyan, hogy megakad rajta valami vagy csak szimplán elfogy a memória 1 oldal megjelenítése alatt, és jön a jól megszokott üzenet, hogy zárjak be valamit, de már nem tudok semmit sem bezárni, csak magát a böngészőt...
De nem tudok váltani mert egyik telefon sem tudja pontosan ugyanazt mint az S8500 abban az árban, amit még hajlandó lennék kifizetni egy újabb telefonért, és ugyebár az nyilvánvaló mindenki számára, hogy a technikával senki sem akar visszafele haladni, de lehet, hogy kénytelen leszek, és egy olyan telefonra cserélni a Wave-t, ami nem tud HD-ban videót rögzíteni. -
mr.tejjfel
tag
Olyat nem tennék, csak számomra így logikus
illetve elég sok telót próbáltam már..samu wp7, jó az anyaga, jó a kijelzője, de valahogy annyira mégsem az igazi.samu s2 az anyaghasználat annyira nem tetszik, de van rá minden, de max 24órán át utána, töltő.2magos proci.eddig nem használta ki még az android sem...
-
mr.tejjfel
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest