Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
Goldmen75 #15895 üzenetére
1. Kieshez csatlakoztatod a telefont, lementesz vele mindent, amit csak tudsz/akarsz (beállítások, programok, üzenetek, névjegyek, könyvjelzők, stb).
2. Névjegyeket, üzeneteket külön exportálod. Minden menüpont a Kies fő ablakában, felül van, nem tudod elhibázni.
3. Letöltöd a korábban linkelt firmware-t, kicsomagolod egy mappába, elolvasod alaposan a telepítési útmutatót. Ami tuti: a CSC könyvtárból kimásolod a többi fájl közé a CSC_S8500_Multi_C_King_LJ4.csc fájlt (a "C" a lényeg, abban van magyar nyelv), a többi CSC-t törölheted.
4. http://www.badablog.hu/firmware_frissites_menete/
5. Telepítés után az 1. pontban elmentett dolgokat visszaállítod. Hülyeség, de fontos: csatlakoztatás előtt a csomagkapcsolt adatokat engedélyezd, különben nem fog lefutni a restore!Asszem ennyi...
-
s4tch
veterán
válasz
Goldmen75 #15884 üzenetére
Hát annak annyi, nem tudok módszert arra, hogy eltűnt, le nem mentett híváslistát elővarázsoljon az ember.
Multizd fel neki ezt, gyakorlatilag tökéletes, már amennyire bármilyen bada fw tökéletes lehet. Most ez van az enyémen, barátnőm ezzel használja, amióta feltettem, egy szava nincs a telefonra. Előtte szidta, mint a bokrot...
-
-
s4tch
veterán
válasz
Goldmen75 #14863 üzenetére
Erről van szó:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1744672
http://badahub.com/2012/07/turko-cfw-v6-1-android-4-0-4-beta-spoof-wave-i-european-and-asian-languages.html
Kb. 2 hete töltöttem le, akkor még mentek a linkek.--------------------
(#14864) gelbelex: ja, tényleg fura, és jó tudni, még mielőtt kivágja az ember a telefont és a Kiest a bús picsába a második sikertelen visszaállítás után.
-
s4tch
veterán
válasz
Goldmen75 #14853 üzenetére
ROM-csere előtt le lehet menteni a híváslistákat is, ha az alap ROM is 2.0-ás. Múltkor panaszkodott a lyány a telefonra, megvártam, míg elalszik, lementettem mindent, rámultiztam a Wave-re a TurkoCFW v6.1-et, visszatettem az utolsó SMS-ig, hívásinfóig, ikonig mindent a helyére, másnap semmit nem vett észre belőle a barátnőm, csak annyit, hogy gyorsabb a telefon. Mondta is este meló után, hogy megérezte a telefon, hogy földhöz akarja kenni, beijedt, és jól működik.
-
Dhampir
félisten
válasz
Goldmen75 #13349 üzenetére
Nekem is S2 volt a Wave után, de már a múlté. Átmenetileg egy olcsó C3-05-öt használok, amihez képest a Wave egy álom volt.
A jó fényképek és videózási lehetőségek nagyon hiányoznak. Tőkésrécéket fotóztam és videóztam, ám az 5 Megapixeles, de fixfókuszos kamera siralmasan gyenge eredményt produkált. Viszont a GPS navigáció hamar elindul a régi Symbianon.
-
ABal
őstag
válasz
Goldmen75 #12241 üzenetére
Hát, a konkrét helyzetet nem ismerem ugye, de elképzelhetőnek tartom, hogy ő beállított valamit. Viszont szerintem ki kellett volna buknia használat közben is, nem csak most
úgyhogy ezt a részét nem értem. Szerintem, kérdezd meg tőle, ha még van hozzá elérhetőséged!
-
Dhampir
félisten
válasz
Goldmen75 #12018 üzenetére
Én még nem csináltam, de megerőszakolása a rendszernek, egy csomó biztonsági kockázattal jár, ugyanakkor tiéd lesz a rendszer teljesen. Egyes alkalmazások igénylik a rootolást. Mint amikor kizárólag rendszergazdaként használod a Windowst vagy a Linuxot.
(#12019) Orlin
Az Android rendszert a hozzá írt alkalmazások teszik vonzóvá.
-
TomWexX
addikt
válasz
Goldmen75 #11942 üzenetére
Mert az nem kellett. Ez fémházas és újabb.
(#11943) Silenzio: A teszt fotók valóban gyengék, de a fórumban többen is osztottak meg nagyon jól sikerült képeket. Mint minden mobilnál, itt is a fényviszony a gyenge pont. Világosban gyönyörű, sötétben/szürkületben zajos szar képek készülnek.
-
válasz
Goldmen75 #11918 üzenetére
Beállítások -> Névjegyek -> export memóriakártyára
Egy darab fájlt fogsz találni, amiben benne lesz az összes névjegy. A gmail webes felületén pedig találsz egy pontot már nem emléxem hol, ahol importálni tudod és kész. Ha mégse, kiesben export csv-be, de talán abban a kapcsolt fényképek el fognak veszni. Azt ugyanúgy tudod gmailen importálni.
Silenzio: ha tudná a wave a full hd-t, akkor sem használnám, az tuti. A 720p is irreálisan sok helyet foglal.
-
TomWexX
addikt
válasz
Goldmen75 #11918 üzenetére
Gmail fiókra én úgy exportáltam a névjegyeket, hogy a wave-en csináltam memo.kártyára egy biztonsági másolatot (beállítások - Névjegyek - Névjegyek export...), az csinált egy vcf kiterjesztésű fájlt amit a memo kártyán meg is találsz. Ezek után a Gmail fiókodon (PC-n) A címtárnál Egyebek - Importálásra nyomsz, és betallózod neki azt a vcf fájlt. Ennyi a történet.
-
Dhampir
félisten
válasz
Goldmen75 #11890 üzenetére
Parasztvakításnak jó is az i5, amikor az i3 bőven elegendő átlagos felhasználásra. Mondom ezt úgy, hogy korábban i5-ös gépem volt.
Még jobb i7-et használni, ha újabb meleg-rekordot akarsz dönteni, és a szervizeseknek folyamatos munkát biztosítani.
Telefonoknál maradva, egy Symbianos Nokia 600 MHz-cel is tudta azt, amihez most már a jó ég tudja, hány magos processzorok kellenek... egy telefonba.
-
TomWexX
addikt
-
s4tch
veterán
válasz
Goldmen75 #11724 üzenetére
Gondoltam, hogy azért tetszik neked ennyire a bada, mert nem nagyon volt még normális droid a kezedben.
Még öcsém Xperia Mini Prója is köröket ver sebességben, használhatóságban az enyémre, pedig az egy olcsó darab, és gyakorlatilag csak a kijelzőméretben és a minőségérzetben marad el a Wave-től. Ennyit számít a szoftver, drága volt a tanulópénz.
-
gelbelex
őstag
válasz
Goldmen75 #11574 üzenetére
Hát nem.
Íratnák már vissza valakivel (ha már nekik a Samsungon belül nem megy) a rendszerbe a hangosodó csengőhangot, a hangprofilokat, a kontaktra (is) csoportosítható híváslistát, meg netán a többhangsávos videolejátszót.
Utóbbi lehetne akár új alkalmazás is, hogy ne záródjon be a videó mindig, ha más alkalmazásra lépek.
Még fizetnék is a négy dologért 305 forintot. Egyenként!! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Goldmen75 #11574 üzenetére
Hát nem. Viszont a Tetris Refresh 1960 Ft helyett most csak 305 Ft-ba kerül.
-
s4tch
veterán
válasz
Goldmen75 #11554 üzenetére
Extrákkal együtt is lehetne pocsék egy ROM. Nekem leginkább a sebesség és a stabilitás tetszik, ezek a többi firmware-hez képest rendben vannak. Mást már nem is várok a Wave-től, 1-2 játékon kívül letöröltem róla mindent, 3 lapra kiférnek a parancsikonjaim. Telefonnak jó ez, a többire meg ott a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest