Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #20747 üzenetére
Oh, igazán nincs mit.
Telepítéshez multiloadert kell még beszerezz.
8500-hoz találsz visszább telepítőt. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #20745 üzenetére
Nem értek egyet ezzel a semmirevalózással, de ahogy gondolod.
1.2-ért keress vissza itt. -
David3
őstag
válasz
SlyChocolate #17910 üzenetére
Ennyi idő után milyen jó érzés visszaolvasnom a saját irományaimat... : ) Meg persze az is jó érzés, hogy még ennyi idő után is sok embernek segít.
Valaki itt írta (illetve kérdezte), hogy Viber van-e S8500-ra. Hát nincs továbbra se, de Wave 3-ként fel lehet ismertetni Kies-ben (ezt írtátok is), így fel lehet rakni, de működésképtelen, nem ismeri fel a telefonkönyvben megtalálható számokat. Tehát egyenlő a nullával. Wave 3 alatt is csak az üzenetküldés működik, VoIP továbbra sincs.
anrab: A gépen (ne a telefonon) menj az adatvédelmi beállításokhoz, és kapcsold ki a biztonságos böngészését, utána jó lesz. A https protokoll nem tetszik valamiért a mobilnak, azért nem hozza be rendesen.
-
válasz
SlyChocolate #17910 üzenetére
Vagyis ha jól értem, megy a bada, lenyomod a két gombot, és addig passzírozod, amíg resetel a telefon és utána bebootol az android?
-
válasz
SlyChocolate #17841 üzenetére
Futó badára indítod, ezt elmagyaráznád?
Valóban, a bada modem driverét indítja el és azzal kommunikál utána, így tudták a modemet munkára bírni.Firka30: androidos Samsungra a kiessel tudod átmigrálni, másra nem hiszem, hogy sikerül.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
SlyChocolate #17836 üzenetére
Hát nekem most a legújabb 0.32-es verzió van fent, nekem jól szuperál! Azt nem tudom lehet-e már memókártyára telepíteni, ill izmosabb progik mennének-e /IGO stb./
Temple Run, Angry Birds stb. teljesen jól futnak. Hívás fogadás, hívás indítás megy, sajnos a mikrofon még mindig nem műxik! Elvileg wifi is jó, de nekem nem találja a routeremet. -
válasz
SlyChocolate #17836 üzenetére
EZT ajánlom figyelmedbe, plusz a playből töltsd le a galaxy tuner nevű programot, és már nem emlékszem pontosan melyik menüben, de a memóriahasználatot kell úgy beállítani, hogy több szabad ram legyen.
ruszi_tomi: nekem már nincs meg a wave, de amíg megvolt, használtam. Ugyan a zen kernellel az új fejlesztések nem fognak működni (modem például) de tud swap-et használni és ez megoldja a kevés ram miatti sebesség és stabilitás problémát.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #17783 üzenetére
Azt majd az idő eldönti. Meg a vásárlók.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #17520 üzenetére
Van valami infótok badás Magyar nyelvű szókeresőről?
Nincs.Illetve a mondem probléma megoldódott-e már droidon?
Nem, de dolgoznak rajta.Esetleg ubi van-e már?
Ugyanaz a helyzet, mint a droidnál. -
San398
őstag
válasz
SlyChocolate #17223 üzenetére
Attól hogy valami meghalt a sírt még lehet gondozni
Tudja valaki mikor is lesz az az esemény amikor eldőlhet lesz e valami a Bada-ból vagy a Tizen-ből?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #17223 üzenetére
Úgy tűnik.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #17219 üzenetére
Várj egy kicsit, mint kiderült, hamarosan lesz ilyen alkalmazás.
-
válasz
SlyChocolate #17219 üzenetére
Most nem azért, hogy trollkodjak, de tegyél fel rá androidot, azon simán elfut az említett szókirakós. Igaz közben sajnos - ha az asszony nagyon belemerül a játékba akár egész nap - nem lesz elérhető.
-
David3
őstag
válasz
SlyChocolate #17206 üzenetére
Magyar nyelvű nem, de angol szavakból lesz. Ezen dolgozunk épp.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #17206 üzenetére
Én nem láttam, szerintem nincs.
-
San398
őstag
válasz
SlyChocolate #17031 üzenetére
Sajnos én szerintem ugyanott vérzik el ez is mint a droid, nem fog menni a modem.(ne legyen igazam)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #17028 üzenetére
Nem láttam.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #17026 üzenetére
Volt, néhány hozzászólással korábban.
-
válasz
SlyChocolate #16180 üzenetére
A bugyborékoló hang okát inkább a térerőben kellett volna keresni. A tmobil hálózata Dbben elég gyalázatos, főleg panelben, ehhez hozzá jön, hogy a wave antennája az alsó részben van, amit kézzel simán leárnyékol az ember... És kész a bugyborék.
Észrevetéttek már, hogy fejre állítva olyan helyen is talál wifit, ahol rendesen tartva semmit nem lát? -
David3
őstag
válasz
SlyChocolate #16180 üzenetére
Módosított szoftverek közül csak a turko CFW-t ajánlatos felrakni, ezek a házi tákolmányok semmit se érnek (max annyit, hogy elrontsák a telefont).
Az én Wave-emet anya örökölte meg, Turko CFW 6.1 van rajta, kapott új akksit, és remekül el van vele. Kapott rá navigációt, és megy minden szépen, 3-4 napig elvan töltés nélkül.
Azt azért sajnálom, hogy egyre többen adják el a Wave-et, és váltanak másik rendszerre, de hát be kell látni, hogy a Wave felett elszállt az idő, a rendszer is már 3 éves lesz hamarost, és hát lássuk be: nem sok okot adott a Samsung arra, hogy kialakuljanak a hatalmas bada-rajongói klubok.
Azért páran még maradtunk és maradunk is remélem. : )
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #16169 üzenetére
Pl.: http://www.sammobile.com/ vagy esetleg itt: [link], mert az elsőn csak 1.2-est, meg 2.0-ákat láttam.
-
ABal
őstag
válasz
SlyChocolate #15789 üzenetére
"Kis" csúsztatással ugyan, de van. Úgy hívják: Samsung P6800 vagy ismertebb nevén, Galaxy Tab 7.7. Tény, hogy telefonáláshoz túlméretes, de a lehetőség adott.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #14316 üzenetére
Irónia!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #13672 üzenetére
Igen, nálam stabilan működik a megjelenése óta.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #13669 üzenetére
LC1 a legfrissebb. Normális droid még nincs, szerintem nem is lesz.
-
sphe
senior tag
válasz
SlyChocolate #13647 üzenetére
Ez a szerkesztett fotó szörnyű. (remélem nem te csináltad, nem akarlak megbántani)
-
válasz
SlyChocolate #13647 üzenetére
Van egy hírem: a telefonod nem szerkeszti a nagyfelbontású képet.
Vagy utólag méretezted át 1024x768-ra? -
válasz
SlyChocolate #13632 üzenetére
Na szóval, megtudtam egy valódi 808 tulajdonostól, hogy igenis tudja szerkeszteni a telefon a saját nagyfelbontású képeit. Néhány külső program, ami nem boldogul a nagyfelbontású képekkel, pl egy hdr fotó készítésére írt program, ez csak 8mpixelig kezeli a képeket.
Meg is lepődtem volna pont a symbianon, ha nem tudta volna ezt. Fogadjunk a memóriabajnok androidos csodagépek közül egy sem bírna szerkesztésre megnyitni egy ekkora képet. -
Dhampir
félisten
válasz
SlyChocolate #13637 üzenetére
Csupán a szem látóképessége szabhat korlátot. Például én már csak 4" mérettől kezdődő kijelzőt szeretek használni, az "egérszerkesztést" nem szívesen gyakorolnám.
-
Dhampir
félisten
válasz
SlyChocolate #13635 üzenetére
Ezt az optikát kellene majd az S...-be/-ba tenni.
-
válasz
Hát inkább az a döbbenet, hogy kiadnak egy ilyen képességű telefont 2012-ben 512 mega rammal. Aztán gondolom a rendszer, meg a képszerkesztő program mellett egyszercsak nincs 114 mega hely egy 38MPixeles kép megnyitásához.
Igazság szerint azért én a tesztelők helyében egy újraindítás után, minden widgetet bezárva megpróbáltam volna újra, szerintem sikerült volna, csak ehhez kellett volna egy kis jóindulat is a tesztelők részéről. Ha találkozom a kollégámmal, akinek 808-a van, ki fogom próbálni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Ekkora kijelzőn ilyen nagy felbontású képet szerkeszteni blődség, legalábbis szerintem.
Szoftveresen biztosan orvosolni lehet.
Ennél nagyobb baja ne legyen annak a telefonnak.
-
consono
nagyúr
válasz
SlyChocolate #12346 üzenetére
Rebellos egy éve ezen dolgozik... Nem fogja feladni, persze az kérdés, hogy mennyi idő, mire végez. A protokol ismert, de nagy meló lekódolni. Amúgy ez nem egyedi probléma: a Galaxy S-hez sincs open source modem driver, ott is a gyárit kell használni. A másik lehetőség megpróbálni az oFono/oFono-Ril-t használni modemnek, mint ahogy az N9 Android portjában teszik, de az sem egyszerűbb: valahogy a bootloaderből/FOTA-ból (Bada oldal) fel kell éleszteni a modemet annyira, hogy lehessen AT parancsokkal vezérelni. Persze ez is csak egy elméleti lehetőség...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #12285 üzenetére
Nincs.
-
szimike79
őstag
válasz
SlyChocolate #12195 üzenetére
Ja-ja. Szó szerint hullám lett belőle.
Így sajnos az Arc S-ről vagyok kénytelen írni a Balaton partról a söröm szürcsölgetése közben. -
válasz
SlyChocolate #12103 üzenetére
Engem az alu vastagon hidegen hagy.
Pont a formája az, ami megfogott. Igaz csak ma láttam először és ma is csak képen, de megyek mielőbb megfogni egyet valahol.
Csak engem emlékeztet egy Delorean-re?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #12084 üzenetére
De nem lesz, a Tizen jön helyette.
-
Dhampir
félisten
válasz
SlyChocolate #12080 üzenetére
Én mindenképpen pártolom a Badát, a Wave 3 is nagyon tetszik (bár nekem nincsen), a minőségi alkalmazások számának gyarapodásával még jobb lesz.
A Tizen is érdekesnek ígérkezik, habár félő, hogy Wavere nem lesz elérhető.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #11748 üzenetére
Köszi! Nekem sajnos sehogy nem települ.
-
válasz
SlyChocolate #11552 üzenetére
Hali! Mikor azt írja mindenki, hogy milyen látványos a rom, akkor az az új betűtípust meg valami integrált témát jelent, vagy micsodát? Mi lehet még látványos rajta?
Néhány nap múlva én is szándékozom feltenni, írjatok még tapasztalatokat!
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #11552 üzenetére
s az extra funkciók is működnek! Nekem nagyon bejön!
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #11517 üzenetére
Ehh aludtam vazze
10 óra volt mire mindent amit akartam visszaraktam, közben gyerek fürdetés vacsi stb
Majd melóból írok! De állati lett!!! Tényleg.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
SlyChocolate #11386 üzenetére
Ahham. Kint hever az erkélyen fél órája a beállítások-saját pozíció címszó alatt és nulla holdat lát
Beszarhat a gps vevő? GeocachingPro se talál semmiféle holdat. Igaz utoljára egy éve még az 1,2 szofttal próbáltam, de most mindenesetre hulla -
RetepNyaraB
veterán
válasz
SlyChocolate #11383 üzenetére
Úgy érted kapcsoljam ki, hogy adatokat tölthet le a netről a GPS helymeghatározáshoz (német menü, nekem erweitertes GPS van, ami ezt jelentheti
)?
-
Silenzio
addikt
válasz
SlyChocolate #8448 üzenetére
Sima Kies alkalmazások. Battery-re keresve jöttek ki. De ha Lesliekének igaza van, nem mész velük semmire. Szerintem szar az aksim, de ha ez sem mérvadó, csak úgy tudom felmérni, mennyire, ha valakivel csinálok egy összehasonlítást.
-
Teaway
veterán
válasz
SlyChocolate #7373 üzenetére
Nem ismerted? Zeneszámoknál ugyanez az elv, ha vmi gonosz lejátszó nagyon erőlteti az abc-t.
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #6694 üzenetére
Ez a rosemary a gebasz okozója...lassú is lett tőle a teló, meg el is tüntek az ékezetek....delete
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #6691 üzenetére
MI za a wines???
-
válasz
SlyChocolate #6657 üzenetére
Preconfigot csináltál már? Kíváncsi lennék, hogy anélkül 2.0-n is működésképtelenné válik-e a samsung apps (T-s után független software miatt).
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Grat, lett egy új telefonod.
-
TomWexX
addikt
válasz
Grat!
Amúgy miért ne működne? A multi nem nézi mi volt fent előtte. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #6652 üzenetére
Várjuk az eredményt.
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #6650 üzenetére
Igen, csak nem lesz benne PSH.
Ahogy leslieke is írta, nem 100% hogy van benne magyar nyelv, de abból kiindulva hogy a wave1-hez kiadott ugyanez a CSC tartalmaz magyar nyelvet, ráadásul független magyar régiókódot (XEH) akkor ebben is benne kéne lennie. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #6647 üzenetére
XEZ = Czech Republic, azaz lehet benne, de biztosra nem tudom mondani.
TomWexX Kösz!
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #6647 üzenetére
Igen.
-
válasz
SlyChocolate #6460 üzenetére
Ez annyira, de annyira...naív...
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #6475 üzenetére
Kicsit olvass vissza, tegnap linkelte leslieke!
De mivel rendes csávó vagyok, itt a közvetlen link!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #6465 üzenetére
Azért kérdeztem, mert pont így gondolom én is.
-
Necro_Ramone
tag
válasz
Ne gondoljátok már azt hogy a világ egyik legnagyobb vállalata bénázik.
Az hogy a bada szar meg nincsenek rá programok nem azon dől el hogy ki tehetségtelen, hanem hogy az öltönyösök hogy zsírozták le az egész bada projectet 5 éve. Valószínüleg úgy hogy aki beszáll azért túl jól ne érezze magát.
Én pl most azán gondolkozom hogy a fényképezőt vagy a böngészőt áldozzam-e fel a másikért (1.2 vs 2.0), mert most kb az egész szar arra jó hogy netet osszon az ipadra.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ezt el is küldted nekik?
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #6369 üzenetére
Premium Social Hub
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #6363 üzenetére
Igen működik, viszont azzal bukod a PSH-t.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #6361 üzenetére
Megfelelő CSC-vel tud.
-
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate #6078 üzenetére
Jobb lett a 2.0-ban?
-
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate #6074 üzenetére
Köszi! Ez jó dolog.
-
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate #6071 üzenetére
Igen, ez az időzíthető üzenetküldés tényleg nagyon jó dolog. Én is próbáltam már.
2.0- ban benne van amúgy? -
cyanID
tag
válasz
SlyChocolate #5869 üzenetére
he he
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
SlyChocolate #5764 üzenetére
T-s garancia függ attól, hogy kinek a nevén van a számla?
Illetve Tmobileos garanciapapírral elhajtanak a samsung szervízből?
Mert inkább oda vinném, nem szeretném fölöslegesen túl sok emberen átfuttatni a telefont, ismerve hogy bánnak velük
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
SlyChocolate #5761 üzenetére
2 hónapja vettem használtan, első bekapscolásko rugyanezt játszotta el, be is szartam, hogy beletenyereltem, de utána jó lett, azót anem volt vele baj. Tegnap előjött újra, akkor hívásindításnál indult újra, sim nélkül. Akkor akksi ki-berakás megjavította. Most semmi. Amilyen jó helyen van a foglalat esélytelen, hogy megnézzem, illetve kipucoljam, ha van is benne valami, ahoz le kéne szedni a burkolatot, az meg persze garanciavesztés...
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
SlyChocolate #5755 üzenetére
Elhiheted, hogy ez volt az első dolgom. Más simmel se megy, és az én simem másik teloban gond nélkül működik...
Az a gyanúm, hogy elszállt a sim foglalat, asszem holnap lesz egy utam a tmobileba garanciás ügyintézésre...
-
Nimda
addikt
válasz
SlyChocolate #5740 üzenetére
Tehát ha jól értelmezem,csak akkor jelez,ha van üzenet...és le is tölti azt a telóra...
-
Nimda
addikt
válasz
SlyChocolate #5736 üzenetére
Ez a push miben más,mint az elöre beállitott értékek?..illetve mit jelent?
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #5709 üzenetére
Persze, az volt az első ahogy megjelent, de miután feltettem a nexust, az maradt, gyorsabb jobb
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #5703 üzenetére
Nem írtam mert nem ez volt a kérdés
De már jópárszor leírtam viszont korábban , hogy nexus féle utolsó romot, használom, ami eddig a legjobb! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #5695 üzenetére
Ez egy lehetséges ok. Lássuk kinek honnan származik a telefonja.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #5412 üzenetére
Jól emlékeztem erre.
-
consono
nagyúr
válasz
SlyChocolate #5316 üzenetére
Hát, ha ez igaz, akkor elkezdhetünk óvatosan reménykedni...
-
ratam23
aktív tag
válasz
SlyChocolate #5315 üzenetére
más új dolog nincs benne, és ezután sem lesznek már új dolgok egyikben sem szerintem, optimalizálják stabilabbá teszik és ennyi. Én amúgy is telepítés előtt álltam ezért tettem fel a legújabbat de LA1ről szerintem nem igazán érdemes váltani főleg ha már nagyon bevan lakva a telefon
-
ratam23
aktív tag
válasz
SlyChocolate #5311 üzenetére
igen így van LB1ből marad minden csak a csc az LA1-es magyar és ennyi..
-
válasz
SlyChocolate #5303 üzenetére
A 3G téma szerinted hardveres? Tuti nem. Azt figyeltem meg, hogy 3G-n valamiért állandóan élő adatkapcsolatban van a telefon. Onnan vettem észre, hogy mikor a hálózatot akartam átállítani, kijelentette, hogy jelenleg használja a hálózatot, és le fog kapcsolódni. Semmi, ismétlem semmi nem használta akkor, se widget, se mailkliens, böngésző sem volt megnyitva, sőt, a beállításon kívül nem futott más program. Sima gprs/edge hálózaton nincs ilyen állandó kapcsolódás.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #5267 üzenetére
Ezt: [link]
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
SlyChocolate #3562 üzenetére
Közben rájöttem!
Nagy királyság!!! -
beszizoli
csendes tag
válasz
SlyChocolate #2483 üzenetére
nekem Wave 1-en 17925 pont lett4Az mennyire jó?
-
szimike79
őstag
válasz
Az elég tréfás eredmény. A WaveI 1.2-vel 16.400 pontot tudott összerántani. Akkor a 2.0-a visszalépés az 1.2-höz képest?
Csendben megjegyzem az SE mini 36.600 pontja elég durva eredmény mindkettőhőz képest.
Nem tudom hogy ezek a tesztek mennyire mérvadóak. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
HTML5 speed reading ezt néztem
haha, a google chrome csak 11 fps-sel futtatta
internet explorer 10 már 60 fps-sel viszi, 13 mp alatt le is futott
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
SlyChocolate #233 üzenetére
Nem, mert közben eszembe jutott, hogy consono már próbálkozott régebben, és nem jött össze. Meg kommentelt is, és kiderült hogy az XE (hungary és a többi) régióval nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest