Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
Ranger^41 #11183 üzenetére
Márpedig Murphy megmondta: Ami tönkremehet az tönkre is fog menni
Mellesleg relatíve sűrűn megesik...ma is jött be egy ismerősöm, meghót a pendriveja, fontos adatokkal....adatmentést se tudtam eszközölni mert nem is látta egy gép/usb port se...
Menteni - menteni - menteni!! (Több helyre)
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
Ranger^41 #10828 üzenetére
És lehet még fokozni... Hard resetet csinálnék, de előtte biztonsági mentés. Üzeneteket menteném le, erre aztmondja, idézem: "A következő egy vagy több elem kimarad a biztonsági mentésből az eszköz rendszermemória-kezelési problémája miatt."
Most már tényleg ott tartok, hogy kibaszom az ablakon, és előveszem a fiókból az innov8-et
-
ProdyG
őstag
válasz
Ranger^41 #10834 üzenetére
igen, ha leállítom és újraindítom akkor jó nekem is, de hát mekkora vicc ez...
sejtettem amúgy, hogy a 2.0-val legalább annyi dolgot fognak elcseszni, mint amennyit javítani...
tegnap pl nem csörgött a teló, csak simán rezgett, pedig nem volt levéve a hangja, utána 10 perccel a következő híváskor meg már csörgött rendesen.
az ébresztőjét nem is merem használni -
bokrosolajos
őstag
válasz
Ranger^41 #2884 üzenetére
Utána jön egy újabb, és kezdődik elölről a szívás. Sok szemét van a FB-on, és itt most személyekre is gondolok, akik szeméttel töltik meg, mint az ilyen 500 ezren a FB lájkolás ellen meg hasonlók, amiket lájkolt kb 13 ember, de bejegyzik az eseményt egész évre ...
Ritka, de leslieke-vel egyet értek: nem érdemes "csak azért" lecserélni a W1-et, főként ha ki sem használja valaki.
Az én esetem más, nekem tényleg hiányoztak dolgok. Cserébe szívom, illetve szívja valami az akksit, nap végére jó ha bírja! Mondjuk tart az újdonság varázsa és egyfolytában nyomkodom, telepítek, FB, Skype, Live WP stb.
-
consono
nagyúr
válasz
Ranger^41 #2623 üzenetére
Erre jó a 10minutemail.com
Csak valahova fel kell írni a címet meg a jelszót...
-
consono
nagyúr
válasz
Ranger^41 #2437 üzenetére
Az
De hát Rebellos még fiatal, valahol érthető, hogy ha ő rakta össze a kernel nagy részét, akkor szeretné, ha az ő neve alatt jelenne meg a dolog... Persze ő is oleg_k munkáján "élősködik", szóval kicsit vehetne visszább
Mindegy, amjd megbékülnek, vagy ha nem, hát "csakazértis"-ből valamelyikük csinál egy működő kernelt/rendszert
-
consono
nagyúr
válasz
Ranger^41 #2326 üzenetére
Nálam működik, de rájöttem mi a furcsa benne: csak az adott mappában levő összefüggő leveleket mutatja a thread, nem mindet. Pl. látod az inboxodban a beérkező leveleket, amik összefüggenek, de nem látod az elküldött üzeneteidet... Legalább is Exchange-es mailboxnál ez a helyzet. Meg a GMail-nél is.
-
doctorur
tag
válasz
Ranger^41 #1978 üzenetére
2012 első tesztje lesz.
Rövid értékelés azért volt. Hardver és ár ok, bada 2.0 nem rossz, de olyan mintha nem lenne kész, a bada store meg elég sz@r.
Talán Bocha beszólása volt, hogy nagyobb intenzitásra ne számítsunk a samsung részéről, nekik ennyi elég a 2.0 esetében. Ráadásul lekutyázták az SDK-t fejlesztői szemszögből.
Tény, hogy a 2.0 (ha majd elkészül) jobb és szebb, mint az 1.2. Stabilitásban (nem ér röhögni) az IOS és a WP7 mögött van. Átlag usernak ez elég. Néhány értelmes alkalmazás esetén nyugodtan vállalható a WIII-al.
-
Dhampir
félisten
válasz
Ranger^41 #1978 üzenetére
Való igaz, és (nemcsak) nálam elakadt a felvétel a 16. perc tájékán. Megpróbáltam ismét elindítani, de nem jött össze, így az utolsó perceket nem láttam.
A látottakból azt a képet kaptam, hogy a Wave 1-hez képest nincsen nagy változás, a kamera ugyanaz (?), nagyobb a kijelző, "dinamikusan skálázódó a processzor", teljesen fémből van, új mappák könnyen létrehozhatóak, az Arckönyv megjelenítése nem jó...
Amit a műsoron keresztül észleltem, az, hogy a Bada 2.0 "felső sávjába" (hogyan nevezik, indító panel?) most sem került be a GPS be/kikapcsolás lehetősége, ami Androidos telefonokon létezik, mert felületesen összevetették az Androiddal is.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Ranger^41 #1562 üzenetére
Nincs hátránya, azt leszámítva, hogy van betekintési szöge. Ellenben nagyobb a kijelző, Így kompenzálják egymást. A W1-en mesteri a fekete háttér, a W2-n pedig a fehér.
Itt egy összehasonlító teszt, igaz nem Wave 1 vs Wave 2, hanem Nexus S, de legalább egy méret - nérd nézd meg 0:34-nél, mennyire elkékül az SLCD, míg továbbra is marad fekete a S-AMOLED.
San398: kevered. Én abban csalódtam, hogy nem az övé lett az első W3.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ranger^41 #667 üzenetére
Meglátjuk: T-mobile: még idén várható a Samsung Wave 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest