Hirdetés
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
David3 #21183 üzenetére
Egy dolgot nem értek csak:
XEH-re preconfigoltam, a Contacts-ban "Last name First name" sorrendet állítottam be, de bejövő híváskor "First name Last name" sorrendben, azaz angolosan mutatja a nevet.
A Display Language nálam angol, ez lehet az oka? Átállítom magyarra, kiderül.leslieke, duvi: Köszönöm. Árulnak gombos butafont, tkpen egy Wave-hez is lehet gratulálni.
Egyébként is, igazi kuriózum, egy okosnak látszó butafon.
Nézelődök, mi lesz az utódja, de nem sürgős. Azért, mert sajnálom az időt, hogy az újat okostelefonhoz méltón kiismerjem és belakjam. Fura, de ez a helyzet.leslieke #21167 : Mi nem volt jó / hiányzott a WP-nál?
-
gelbelex
őstag
-
-
Dumm-dumm
csendes tag
válasz
David3 #20888 üzenetére
A Wave 2 firmware-t csak kínomban próbáltam meg sikertelenül.Csak valaki megmagyarázhatná hogy a 2 darab 8600-osra való firmware-ből az egyik miért hal meg már a bada kiírásnál a másik meg a sim kártya keresésénél adja be a kulcsot.Egyik firmware-be se volt factory csere se boot szóval valami ötlet?
-
gyulank
addikt
válasz
David3 #20828 üzenetére
Én azért vettem, mert állítólag mindent tud, meg jó a kijelzője, és az akku ideje. Ha így működnek a támogatások, nem tudom, megérné-e valaha is vennem egy másik okostelefont. Badát semmiképp, de ugyanígy Android, és a programok is kitudja meddig lesznek kompatibilisek a vett eszközzel. A kitartásról jut eszembe, az a legjobb, mikor semmiképpen nem akar végigmenni a multiloaderes másolás, és amíg nem fejezem be, semmire se használhatom. Nem tudom, hogy ez miért van, ha másik gépre teszem, ott simán működik, ezen meg nem igazán. Nem tudom, hogy az USB port jobb a Win7-es gépen, vagy az oprendszer, vagy mindkettő.
-
gyulank
addikt
válasz
David3 #20826 üzenetére
Próbálgatni akartam a verziókat. Úgy vettem észre, hogy Turko 9 előttieken frissül a Sapps, majd nem lehet bejelentkezni, mert magától kilép. Elsőnek a S8500XXLC1_S8500OXDLC1_XEH-t próbáltam, aztán a Turko 8.1-et, az újabbakat nem rég, ezért tudom, hogy működnek. Sikerült felraknom a 10.2-est a W3apps-al, talán mert a fekete rc1-et választottam. Azt hittem azzal nem is fog működni, mert azt írták hozzá, Flash these two files for Asian & Arabic CSC's. Mindenesetre Viber ugyanazt csinálja, meg a navi meg google maps se találja a saját helyet hiába kapcsolok be mindent.
-
ABal
őstag
válasz
David3 #20395 üzenetére
A kínálat már régóta nem számított nekem, de a saját fiókom tartalma annál inkább. Most, hogy már nincs, nem fogom újramultizni a telót, mert nem tudnám visszatenni az alkalmazásokat. (Nekem egy ideje behalt a telefonos elérhetőség)
Most már úgy marad, ahogy van, aztán eléldegél még egy ideig akár a csere után is. -
duvi
nagyúr
válasz
David3 #20363 üzenetére
"szerintem jobb is, ha Samsung elfelejti ez az egész bada projektet." Szerintem ez kimondottan szemét húzás volt! Az a baj, hogy nem a projektet, hanem a még működő Wave tulajokat szivatja meg a Samu
Ne az itteni Wave topikokból induljunk ki, aktív felhasználók szempontjából...
-
gyulank
addikt
válasz
David3 #20312 üzenetére
Nem semmi, hogy a régi telefonokra amikkel max. sms-t lehetett írni, lehetett kódos billentyűzárat tenni ingyen,
A Kieses dolgot nem értem, mert nekem egy mappába töltött minden alkalmazást, és random karakter neveket adott nekik, szóval csak kő tudta, hogy melyik mi, de már lényegtelen, mivel megszűnik. Jó azt írta, hogy továbbra is lehet szinkronizálásra, meg frissítésre használni, de egy alkalom nem volt, hogy ne azt írta volna ki, hogy a készülék nem alkalmas frissítésre.
-
gelbelex
őstag
válasz
David3 #19916 üzenetére
Valami tárhelyre azért felrakhatnák a cikkeket ömlesztve egy zip-be, az élő oldalukról linkelve, hogy a néhány különc
, aki még badát használ, megtalálja az információkat.
(Nekem megvan a bevált fw-em, és a telepítés mikéntje. Már nem tudom fejből, szerencsére elég régen kellett felmultiznom.) -
leslieke
Jómunkásember
válasz
David3 #19626 üzenetére
Azért ha reálisan nézzük komolytalan volt az összes akció. És nem tanultak belőle, Tizennél is ez megy, csak még telefon sincs hozzá a piacon.
Ubuntuék már észrevették, hogy nem feltétlen sok app kell, hanem a legkeresettebbek legyenek meg induláskor. Utána már könnyebben jön/jöhet a többi fejlesztő is, akár ingyen is, idióta versenyek nélkül. -
Assimilator
őstag
válasz
David3 #19608 üzenetére
Semmit nem jelent a Samsung törekvése. Badánál a Samsung azzal nyitott, hogy a megjelenés után elköltött 20 millió dollárt csak a marketingre. Aztán láthatjuk mi lett a Badából.
Biztos csodás lesz a Tizen. De nekem csak egy újabb tucatOS-nek néz ki. Ezért meg felesleges volt kikukázni a Badát meg vele az egész felhasználói bázist.
Főleg, úgy, hogy szerintem nem vagyok egyedül a "Soha többet Samsung telefont" érzésemmel. Igazából ha nem lenne egy elképesztő TV-m ami Samsung akkor nem csak telefonban kerülném Samuékat a jövőben.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
-
kochpisti
csendes tag
válasz
David3 #18997 üzenetére
A bada 2.0 frissités elött csináltam egy pre-configot még az 1.2 vel KOR-ról XEH-re, mert a Kies jelezte, hogy nem tud frissiteni. Ez meg volt, utána engedte a Kies a 2.0-ra a frissitést. Ahogy irtam, lement rendben minden, és gyakorlatilag úgymond a friss és szűz pre-configolt és 2.0-ás telónál rögtön jelentkezett az 1-es ikon, tehát nem volt semilyen naptár vagy jegyzet bejegyzés, a Samsung Apps-ra sem mentem fel a telóval. Én akkor még arra gondoltam, hogy valamilyen beállitással megszünik, de nem és ezért érdeklődtem tőletek. Mint ahogy irtam, én sem láttam más fotókon ilyen ikont
Az eszközkezelőben megjelenik a :Portok: -samsung mobile usb serial port (com...)
Portable devices: -samsung wave 8500
Modem: -samsung mobile usb modemMind a 3 megjelenést töröljem a kezelőből, vagy csak valamelyiket?
-
öKrös01
csendes tag
válasz
David3 #18985 üzenetére
Nekem is behalt a bal oldali
imádtam azért érdekel van-e még vkinek, mert én zenebuzi vagyok és majd megőrülök, hogy nincs fülesem. Tudatlanul meg nem merek vásárolni többször benéztem és 6-12 e forintokat se vagyok érte hajlandó kiadni. Ha esetleg megnéznéd megköszönném.
-
bulbaa
tag
válasz
David3 #18683 üzenetére
Sikerült felraknom, aztán még vagy 1 hetet szenvedtem a Kies-szel, mert hiába backupoltam az appokat, a restore már nem akart összejönni, még szerencse, hogy minden fontosabb dolog megvolt a samsung apps profilomban (ennél már csak az a nagyobb szerencse, hogya win7 mellet van még XP is a gépemen, mert az előbbin nem frissítette magát az apps plugin
).
Akksi ügyben sajnos nem hozott javulást a csere, és az Azkend továbbra is lefagy viszont az opera mini és még néhány egyéb dolog igencsak hasznos!
Esetleg nem tudjátok, hogyvissza lehet-e állítani a bármilyen gombra történő képernyőbekapcsolást?
Illetve, hogy törölhetőek-e valahogy a nemszükséges alapprogik (allshare, Samsung Apps, etc)?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Tippmix
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest