Hirdetés
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
A hogy az a telepítésre vonatkozott. Amúgy mondtam, hogy most 2 oprendszer van a telón, ezért nem tudom, hol van. De SD kártya nélkül is fut rajta a Bada is, meg az Android is, azért írtam, hogy nem tudom, hova települt. Írtam, hogy már rájöttem, hogy tölthetek le apk fájlokat, és a fájlkezelőjével tudom is telepíteni. De sajnos ez sem szinkronizálja a névjegyeket se, meg semmit.
-
gyulank
addikt
De lemerült azt akku, miközben töltőn volt. Írtam, hogy Download módból is újraindult. Akkor meg hogy tettem volna rá akármit? Ráhajtogattam az akkura 2 drótot, és rátettem egy PC táp 5V-ot. Pont az ilyenek miatt keresek olyat amiben nincs ilyen hülyén megoldva, vagyis meg van oldva a töltés is.
-
gyulank
addikt
Most, kipróbáltam a nyalókát is, aztán azt nem tudtam újra telepíteni, mert nem engedte kezelni a data, system, és in store-t vagy mit, ezután újra próbáltam a carbont és megint sikerült felrakni. Már előre kiveszem a SIM kártyát, és csak utólag rakom vissza, miután beállítottam, hogy csak wifizzen. Én nem találok ilyen beállításokat. Hol vannak?
-
wasp.cor
csendes tag
Elkészültem az Android 4.0.4 (ICZen Veyron), Android 4.4.2 (ZenDroKat) és az Android 4.4.4 (CarbonROM) telepítési útmutatóival. Minden leírás mellett megtalálhatóak a szükséges fájlok is. ITT megtaláljátok őket. Használjátok egészséggel!
Az Android 5.0 ROM fájljait még nem sikerült beszereznem. Ha időközben valaki ráakad, kérem jelezze!
u.i.: A Bada 2.0 rendszerek fájljai is megvannak, csak a leírásokon kell még pofozni egy kicsit. -
wasp.cor
csendes tag
Jól gondolod: valamilyen működő android rendszert lehet frissíteni 5.0 Lollipop-ra.
Csináltam egy magyar fordítást a telepítéséhez melyet ide kattintva megtaláltok, használjátok egészséggel. Ha valahol pontosításra szorul a magyar verzió akkor jelezzétek és javítom, bár szerintem el lehet vele boldogulni. A frissítést magam részére nem csináltam meg, mert egyrészt sajnos nincs arra időm hogy újrakezdjek belakni egy rendszert, másrészt pedig maximálisan elégedett vagyok a jelenleg használt droid verzióval.
A linkekről egyenlőre macerás letölteni a ROM-ot, de hátha hamarosan felkerül még valahova.
-
silmatauki
őstag
"szóval a micro sim-et beraktam a padfone-ba és hülye fejjel hogy meglegyen a keret, beraktam a wave-be. nagy hiba volt. valamiért szerettem volna használni a wave-t és be akartam rakni a sim kártyát de a keret nem jött ki hogy együtt visszarakjam a sim-mel. illetve kijött egy kis segítséggel. fogónak hívják!
berágtam és kitéptem belőle. persze tönkre is vágtam."
Velem is tök ugyanez történt (Wave II) – tönkrevágta a microSIM-keret a gépet. Kösz az infót, felhívom a Samu szervizt. Szal ne használjatok vele (sem) keretet, csak és kizárólag normál SIM-et.
-
wasp.cor
csendes tag
Ok. nekifutok megint. de most a leírás szerint próbálom. először csak a bootfilest cserélem majd, LSI és BootChange bekattintásával. Aztán ha az kész, akkor kicserélem a FOTA-t is csak LSI lesz bekapcsolva.Ezt a verziót még nem próbáltam neki, csak hogy egyszerre frissítem mindkettőt .remélem sikerrel járok
Én is gyanakszom kicsit ezekre a zImage fájlokra, mert reggel néztem egy másik oldalt is ahol nem 7,94 MB volt a NAND verzióhoz tartozó zImage, csak 5,2 MB. Esetleg lehet hogy tényleg rossz fájlokkal szenvedek?
-
wasp.cor
csendes tag
"ezután lehúzod majd a egyszerre a menü és hívás vége. kék keretben meg kell jelennie a recovery-nek.
vagy a másik. hang le meg a hívás vége. tartsd úgy egy picit tovább."lehúztam. ha hosszan nyomom a menü és hívás vége gombot, akkor egy pillanatra elsötétedik a képernyő, felengedtem a gombokat és visszatöltötte ugyanezt a piros wave feliratot kék keretben. Ha az elsötétedés alatt is nyomva tartom ezeket a gombokat, akkor megint ez a felirat fogad, majd megint elsötétül, de visszajön a wave felirat. recovery-nek nyoma sincs. A hang le és hívás vége gombok esetén is pontosan ugyanez a helyzet
-
wasp.cor
csendes tag
kipróbáltam úgy is, hogy csak a hívás végével indítottam, és úgy is, hogy a hangle + hívás vége. az eredmény változatlan: piros wave felirat és ennyi :S
original bada helyére szeretném a droidot. original bada alatt csatlakoztattam a telefont a PC-hez. Felment a zImage meg a mappa is. Aztán leválasztottam a telefont PC-ről. multiloaderbe behúztam a bootfilest és a fota-t, download módba raktam a telefont, rádugtam a PC-re, port search. COM5-re ment és mellette megjelent a LISMORE felirat is.Ezután az élesedett download gombra kattintottam, rendben frissítette a 2 fájlt, és most áll a dolog. egyszerűen nem tudom, hogy mit bénázok el, hogy az a recovery nem jelenik meg
-
gyulank
addikt
Ott csináltam eddig is, csak a régebbinél csak max. 8GB-ra lehetett formázni, és utólag szenvedtem az utópartícionálással, hogy kihasználhassam a 32GB-os kártyát. Ebbe már van 26GB opció is, ami miatt nem kell újrapartícionálni az átméretezésekhez. Gondolom, a kártyán amúgy is nagyobb partíciókat hoz létre, mintha a telefonra menne. Szóval, ha nem azért fagyogat le, mert kártyán van, akkor nekem egyenlőre biztosabb, hogy ha kell, elindul a bada is. Persze lehet megpróbálom, csak az adatkábel játszadozik néha, ezért vettem újat, de még ennél is kiírt vagy 3 errort a multiloader. Amúgy visszaolvastam, és ha jól értem, ugyanúgy kell, csak a "Full format Nand Bada" opciót kell választani. De ha valakinek van összehasonlítási alapja a kártyáról, és a Bada helyéről futó 4.4.2-ről, vagy megmondaná, hogy miért ne csinálná ugyanezt a telefonról futva, annak örülnék. Amúgy alapból a zendrokat oldaláról az sd-re szánt zImage fájlt tettem rá.
-
gyulank
addikt
Azt nem tudom, hogy kell, de megoldódott a dolog. Valamiért elsőre csinált 8GB üres helyet, aztán a maradékot formáztam, lehet azért nem ismerte fel, mert nem az 1. partíció volt FAT. Töröltem mindet, az egészet leformáztam fat32-vel, rámásoltam a dolgokat, aztán másodjára létrehozta a partíciókat, és telepítettem, és van hely is.
-
gyulank
addikt
Gyors, és teljes térerő van, de hibával indult, telepíteni akartam a Facebook messengert, és csak úgy kilépett, aztán úgy lépett ki, hogy azt írta nincs elég szabad hely. Aztán megnéztem beállításokban, Belső tárhely Összes hely 0,00B, Elérhető 0, Alkalmazások 88,73MB. Most ez nem tudom, miért van, frissen van fent a Bada, és aztán frissítettem a kitkat-et, aztán most kicseréltem a zimage fájlt, és a clockworkmod mappát, aztán restore ez is. Semmi mást nem csináltam, nem telepítettem Badán se semmit.
-
RetepNyaraB
veterán
Nekem felment, hala extrem tudasomnak es merhetetlen rutinomnak, valamint tanaraimnak, szüleimnek, felesegemnek es gyermekemnek.
Jelenleg a kamera nem akarja az igazat, kilep galeria hibaval
Az automata fenyerö szabalyzas ugye azert nem megy, mert a Wave-en nincs szenzor?
Gps se hagyja magat gyorsbeallitasokbol kapcsolni, azt meg nem ertem, de nem is voltam vele kint, tehat ezt rejtely övezi egyenlöre.
Ja, kikapcsolni se lehet, radugtam töltöre, kinyomom, erre beindul a cwm, barmit csinalok
Laden@ akkor az optimise+(1) nevü zip micsoda? Telepitettem, sikerrel, csak nem tudom mit
Illetve az alkalmazas listaban van egy big tiger nevü app, amely gondolom ilyen optimalizalo dolog, de ne latom, hogy beindulna... -
David3
őstag
-
cattt
csendes tag
Köszönöm a bizalmat........
Állandó wifi, napi 2-3 db 5-10 perces telefon, 2-3 db 1-2 perces telefon, 10 percenkénti automata email (5 mail) és fb letöltés. Kb. félóránkénti fb belépés 5-10 percre és ott üzenetküldés. Napi 1 óra futóprogram használat.1 hónapja van meg az új, 1 hónapja reggel mikor váltottam, akkor vettem le a Samsungot a töltőről, azóta 1 egység ment le, heti 2-3 hívás van rajta.
-
anrab
addikt
ide feltöltöttem de lehet hogy így nem lesz jó. próba.
Java-s Facebook -
consono
nagyúr
Igen, én vagyok az, de már elég régen csak olvasgatom a badadroidos cikkeket, azokat is csak ritkán... Valahogy ottmaradt a nevem a múltbéli dolgaimért
Amúgy ahogy láttam két különböző megközelítés van most Droidra Wave-en: vagy a telő belső memóriáját használja, vagy az SD-t a droid filejainak. De ahogy látom sem a modem terén, sem a power managementtel nem volt előbbrelépés, szóval áttörés nincs. Vannak új, jobban optimalizált kernelek, esetenként swap támogatássáal, hogy a nagyobb programok is fussanak, de ennyi. Persze lehet, hogy Rebellosék hegesztenek valamit titokban, meg előkerültek a Wave-ek szervízleírásai, ami segíthet kicsit, de többet nem tudok...
-
anrab
addikt
-
s4tch
veterán
Én sem értek hozzá, de ami kapásból eszembe jut: egyrészt kéne hozzá a forráskód, másrészt teljesen más SDK és API van android és bada alá, nem biztos, hogy le lehet programozni bada alá azt, ami droidon működik.
Engem is zavart, hogy bada alá kevesen fejlesztenek. Megoldottam: vettem egy droidot.
-
s4tch
veterán
-
s4tch
veterán
-
top3
tag
Sziasztok .
Valószínüleg ez lesz a gond , nem találom az esztközkezelőben az usb drivert .Korábbi rendszeren szintén hiba volt vele , de csak a legújabb KIES telepítése után , de nem izgatott mivel kb 1 hétre rá jött a reinstall .
Kábel hiba nem lehet , gyári és tölt is ezen keresztül .Honnan tudom pótolni az usb drivert ?
-
gyulank
addikt
Nekem is az volt, épp most rakok Turko 5-öt fel, mert 8-al azt írta ki a TurboFly telepítésénél, hogy hibás. Lényeg, hogy nem volt hely, pedig nem volt rajta se kép, se videó, se játék, se szerkesztő, se zene. De mondom, hogy csak bemásoltam, és elindult, csak mivel mind3 nem fért fel, így nem töltött be. De amúgy úgy emlékszem, hogy mikor elkezdték az ilyen Androidokat csinálni Wave-re, akkor volt egy amit a kártyára kellett másolni.
-
-
leslieke
Jómunkásember
-
a510
aktív tag
Hello! És működik!
Köszi a tippet, naptár is jól szinkronizál.Szerver címnek m.google.com-ot adtam meg, ezt kilestem egy régi postból.
(esetleg t-online-is címre is van tipped?)Egyébként a PSH-t kell "aktiválni" valahogy, vagy azzal, hogy a fw olyan, már nincs tennivaló?
[ Módosította: koxx ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest