Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xigris
őstag
Sziasztok! Japánban már most letettek a Tizenről
-
xigris
őstag
Sziasztok! wave 3 19k-ért nem kell valakinek?
-
xigris
őstag
válasz
#82471168 #18647 üzenetére
Itt a topikja ott jókat írnak róla
-
xigris
őstag
eladó wave 3 nem érdekel valakit?
-
xigris
őstag
Sziasztok! Wave 3-ra van turko v8 jellegű szoft?
-
xigris
őstag
Sziasztok az 1.2-n nem lehet kitenni mappákat a főképernyőre vagy csak én nem jöttem rá hogy kell?
-
xigris
őstag
válasz
leslieke #17422 üzenetére
Köszi vissza is raktam de azt hiszem váltok is tovább megnézem a 1.2-t abból melyiket érdemes feltenni?
ezt kezdtem el leszedni -
xigris
őstag
Sziasztok! Nekem és páromnak is wave I van eddig bejött ez legalább nem késztet arra hogy hetente cserélgessem a romokat a telón
eddig turko v8 volt a telón viszont annyit beszélgettek a 1.2-ről hogy kipróbálnám van valakinek 1 linkje hozzá mennyivel jobb leginkább telefonálásra használjuk meg én filmet nézek rajta meg néha egy kis net
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a páromnak a wave I-n a turko v8 van fent,hogy lehetne a billentyű feloldást megváltoztatni a téma csere az ok de nem mindegyik téma cseréli le,ami tetszik az pont nem -
xigris
őstag
Sziasztok!
a fat32-n kivül mit kezel még a teló? -
xigris
őstag
Sziasztok milyen kellene formázni a microsd-t hogy 2gb-nál nagyobb fájlt kezeljen?
Esetleg ext2 vagy ext3? ha igen azt windows alatt tudjam használni a cél pendrive-ként használnám olyan 4-5gb-s filmek mennénk rá. -
xigris
őstag
sziasztok mitől lehet hogy a párom wave-je random módon újraindul,
Új szoftot tettem rá de már ezzel is produkálta 1x -
xigris
őstag
Sziasztok hogy tudok egy samsung sbh 650 headsetet párosítani egyszerűen nem kéri a párosításhoz a kódot mindig csak csatlakozn de de így nem jó.
-
xigris
őstag
sziasztok hogy működik a kedvenc hozzáadás volt 1 embernél akinek megjelent a kiscsillag de a többinél nem nem értem.
a teló csak sim kártyára menti a neveket mert mindegyiknél ott a simkártya jel.
a mentett névnél nincs ott a simjel lehet azért engedte a kedvencek közé? de akkor hogy teszem át a telóra őket
Mégegy észrevétel a turko cfw v8-nál azt vettem észre az allshare nem látja a tvt a páromé igen neki a nami féle verzió van fent valaki találkozott már ilyen problémával?
esetleg egy nami féle vagy a régebbi turko linket tud valaki dobni? -
xigris
őstag
Sziasztok screenshotot hogy tudok készíteni vagy esetleg a telefon képernyőjén lévő videót felvenni?
-
xigris
őstag
Sziasztok mennyi egy hangszóró csere mert a gyerekek leöntötték üdítővel és csak fülessel működik
-
xigris
őstag
Sziasztok egy kérdésem lenne a badán 2.0 hogy tudok a kedvencekhez hozzáadni névjegyeket mert már egy ideje próbálkozom de eddig sikertelenül
esetleg egy usb drivert tud valaki linkelni? -
xigris
őstag
Sziasztok sikeresen felraktam a TurkoCFW V8-at szinte könnyebb volt mint az androidon cserélgetni köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
xigris
őstag
válasz
Takuun #15393 üzenetére
Szia!
Én is most vettem ilyet előtte Sony e. lww volt ami walkman mobil de hangzásba sehol sem volt ehhez képest
Utána motorola defy+ de a képek elbújhatnak ahhoz képest amit ez csinál.
eddig páromnak volt ilyen de én is erre váltottam az ébresztéssel eddig semmi gondja nem volt a nami féle bada van fent neki.
Én eddig észveszejtő bugot nem találtam fagyni eddig nem fagyot. -
xigris
őstag
Sziasztok nincs valami megoldás,hogy a led villogjon ha volt hívás?
Mert így mindig nézegetni kell a telót bada 2.0 van rajta nami féle verzió -
xigris
őstag
Sziasztok tegnap óta wave tulaj lett a párom érdekelne hogy lehet megcsinálni mint az androidnál a rootolást és utána mivel tudok törölni.
S valami jó ki navigáció van rá?Lehetőleg ingyenes.
Mi a legjobb rom rá most bada 2 nami lc1 van rajta vagy valami ilyesmi.
esetleg van valamilyen widget a net monitorozásra és kis ikonok a mobil net gyors kapcsolásához? ez igaz lehet gps és a wifi vagy bluetooth ra is -
xigris
őstag
Sziasztok tegnap óta wave tulaj lett a párom érdekelne hogy lehet megcsinálni mint az androidnál a rootolást és utána mivel tudok törölni.
S valami jó ki navigáció van rá?Lehetőleg ingyenes.
Mi a legjobb rom rá most bada 2 nami lc1 van rajta vagy valami ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest