Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tejjfel
tag
Sok wave tulaj segítségét kérem.Volt itt köztetek bárki akinek 3 vagy annál többször kellett szervizbe vinnie a telefonját?Szerintem az enyémmel volt valami komolyabb bibi
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mr.tejjfel #494 üzenetére
Nekem 2-3 napot bír az elejétől kezdve közel 1,5 év után is. 0-24 bekapcsolva tartom.
-
mr.tejjfel
tag
Amúgy nem is értem
Mindenki el akarja adni a wave-t.Miért? Kategóriákkal használhatóbb bármelyik másik telefonnál.2-3napot kibír egy töltéssel, és mindent tud amit egy telefonnak tudnia kell.egy dolog ami gáz és egy hatalmas hazugság volt az a social hub, mert hogy az nincs! Szerintem egy netbookot nem azért vesz valaki, hogy skyrimet játszon vele,
szóval android jó, mert sok a progi, de a bada azt tudja amit egy telefonon lévő rendszernek kell, nem restartol magától naponta, relatív sok időt kibír egy feltöltéssel
-
St_Riv
csendes tag
válasz
mr.tejjfel #494 üzenetére
Akkor valószínűleg nekem is ez lehet az oka. :/
-
Peti66
senior tag
válasz
mr.tejjfel #493 üzenetére
Főzött ROM
-
mr.tejjfel
tag
-
mr.tejjfel
tag
válasz
leslieke #491 üzenetére
eddig 3* volt szervizben.A legutolsó szerviz óta: Folyamatos proci használat úgy is, hogy nem voltak widgetek, egy darab sem, akadt, fagyott,újraindult.Usb-n csatlakoztattam a géphez.99%-ig töltötte és onnan 5óra alatt nem mozdult el.Rádug töltő 5másodperc után csipogott, hogy feltöltve. pedig óvtam mindentől.1,3hónapos volt igaz ebből kb 1 hónapot szervizben töltött
-
St_Riv
csendes tag
Hali. A telefonnak hardveresen semmi baja, megbízható gyors, remek multimédiás képességekkel, ahogyan azt a tesztben is olvashattad. Azért azt hozzáteszem, hogy az erőteljes használat mellett 3 nap elég nagy túlzás az aksi teherbírásában
Szoftveres oldaláról én nem tudok nyilatkozni, mint, ahogy azt már leírtam nekem nem fontos ez a része. Azt, hogy újonnan jelenlegi áron, ami 60 körül mozog meglehetősen szerény felszereléssel (legtöbb bolt ahol ilyen áron van meghirdetve ad hozzá egy aksit meg töltőt aztán ámen), érdemes meggondolni. Én nem rég vettem a telefonomat, használtan 39-ért, kiváló állapotban gyári cumókkal + 3 hónap garival. A helyzet az, hogy még csak karcolás sincs rajta, hála a Gorillának és a fémháznak (pedig még a napokban sikeresen ki is esett a kezemből de nem lett baja). Szóval csak azt akarom kinyögni, hogy használtan talán jobban megéri jelenleg az árát. No én ennyit tudtam remélem segítettem.
Más: s4tch, abszolút nem téged hülyéztelek le, régóta olvastam a fórumot, a sikertelen szoftverfrissítésektől kezdve sorolhatnám, hányan szidták szerencsétlen, csupán ennek ellenpólusaként emeletem fel a hangom. Teljesen elismerem, hogy szoftveresen közelébe nincs a többieknek főleg egy Andoridhoz képest. Csupán csak azt akartam kijelenteni, vannak emberek akiknek ez egyáltalán nem fontos. (speciel én azt se tudom mi az a firmware, nyugodtan lehet hülyézni). Na ennyi remélem így már nem lesz gond
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mr.tejjfel #488 üzenetére
A Waved-ért kár. Mi történt? Javítható?
W3: pár nap? Csodás! Mégis ott lesz a karácsonyfa alatt.
Adatlap: elírás lesz. Minden tesztben 1,4-et írnak.
-
mr.tejjfel
tag
Lehet hülyeség, de szerintem szebb volt a képe mint a wave képe.Érdekesség, az adatlapon azt írják 1gh proci van benne, külföldországi oldalakon 1,4gh írtak.
-
duvi
nagyúr
válasz
mr.tejjfel #486 üzenetére
Thx az infót! leslieke lesz egy utad holnap az Alleeba!
ui:
Látom nem voltam elég gyors -
leslieke
Jómunkásember
válasz
mr.tejjfel #486 üzenetére
Kösz az infót. Lehet pénteken elnézek arra. Hát azt is meg tudják mondani, hogy mikor jelenik meg itthon hivatalosan is.
-
mr.tejjfel
tag
Üdv Mindenkinek!
Gondolom sok ember várja a wave 3 megjelenését! Az Alleeban( Budapest XI. Október 23 út 8-10.) található Samsung boltban van egy kiállított példány, magyar nyelvű Bada 2.0-val.Tapizható, kipróbálható!
Nekem úgy tűnt, nagyon egyben van a telefon.Nem akadt, nem laggolt a próbálgatás alatt, jó a fogása!Elvileg tegnap rakták ki mutogatóba
Üdv -
consono
nagyúr
Végre visszatértünk a szakmai dolgokhoz... Azt láttátok, hogy már a 2.0 mellé is fel lehet tenni az alfa androidot? A végén nem lesz igazam
-
duvi
nagyúr
Szia!
Alapvetően az eltérő igények miatt alakult ki gyökeresen eltérő vélemény a Wavekről.
Van aki többet szeretne kihasználni az okostelefonján, mint amire a Wavek képesek. Nekik nem jött be ez a készülék. A másik tábor nagyjából elégedett a telefon tudásával és szereti használni, a meglévő hiányosságai/hibái ellenére is.Nagy vonalakban az előnyök:
-fém ház, minőségi kijelző + karcálló üveg, fizikai híváskezelő gombok, átlag fölötti fényképek és videó készítés, átlátható és gyors menü, internet megosztás wifin keresztül, jó "telefon", átlagnál jobb üzemidő, DivX videó lejátszás, stabil fagyásmentes rendszer.
És a hátrányok:
-nagyon lassan jönnek ki az új szoftverek, pocsék szinkronizáló szoftver(KIES), a böngésző nem tördeli az oldalakat+minden érintésre felugrik a címsor, több oldal(vagy alkalmazás) megnyitásakor "memória elfogyás" hibaüzenet fogadhat, közösségi alkalmazások néha lassúak/bizonytalanok, levelezés szinkronizálás szintén bizonytalan néhány esetben, viszonylag kevés alkalmazás tölthető le badára.
Ha vannak konkrét kérdéseid a telefonnal kapcsolatban, szívesen válaszolunk! -
monti0222w
addikt
válasz
bokrosolajos #476 üzenetére
Annyira nem gagyi !
-
sphe
senior tag
Nem sokat szólogatok, de már egy ideje olvasom a fórumot. Jelen állás szerint ha úgy adódik, wave-t szeretnék venni, mert wave - tesztek, tudás, szemléletem alapján - szép kamerával, korrekt akkuidővel, okosságokkal, jó kijelzővel, fém készülékházzal rendelkező jó telefon, de oly sok negatív dolgot olvasok, hogy meg kell kérdeznem: mitől olyan rossz az 1.x bada? Mit nem csinál meg amit kellene? Már rákerestem neten angolul is hogy miért érdemes bada 1.2-re vagy 2.0-ra frissíteni, de nem találtam cikket róla, vagy arról hogy miért ne lehetne használni arra gyakorlatiasan, amire kitalálták. A net kezelhetősége, vagy az ikonok nagysága miatt? Bár netezni, meg egyszerre több programot futtatni a mobilon úgyse nagyon fogok, de meg tudnátok efelől világosítani, hogy ezen felül tapasztalatok alapján mi a konkrét baj a gyári egy-es badával, mi nem működik rajta?
-
duvi
nagyúr
"lehülyézni mindenkit, aki nem a Wave-et ajnározza"
Soha senkit nem hülyéztem le a fórumon!!! Legyen akár pozitív, vagy negatív véleménye az illetőnek."Röviden összefoglalva: mindenki tökhülye, aki foglalkozik az értékcsökkenéssel, a hiányos szoftverkínálattal."
St_Riv se hülyézett le senkit a hozzászólásában.Igazából nem is értem, hogy mitől kaptad fel a vizet ennyire. Nem is neked volt címezve a hozzászólás. Egyszerűen elmondta a saját véleményét, amivel valaki egyet értett, valaki nem. Erre fel lassan már személyeskedésnél tart az egész történet. Ha megbántottalak valamivel akkor elnézést kérek! Legyen béke ebben a fórumban!
-
happy555
aktív tag
válasz
Szerintem nem feltétlen spórolás, a hw gombok néha kipurcannak (mint az én hullámosomban is)
-
pumedli
csendes tag
válasz
A fenébe... Biztosan nincs egy sem, aminek jó (vagy inkább tökéletes!) kamerája van???
Egyébként ha annyi jobb telefon van még, akkor miért nem sikerült eddig váltanod? És ne azzal takarózzál, hogy "mert az túl drága"! A jelek szerint mérlegelsz te is, és az eredmény az, hogy a wave-et nem cseréled le. Szándékosan nem azt írtam, hogy nem találsz jobbat!
-
s4tch
veterán
"Szerintem meg elmondta a saját véleményét, ahogy mindenki."
Nem. Egy szövegnek van eleje, közepe, vége, és ti kizárólag a közepéről vettetek tudomást.
"Komolyan mondom, sírógörcsöt tudnék kapni tőletek néha"
...
"Érték csökkenés, lecserélés, nem jön cucc badára, és?"
...
"Hát hol nem szarom én azt le?"Röviden összefoglalva: mindenki tökhülye, aki foglalkozik az értékcsökkenéssel, a hiányos szoftverkínálattal. A középső bekezdésben nagyjából objektíve igaza van a tagnak, de azért álljon meg a menet... Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy igaz, hogy sírnivalóan hülye vagy, és telibeszarom a véleményed, de legalább a barátnődnek jó segge van, és te bárgyún vigyorogva tapsikolnál, mert te is csíped a csajod seggét. Remélem, érted, mire gondolok.
"Viszont megvan ennek a témának is a saját topicja..."
Ezért tesszük offba. Persze ha nem tetszik, lehet menni moderátorhoz. Vagy lehet trollkodni, és lehülyézni mindenkit, aki nem a Wave-et ajnározza. Khmm.
-
bokrosolajos
őstag
"úgy se használom". Rájöhettetek már, hogy ami nincs, akkor ez az egyetlen érv, amivel takargatják a szégyenfoltot. Nekem speciel több tucat dolog szúrja a szemem ami nincs, és 100% biztos vagyok benne, ha lenne, használnám!
Meg az is, hogy a Desire S egy nagyon jó készülék, minőségi házban. A Sense meg olyan felület, amilyen soha nem lehet egy bada. Kár, hogy a Desire hw gombjait hanyagolták, de mint látjuk a W3 esetében, ezen pennyket lehet spórolni készülékenként, akkor már a gyár rámozdul. Ha nem lenne gagyi kamerája mindegyik HTC-nek, már váltottam volna.
==========
Töröltem azokat a részeket, amik nem kellenek a beszélgetésbe és a fórumba.- stevve
[ Módosította: stevve ]
-
pumedli
csendes tag
Az eleje bizony még pár emberre igaz itt és bizony nem a Wave mellett állókra gondolok.
A végét pedig megfordítanám: Ha valakinek fáj, hogy a negatív véleménye mellett találkozik olyan emberekkel, akik meg vannak elégedve a telefonjukkal úgy, ahogy van, és kielégíti minden igényüket, akkor nyissanak egy új topic-ot, ahol egész nap szidhatják és nem lesz, aki ellentmond.
Egy dolgot megígérhetek: az a pár ember nem fog itt hiányozni...Lehet ezt a telefont úgy szeretni, ahogy van. Senki nem mondta soha, hogy tökéletes. De lehet a hibáival együtt szeretni és használni.
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #470 üzenetére
Röviden tömören...
A szólásszabadság miatt hoztam fel, de jobban belegondolva ez kicsit már több annál... -
duvi
nagyúr
"Ez az arc nyíltan leszar minden, az övével nem egyező véleményt" Szerintem meg elmondta a saját véleményét, ahogy mindenki. Van itt más is akinek a posztjaira illik az általad említett kritika... Én konkrétan az ő véleményével értettem egyet a Wavekkel kapcsolatban, ami így hangzott:
"Van egy remek telefonom, kristálytiszta álomszép képernyővel ami se nem túl nagy se nem túl kicsi, hanem mondhatni tökéletes. Gyors, nem akadozik a menü és egyetlen alkalmazás sem, amit használok. HD videofelvétel egy orgia. Az aksi remekül bírja, nem úgy mint a nagy átlag. Wifi pedig pont annyira jó, hogy ne kelljen netért fizetnem egyetlen szolgáltatónak sem, ennél többet pedig amennyit egyetemen netezek vele, úgy se használom."
Nem látom be, hogy miért ne érthetnék egyet a fent említett szempontokkal. Én szeretem a Wavet használni és az sem igaz, hogy nem szoktam negatív dolgokat írni róla. Ugyanakkor az utóbbi napokban már leginkább arról szól a fórum, hogy ki milyen telóra cserélje le a Wavet. Persze meg lehet vitatni, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak és mit ajánlana. Viszont megvan ennek a témának is a saját topicja...
-
TomWexX
addikt
(#467) leslieke: Még a végén Dopeman sorsára jutsz...
Egyébként s4tch-al és St_Riv-el is egyet értek.
-
leslieke
Jómunkásember
-
s4tch
veterán
Így van, helyeseljetek, a tag meg hadd tanulja meg, hogy kell megmondóemberkedni. ***
Ha fáj valakinek, hogy a pozitív visszajelzések mellett negatív véleményekkel is találkozik, ne fórumra, hanem rajongói klubba menjen.
==========
Töröltem, ami nem kell ide.- stevve
[ Módosította: stevve ]
-
St_Riv
csendes tag
Komolyan mondom, sírógörcsöt tudnék kapni tőletek néha
Olyan negatívan fogjátok fel. Érték csökkenés, lecserélés, nem jön cucc badára, és?
Van egy remek telefonom, kristálytiszta álomszép képernyővel ami se nem túl nagy se nem túl kicsi, hanem mondhatni tökéletes. Gyors, nem akadozik a menü és egyetlen alkalmazás sem, amit használok. HD videofelvétel egy orgia. Az aksi remekül bírja, nem úgy mint a nagy átlag. Wifi pedig pont annyira jó, hogy ne kelljen netért fizetnem egyetlen szolgáltatónak sem, ennél többet pedig amennyit egyetemen netezek vele, úgy se használom.
Most megy itt a nagy vita, hogy androidra Xmillió alkalmazás van badára meg öt. Hát hol nem szarom én azt le? (Jó persze most csöpög belőlem az elfogultság minden estre akkor is van egy tökéletes telefonom, amit semmi esetre sem cserélnék le-el). Písz
-
snecizero
senior tag
HTC Desire S az egy vicc telefon. Ne már hól van az már a wavehez képest.
-
s4tch
veterán
Nem, csak egyszerűen nem fogott meg a kijelzője, és kicsit drabálisnak tűnik a Wave után. Egyébként az, az iPhone4 és a Rhyme (persze nem a lila, az felérne egy coming outtal
) jön be valamennyire külsőre _és_ anyagválasztásra, ill. a két friss Nokia, az N9 meg az N800, ha jól emlékszem a típusjelekre. A kedvencem az Arc lenne, az az egy gyönyörű telefon van a mezőnyben; ha nem lenne annyira műanyag, és egy számmal kisebb lenne, már cseréltem volna arra. Nem lesz egyszerű utódot találni, pedig azt hittem fél éve, bármi jöhet...
-
appel
őstag
akkor elsiklottál mondjuk egy HTC Desire S felett...
3.7", fém ház, gorilla glass, 2-3 nap akksi idő folyamatos mobiladat kapcsolattal több fiókot push-sal szinkronizálva...egyedül a hw-s gombok hiányoznak...jah és android 2.3.5
ára 80-90k körül van, de most van valami durva narancssárga színű a T-nél 60k körül...hardcase tokkal már fekete is leszközben rácsaptam a kezemre, hogy ez egy wave-s fórum, csak ...
-
SlyChocolate
senior tag
Ha jól emlékezem már volt olyan fota amivel duál bootot lehet a wave-re tenni?
Kérdés ez bármelyik fw-nél működik?
Ha jól értem a dolgot így a félkész droidot ki lehetne próbálni a wave-n.
És egyszerre lenne fenn a badával? -
s4tch
veterán
Hát pedig...
Fél éve nem gondoltam volna, hogy akár egy hónapig is megtartom a Wave-et. Aztán elkezdtem nézelődni, és a mai napig nem találok megfelelő helyettest. Nincs olyan telefon, ami tudja azt, amit a Wave hardvere, tehát:
- nem baszomnagy tepsi méret
- fém ház, ill. ha nem is az, minimum kifogástalan összeszerelés
- gorilla glass
- hardveres felvevő-letevő gomb
- korrekt akksiidőTalán az Iphone4 felel meg legjobban az elvárásoknak, a gombokon kívül rendben van, de az meg drága. Szóval nem lesz könnyű helyettest találni, főleg nem olyan könnyen, mint ahogy azt előre elképzeltem... Hol vannak már a boldog '00-es évek, amikor bőven elég volt kétévente telefont cserélni...
-
snecizero
senior tag
A nokia 100 nagyon ott van.
Lehet ,hogy egy olyanra lecserélem a wave-em !
Nokia N8 ra tudnám cserélni a wave 1 em. Szerintetek megérné ?
Az enyém:
- Gyári független.
- Full europa térkép (R66 vásárolt licenc.)
- 16gb class10 microsdhc.
- Full karcmentes.
- Szép bőrtokban.
- 2011 janúárban vásároltam.Mit gondoltok ?
Itt a nokia n8 telefon ---> [link]
-
appel
őstag
T-motyónál most látom: Wave 3 hamarosan...
-
bokrosolajos
őstag
Az iGO fejlesztői már az elején megmondták, hogy egyáltalán nem áll szándékukban badás készülékekre fejleszteni, mert túl nagy benne a kockázat, hogy nem térülne meg a költség
Hasonlót Karmától is halottamAz egészben az a vicc, hogy C++ natív. Mégsem működik
Ha ilyen töretlen ütemben fejlődik a bada, jövőre a készülékek száma alapján a 3%-os is elérhetik!
Feltéve, hogy nem fordulnak el a csökkentet élményt kínáló Wave 3-tól...
Szánalmasak ezek az adatok, azért ez látható. Nem szabad elfelejteni, hogy WP készülékek nem tudták eddig azt, ami miatt megérte volna vásárolni. Viszont ha beindul a gépezet, a 3% részesedés elérése helyett az 1%-ért is küzdenie kell a Samsungnak!
-
leslieke
Jómunkásember
A Gartner feltüntette: Bada: 2,2%-os részesedés világszerte 2011 Q3-ban
-
leslieke
Jómunkásember
Pár perces teszt után tapasztat a Book Player-ről:
1, minden indításkor a programozó által készített további programokat ajánl,
2, kezeli az mp3-as zenéket is, id3-taget is kiolvassa.
3, zenehallgatásra vsz nem alkalmas, hangoskönyvet és/vagy nyelvkönyvet a beépített lejátszóval is lehet hallgatni. Azzal szemben annyi előnye van, hogy képes megjegyezni, hogy hol állítottuk meg (ez a bookmark funkció) és onnan tudja is folytatni. -
peter_k
tag
válasz
gelbelex #430 üzenetére
Szerintem, ha a Wave IV jön majd ki, akkor fognak minket le....ni.
De abban nem vagyok biztos, hogy kijönnek vele. Nekem azért bukás szaga van ennek a projektnek. Nem a telefonok és nem a Bada miatt. Simán azért, mert nem képesek átlépni egy lélektani határt a mennyiséggel.
Szerintem sok fejlesztő nem fog olyan rendszerre programot írni, aminek a pici részesedését
fel sem tüntetik. -
Goldmen75
őstag
Ehh...azt hittem legalább esik a hó ebben a témában....
Csak tudnám akkor minek kér engedélyt a flash-hez?!..
CSinálhatna valaki hóeséses verziót
Vagy valaki ráállhatna animált témák készítésére!
Több igényem nincs mára -
duvi
nagyúr
Mai újdonság az appstoreból: Book Player
Ingyenesen letölthető és elég neki az 1.0 rendszer is.
Támogatott készülékek: Wave I-II-III -
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #420 üzenetére
Szerintem még lesz folytatás, de ha nem lenne, arra valóban jó forgatókönyv az utódok bejelentése papíron.
-
bokrosolajos
őstag
Lejárt.
Ugye senki nem akkora láma, hogy azt higgye, majd egy új készülékcsalád megjelentetése előtt megmondják a tuti frankót, hogy nem készítenek hozzá utódot?
Ki venne Wave 3-ast, ha azt mondanák a megjelenése előtt, lezárjuk a bada projektet, nem lesz rá több frissítés?Nyilván, azt mondta, amivel a reményt fenn lehet tartani a vásárlókban, hogy egyszer lesz még használhatóbb a készülékük.
-
bokrosolajos
őstag
Baromi unalmas azt az állandó önámítást hallgatni, hogy minden elektronikai terméknek esik az ára. Csak az a lényeges dolog hiányzik a megállapításból, hogy mekkorát!
Galaxy S, amivel technikailag egy szinten van, kevésbé vesztett az árából. Pedig abban még HW gombok sincsenek, é sötétben is kaputál a kamera vaku nélkül ...
Galaxy Spica sem esett egy év alatt átöbb mint fele árával.Többit nem figyelem,de gyanítom HTC telók esetében még markánsabb a különbség.
Wave 3 még kevésbé fogja tartani az árát, mert már most sem ér annyit, mint egy Wave 1 bada 2.0-vel
Persze megint engem utáljatok, csak gondolkozzatok el!
-
Goldmen75
őstag
Tudnátok egy linket a téma feltevő progihoz? Mert otthon megvan, de itt nincs, s ezt a karácsonyos témát szeretném feltenni
Vagy a neve is elég rákeresek....
Köszi! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
rObika8802 #412 üzenetére
-
radav
csendes tag
Az, hogy ömlesztve van. Eddig szét lehetett válogatni és még a sorrend is felcserélhető volt, így a hívógombra csak a hívásokat láttam.
#384 goldmen75: arra gondolsz, hogy elhúzás után még gombot is kell nyomni (ezt tudom és rosszabbnak tartom a réginél), vagy van valahogy a régi változat is?
#399 gelbelex: az első oldalra a letevő gomb eddig is odavitt, sajnos nem értem az újítást
-
rObika8802
aktív tag
mivel közeledik a karácsony egy 2.0-ás téma tessék
-
leslieke
Jómunkásember
Érdekes infót írt a sammobile a twitteren:
-
s4tch
veterán
-
TomWexX
addikt
Most akkor a legújabb bétán megy már a R66? Ha igen, kell valamit hackelni?
-
gelbelex
őstag
Egy év elteltével mennyi a mobiltelefonok átlagos értékvesztése..?
Engem egy 90-ezres telefonnál tartósan épp az 1.2 gyengeségei zavartak volna.
A WaveII-t sokkal olcsóbban vettem szeptemberben, és az 1.2 nagy ikonjai zavartak, a 3,7"-on kényelmesebb a 4*4 ikon.
A 2.0 épp visszahozta a badához a (elegendő) kedvem, egyenlőre marad is a WaveII..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest