Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Szia!
Gratula az új telódhoz és köszi a gyors összefoglalót!
Kérdeznék párat ha lehet:
-hangprofilok vannak?
-működik a levelezésnél freemail, indamail(vipmail) stb. fiókok küldés/fogadás fukciója?
-hány weboldal lehet egyszerre nyitva?
-zenefelismerés benne van?
-Route66 (vagy más navi) benne van alapból?
-Polaris Office " okosabb" az elődjénél? (mekkora fileokat kezel, lehet editálni?)
-számítógépre kötve hány memória partíciót látni és mekkorák a méretek?(a memkarin felül természetesen)
-NFC van benne?
-mik voltak a tartozékok hozzá?
Első nekifutásra ennyi lenneGondolom lesz még kérdés bőven
-
Gusztáv
addikt
Sziasztok,
Nagyon úgy néz ki, hogy az ebay-en vett, elvileg független telefonom csak Vodafonos kártyával működik rendesen (Telenort nem is látja, T-Mobile-os kártyával meg pár óra után eldobja a hálózatot). Az szeretném kérdezni, hogy a Wave I működik e turbosim-el?
A szerviz menüben megnéztem, ott nincs semmilyen lock aktiválva, de mégsem működik normálisan.
-
Paca2
senior tag
- fájlkezelőben nincs 'mind' nézet, csak vagy a teló vagy az SD
- 1-2 helyen nem teljesen jó a magyarítás, pl. számoló-gép
- a lehúzható értesítő valóban kissé szaggatottan működik ha a főképernyőn vagyok, máshol nem, de együtt lehet élni vele, talán javítható
- hiányolom a hangosodó csengést
- 4"hoz sztem már kicsi a 480*800, nagyon közelről már látszik..., de így is szép a képe+/- üzemidő intenzív használattal (rengeteg netezéssel és képernyőhasználattal) 1 nap körül fog alakulni
+/- csak javás próbajátékok vannak benne alapból
+/- gyárilag MSN (inkább gépen használom)+ mappák létrehozás, átnevezése
+ kinézet (imádom)
+ böngészőt nem sikerül még megfektetni, olyan oldalt is megnyit szépen amivel az 1 nem boldogult
+ AP használata is jó, laptoppal is neteztem
+ a telefon mindenhol rendkívül gyors (főleg az SG W-hez képest)
+ külső hangszóró sztem megfelelő, olcsó sennheiserrel is jól szól, gyárit ki sem bontottam (agybadugós) - talán 1 picit a wave1-el jobban szólt, de ez lehet, h csak félreérzésGPS/kamera: még nem foglalkoztam velük (1 napos a teló)
és bármilyen meglepő 1 nap alatt még nem telefonáltamha van olyan, amit szerintetek ki kellene próbálnom (pl weboldal, v akármi, akkor írjátok meg)
-
m.zso
aktív tag
lehet mar tudni,hogy milyen progik mennek el 2.0 szofttal?tegnap ujbol leszedtem a hawxt.kapott a tel egy restartot,majd elinditottam es kezdokepernyonel kb 30 mp mulva ujrainditotta a telot
-
Paca2
senior tag
az nagyon gaz hozzaallas a samutol h regi telokra nem adjak a 2t, hamarosan rovid (szubjektiv) ertekelest irok az ujoncrol
-
fl4nder
csendes tag
Sziasztok!
Most tettem fel egy új firmware-t. Jól látom, hogy még ebben sem tudták megoldani, hogy az egy témába tartozó emaileket "összefűzze"? Remélem érthetően írtam le a kérdésem.
Köszi a segítséget. -
m.zso
aktív tag
sikeresen felment a S8500XXKK7. hogy tudok samsungappsra menni újra? valmi üzenetet dobál ki,h hozzak létre hálózati profilt. nem akarok semmit létrehozni. nem akarok mobilnettel szarakodni. elég nekem a wifi is.+ még annyi, h a zenelejátszóban nincs előre programozott equalizer sem ?
-
Dhampir
félisten
válasz
wertigo1984 #1485 üzenetére
SGS-en is.
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
leslieke #1480 üzenetére
És a telo megmarad a wave 3 melett ?
Csak mert egy sebesség teszt majd érdekelne, mert szerintem nem sok változás lesz max a 4 colos kijelző ami miatt használhatóbb lesz a telo kb.
Nekem már ez a wave 3 is csak design telonak tűnik, mindenesetre én i4-re váltok ugyanúgy január tájt nem szándékozom a bada-t tovább használni 1év alatt ráuntam. -
rizso
addikt
válasz
wertigo1984 #1474 üzenetére
Ebay. Két darab tok került szállítással együtt kb 1200Ft-ba. Röviden: megérte.
Természetesen S8530-ra is rengeteg tok van, és azok sem drágábbak. -
leslieke
Jómunkásember
Én kicsivel 100k felett vettem a Wave 1-et, függetlenül, 1 év garanciával.
Miért nincs még nekem Wave 3?
1, a lakás hitelének végtörlesztése foglalkoztat,
2, vártam Paca2 megerősítésére, hogy tényleg gyári garanciával adják,
3, itt a karácsony, ajándékokat is kell venni.
De január elején megveszem. -
Dhampir
félisten
válasz
leslieke #1469 üzenetére
Elég brutális procit kapott. Ekkora kijelző kell a nagyobb felhasználói élményhez, az Asphalttal rajtolni sokkal jobb így.
kacsuszka
Legalább működik a Bluetooth, nem úgy, mint a WP7 telókon.
Amikor utcáról wifiztem vele (Mekinél), seperc alatt felkapcsolódott az idegen útválasztóra. -
rizso
addikt
válasz
kacsuszka #1464 üzenetére
Nálam az alapfunkció a telefonálás, sms, esetleg ébresztő, óra, naptár, számológép. A WaveIII azért egy kicsit többet kínál ezeknél. Ugyan még nem volt lehetőségem kipróbálni sem a készüléket, sem a 2.0-át, de szerintem simán vállalható és egyben használható kategória, főleg ha az ár is 70k körül lesz hamarosan (nem tudom most mennyi, de gondolom 80-100k között lehet). Nyilván vannak konkurens készülékek és oprendszerek, de sokaknak bőven elég a bada - sőt, sokaknak még sok is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kacsuszka #1464 üzenetére
Ezt a Samsungtól kellene megkérdezni, az árakat ők találják ki.
Amúgy a kezdetben megjelent előzetes árakhoz képest jelentősen csökkent az ára a mostani árakhoz képest.
Kiindulva a korábbi áresésből a Wave 3 ára is hamarosan lejjebb fog menni. Szerintem nyár elejére már olyan 60 eFt körül is meg lehet majd venni. Azért annyiért - persze csak azoknak, akinek a bada így is megfelel - már jó vétel lehet. -
snecizero
senior tag
Azta valakinek már wave 3 tárcsája van.
-
samsung1920
csendes tag
válasz
samsung1920 #1457 üzenetére
már megvan
-
samsung1920
csendes tag
a badablogon lévö KK5 nek mi a jelszava? kicsomagolásnál kéri?! fontos
köszi aki leírja!!
-
doctorur
tag
válasz
leslieke #1444 üzenetére
Szerintem ez már tutinak mondható. Általános stratégia a régi HW-ek új SW-es támogatásának 3 hónapos csúsztatása az új telókhoz képest. Ua megy most az ICS-el is.
Mivel megjelent a W3 márciusban jöhet a frissítés a régiekre.
Szóval ez egy olyan rossz hír, ami valójában jó. Rossz, hogy addig várni kell, de jó, hogy a nyuszi tuti kitojja a 2.0-át. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
samsung1920 #1451 üzenetére
badablogon kint az összes elérhető firmware.
-
samsung1920
csendes tag
Jóestét
Silenzio köszönöm a netes beállítást,majd megcsekkolom
Kérdés viszont,hogy melyik 2.0ás bétát éri meg felrakni? Ami badablogon van azok közöl? Vagy esetleg más is van...és netán azt?Köszi aki ír rövid tapasztalatot
-
rizso
addikt
válasz
bokrosolajos #1446 üzenetére
Nincs előlapi kamera. De tükrön kívül elég sok mindenre használja a telefonját, és sokszor jól jön neki a minél nagyobb kijelző. Mondjuk a "szerelemben" az is közrejátszik, hogy beállítottunk neki egy szép lilás hátteret, meg kapott rá egy tokot is, és így már nem olyan komor fekete a telefon.
Viszont volt egy érdekes gondolata (mint mobil oprendszerekben 0 jártasságú hölgyemény): "kár, hogy a Wave-en nem ilyen rendszer volt". -
Paca2
senior tag
akit érdekel a wave3 vmilyen funciója, tulajdonsága, bármi ami a telóval kapcsolatos, írjon PMet! igyekszem mindenre valaszolni
v hogy mit teszteljek rajta -
bokrosolajos
őstag
Ez kész, ezt már tényleg nehéz belátni, hogy miért!
Talán nagyobb kijelző jobban használható piperetükör helyett ?
Mondjuk Skate-en nem tudom van-e előlapi kamera...
wertigo1984 : írd már mire értette, hogy nem most jött le a falvédőről, s hogy utána olvasott a neten! Kíváncsi vagyok ezek után mi az ami arról győzte meg, hogy jobb a W2
-
rizso
addikt
válasz
bokrosolajos #1435 üzenetére
Hát ebben nem vagyok biztos. Öcsémnek WaveI van, páromnak vettünk WaveII-t és mikor felvetettem, hogy cseréljenek (mert hát párom kicsi kezében csak jobban mutat egy kisebb telefon), akkor majd' leszedte a fejem, hogy ne nézzem már hülyének
Azóta meg már ZTE Skate tulaj (ami valljuk be: férfias tepsi), csak hogy megcáfoljam a "nőknek minél kecsesebb, nőiesebb telefont" elméletet -
leslieke
Jómunkásember
-
m.zso
aktív tag
van valami jóféle firm ami megbízható ?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
wertigo1984 #1436 üzenetére
Vissza lehet tenni az 1.2-t. Viszont Wave 2-re még nincs magyar nyelvű béta 2.0.
-
m.zso
aktív tag
sziasztok.jelenleg az 1.2es szoftom van fent.kérdés hogy ha feltenném a 2es badát,akkor működnének-e,ill újra le tudnám e szedni a programokat,amiket letöltöttem?fontos lenne a sygic, hawx működese.már nagyon szeretnék valami újítást látni a készülekemen.
-
wertigo1984
őstag
válasz
bokrosolajos #1435 üzenetére
már mutattam neki, de nem hatotta meg. Mondtam, hogy a wave2 már nagy egy Nőnek, a wave1 a neki illő, de nem.
más: lehet már ki lett tárgyalva, de ha bada 2.0-t rakok wave2-mre, vissza lehet utánna rakni a régebbi 1.2-est, ha nem jön be az új? Tudom balga kérdés.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
wertigo1984 #1430 üzenetére
Wave I-est vegyél neki, abban szebb a kijelző és a formája is jobban bejön egy nőnek.
-
wertigo1984
őstag
Nekem is az van, ajánlottam neki GS+-t, mondta neki nem kell olyan, amin nincs fizikális hívásindító/elutasító.
(#1432) leslieke : csapatom neki rendesen...
(#1433) duvi: annyira nem próbálgatta, de annyit kijelentett, hogy az enyémnek gyönyörű a kijelzője, és alig kell a kijelzőhöz érni mindenre reagál, gyors.
-
duvi
nagyúr
válasz
Mivel kipróbálta már a te telódat, ezek után tisztában van a Wave II képességeivel/hiányosságaival. Ha ezek után is vágyik rá, akkor tuti ajándék lesz
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Az mit az asszony kér, azt meg kell neki adni.
-
St_Riv
csendes tag
válasz
Túl jó. Én a helyedben nem adnám oda neki
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Az asszonyt lepném meg egy vacsi új Wave2-vel, mert nyaggat, hogy az enyém (kérem itt telefonra gondolni...) nagyon szép, és adjam neki. Szerintetek jó ajándék?
-
F-ECT$
titán
válasz
snecizero #1422 üzenetére
Nem 2 év az a 3?
Egyébként meg nem tökéletes: kamerája nem a legjobb; a gps van, hogy csak 10 sec alatt talál jelet (ezt egy i4s tulaj hozta fel negatív példaként); gyengébb az alkalmazásboltja mint az iphone-é; egy pár appot össze kell hozzá vadászni, ami alapból is benne lehetne; az appok egy része battery drianhez vezethet, ezért nem árt odafigyeléssel telepíteni őket; nem ébreszt kikapcsolt állapotban; stb.
-
Gusztáv
addikt
válasz
leslieke #1418 üzenetére
Itt látszik, hogy mennyire számítanak az egyéni szokások: én kb 10+ éve nem használok ilyet, már kb az első Sandisk mp3 lejátszómat is MTP módban használtam a mass storage helyett. Én a winamp-tól kapok szívbajt, ha új zene jön első dolgom az ID3 tagokat rendbe rakni. A hangszínszabályzót sem nagyon használom, berakom rock-ba aztán hadd szóljon
.
-
leslieke
Jómunkásember
-
F-ECT$
titán
válasz
Silenzio #1404 üzenetére
A felsorolásban nem írtam le a konkrét pénzbeli értéket, mert van ahol nem tudom, és van ahol nem is számítható. Nekem a hiányosságok összességében kvázi használhatatlanná tették a készüléket, tehát nem tudtam arra használni, amire vettem. Így nem volt kérdés, hogy cserélnem kell, tudtam, hogy pénzt bukok vele. Ha annó az sgs-t vettem volna meg, akkor nem feltétlenül cseréltem volna sgs2-re idén, így összességében lehet, hogy anyagilag jobban jártam volna, de ezen már kár keseregni - ahogy a sportban, úgy itt sincs "mi lett volna, ha".
Írod, hogy a net sokat javult, és a videólejátszó is más, ezt én már nem tudtam megvárni, de örömmel hallom. Lassan a feleségemnek is érik egy telefon csere, és nála elsődleges szempont a könnyű használhatóság, így az ios, wp7 és bada van benne a kalapban.
Az is igaz, hogy árban csak a kisebb droidosokkal lehet összevetni, azokkal meg van elég gond szintén.
Az sgs2 kamerája szerintem sem túl jó, mondjuk nekem van egy külön gépem, azzal jó képeket tudok lőni, ez pedig elég ha csak épp hirtelen le kell valamit kapni. (Bár valaki írta itt, hogy neki jobban bejön az sgs2 kamerája, mint a wave-é, de szerintem ezzel kisebbségben van.) Btw a 170e egy kicsit túlzó, nem? Olyan 120-140e körül mindig hozzá lehetett jutni, a megjelenéskor meg még olcsóbban is a T-nél.
Tomajdon: a fórum azért is van, hogy vitatkozzunk. Amíg ez megengedett keretek között folyik, addig nincs gond.
-
pikkubee
tag
Látom a fórum a régi
Két hónapja halálra áztattam a wave 2-met, de néha-néha visszanézek, szívem mélyén várom még a bada2-t
Mivel nem volt túl nagy a keret egy wildfire-t vettem a wave után. Nem lehet egy lapon említeni a kettőt, még csak a rendszereket sem lehet összehasonlítani, mivel ezen a kis foson nyilván akadozósabb az android, mint egy sgs-en.
A wave fasza vas volt, jó fényképező, gyors, nagy, szép kijelző. Ami a rendszerből igazán hiányzott az egy normális fb kliens, google maps, használható böngésző, legalább egy normálisan működő opera. Az az igazság, hogy ezek hiánya okozott nekem folyamatosan bosszúságot. Na mondjuk a Bp menetrend, a vatera és a skype is nagyon fasza az androidon
Az AB-t, meg csak azért telepítettem, mert sokan hiányolták itt. Attól pont nem vagyok hasra esve.
Az androiddal egyébként különösebb bajom nincsen, lehet, hogy a következő telóm is androidos lesz, csak vmi komolyabb vasban, bár inkább a wp7 felé kacsintgatok.
Jó lenne ez a samsung bada, ha nem fosnák ennyire arcon a felhasználókat...
-
Gusztáv
addikt
Köszi szépen a, kis szürke EU gari papír van hozzá, de persze semmi nincs kitöltve
, azon is azt írják, hogy más országokban is érvényesíthető a garancia (de kéne hozzá a normálisan kitöltött garipapír, meg a számla is
). A sammobile.com-on megnézve, elvileg 2012.08.31-ig garis. De most úgy néz ki, hogy az ajánlott firmware telepítés után megemberelte magát. Én arra gyanakodtam, hogy talán a függetlenítéssel vannak problémák: Pár érdekes dolog:
- a Telenoros sim kártyát nem is érzékeli (ugye németben Voda meg T-mobile van)
- a cégnél Vodafonos adatkártyánk van (nincs rajta hang szolgáltatás), annak a sim kártyájával működik, lehet rakta netezni, sms-t küldeni
- a saját T-Mobilos kártyámmal most működik reggel 10 óta, van hanghívás, sms, de pl net nem megy (belső szerver hibát ír ki)Az Android vs Bada vitához hozzászólva:
Az tény, hogy ilyen hardverű-kijelzőjű-minőségű készülékhez ennyi pénzért hozzájutni nem nagyon lehet mint a Wave. Nekem volt régen androidos telefonom is (Wimo meg Symbian is), most egy WP7-es van (pillanatnyilag semmi más rendszerre nem cserélném el, mert az igényeimet 100% kielégíti). A Wave-et a tesómnak vettem, ő nem egy sns függő ember, nincs is mobilnet előfizetése, nincs is rá szüksége. Neki inkább fontos, hogy normális legyen a fényképezőgép, meg a telefon jól össze legyen rakva. Az 1.2 Bada így 2 nap nyomkodás után nagyon kellemesnek tűnik, gyors, logikusan használható. Ami kicsit gyengus az a böngésző, meg nekem a google-s kontaktjaimat sem sikerült rávarázsolni (naptár, email ment simán). Használtam nemrég egy Anna-s Nokia C7-et egy ideig, na az kínszenvedés volt, de e Bada-t szívesebben használnám.
A zenelejátszót itt sokan emlegetik, mi a probléma vele?
-
Orlin
addikt
Üdv!Az nolmáris ha kikapcsolom a telot,mondjuk mikor töltöm,h elfelejti a jelszavakat a felhasznevet az oldalaimhoz!???
thx!
-
G-Guts
aktív tag
válasz
Silenzio #1406 üzenetére
Galaxy S-re (és egyéb androidos telefonokra) van egy olyan program, hogy voodoo sound, az használja ki az audiochipet.
A leírás szerint: by increasing the ‘analog’ sound level, users will get the best SNR (Signal-to-Noise Ratio) and the lowest hiss possible while playing music on their phone.Én még nem próbáltam ezt egyébként, tehát saját tapasztalatokat nem tudok mondani a javulásról, de azt el tudom mondani, hogy voodoo sound nélkül - gyári samsung fülessel -is elképesztően jó a hangminőség. A Wave-hez képest - az sem volt rossz egyébként - de ez egy másik dimenzió, de elképzelhető, hogy a Wave-vel is ugyanilyen jó lehetett volna a hangminőség ha ezzel a gyári samu fülessel próbálom.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
snecizero #1407 üzenetére
Én most 100 MB-s Go net m-et használok, 90 Ft volt 2x30 napra, most töltöm a második hónapot. Szerintem 180 Ft-ért megéri két hónapra
Ja, persze ez egy akció volt, lehet hogy már nincs.
Amúgy hagyjátok már abba ezt a vitát! Mint az óvodások, komolyan! Ez a jobb, nem ez a jobb, ez rossz, nem a tied rossz!!! Mi ez? Eleve már 40x le lettek írva a bada hibái, akkor szintén ennyiszer az, hogy ki mire cserélni, és miért nem cseréli/miért cserélte le. TÖKÉLETES TELEFON NINCS! Mindenkinek mások az igényei... Felesleges már a 100. kört levitázni, mert megint bejön egy moderátor, rendet tesz és 1 hétig csönd van, majd megint vitáztok. Abba kéne hagyni! (Amúgy meg ezekből telik be a fórum, és szerintem nem kéne feleslegesen terhelni az oldalt...)
-
snecizero
senior tag
Gyermekeim akinek nagyon kevés pénze van internetre. Annak javaslom a t-mobilnál a go!Net S havidíjas mobil netet előfizetése mellé. Csak 590 ft havonta és korlátlan
Igaz 30mb után lekorlátoz, de folyamatos kapcsolatod marad. Vagyis nem tudsz gyorsan tölteni csak lassan. Nincs túlforgalmazás ! Egész hónapban van neted. Az S8500 mobilomat kötöttem össze a PC mel és kipróbáltam milyen gyors amikor már le vagyok korlátozva. Pár weboldalt megnyitottam és teszteltem a korlátolt netet. A teszt videó itt található:Youtube
A Go Net S! Internetről bővebben itt olvashattok:t-mobil Go Net S !
-
Silenzio
addikt
És miben nyilvánul meg a jobb hangchip? Nekem egy Arctic P311-es füles van hozzá, ami kimagaslóan jó ebben az árkategóriában, de azért nem a 27000 Ft-os Plantronics kategóriája. Azt észrevettem, hogy jobban szól, mint a régi K770i-m és stabilabb a vétel, mint annál (Bluetooth), de ezt nem tudtam egyértelműen a hardware számlájára írni. Sőt, tartok tőle hogy a vezeték nélküli technológia miatt nincs is jelentősége. Ha elmeséled, miért jó ez, akkor megígérem, hogy lobbizni fogok a Samsungnál a jobb kihasználásért.
(minden órában meghal egy túsz míg nem írnak rá jobb szoftvert, stb.
)
-
bulbaa
tag
válasz
Gusztáv #1365 üzenetére
Az én telóm is német E-bayről van, vásárlás előtt írtam a magyarországi Samsungnak egy e-mailt, hogy mi a helyzet a garanciával. Már nincs meg a válaszlevél, de kb azt írták, hogy ha megvan hozzá a kék/szürke európai garancialevél, akkor javítják. Azért biztos ami biztos, írj nekik te is, a honlap alján lévő elérhetőség [linkről].
-
Silenzio
addikt
Hát szvsz rendszer interfészben lassan már semmi lényegi különbség a Bada és az Android közt. A Touchwiz-nek köszönhetően a fülmenü felül is ugyanúgy néz ki, mint Androidon.
Reagálnék 1-2 érvre.
-Skype: meg tudom érteni. Én nem használom szerencsére. Az MSN viszont végre működik, ráadásul kísértetiesen Androidos sms-felületet kapott az is.
-GPS: ha ez megéri a felárat, oké. Nekem nem.
-Zene: jogos. Nehezen tudok vele együttélni. A 2-ben még nem néztem meg, mit tud, csak azt láttam, hogy jelentősen átalakult.
-Átalakult a videolejátszó. Egyrészt jobb szűrést kaptak a filmek, csökkentek a jellemző, színes pöttyök, jobb a kép. A feliratok itt már korrigálhatóak. Mondjuk ez csak delaynél jó, különben egyfolytában nyomogatni kell. Részemről többezer feliratot időzítettem életemben. Olyan nincs, hogy valami nálam nem stimmel. Bedobom az editbe, nyomok egy stretch-et, megadom a felirat sorainak kezdő és végpontját (időben), és máris a helyére rántotta őket.
-Net: ilyet nem láttam, nálam még az ETR is ment, pedig az aztán... Az új böngésző úgy szólván csak külsőre hasonlít a régire, máskülönben újjászületett.
-Office: Igaz. Zsebbe kell nyúlni, ez van.
-Widget: megnéztem, láttam. Kiváló program. Badára is láttam hasonlót, igaz, kevesebbet tud, és nem pakolható ki Widgetnek funkciónként, de egyelőre megteszi.Ja, mint a kolléga már leírta, a cuccok a Samsung fiókodban vannak, és ahogy láttam, 3 firmware frissítés és 3 rendszerújratelepítés során a Kiesből semmi nem tűnt el, amit az elmúlt 8 hónapban vásároltam.
Nem azt mondom, hogy gyere vissza Badára természetesen.Azt mondom, hogy ebből a pénzből legfeljebb egy Galaxy Minire vagy egy Ace-re futná, azok meg kellenek a fenének a Wave után. Többet meg akkor se adnék telefonért, ha lenne.
Végezetül egy apró adalék. Találtam valami igen pöpec telefonos oldalt, ami összehasonlította a Wave és a Galaxy S kameráját anno. De nem úgy mint a mobilarena, hanem tesztszobát építettek (mint egy vidámpark) és kottára ugyanazt a videót vették fel mindkettővel. A Galaxy képe élethűbb volt, viszont a Wave-vel látványosabb, filmszerűbb volt a kép és jobb volt a képminőség is. Akkor tudtam 100%-ra, hogy az kell. A bátyám az S-ét most S2-re cserélte (nem fér a bőrébe), és szomorúan konstatálta, hogy a kamera csapnivaló. Ide-oda fókuszál (ez mondjuk fw frissítéssel csökkent de nem szűnt meg), bebolondul a mesterséges fényben és idétlen remegések, csíkok futnak rajta végig a legkisebb mozgástól. Senki nem tud vele mit kezdeni, ő meg nem érti, miért lett a 170 ezres telefonja kamerája kevesebb féle környezetben, limitáltabban használható, mint az elődé... Ennek talán nincs semmi köze az Android/Bada vitához, csak azért írtam le, mert a koppanás lehetősége mindig benne van a pakliban.
-
gelbelex
őstag
válasz
bokrosolajos #1397 üzenetére
"...XXI. században élünk, fogjuk már fel, hogy nem vagyunk egyformák!"
És a bada nagyjából annyira rossz/jó, amennyit ér annak, aki megveszi vagy megtartja...
Kinek mennyi(re), eldönti maga. Rózsaszínűen vagy szűklátókörűen, a magánügye.
Ha dilemma van, még nem döntött. -
G-Guts
aktív tag
Az első bekezdésemre (tudjátok a Wolfson-os) meg nem jött semmi reakció...
A második mellesleges magánvéleményemre meg ahogy látom parázs vita alakult ki..Szoktam látogatni egyébként ezt a fórumot és szoktam bizony azt is látni, hogy van azért egy "kis" szenvedés is a telefonnal azért..
Én már egyébként több hónapja nem vagyok Wave tulaj, de akárhányszor a fórumba visszanézek azt tapasztalom, hogy IGEN, emlékszem én is, hogy mennyire szenvedtem annak idején ezzel a telóval és most mennyire boldog vagyok a másik telefonommal, ami egy Galaxy S. Samsung Wave-re (amit amúgy is használtan vettem, és amit csak töltővel adtam) 23.000-t fizettem rá, megkaptam érte egy jó állapotú független Galaxy S-t, plusz töltő, doboz, nagyszerű gyári samu fülhallgató,(azaz a teljes tartozékok) + remek tok, amivel olyan a teló, mintha fémből volna. Szerintem jó bargain volt. Ezt csak azért a 30-35 ezres kiadás miatt mondom amit emlegetnek, ami nem feltétlenül igaz.
A telefonnal egy baj van mindössze...hogy nem tudok rá rosszat mondani, tényleg.
A Galaxy S-ben is (csak az I-ben a II-ben már nem) Wolfson audiochip van, innen jött az alapötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest