Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Empire Defense II Full version, 1400 Ft
Van még 2 ilyen, ezek ingyenesek:
Empire Defense II
Empire Defense II(Wave 3) -
A barátnőmmel olyan előfizetésünk van, hogy havi 1000-1000 smsünk van egymásra!
1 hónap alatt megtelik!
Nokia E65, E66, Samsunk Omnia HD, Galaxy Spica - Ezeknél soha nem volt gond!
Wave bácsi meg meghülyül ekkora mennyiségű sms után...
Okos telefon, de sms-t nem tud kezelni.... -
bokrosolajos
őstag
Pac' man, most vettem csak észre, hogy nyúltad leslieke madarát! Van egy mondás, más tollával ne ékeskedj. Vagy ennyire kicsi a választék, mint a Samsung apps-on, badára?
Hadd döntsem már el, hogy Wave tulajként posztolok-e a Wave S8500 fórumba, jó? Amúgy neked is Boldog Új Évet Kívánok!
-
F-ECT$
titán
Ha pontosabb képet szeretnél, akkor érdemes úgy mérni, hogy:
-felírod az akksi állást (ami ne 100% legyen, hanem valamivel kevesebb)
-használod az adott alkalmazást (pl net wifin, vagy net 3g-n, vagy navi, vagy akármi) legalább 20 percig, de minél tovább, annál jobb, lényeg, hogy pontosan mérd az időt
-felírod a használat utáni akksi állást
-10 percig leteszed a telefont, és ismét felírod az akksi állást (ekkora még várható, hogy esik pár %-ot az akksi)Btw én is naponta töltök, és a wave 1-et is naponta töltöttem, mert hiába maradt még estére mondjuk 72%, nem tudhattam, hogy másnap nem fog-e hiányozni napközben az a ~30%.
-
ABal
őstag
A wifi egész biztosan lerántja, ezt én is aláírom. Wifivel átlag 3%-ot merül a Wave1-em óránként, most csak a próba kedvéért kikapcsoltam: valamivel több, mint másfél órája került le a töltőről, de még mindig 100%-ot mutat, pedig negyedóránként ránézek, hogy minél pontosabban el tudjam csípni, amikor lejjebb lép.
-
leslieke
Jómunkásember
Valamilyen képtároló oldalra tedd fel a képet és onnan linkeld be a Képként.
Ezt használd inkább: http://kepfeltoltes.hu/
-
Silenzio
addikt
A zenelejátszóban voltak zenei profilok, igaz, hogy kézi equalizer abban sem volt, de rock módban sokkal jobban szólt a füles. Most viszont valamit pofozhattak a zeneszoftveren, mert olyan hangszereket is kihallok Mike Oldfield Hergeast Ridge című remeklésében, amit eddig nem. Vagy csak túl sokat iszok. Höhöh.
-
bokrosolajos
őstag
Nekem sem tetszik az Android: kicsik a feliratok és sok, bonyolult a menü rendszere, össze-vissza alkalmazások szétbomlasztják az egyébként sem létező, kezdetleges design-t, sok a reklám, sok a laggolás, megbízhatatlan telefonként, kémszoftver stb.
iOS-ről jót nem tudok mondani, az iTunes és a kémjelentés miatt, WP7-et pedig egyáltalán nem ismerem, de olvasom a gyermek betegségeit.
Ezek ellentétekén a bada egy nagyon emberbarát, használható OS lenne, ha lennének rá ugyanúgy hasznos, mindennapi életet segítő alkalmazások. De a feltételes mód itt maradt rajta és úgy tűnik ez nem is fog rövid időn belül változni.
F-ECT$ : köszi. Akkor nem is februárban,de már januárban
-
bokrosolajos
őstag
Apa kezdődik...
2011 februárban mutatták be a bada 2-t. Ahogy kinéz most, jövő februárban sem lesz frissítése. 1 év kevés volt, hogy a Samsung a beágyazott videók lejátszását megoldja. Ugyanígy egy év alatt a tördelős böngészőt sem tudták 1.0/1.2-re kiadni. Ebből nekem nem az jön le, hogy nagy energiákat fektettek volna a bada projektbe.Ahogy írtátok, és én is írtam kb ősszel, ameddig nem adnak el n darab W3-at, addig nem nagyon fogják ráengedni a régebbi készülékekre, mert bukó. Ráadásul bugos, ami még nagyobb kellemetlenségeket okozhat.
Nem túl rózsás jövőkép.Igazából nem tudom már eldönteni azt sajnáljam, hogy elsők közt beleugrottam, vagy hogy nem fejlődött olyan ütemben, ahogy számítottunk rá.
Minden esetre tegnap megint előrendeltem egy HTC-t, a jelenlegi karácsonyi készlethiány miatt megint csak reménykedhetek. De nézelődök használt után is.
-
szimike79
őstag
Ez pozitívum, utálom, hogy ha telón netezem, akkor keresgélhetem a youtbe-on a cikkhez tartozó videót. A felirat szinkronizálást a WaveI egy nem tudta. Remélhetőleg ezeket mi is megkapjuk a 2.0-val.
leslieke: Igazán visszarakhatnád a pingvines képet, mert ez a papír zacskó nagyon zavar.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Gratula az új telódhoz és köszi a gyors összefoglalót!
Kérdeznék párat ha lehet:
-hangprofilok vannak?
-működik a levelezésnél freemail, indamail(vipmail) stb. fiókok küldés/fogadás fukciója?
-hány weboldal lehet egyszerre nyitva?
-zenefelismerés benne van?
-Route66 (vagy más navi) benne van alapból?
-Polaris Office " okosabb" az elődjénél? (mekkora fileokat kezel, lehet editálni?)
-számítógépre kötve hány memória partíciót látni és mekkorák a méretek?(a memkarin felül természetesen)
-NFC van benne?
-mik voltak a tartozékok hozzá?
Első nekifutásra ennyi lenneGondolom lesz még kérdés bőven
-
bokrosolajos
őstag
Ne írd már azt, hogy folyamatosan sírtok. Nálatok ilyen egységes ellenségkép alakult ki, ami már beteges mértéket öltött.
Senki nem írja folyamatosan azt, hogy végbélsár a termék. Nem ez így nem igaz. Az eladás/megtartás dilemmáját az okozza, hogy a HW maga nem rossz, csak a SW gyengécske. Ma a hasonlatok napja van, ezért leírom, olyan, mintha lenne egy gyönyörű barátnőd, tökéletes lábakkal, darázs derékkal, méretes, szemet gyönyörködtető cicikkel, búgó hanggal, akit bárki megkívánna, csak a szája büdös. Egy darabig gondolkozol rajta, hogy de nagyon jól néz ki, csinálhatod hátulról is, akkor úgysem érzed, nem annyira visszataszító ...
Igen, én leírtam már többször mi a bajom vele. De speciel ő most írta le először, és utoljára. Azért most írta le, mert eladta a készüléket, nem fog többet ide járni. Azért most írta le, miután már tudja, hogy nem fog ide járni, mert eddig tartott attól, amit most meg is kapott érdemtelenül.
Mert ha azt írta volna, hogy egy palánkon átbillentős marketing rizsa áldozata lett ezzel a készülékkel -ami egyébként is igaz - akkor valamennyire érthető is lenne a fanok részéről a zúgolódás.
De nem, ő csak annyit írt: akinek eddig is bejött a bada tokkal-vonóval, annak a 2 is örömére szolgál majd. Akinek pedig eddig is voltak ellenérzései, ezután sem lesz a szerelmese a koreai OS-nek.
Ennyit írt és nem többet!
Hagyjuk már ezt a kollektív bűnösözést!
XXI. században élünk, fogjuk már fel, hogy nem vagyunk egyformák!Ha nem temetkezési vállalkozó lennék, és pingvines jelem lenne, akkor én tuti nem kardoskodnék, egy kiismerhetetlen, zárt OS mellett egy nyílt ellenében. Úgy érezném magam, mint a GreenPeace aktivista, akinek a havi appanázsát egy atomerőmű fizeti
Peace
-
brendoncsopi
tag
A wave 3ra fájt a fogam nekem is, mert valahogy pár héttel ezelőtt nagyon elment a kedvem a droidtol de utána mégis az maradt mert semelyik rendszer NEM tudja kielégiteni azokat a marha nagy igényeimet. Galaxy w, s+ és w3 volt pariban nálam,maradt a középső...
A döntésem okai: netezési élmény,mail szinkro,pár számomra fontos app használata. Ezeket nálam hiba nélkül vágja az s+
Pedig szimpi volt az egész wave dolog,beleértve a multimédiás képességeket és az akku időt is (bár w3nál ezeket nem lehet még biztosra venni).
Ezért mérlegeltem és ha már kiadok érte egy kazal lóvét akkor ne fogjon meg ott a dolog h.nincs pl. skype,opera,fb...Egy wave bármilyen jó fotókat is lő,bármeddig is birja az akkuja, de ha nem tudom használni normálisan amire nekem kell,akkor maradok a droidnál, függetlenül attól hogy a háttérben mindig fut valami,a telók minőségi összeszerelése nem túl jó.
Még wp7en is gondolkoztam kínomban,de sem időm sem energiám annyit bűvészkedni amennyit ott kellene.Sajnálom azért kicsit hogy nem lettem hullámlovas. De ahogy mondani szokták, ki tudja mit hoz a jövő. Nektek sok sikert és mihamarabbi hivatalos frissitést és a Bada fellendülését kivánom.
-
bokrosolajos
őstag
De legalább meg tudta jeleníteni az oldalakat, és h lassú is volt, lehetett arra használni amire akartad.
A Wave nem nagyon lassul be, szinte soha. Viszont cserébe nem is tudod semmire használni,sem netezni, sem navizni, sem Angry Birds-özni vele nem lehet
Mit is mondtál, melyik cég készített a W-t? -
duvi
nagyúr
Szia!
"amúgy ezen az oldalon: "RAM 512Mo" akkor most mennyi?"
Az Orosz mobile-review oldalon tesztelték a Wave III-at és ők írták az 1GB RAM-ot.
Konkrétan: "Объем оперативной памяти равен 1 ГБ, после загрузки свободно около 800 МБ. Этого достаточно для всех приложений."
Magyarul: A RAM mérete 1 GB, ebből a telefon indulása után kb 800 MB a szabadon felhasználható . Ez elegendő lesz minden alkalmazáshoz."1 GB RAM-ot csak duvi írt!!!
Azt is egy orosz blog oldal alapján, ami mint írtam volt hónapokkal ezelőtt, pont annyit ér, mint az az információ, ami szerint a Wave 2 GB RAM-mal van szerelve -keressetek rá, még mindig megtalálható!"
Az a bizonyos "orosz blog" a mobile-review volt. Nem mondanám rájuk, hogy mobiltelefon témában zugoldal lenne -
szimike79
őstag
A német tesztoldal szerint is 512 MB a rendszermemória. Talán biztató az, hogy azt nyilatkozta a tesztben, hogy nem sikerült még belefutnia az általunk annyira utált két mondatba:
-Kevés a memória, zárjon be néhány alkalmazást!
-Az oldal túl nagy, nem lehet megjeleníteni!
Valamint a multitasking is egész jól működik a Wave 3-ban. De szerinte sokat javítottak a ".0 memória kezelésén is. -
leslieke
Jómunkásember
Nekem már a a korábbi kijelentéseim miatt is "kötelező" megvenni, különben kapok a fejemre.
De ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor is a vétel mellett tesztem le a voksom.
(#1179) gamek!ller mivel nem végleges, ezért akadnak benne hibák, pontos listát majd valaki más ír, aki használja is.
-
duvi
nagyúr
Köszönjük és minden jót kívánunk az új versenyzőhöz is!
Intercreptor
Igen. Frissítés után működnie kell az internet és MMS funkcióknak is. A profilokat kell beállítanod vagy lekérned. A frissítés menete:
"GT-S8500_XXKF3-OXDKG2_FULL_HUN_SHP_OKhttp://www.multiupload.com/WQB94MKB25
Telepítés menete:
Aki ért hozzá annak csak telepítsd fel és állítsd át XEH-re röviden : )
Aki nem annak pedig:
1. Kicsomagolod a firmware-t.
2. Az összes file-t jelöld ki egyszerre és húzd be a MultiLoader ablakába.
Pipáld ki a Full download-ot és indítsd el a frissítést.
3. Megvárod míg felmegy a firmware a telefonodra és indítás után türelmesen kivárod míg a telefon is leelenőrzi a fileokat. Ezalatt a BADA logo-t fogod látni pár percig.
4. Ha elindult a telefon beütöd a billentyűzeten, hogy *#272*óópp# Az óópp az aktuális időt jelenti.
PL: 14:57 = 1457 Tehát így: *#272*1457#
5. A megjelenő ablakban kiválasztod a XEH -et és rányomsz a telepítésre.
Újra várakozol amíg beállítja magát türelmesen.
6. Ha befejezte akkor készen áll a telefonod a használatra Social Hub Prémiummal." -
Piet
csendes tag
igen arra, le tudnad irni, h csinaltad?
igy probaltam, de nem ment:
To use my wave as a modem for my PC i did the following:
On phone:
Select settings, connectivity, USB. Set to internet PC or ask on connection.
Select settings then connectivity then mobile AP. This doesn't need to be turned on unless connecting wirelessly but you need to note down the internet password and username listed here under settings.
Make sure phone isn't connected to internet itself already.
Plug USB cable into PC and Phone.On PC:
Now when the internet connection wizard gives you a box asking for the connection username and password enter the ones you noted from the phone.
Ensure the modem is set to Samsung mobile modem under properties/general for the new connection.* If the connection attempt fails, turn the phone off and back on and try again *
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest