Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch 2
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
#82471168 #20094 üzenetére
Semmi újat nem csináltam, nekem mégis új az egész. Felraktam Advanced restore-ral telefonmemóriából egy zendrokatot és megmaradt a bada turko 10-es is ami egy elképesztően jó rendszer. 140-150Mb szabad ram van telepítés után. Wifi, hívás sms van. Névjegyeket sim kártyáról importál, ennyit volt időm megnézni.
Ja és így hogy bada van, megmaradt pl zenehallgatáshoz a nagyon jó audio minőség is.
Up: valaki tudja pontosan, hogy kell a badához az alarm fixet megcsinálni turko 10 alatt? Mert erre viszont még nem jöttem rá teljesen.
-
gelbelex
őstag
Ehhez az egészhez már csak az kellene, hogy a kontaktok, az sms-ek és a híváslista (és esetleg a mail-ek), az egyik rendszerből lementve a másikba importálható legyen (és persze fordítva), és meg is valósult a (számomra) ideális kétrendszeres telefon.
És ha netán még a zendrokat audiomod-ja is benne lenne...
-
gyuzso
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy ide irok, de itt talán érdekel valakit
Eladóvá vált wave3 telefonom független, dobozában, minden tartozékával, kicsit zsebkopott alig eszre vehető.
palfi@pannongsm.hu -
törölt tag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Assimilator #20092 üzenetére
Én jelenleg mediaplayernek használom a kisöreget, a zendrokat audio modja meglepően széppé varázsolja a dolgokat. Úgy értem természetesen minden hangszín buzulás ki van kapcsolva, kell neki egy jó minőségű, könnyen hajtható és közepes impedanciájú füles s lőn zene. Vagy film. Amennyit ér a teló annyiért nem kapsz ilyen minőséget (valszeg csak jóval többért).
-
sphe
senior tag
Gyerekek, megtaláltam a spanyol viaszt....
Wave plusz android, mindkettő gyors, mindkettő telefonmemóriában van, minden működik Wave 1-en és Kitkat-nál valamivel több is a rom ezzel a SmartKattal!
Mai friss telepítés, a fájlok fent vannak a neten.
-
-
n0is3es
aktív tag
Tud nekem valaki segiteni hogyan tudnék wave 2 androidot futtatni hogy a bada megmaradjon rajta? Mennyire stabil memkártyárol futtatva? Válaszotok előre is köszönöm.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20075 üzenetére
R66 az simán lekapta memóriába.
Akkor ez az emlék már jelentősen megkopott és téves.
-
Assimilator
őstag
válasz
leslieke #20074 üzenetére
R66 az simán lekapta memóriába. Ez így nem jó, mert nem tudom, hogy kevés a hely azért kér SD kártyát, vagy egyébként is SD kártyát kérne. Maradt néhány kép a telefonon, majd akkor megpróbálom még azokat leszedni, hátha. De lassan addig idegel ez a telefon, hogy elmegyek venni egy újat. (mármint másikat, nem ugyanilyet
)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20073 üzenetére
Te választhatod ki, de azt az SD-re akarja menteni.
Mintha a Route 66 is ilyen lett volna.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20071 üzenetére
Ha jól emlékszem a térképek miatt kell neki az SD, oda akarja leszedni.
-
Assimilator
őstag
Hát mindent letoltam telefonból, de így sem indul el, mert nincs SD kártya. Falnak megyek.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20068 üzenetére
Az OpenStreetMap térképek ingyenesek.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20066 üzenetére
Hm, ez érdekes. Megnéztem és a Wave 3-on még most jó az a sorrend. Akkor viszont válaszd a Eastern Europe-t.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20064 üzenetére
Bada 1.2 vagy 2.0?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20059 üzenetére
Segítség a telepítéshez: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20059 üzenetére
Igen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20056 üzenetére
Menüben megkeresed a térképek letöltését, letöltöd a térképet és mutat utakat, illetve 2 navigációs hangot.
Navigálni 1 hónapig fog hangosan, mert eddig tart a próbaverzió. Utána csak mutatja, hogy merre jársz, de nem mondja, hogy merre kell menni.
-
sphe
senior tag
válasz
Assimilator #20056 üzenetére
Én meg itt örömködök a friss zendrokatos telómnak.
Szer.: bocs, "Új" hsz-t akartam, nem választ.
-
válasz
Assimilator #20053 üzenetére
Ilyet akkor csinál, ha sd kártyán van a csengőhang, és vmiért leválasztja, pl usb háttértár mód miatt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20049 üzenetére
Az biztos.
-
gelbelex
őstag
válasz
RetepNyaraB #20044 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
Hétvégén újabb őrületet mutatott be a telefonom: felhívtam haverom, beszéltünk fél percet, majd letettük. Egy óra múlva ránézek a telefonra és azt látom,hogy még mindig "beszélünk"...
szerencsére nem így volt, mert az drága beszélgetés lett volna.
-
sphe
senior tag
Nand van fent.
Kirpóbáltam a legfrissebb (márc 15) kernelt a wave ZenDroKattall és nagyon meg vagyok elégedve. Sokat van nyomogatva így hogy android van és elvan az akksi úgy mint a wave-en. Néhány proginak és a szabadságnak nagyon örülök. Nekem a Boat Browser nem jött be, melegedett tőle az akksi és gyorsan merült a telő, de az opera mini for android eddig tök jó. Letiltottam a google play alkalmazást és a hozzá tartozó sevice-eket, előtte még egy háttérprogram killert és a nekem fontos progikat felraktam, így vígan elvan 95-130MB szabad rammal egy napig, ha nem lenne facebook és HDR kamera progi, akkor tovább is.
-
válasz
RetepNyaraB #20040 üzenetére
No aztán hova/mire lépett föl kend?
-
Attelah
tag
válasz
800.henrik #20037 üzenetére
Ez milyen verziójú kernel illetve Nand vagy SD?
Visszatettem most a Turko 10.1 Badát. Már olyan elviselhetetlen volt hogy amikor hívtak tök sötét volt a kijelző. Feloldó gombra csak elnémult a csörgés, de a képernyő 10-ből 1 alkalommal villant fel kb. Csak akkor tudtam hogy ki hív ha letette és a nem fogadott hívásból láttam. Addig nem volt kijelző.
Majd lehet felhúzom megint rá, hátha... -
sphe
senior tag
válasz
800.henrik #20032 üzenetére
6. Backup and Restore --> Misc Nandroid Settings --> MD5 checksum <-- ezt kapcsold ki
Na ilyen nekem miért nincs telepítés során? Rákattintok, hogy misc és semmi. Az összes többi menű működik. (ZenDroKat v2.3 márc 15-i Wave 4.5 II kernellel).
Szerk: egyébként FB és wifi eszi az aksit rendesen továbbra is de azért jobb a helyzet.
-
800.henrik
senior tag
2 kérdés
1. Ha átállítom a "Hálózati mód"-ot 2G-re, utána miért nem lehet visszaállítani 3G-re? Factory reset után megy a 3G...
2. Miért nem lehet ROM-ot telepíteni? Ezt írja:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
This package is for "wave" devices; this is a "GT-I9000".
E:Error in /tmp/update.zip (Status 7)
Installation aborted. -
Attelah
tag
válasz
800.henrik #20032 üzenetére
Az adb egy alkalmazás ugye? Azt külön fel kell tenni?
-
800.henrik
senior tag
válasz
Attelah #20020 üzenetére
1. Windowsból másold az SD kártyára a ROM-ot, és a zImage-t
2. indítsd újra a telefont recoveryben (adb-ben: adb shell, utána reboot recovery)
3. Recoveryben: Zen Menu --> Open Recovery Script --> Full_Format_Nand_Bada_For_Android.ors --> Yes - Run Full_Format_Nand_Bada_For_Android.ors
4. Wipe Data/Factory Reset --> Wipe Data/Factory Reset --> Yes - Wipe all user data
5. Wipe Data/Factory Reset --> Clean to Install a New ROM --> Yes, I will install a new ROM!
6. Backup and Restore --> Misc Nandroid Settings --> MD5 checksum <-- ezt kapcsold ki
7. Backup and Restore --> Restore from /storage/sdcard0 --> (itt lesz a ROM neve) --> Yes - Restore
8. Reboot System Now --> Yes - Fix root (/system/xbin/su) -
leslieke
Jómunkásember
Átváltozunk badadroid topikra?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Attelah #20022 üzenetére
Valami félremehetett telepítésnél. Nyomd fel újra. A többi témát kiveséztétek
A kernelekről: szerintem a lgfrissebbet érdemes, dolgoztak rajta és nem jelez bugot a fórum. A franciaországban élő török csávó angolja sok kívánnivalót hagy maga után, én arra nem építenék, mit hogyan fogalmaz
-
sphe
senior tag
Itt különben a kernelekkel is lehet variálni. Én a 4.5 I kernelt raktam fel, mert azt gondoltam, hogy a Kernel 4.5 Only Wave II azt jelenti, hogy csak wave II-re jó, de ezzel ellentmondásban van a posztoló egyik hozzászólása, hogy egy wave II bug fixálva van a 4.5 I kernelben. A szórend 2 helyen sem helyes, tehát azt is jelentheti, hogy csak wave- re szól, vagy azt, hogy ezek csak a Kernel fájlok.
wasp.cor te milyen kernelt raktál fel?
-
sphe
senior tag
válasz
Attelah #20020 üzenetére
Sima Wave-en van és nand verzió. Ha md5 hibát ír ki, akkor hiába pipálod ki, a telepítés nagy részét skippeled, ezért nincsenek drivereid és mentett beállításaid. Van egy youtube videó, ha rákeresel googlin valami fix md5 error néven (egy másféle telefonnal prezentálva), egy üres md5 fájlt kell létrehozni az sd kártyán, hogy ne hagyja ki a telepítő a fontos elemeket.
Én is elkövettem egy hibát, emlékeim szerint nem nyomtam wipe bada to clean installt és szerintem ezért nem megy nekem úgy a teló, mint wasp.cor -nak.
Pin beíráskor nekem is a számoknak csak a fele látszik.
Déleleőtt óta nem töltöttem a telefonom, csendben sokáig bírja.Úgy látom a google-n visszakeresve, hogy az up fix egy GPS fix és clock zip pedig az óra alkalmazás (apk)
-
Attelah
tag
Próbáljam meg újra rátenni ezt az egészet?
Nekem is gyanús hogy mindenkinek működik rendesen csak nekem nem.
E szerint telepítettem csak az MD5-ből vettem ki az X-et, mert arra figyelmeztetett a telepítő. Legújabb ROM-al és Kernellel.Ja meg te ki tudod kapcsolni a telefont normálisan? Nekem pl kikapcsoláskor is az újraindulást csinálja.
-
Attelah
tag
Neked milyen telefonon van ez a Zendrokat? Wave 2?
Én már 1 nap használat után vissza akartam rakni vmi Badát mert nem tudom, valahogy teljesen az ellenkezőjét csinálja mint amit kéne. Már csináltam a gyári beállítások visszaállítást azóta:
+ ha újraindítom a telefont minden beállítást töröl (nyelv, csengőhang, háttér, kezdőlapok, gmail account stb... mindent kezdhetek elölről beállítani)
+ mobilnetem nem működik, csak wifi.
+ Play áruházból ha le akarok tölteni vmit akkor csak kiírja hogy Letöltés és ott megáll. Nem tölti le csak szaladgál a kék vonal...)
+ Hívószám küldést nem tudok beállítani.
+ Tabbed menüben a General Info résznél kiírja hogy a Beállítások alkalmazás leállt.
+ PIN kód beírásakor a számok fele látszik csak a "billentyűzeten".Mi az az UP FIX zip amit még feltettél?
-
wasp.cor
csendes tag
Nekem a governor interactive-ra van állítva. Melegedést én nem nagyon tapasztalok. Előfordult már, hogy valami game hosszabb ideig ment a telefonon, de legfeljebb 40-50 perc után éreztem, hogy kezd egy kicsit melegedni. A 20%-os hirtelen merülés annak tudható be szerintem, hogy nincs tökéletesen optimalizálva a rendszer aksi kezelése. Ezért terhelés során kicsit hibásan jelzi a dolgokat. Olyat már én is tapasztaltam hogy fél óra wifizés mellett merült a teló 10-15%-ot, aztán nyugalmi állapotban visszaállt több mint fele. Én opera böngészőt szoktam használni mobilon, mert kevesebb adatforgalommal is használható számomra a netezés. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy mobilon minden ugyanúgy jelenjen meg, mint egy PC-n, így nekem nem is kell hogy az utolsó képig letöltsön mindent a böngésző.
-
sphe
senior tag
Egyetlen igazi bajom a gyors merülés. Szeretek a mobilon olvasni. Az android simán megy. Nyugalmi állapotban még vissza is töltődik picit az akksi. A boat browser mobilnettel nem megy, csak a gyári böngésző. De ha megnyitom Bármelyiket is érződik az akksi hőmérsékletén hogy dolgozik rendesen. A performance menüben a governor setting nálatok androidosok milyen beállitásban van?
-
RetepNyaraB
veterán
Akkor másik launcher kell, anélkül nem megy a robot
A Nova pedig szerintem messze a legjobb és legkevesebbet igénylő launcher. Ramból annyit eszik amennyit; de nem terheli a rendszert közben. Mindeközben nagyon alakítható (bár a wave-en ezt nyilván nem hsználom ki, mert minek izzasztani). -
wasp.cor
csendes tag
Pontosan hol is? Nekem 4.4.2 van fent. Settings -> Performance alatt én csak a procin tudok állítgatni, de ehhez nem nyúlok. Akkumulátor figyelő app van a telefonon (GSam Battery Monitor) ez azt írja ki hogy a rendszer eddig 7%-ot emésztett az aksiból. Jelenleg a töltöttség 30%-on áll, és kedd reggel töltöttem!
-
wasp.cor
csendes tag
Nova launcher segítségével tudod bizonyos szintig testre szabni a felhasználó felület megjelenését. Be tudod állítani a menük közötti áttünéseket, megjelenéseket, felső panel megjelenése, hány ikon jelenjen meg a főoldaloon - dokkon, egy és két ujjas érintésekre miként reagáljon (de lehet hogy ez csak a prémiumban van benne)...stb.
Igazság szerint szerintem csak 1x kell beállítani ezeket, aztán csak úgy van a telón a progi
-
wasp.cor
csendes tag
"csörög a telefon és sötét a képernyő"
Nekem ilyen akkor volt, amikor elállítgattam az alkalmazások jogosultságait. Settings -> Apps Permission. Elkövettem azt a hibát, hogy itt ész nélkül kikapcsoltam mindent amit feleslegesnek gondoltam. Időközben pedig jöttek a fura dolgok. Hívásom érkezik, de a kijelző tök sötét maradt, mert nem adtam jogosultságot arra hogy a hívások során kapcsolja be a képernyőt. De ugyanígy kikapcsoltam ezekhez a címtár olvasást meg minden egyéb kutyafülét. Így estem már abba a hibába is, hogy bejövő hívásom volt, csörgött a teló, de semmi egyebet nem tudtam csinálni. Láttam szépen a hátteremet, de a képernyőn nem jelent meg az hogy elfogadom-e a hívást vagy elutasítom, nem jelent meg a hívóról semmi infó...stb. mert kikapcsoltam a mindig felül opciót, így rágtam a körmöm, hogy bejövő hívásom van, én meg csak gyönyörködhetek a háttérben
Aztán már annyira belezavarodtam abba, hogy mivel mit is állítgattam, hogy gyári beállítások visszaállításához kellett folyamodni
-
sphe
senior tag
válasz
RetepNyaraB #20007 üzenetére
Most hogy belegondolok ilyen használat után már a bada is csipogott volna (ha el tudta volna látni azt amit ma műveltem a telefonommal
)
Apropó a telepítés után az a sok android könyvtár letörölhető? -
sphe
senior tag
Update: wifi explorer nélkül is tökéletes a wifi és felismeri a hálózatokat. Egy - két akadás volt napközben, amikor az - ahogy korábban is olvashattuk bugos gyári - internetböngészővel zenehallgatás közben nyitottam meg olyan weboldalt, aminél a bada be szokta dobni a törölközőt (félperc-perc után becsületesen mobilnettel megnyitotta). Ami fura az, hogy csörög a telefon és sötét a képernyő. Hívásfelvevő gomb, mutatja a képernyőzárat, amit fel kell oldani hogy felvehessem a telefont. De nyilván az androkat fejlesztés alatt van. Sokat nyomogattam, mobilneteztem, így egy nap alatt lemerült, az aksi menüben nézve 44%-ban a képernyő ezért a felelős (második helyezett a 12% net), amit fényerőre odafigyelés mellett kicsit sokallok, de lehet hogy Bada mellett is megtörténne. Ma várni kellett egy-két mp-et néhány menü vagy alkalmazás megynyitására, de elvileg várni kell vele pár napot, hogy "gyakoroljon"
, egyébként tök stabil.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB #20002 üzenetére
Enyém a 10000. hsz is: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB #19999 üzenetére
Nem ér 20k-t a wave. Kb. 15k a reális értéke, bár itt az aprón 25k-t is kérnek érte: [link]
A 20000 a hozzászólások számát jelenti. Aljas módon magamévá tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ózongenerátor a háztartásban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest