Hirdetés
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #21198 üzenetére
Nem semmi!
-
leslieke
Jómunkásember
Micsoda élet lett itt hirtelen!
-
RetepNyaraB
veterán
-
wasp.cor
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #21191 üzenetére
Hétvégén megnézem az archivált cuccaim között, hátha akad olyan csc amit keresel. Drive-ra csak azokat töltöttem fel, amik az adott rendszerekhez szükségesek. De ha jól emlékszem nem töltöttem fel mindent. Addig ha esetleg valaki hamarabb tud szolgálni ilyen fájlokkal, csak nyugodtan. Én nem ígérem 100%-ra.
-
ABal
őstag
válasz
RetepNyaraB #21191 üzenetére
Úgy látom, hogy wasp.cor linkje között van 2.0, ami gondolom, ugyanaz, mint az enyém.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
wasp.cor #21190 üzenetére
Köszi mindenki!
Multiloadert közben találtam én is (bár nem tudom mit szól a win10-hez). De a CSC fájlok sajnos sehol sem lelhetők fel, a még elérhető Turko-ban is csak az az egy van (CSC_V1), amelyet wasp.cor is feltöltött a drive-ra. Abban pedig nincs magyar. Valamiért a XEH (asszem ez volt a maygar régió) és társai már nem fellelhetők. Ha mégis errejár valaki, még kérem jelentezzék, amennyiben lenne magyar CSC-je. KösziAbal@ ha feltolod valahová, megnézném, hátha ki lehet operálni belőle a nyelvi részt. Fogalmam sincs...
-
wasp.cor
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #21187 üzenetére
Nézz szét ITT. korábban már feltöltöttem Google Drive-ra minden fájlt ami kellhet egy rendszerhez
-
ABal
őstag
válasz
Van egy hivatalos 2.0-ám. Az jó?
-
David3
őstag
válasz
Multiloadert találtam egyet: [link]
Nyelvi fájlok, szoftvereim sajnos már nincsenek, talán még a google ad ki néhány találatot...
-
RetepNyaraB
veterán
Van esetleg valakinél multiloader, illetve nyelvi csomagok a wave-hez (már a nevükre sem emlékszem
)?
Apámnak jó lenne telefonálásra . Turko 10.2 szoft van, csak a sallangok nincsenek már meg...Köszi, ha esetleg
-
gelbelex
őstag
válasz
leslieke #21185 üzenetére
Igen. A két nagyra írt appok már szinte az egész életet lefedik. Mindenre van egy app, erre megy a modern világ. Tehát kell mindenre egy app.
Az Apple lefedi az elitet, a droid pedig a tömegeket. A többi rendszernek nincs esélye, mert nincs rájuk szüksége a vásárlóknak. Ezt még a WP sem tudta megugrani.
-
leslieke
Jómunkásember
-
gelbelex
őstag
válasz
David3 #21183 üzenetére
Egy dolgot nem értek csak:
XEH-re preconfigoltam, a Contacts-ban "Last name First name" sorrendet állítottam be, de bejövő híváskor "First name Last name" sorrendben, azaz angolosan mutatja a nevet.
A Display Language nálam angol, ez lehet az oka? Átállítom magyarra, kiderül.leslieke, duvi: Köszönöm. Árulnak gombos butafont, tkpen egy Wave-hez is lehet gratulálni.
Egyébként is, igazi kuriózum, egy okosnak látszó butafon.
Nézelődök, mi lesz az utódja, de nem sürgős. Azért, mert sajnálom az időt, hogy az újat okostelefonhoz méltón kiismerjem és belakjam. Fura, de ez a helyzet.leslieke #21167 : Mi nem volt jó / hiányzott a WP-nál?
-
duvi
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #21176 üzenetére
Ezért is írtam, hogy eljárt felettük az idő. Viszont ami egyszer már jó volt (fényképező), azt miért kell "újra feltalálni"? Wavek óta a legtöbb modellnél visszalépés tapasztalható
-
duvi
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #21174 üzenetére
Persz, hogy eljárt az idő a wavek fölött, de hány 50K-s droid tud olyan képeket lőni, mint a Wave és Wave II?
-
Dumm-dumm
csendes tag
Én még mindig a Wave 3-at használom.Tavaly boot loop-ot szenvedett el és mivel nem találtam sehol eredeti Bada 2.0-át.Ezért egy megbuheráltat raktam fel.Kicsit jobban merül a telefon meg nincs youtube.De az hogy van fizikai gomb és az, hogy feloldás után 2-szer megnyomom a hívás gombot és már hívja az utolsó embert akivel beszéltem kárpótol
..
Lumia rendszerétől agyérgörcsöt kapok volt szerencsém szenvedni vele egy bő hónapot.Az a beállítási menü mintha fogyatékosok rakták volna össze az egészet 0 logika van benne.Hardveres különbségek miatt gyorsabb mint a Bada.De az a szenvedés amint a wifi kinyomásánál el kell vele játszani az valami szánalmas.Rányomsz a wifi ikonra a felső sávban és nem kinyomja automatán hanem bedob a menübe és neked kell kézzel kinyomni.Bár GPS-nek nagyon jó.
Androidos telefonok meg annyival többet nem hoznak a Badán ésszerű kereten belül amiért érdemes lenne váltani.Minek dobjak ki 50 ezret egy olyan telefonra ami nem Super-Amoled kijelzős hanem max IPS(öcsémnek LG G2-se van az amoled jobb) ugyan ilyen kamerával és videófelvevő képességgel.Ha nem töröm valahogy szét akkor még egy darabig marad.
Azért azt el kell mondanom, hogy mindenki androidos ismerőseim közül amikor meg látták,hogy takarítom a telefon tokját.Néztek,hogy az az az fém??Nem mondod?Aztán elmondtam,hogy ez egy csúcs telefonvolt még az 1 magos időkben...stb.
-
gelbelex
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
leslieke #21167 üzenetére
Én már körbe jártam a triót, i4-el, l930-al meg sok sok droidossal, de végül robotos maradtam, bár figyelem a többi rendszert is.
Jelenleg LG G4 (H815 6.0) és egy Honor 6 (H60-L12 5.1)-et nyuzok.
De azért szép emlék a wave, mindenki rácsodálkozott, hogy milyen telefon ez, meg hogy droidos-e mert túl gyors volt az elején a droidhoz képest.akkoriban 2.1 és 2.3 volt ha jól rémlik.
-
-
-
ABal
őstag
Ezt most poénból a Wave-en pötyögtem be.
-
RpPRO
őstag
Sziasztok!
Sikerült valakinek itt Androidot hegeszteni Wave 3-ra? Láttam videókat, de vannak kétségeim. -
gyulank
addikt
Wifin kamera, mikrofon streamet lehetne vele közvetíteni valahogy?
-
David3
őstag
Én már bekapcsolni sem tudom, szerintem teljesen megadta magát...
-
matthews
aktív tag
Én is használom.. 2. telefon.
Nagyon jó videókat és képeket csinál. -
B_J
csendes tag
2010 októbere óta megy a wave nálam, egyszerűen sajnálom lecserélni
. Előtte egy nokia 6310 volt 8 évig de egy 17 éves nokia 6110 (az én első mobilom) a mai napig működik a nyugdíjas anyukámnál házi telefonként. A BADA ÉL!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Cynicelectro #21147 üzenetére
Bezárt, vége, ennyi volt!
Váltani kell, a Bada halott! -
Cynicelectro
aktív tag
Valakinek van ötlete, mi lehet az alkalmazásbolttal(Samsung app)? Számtalanszor frissítette már magát, mégsem indul el. Inditáskor mindig frissiti magát, aztán feltelepítődik. Ha újra megnyitom ugyanez játszódik le.
-
-
gyulank
addikt
Gondolom ez a partíciókezelési probléma nem attól függ, hogy mennyi idős.
-
gyulank
addikt
Én meg már nem tudok kipróbálni semmilyen Androidot rajta, mert mindig azt írja, hogy 0KB-os ez, meg az a partíció, és nem lehet formázni se, meg semmi. Szerencsére legalább a multiloader a Badát felteszi.
De Badán jó a videófelvétel, meg a kép, meg a hang, de mást nem nagyon lehet vele csinálni.
Régen legalább időnként játszhattam vele, se youtube, weboldalak is akadoznak, videókat, képeket se ismeri fel sokszor, fb se frissül rendesen. Van erre valami megoldás, hogy működjönek a partíciók? Se a wipe, se a formázás nem működik, ugyanúgy hibát ír, mint telepítéskor. -
matthews
aktív tag
Én ma is ezt a telefont használom, a Moto G-t odaadtam a kölöknek... Tökéletesen megfelel a 3 napos üzemidejével együtt, meg a pici képernyővel. Sztem ma is messze a legjobb képeket és videókat lövi a masina... Vagyis nem sok jobbat láttam. Még anno 96 matyiért vettem :-)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SpaceKombajn #21129 üzenetére
Az nekem is a kedvencek között van.
-
gyulank
addikt
válasz
leslieke #21123 üzenetére
Nem tudom, hova kéne. Most a Turko van fenn, így látszik több partíció, de pl. most az ExtSys\badaApp\9cnq03o3r1\Bin-ben van 3 fájl: core; stackFrame.txt;TurboFlyHD.exe.
Ez a játék, még akkor volt rajta, mikor működött a Sapps, azóta már volt rajta Android, meg több Bada is.
Ahogy észrevettem, mikor újraraktam a Badát, és telepítettem a játékot, nem kellett mindig végigjátszani.
Mindenesetre itt van, de telepítve nincs, úgyhogy gondolom, ide hiába tennék bármit. -
gyulank
addikt
válasz
leslieke #21115 üzenetére
De hogy még kiesen se tudom felrakni, még a régin se a lementettet, mert frissíteni kell a kiest, vagy a Badán a Samsung appst. De még múltkor nem csinálta ezt, és működött a samsung apps, és 1 ezrelékét a programoknak telepíteni is lehetett. De most már frissíteni kell örökké. Nem értem mire jó ez a procedúra, hogy frissítse, letölti, telepíti, frissítse, letölti telepíti, frissítse...
-
gyulank
addikt
válasz
RetepNyaraB #21112 üzenetére
Előtt, mert betülti kb. az üres listáig, aztán kidobja, mielőtt rámehetnék a sajátra, vagy beírhatnék adatokat.
Én wifin akarom. Amúgy mit befolyásol? -
gyulank
addikt
Raktam fel Badát Turko 10.2;10.1;9;S8500XXLC1_S8500OXDLC1_XEH, de mindben kiírja, hogy frissítés van a Samsung Appshoz, akarom-e telepíteni? OK (Ez aztán a választás) Majd letölti, kilép, telepíti, elindul, és újra kiírja. Van olyan, amin jó?
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
Egy új hiba jött elő tegnap óta, ilyennel még nem találkoztam. A USB-s kapcsolat ikonja folyamatosan villog, rezeg és pittyeg a telefon. Ha rákötöm a gépre abba hagyja, de amint leveszem folytatja tovább. Ötlet?
-
ABal
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- OLED monitor topic
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest