Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Androidon hogy kell beállítani az SMS-t? Alig írok pár szót és már az egy SMS.
-
válasz
Dumm-dumm #20890 üzenetére
Szerintem sérült a NAND. Le kéne formázni az egészet, nem tudom a felsorolt firmware-ek megteszik-e telepítéskor, de úgy emléxem, mintha lett volna vmi külön flashelnivaló annak idején NAND formázásra! Elnézést, ha hülyeséget írok, de 3 éve má csak a szemem sarkából követem a történetet.
Illetve még akkor szokott ilyet csinálni egy mobil, ha meghibásodik a GSM végfok. Mikor feljelentkezik a hálózatra, lefagy. Nem ilyesmi van nálad is?
-
Dumm-dumm
csendes tag
válasz
David3 #20888 üzenetére
A Wave 2 firmware-t csak kínomban próbáltam meg sikertelenül.Csak valaki megmagyarázhatná hogy a 2 darab 8600-osra való firmware-ből az egyik miért hal meg már a bada kiírásnál a másik meg a sim kártya keresésénél adja be a kulcsot.Egyik firmware-be se volt factory csere se boot szóval valami ötlet?
-
David3
őstag
válasz
Dumm-dumm #20887 üzenetére
Na álljunk meg egy szóra. Először feltettél egy S8600-ra szánt szoftvert, majd utána egy S8530-ra szánt szoftvert? Az előbbi a Wave 3-ra van, utóbbi a Wave II-re. Csoda, hogy egyáltalán még be tudsz lépni download módba... Wave-re mindenképp az S8500-zal kezdődő szoftverek mennek csak fel.
-
Dumm-dumm
csendes tag
Vissza tértem a szenvedésemmel együtt.Elnézést hogy nem válaszoltam a nekem szánt válaszra de a héten vizsgára készültem.Fejlemények.10 mp bekapcsgomb lenyomása utána ugyan ott tartottam.Kicseréltem az Rsrc2 fájlt(külföldi fórum alapján) semmi,aztán kicseréltem a komplett firmwaret-t (amss,apps,rsrc1,rsrc2,shp app,csc,fota,pfs) S8600XXLD1_S8600ITVLD2_ITV ezt használtam.Eljut a kártya keresésig és újraindul.Megnéztem ezt: S8600DXLD1_S8600OLBKK6_XME bada felíratnál az animációnál már kifagy.Kaptam egy 8530-ashoz való firmware-t egy másik fórumozótól még pedig:S8530XXLB1_S8530OXFLB2_SEB(ebben van boot file).Viszont azt írja a multiloader hogy nand file mit tudom én már mi 4 2...
Szóval most még odáig se jut el ahová eddig és van egy olyan érzésem hogy az adatoknak már annyi..:S -
gyulank
addikt
-
TomWexX
addikt
S8500 Wavehez hol tudok új gyári akkumulátort venni? Szegény az 5-ik évében egy vizes kaland után most kezdi megadni magát.
-
FémKuka
tag
válasz
RetepNyaraB #20875 üzenetére
Nagyon smooth, nagyon gyors. Nagyon nem fagy le. Nagyon nem merül. Nagyon bazinagy, de nagyon cuki.
Egyenlőre ennyi -
TomWexX
addikt
válasz
FémKuka #20876 üzenetére
Parancsolj! Elvileg ebben van XEH is...
Itt az egész JL2 ha esetleg kellene...
jelszó a kitömörítéshez: samfirmware.com -
FémKuka
tag
XXJL2 xeh csc kellene még mindig. Bocsi a nyugtalankodásért, de google most nem a barátom jelenleg mert semmit nem találok.
Előre is köszönöm aki ad egy csc-t vagy egy magyar nyelvű firmware-t -
FémKuka
tag
Javítok, Kellene egy 1.2-es firmware amiben van magyar nyelv.
Nagyon hálás lennék érte.... -
FémKuka
tag
xxjl2-höz való magyar csc kellene. Asszem az a XEH. Nem találok egyet se. Valakit tudna segíteni?
-
FémKuka
tag
Értem, akkor ez estére marad, addig kibírja, mert ő is kíváncsi milyen tapis telefonnal élni
-
FémKuka
tag
Sziasztok!
Mai napig volt hű társam a kis Wave, de eljött a csere ideje. Ma jött meg a Oneplus One és tetszik
Kérdés: Valaki meg tudja mondani melyik az utolsó 1.2-es Firmware amelyik tartalmaz magyar nyelvi file-t is?
Édesapámnak adnám át a kis Wave-et -
lsebestyen
addikt
válasz
leslieke #20860 üzenetére
Köszi! Droidnál tudtam, hogy így van, de azért inkább megkérdeztem...Viszont végül nem frissítettem, mert előbb gondoltam csinálok rajta egy full resetet, a kódosat, de szépen lefagyott közben...Aztán a flashelő program nem is találta meg a telót (pedig samu driver fent van!), szóval hagytam a francba az egészet...
De fél óra múlva elindult, szóval végül is fél siker... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
lsebestyen #20857 üzenetére
Frissítésnél mindegy mi volt rajta, mindent legyalul.
-
gyulank
addikt
válasz
lsebestyen #20857 üzenetére
Nem tudom, jól értem-e a kérdést, de ha az egy program, az AppStore-ban kiírja, hogy Bada 1 a követelménye, vagy Bada 2. De lehet, hogy Bada1-esnél nem is jelennek meg a 2-eshez valók. De miért baj, ha a verzió nem ugyanaz? Bada 1-re biztos régebbi verzió van, vagy már semmilyen.
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok!
Sajnos idő hiányában nem tudom átnézni a topikot...De az lenne a kérdésem, hogy BADA-n számít az h milyen PDA verzió van most rajta? Sammobile-ról szeretnék fel flashelni egy újabb BADA verziót egy wave 723-ra, és a PDA verzió nem egyezik. Rá szeretnék rakni, egy BADA OS 2.0-t, most 1.1 van rajta. A mostani t-mobilos gyári rom, én pedig ezt néztem ki. Működne a dolog? (A flasheléssel nem lenne gond, régen egy halom droidos Samut flasheltem)
-
gyulank
addikt
Itt egy nyalóka, ha valakinek kő.
-
Dumm-dumm
csendes tag
válasz
leslieke #20852 üzenetére
Ha tudtam volna hogy van állandó figyelő akkor oda írom.Egyébként hogy kéne hard reset-et csinálni rajta?Másik ha újra szeretném rakni ahhoz a gépnek fel kéne ismernie és ha azt meg tudnám oldani akkor már le is tudnám szedni a képeket illetve gondolom valamilyen programmal a jegyzeteimet is letudnám szedni.Na de azt hogy tudnám meg csinálni?
-
gyulank
addikt
Most, kipróbáltam a nyalókát is, aztán azt nem tudtam újra telepíteni, mert nem engedte kezelni a data, system, és in store-t vagy mit, ezután újra próbáltam a carbont és megint sikerült felrakni. Már előre kiveszem a SIM kártyát, és csak utólag rakom vissza, miután beállítottam, hogy csak wifizzen. Én nem találok ilyen beállításokat. Hol vannak?
-
gyulank
addikt
E: Unable to find partition size for '/boot'
E: Unable to find partition size for '/recovery' -
gyulank
addikt
Valami olyasmit ír ki pirossal telepítés előtt rövid ideig, hogy Unable size boot, és recovery.
-
gyulank
addikt
Megpróbáltam volna megint a carbont már 3x próbáltam, felraktam előtte a Bada 10.2-őt, de most is ugyanaz van, hogy ott van a carbon logó, animálva, de ennyi, nem tűnik el. Tegnap vártam 1,5órát, de nem jutott tovább.
-
Dumm-dumm
csendes tag
Sziasztok
Elnézést hogy nem a Wave 3-as topikba írok de ahogy látom az teljesen halott.Lenne egy olyan problémám hogy tegnap elalvás előtt neteztem a telón(wifi) aztán eszembe jutott hogy még nem használtam a "Mobile AP" alkalmazást amit a főképernyőn be lehet kapcsolni.Bekapcsoltam kiírta hogy frissítsem,fel is mentem az oldalra kiírta hogy nem talál ilyen frissítést. .Aztán a telefon kikapcsolt.Azóta folyamatosan ki-bekapcsol.Ha benne van a sim kártya és kéri a kódot akkor tökéletesen megy minden(nem szaggat,nincsenek képi hibák..stb) aztán eljut odáig hogy betölti a háttérképet az alap ikonokig ez után egyből újra indul.Próbáltam sim nélkül,töltőn,memó kártyával és nélküle.Ha usbre dugom a gép érzékeli hogy valami rá lett dugva de nem látja mi az Kies ugyan ez.Hard resetet nem szeretnék addig ameddig vannak rajta cuccaim.Esetleg valakinek valamilyen ötlet?
-
gyulank
addikt
Esetleg tudja valaki, hogy miért ajánlatos előtte Badát felrakni, ha mindent törölni kell telepítés előtt?
-
gyulank
addikt
Oké, névjegyeket töröltem neten, valószínűleg azért hülyült meg lassult, mert töltötte volna le a tárhelyről, meg közbe a SIM-ről is, aztán belekavarodott. A FB. szinkronizálásra valami ötlet?
-
gyulank
addikt
Úgy tűnik 2266 névjegynél nem megy tovább. Senki nem tud mondani semmit ezekről? Nekem új a droid, lehet csak nem tudok valamit, mint hogy a névjegyeknél a hívógomb előhoz egy menüt. Úgy látom, ha a google fiók dolgait nem jelölöm ki, egy névjegyem sincs, vagyis szinkronizálta mindig, és hozzáadta. De nem találok törlést.
-
wasp.cor
csendes tag
Ha valakinek véletlen meglennének a Turko CFW V5 rendszer fájljai, valamilyen formában elérhetővé tudná tenni számomra? Fontos lenne! Előre is köszönet érte.
-
gyulank
addikt
válasz
RetepNyaraB #20842 üzenetére
Kiakaszt már, ahányszor újratelepítem levesz egy csomó pénzt még mielőtt rámegyek a wifire, meg lehet utána is. A névjegyek olyan 12mp alatt léptek egyet, és véletlenül elnyomtam közbe, akkor megszakadt, lényeg, hogy végül 2-3 lett mindenből, most, újratelepítettem, kb. 5 perc alatt kész lett a névjegy, de már alapból 2-3 van minden névből. Ez hogy lehet? A gmail szinkronizálásnál mindig piros a karika, facebook fiókot nem lehet hozzáadni, meg semmilyet, csak ha telepítem az alkalmazást, ha telepítem a facebookot, akkor is szürke lesz a karika, és kiírja, hogy Szinkr. KIKAPCSOLVA, és ha rámegyek se csinálhatok semmit. Így se a névjegyeket, amikből nem tudom, hogy csináljak egyet, se az adatokat nem tudom importálni semmibe. E, csak nézek, megnyitottam a névjegyet és nő, ha egy lenne mindenből 225 kb., az előbb 800 volt, már 900, 1019, 1075, és van amiből 7 van, és nő, 1395, és sokszorozódnak a nevek. 1515 ezzel mit csináljak? 1554 kiléptem, ez sosem áll meg.
-
wasp.cor
csendes tag
válasz
gyulank #20838 üzenetére
Wifi patch-et felraktad? Mi nem hajlandó használni a wifi-t? Nekem is Veyron van fent már több mint fél éve, amire eddig szükségem volt, mai napig működik minden rajta. Nem volt még rendszerösszeomlás sem. Aksi kivétel nélkül ki lehet kapcsolni, stabilan tartja a wifi kapcsolatot. Az egyik leggyorsabb droid erre a telefonra.
-
wasp.cor
csendes tag
válasz
gyulank #20836 üzenetére
Nem kell Kies, ne kavarj be magadnak!
Ha magyarul használod a telefont, akkor Személyek -> Hívás indítás gomb -> Importálás/Exportálás -> Importálás SIM kártyáról. (de mint látod választható névjegy importálása egyéb helyekről is) Ezután megkeresi a SIM kártyán lévő névjegyeket, amiket ki is listáz. Egyesével ráböksz azokra akiket importálni akarsz. Az importálás megtörténik és ennyi a történet. -
gyulank
addikt
válasz
wasp.cor #20835 üzenetére
Vagyis? Telepítenem kéne kiest, vissz kéne tennem a Badát, mentenem kéne a névjegyeket gépre, majd visszarakni a droidot, és kiesel rárakni a névjegyeket? A másikon volt, ezen meg sehogy sincs. Vagy a kártyáról lehet importálni valahogy? Mondjuk nekem az áruház is csak forog, aztán azt írja nincs kapcsolat,(a Carbonon is be volt lassulva a wifi), ezért kerestem volna Bada mellé rakhatót, mert teljes használatra nem alkalmas, de ha kell valami akkor ott van. Bár úgy látom, még úgy sincs ott.
-
gyulank
addikt
Leszedtem, mert lassú volt, felraktam a Veyront, ami nekem kijelezte a 3G-t, viszont újraindítás után sincsenek névjegyek.
-
gyulank
addikt
Újraindítás után már vannak. Csak akku kivétellel lehet kikapcsolni? A helyhozzáférés nem áll rendelkezésre, pedig 1-2 éve volt amin működött. :/
-
gyulank
addikt
válasz
RetepNyaraB #20810 üzenetére
Bada mellé rakósat akartam. Most felraktam erről a Carbont, a kértyáról a névjegyeket hogy érhetem el? Egy telefonszám sincs.
-
-
gyulank
addikt
válasz
David3 #20828 üzenetére
Én azért vettem, mert állítólag mindent tud, meg jó a kijelzője, és az akku ideje. Ha így működnek a támogatások, nem tudom, megérné-e valaha is vennem egy másik okostelefont. Badát semmiképp, de ugyanígy Android, és a programok is kitudja meddig lesznek kompatibilisek a vett eszközzel. A kitartásról jut eszembe, az a legjobb, mikor semmiképpen nem akar végigmenni a multiloaderes másolás, és amíg nem fejezem be, semmire se használhatom. Nem tudom, hogy ez miért van, ha másik gépre teszem, ott simán működik, ezen meg nem igazán. Nem tudom, hogy az USB port jobb a Win7-es gépen, vagy az oprendszer, vagy mindkettő.
-
gyulank
addikt
válasz
David3 #20826 üzenetére
Próbálgatni akartam a verziókat. Úgy vettem észre, hogy Turko 9 előttieken frissül a Sapps, majd nem lehet bejelentkezni, mert magától kilép. Elsőnek a S8500XXLC1_S8500OXDLC1_XEH-t próbáltam, aztán a Turko 8.1-et, az újabbakat nem rég, ezért tudom, hogy működnek. Sikerült felraknom a 10.2-est a W3apps-al, talán mert a fekete rc1-et választottam. Azt hittem azzal nem is fog működni, mert azt írták hozzá, Flash these two files for Asian & Arabic CSC's. Mindenesetre Viber ugyanazt csinálja, meg a navi meg google maps se találja a saját helyet hiába kapcsolok be mindent.
-
gyulank
addikt
Amúgy a badablog.hu-val mi lett?
-
ABal
őstag
A R66 visszatért az élők sorába az újra telepítéssel. Kerületen belül kipróbáltam, működik. Kiír ugyan valami frissebb verzióról szóló hírt, de az oldal amit megnyit további infóért, már nem él. Valószínűleg marad ezen a verzión. Igazából már nem lényeg.
A BeOnRoad viszont egyelőre nem jön le, és jó pár másik program esetében is ez történik. "Szüneteltetve" felirattal bedugul a telepítés. Mások viszont szépen visszatelepültek. Mindennel együtt is jól állok.
-
ABal
őstag
Fejlemények:
1. Újra van gyári navi
2. Újra működik a bolt a telefonról, sőt
3. elfogadta a régi jelszavamat, ezért
4. a frissítéskor bukott programok megint felrakhatók ( bár, ahogy nézem, már nem mind)
5. a KIES minden médiatartalmat kezelSzerencsémre pont a hirtelen halál előtt mentettem le az össze névjegyet, ezért azokat is hiánytalanul vissza tudtam rakni.
Egy szó mint száz, megint van egy működőképes telefonom. A Wave elpusztíthatatlan! -
ABal
őstag
válasz
leslieke #20814 üzenetére
Igen, azon már túl is vagyok.
Az újraindulás viszont végtelen, úgyhogy kénytelen leszek újrarakni a telót. Remélem, az sikerül. Talán még megtalálom a szükséges dolgokat a gépemen... Más kérdés, hogy mire emlékszem a folyamatból. Majd kiderül.
Az eredménytől függetlenül úgy gondolom, ez volt a végső jel, hogy ne halasszam tovább a vásárlást. -
gyulank
addikt
válasz
leslieke #20809 üzenetére
Én ezek közül próbálgattam. Akiknek van tapasztalata, kiegészíthetné, melyik mit tud, mert igen hiányos leírások vannak erről. Pl. a carbonon nem működik a videó rögzítés az nem tudom, hogy azt jelenti, hogy kamera nincs, vagy a beépített felvevő nem jó, de másik programmal működik, a spiritre semmi nincs írva, vannak amikben nincs app store, és külön kell letölteni hozzá, de telepíteni azt se tudtam soha. De régen legalább mindig bejött a recovery ami azt hiszem a zimage, de megáll a narancs szövegnél, ami tán a fota.
-
ABal
őstag
Rányomtam a hír widgetre a kezdőoldalon, azóta folyamatos ujraindulás... Ki se tudom kapcsolni.
-
gyulank
addikt
válasz
gelbelex #20806 üzenetére
De volt már rajta csak az a bajom, hogy egyik droidot se tudom felrakni, és erre várok megoldást. Hogy miért van az, mikor a narancssárga képtől nem megy tovább, miért van, mikor a droid képről nem megy tovább nem 1 nem 5 hanem 60 perc múlva se, miért van, ha error nem tudja felülírni a mittudomén fejből, hogy mit, és mit csináljak, hogy jó legyen?
-
gyulank
addikt
válasz
leslieke #20804 üzenetére
turkó9 volt, azzal ment fel a w3 app, mivel nem volt jó a viber frissítettem csak a romot 10.2-re de a helyzet változatlan. Alapon meg nincs google maps, se kamera váltás, nem mintha használnám tükörként, de na.. Droidot akarok, így nem tudok szavazni a VV-re és már nem bírom ezt a lelki traumát kezelni, és a végén önygyi leszek.
Meg azon jó a GM, az időkép, van timelapse, meg a viber skype meg hasonlók is működnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Robotporszívók
- Külpolitika
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nők, nőügyek (18+)
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest