Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceKombajn
aktív tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogya saját mappába átrakott SMS-eket visszategyem az alapértelmezett helyére?
Csak törlési lehetőséget látok, ha bemegyek az üzenetek közé. (Wave II, de az a topic elég kihalt) -
Orlin
addikt
válasz
Dhampir #14095 üzenetére
Akkor a szokásos,senkinek nem jó semmi főleg ami van
Én is ilyen vagyok mondjuk ha valami nem úgy működik azt egyből észreveszem és húzom a számat
Csak mondjuk az iOS-nál és Androidnál úgy gondolom azért dolgoznak rendesen a rendszereken,h jobb legyen.Jelly Bean ect...
A Badánál ,h megint vissza kanyarodjak ezt nem látom... -
Dhampir
félisten
Más meg az iOS-t szidja, és átáll az Androidra, de olyan is akad, aki az Androidot szidja, és Badára vált, de utóbbi ritkábban fordul elő, mert sokakhoz el sem jut egy Bada alapú telefon, tehát nincs mihez mérnie.
(#14091) David3
Milyen szép ez a telefon!
-
David3
őstag
válasz
leslieke #14093 üzenetére
De legalább egyre több helyen írnak róla, és egyre megbízhatóbb forrásból származnak a hírek.
-
Orlin
addikt
Kicsit körbe néztem más fórumtémákban.Háááát azért az Android is kapja rendesen az ívet az IOS-t meg dicsérik
Nem is merem hinni,h annyira rossz mint írják az Android,h búgosak a programok ect...
Szép lenne cseberből-vödörbe nekem majd -
Weeman1
veterán
Kellene egy kis segítség.
Ha a böngészővel Facebook-ozom nem jeleníti meg a képeket.
Ráraktam a Facebook alkalmazást ott meg low memory-t dob.Valakinek valami ötlet?
(#14085) V.T.CS.
Érdekelne a doboz,és a szilikon tok.
Megvan még? -
V.T.CS.
senior tag
hy.
másfél napig wave 1 tulaj voltam, nálam maradt a doboza, és egy szilikon tok.
valakinek ingyé?
havannára kéne kijönni érte, a ház parkolójánál messzebbre nem viszem. -
szimike79
őstag
válasz
David3 #14077 üzenetére
Félre ne érts, jó gyerek vagy, segítőkész, és mindemellett önzetlen munkát is végzel. Veled az ég világon semmi bajom nincs. Most már a badával sem.
Pedig régen nagyon drukkoltam nekik.
Viszont ha ez így megy tovább, az amerikaik megkaphatják büntetésnek cserébe a badát. -
Orlin
addikt
Kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a jövő.Itt a Microsoft és a Bada szinte egy szinten van.
-
Orlin
addikt
"és ha egyszer egy üzlet beindul: bejelentették, hogy jövő év januárjában érkezhet a bada 3.0 "
Ha nem indúl be akkor nem lesz?Kicsit zavaros nekem.Amúgy szerintem biztos lesznek új emberek akik megveszik majd.
-
-
David3
őstag
Sziasztok!
Jöttem megint egy kicsit felbolygatni a társaságot... : )
-
HGTimber
tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy e-mail küldésénél (gmail, Exchange ActiveSync) milyen tanúsítványt hiányolhat a wave I bada 2.0?
Ilyen hibaüzenetet én még nem láttam, pedig már lassan 2 éve megvan és használom.
Komolyan mondom, ezen lassan semmi nem működik megfelelően.
Ma de. még küldte a leveleket. -
s4tch
veterán
válasz
szebev #14066 üzenetére
"Viszonylag hamar talal muholdakat ( kb max. 3perc alatt es 7 muhold ) ."
Ez valoban viszonylagos. A droidos eszkozeim (tab 10.1, xperia p) lakasban egy percen belul pozicionalnak, szabad eg alatt meg gyorsabbak: bekapcsolod a gps-t, elinditod a navigont, beutod a cimet, es van jel.
Kb 2 hete tettem le a Wave-et, azota a fizikai hivaskezelo gombok es a telefonkonyv, uzenetkezeles "felrehuzos" funkcioi hianyoznak. Ja, meg a virus pang.
-
szebev
senior tag
válasz
leslieke #14065 üzenetére
Pedig nekem eddig jol mukodott a navi! Viszonylag hamar talal muholdakat ( kb max. 3perc alatt es 7 muhold ) .
Mas a net hasznalhatosagarol :
Erdekes modon nekem nincs bajom a nettel mobilon ! Nem szelveszgyors , de en minden nap hasznalom es nagy bajom nincs vele ! Neha elfogy a memoria ,de 1 ki-be kapcsolas megold mindent .
Ugy nez ki, hogy a video felveves is megoldodott ! Most mar fel tudok venni vele tobb mint 1 percet es nem zarja be a kamerat magatol a telo es szepen el is menti, nem kell ra 5percet varnom mire kiirja,h "elmentve" ! Ezt a problemat a memokartya ki-be vetele megoldotta... Ezt sem ertettem miert igy oldodott meg a problema,de az a lenyeg igy mar oksi a video-kep gyartas!
Az aksit meg minden nap toltom akar 2szer is, mert sokat netezek , pokerezek foleg hetkoznap melo kozben !
Hat kb ennyit az en telomrol ! Ezert nem valtok 2.0ra. Nem hiszem ,h olyan sokkal tobbet tudna nyujtani,mint amire most szuksegem van.Ami kell az most mukodik, a navi kivetelevel, de az is meg fog oldodni. -
szebev
senior tag
válasz
leslieke #14050 üzenetére
Nem igazan! 1 honappal ezelott is akartam menni valahova es azt sem talalta meg,de a mellette levo masik falut megtalalta. Pedig Woolacombe-n mar voltam tobbszor is ezzel a navigacioval es mindig megtalalta a cimet! Most meg ez a cim ahova tegnap akartam menni. Szoval nem ertem miert valogat a navi.
Snecizero: Nem hasznalok Kiest ugyhogy nem tudok valszt adni a kerdesedre! Bocsi! -
DjBlero
őstag
-
ABal
őstag
válasz
szimike79 #14054 üzenetére
Ahogy te is, én is visszajárok ide, mert itt még most is nagyobb élet van, mint például a Galaxy Tab 7.7 topikban. A GT7.7 topikban én vagyok az egyik leggyakoribb hozzászóló. Azt hiszem, ez adhat némi támpontot arról, hogy mennyire pörög... ami végül is nem baj, mert nincsenek gondok, amik felbolygatnák a fórumot. Csak egy kicsit kihalt odaát.
-
ABal
őstag
válasz
consono #14049 üzenetére
Abszolút megértem: nekem a munkaidő egésze az angolról szól, és nálam is becsúszik egy-egy ilyen munka után.
Egyébként, szerintem most megtanítottad itt pár embernek ezt a kifejezést.Nem volt haszontalan.
(#14052) snecizero: átmenetileg visszaköltöztem a régi gépemre, amin XP van és újraraktam, majd a KIES-t is. A legutóbbi KIES nem írta bele a PC nevét a FW-be. Remélem, ez mostantól mindenkinél így van.
-
Ferdzsoo
addikt
Lecseréltem az LA1-et az LC1-re, határozottan gyorsabb mintdenben.
Hülye voltam hogy nem tettem meg előbb. -
szebev
senior tag
-
David3
őstag
Pedig már tegnap itt volt ez a frissítés. : )
-
ABal
őstag
Van néhány cég a mobilkommunikáció területén, akik imádják az orális szexet, csak mi fogyasztók valahogy mindig a rossz végére kerülünk.
Ti még bármiféle frissítésben reménykedtek? Én inkább abban a verzióban hiszek, hogy ennyi volt. Már rég láttuk a végét és elmentünk mellette, csak még mindig nem hisszük el. A remény, ugye...
Bármennyire is szeretem a Wave-et, megnyugtat, hogy van a Tab és mindent meg tudok csinálni rajta, amire szükségem van. Szétosztottam közöttük a funkciókat. Persze, nem egy kategória a kettő, de az én igényeimet szépen kiszolgálják: a Wave mint telefon és MP3 lejátszó, a tablet meg minden egyéb.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #14038 üzenetére
Mert úgy gondolod a Samunak ehhez semmi köze? Persze direktben semmi, a Google bekaphattya, mert abbahagyta egy futó rendszer támogatását se szó, se beszéd (ha jól értelmezem)...
A S szivatása a soxor lerágott null komma null support és az abszolút kommunikációhiány volt.
Ezzel buktak be örökre valszeg egy pénzes vevőt személyemben -
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB #14037 üzenetére
A Googlemaps és a Google!! mindenkit megszívatott, nem csak téged.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #14036 üzenetére
Valóban elég lassan esett le a tantusz (ráadásul megvártam a Kies verziót kezdetben, mert úgy gondoltam mezei userként az a mérvadó. Tévedtem
). Viszont még béta se volt sehol (és ha volt is, egy mezei usernek mi köze bétákhoz, multiloaderhez és társaihoz), mikor már kiröhögött a Googlemaps, mközben kurvára szükségem lett volna rá
A Samu annyira randán megszivatott, amennyire csak lehet egy vásárlót. Nem felejtek -
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB #14035 üzenetére
Nem tudom te Németország melyik részén élsz, de jól el lehettél zárva a világtól.
A németek már tavaly novemberben megkapták az első béta 2.0, január és április között pedig szinte mindegyik telefonra megérkezett. Csak a T-s tulajoknak kellett júniusig várni, de ez meg nem a Samsung hibája, hanem a szolgáltatóé.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
szebev #14033 üzenetére
haha errefele bő háromnegyed évig aszonta a GoogleMaps, hogy elavult a rendszer és frissítsem 2.0-ra mert nem támogatott. Hátomnegyed év után jött meg a német 2.0
A UI nekem nagyon szimpi és letisztult a 2.0-ban a fostalicska Androidhoz képest, de ezzel az előnyök el is fogytak.
Le sem írható az érzés, mikor a Droidon elfelejted átkapcsolni a 2G-t a beállításokban és csak az első videónál veszed észre, hogy kissé lassan tölt a GPRS
Email push röcc nélkül ugye, GPS max fél perc keresés, nem ejti el, Google navigation frankón műxik, nem is sorolom miért használhatatlan ma már a 8500-as "okostelefon"Igaz viszont a királyságos multimédia tudománya
-
Orlin
addikt
válasz
leslieke #14030 üzenetére
Akkor van remény talán rá,h javítják a hibákat...
Bár én már nem vok biztos benne ,h van arra kapacitás,h javítsák a hibákat + Bada 3 meg Tizen.8 hónap alatt azért kicsit csinálhattak volna valamit a 2.0-val.
Ez is baj,h erről sem kapunk semmi infót,h dolgoznának rajta.
Vagy ha javítva is lesz valah akkor már mindenkinek más telefonja lesz már.Na részemről vége a mérgelődésnek mára
-
HGTimber
tag
Ezt nem hiszem el!
Frankón újraraktam az S8500XXLC1_S8500OXDLC1_XEH-t, pöpecűl belaktam, erre megint ugyan azt csinálja: Válaszolok 1 e-mailre, már elég hosszú választ írtam, mikor új szót adok meg a "T9"-nek, rányomok, hogy "hozzáadás", erre egyszerűen újraindul a köcsög Wave I.
Fospisztoly... -
Orlin
addikt
Ok értem,nem lesz Bada 3.De hogy kisebb javításokat sem eszközől a 2.0-án az miért van?
Pedig lenne mit javítgatni.
Akkor ha jól értem a Wave 2 marad az így is botladozó 2.0 és ennyi?! -
snecizero
senior tag
Badánál nincs jobb !
Régen ilyen volt a symbian.
-
TomWexX
addikt
Azért mert a wave 1-2 hardvere már elavult. Ha a samsung akar valamit villantani, akkor a wave 4 már több magos lesz sok ram-mal, és arra már teljesen más driver-ek kellenek mint a wave 1-2-3-ra. Miért is csinálná meg a samsung a bada 3-at egy több mint 2 éves telefonra, amit már alig használ pár ezer ember a világon, mert a többség már kidobta, eladta, földhöz vágta stb.?
(#14024) snecizero: LOL! Vagy inkáb TROLL!!!!!!!
-
leslieke
Jómunkásember
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás -> Alapbeáll. visszaállítása
Gyári böngésző: Beállítások -> Internet -> Adatok automatikus törlése
Opera Mini: Beállítások -> Adatvédelem: itt tudod kézzel törölni az előzményeket, jelszavakat, sütiket. Automatikus törlés, ahogy elnézem, itt nincs.
-
TomWexX
addikt
Ismerős érzés. Nekem ez volt a leges-legnagyobb bajom a badával. Netezésre alkalmatlan, hiába törlök előzményt, állogatom a net beállításokat, indítom újra, egyszerűen ez a része (is) szar.
A bada 3.0-ra pedig nagyon kíváncsi vagyok hogy egyáltalán lesz-e....Én nem hiszek benne, de ne legyen igazam.
-
Orlin
addikt
Valaki mondja meg miért akarja a Wave hogy földhöz b****am elégessem és táncoljak a porain??????????
Szinte rendszeres már netezés esetén a sikertelen kapcsolódás.Vár-vár majd befagy az egész és ha erőltetem még újra is indul.
Rá nézel egy pillanatra a leveleidre áááááá felejtsd el max 3-4 perc mire eszébe jut mit is akar!!
Időjárás widget-re rá lehet frissíteni de már oldalakat nem tölt be...SOHA TÖBBET BADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry,de telefon még így nem b***** fel!
-
rob72
tag
Helló valaki nem tud 1 oldalt ahol lehet 2.0ra spooferrel vagy valamivel alkalmazásokat felrakni wavera?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- EAFC 25
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest