Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vico03
tag
Köszönöm szépen!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
vico03 #14597 üzenetére
Ezt próbáld meg: Echoprint music recognition
-
vico03
tag
Sziasztok!
Elérhető már bada 2.0 -ra valamilyen használható zenefelismerő program?
Mert ugye az új fw -k nem tartalmazzák! -
chubii
senior tag
Nálatok is előfordul,hogy néha nem tölti be a Youtube videókat a telefon, és egy "Próbálja újra " üzenettel visszadob ? Restart segíteni szokott, de néha a legrosszabb pillanatokban jön elő a jelenség..
-
David3
őstag
Sziasztok!
Kiraktam egy kis felhívást a blogra, legyetek kedvesek elolvasni! : )
http://www.badablog.hu/felhivas-a-hozzaszolasokkal-kapcsolatban/
Valamiért nem engedi, hogy rárakjam a linket... : (
Szerk.: Se azt, hogy ez utóbbi OFF-ba ment volna... -
ADAM1337
nagyúr
Nekem másfél évig volt türelmem, igaz most tuti nem vennék második telefonnak se wave-et.
A droid kicsit megnyugvás, persze felhasználás függő kinek mi jön be.
Amit sajnálok hogy töredékéért tudtam én is eladni a telefont, amiatt hogy nem droid rohamosan vesztett az árából, egy működő droid-al egész pofás telefon maradhatna, úgy meggondolnám 2. telefonnak, bár nem látok rá esélyt hogy rendes droid port elkészüljön rá. -
ABal
őstag
válasz
Sigiusz #14578 üzenetére
"...a Bada fejlesztése hogy áll?" Az utolsó szóban magad is megválaszoltad már.
Üdv a klubban! Én is remélem, hogy nem csalódsz. Bár erre szerintem kisebb az esélyed, mint az ellenkezőjére.
Ha főleg telefonként használod, akkor az 1.2 bőven elég, sőt ebből a használati szempontból még jobb is, mint a 2.0.
Ha kellenek a legújabb programok, tördelés stb., akkor a 2.0 ajánlott. -
ABal
őstag
válasz
mZoleee #14576 üzenetére
Már egy-két embernél felmerült ez a szükség. A jó hír az, hogy állítólag otthoni körülmények között is megoldható. A rossz pedig az, hogy az egész egybe van építve, nem tudod külön cserélni. Nem vagyok naprakész a témában, de úgy emlékszem már a vételár is meghaladja a telefon teljes mai értékét. De ennek inkább nézz utána!
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot, bár azért végig képtelenség volt nyomon követni. A lényeg, hogy most érkezik meg elvileg a Samsung Wave S8500-am és az lenne a kérdésem, hogy most a Bada fejlesztése hogy áll? Ilyenek érdekelnek, hogy a böngészőben a tördelést megoldották már és hogy nem lassú-e stb.? Bizakodó vagyok, remélem nem csalódok. Már olvastam sajnos egy-két negatív kommentet, remélem azóta javult a helyzet.
Érdemes-e például frissíteni, ha igen melyik verzióra? -
Cserélt már valaki üveg lapot a telefonján? Ha igen, mennyire parás?
A digitizer része rendben van a telónak, csak a külső rész repedt megKöszi előre is
-
lesli.h
aktív tag
Ajánljatok valami jó fényképezési segéd programot.
Amiben plusz beállítási lehetőségek vannak a kép elkészítése előtt. -
smoky6
csendes tag
Üdv!
Valaki próbálta már a Viber-t Wave l -en?
[link] -
gyulank
addikt
Ismer valaki olyan programot, amivel lehet sorozatos fényképeket készíteni beállítható időnként? Esetleg olyat, amivel valahogy úgy lehetne 3D képet csinálni, mint Panoráma képet? És megkérdezem van-e azóta valami, amivel manuálisan lehet állítani a fókuszt?
Ugyanezek, ha már van rajta Android is, arra is megfelelnének. Bár telepíteni nem tudnám wifi nélkül, csak a Badásakat. -
vico03
tag
A bada 2.0 LC1 fw alá létezik olyan GPS program Magyarország térképpel ami használható is??
Itt most nem fizetősre gondolok ......! -
gyulank
addikt
válasz
consono #14552 üzenetére
De van. De ezen az Androidon nincs SD kezelés. Vagyis WiFi nélkül, ami nincs, csak fényképezni tudok, és azt is csak a telefonra menthetem, még zenét sem hallgathatok, mert nem látja a kártyát, és fájlkezelő sincs benne. De azt hiszem nekem is a Turko 6.1 van, de nem most tettem fel, nem emlékszem pontosan, de ez együtt volt az Androiddal, és BadaDroid a Bada indítóképernyő. A telefon azt írja, Hero355, bada 2.0XELF1. Melyiken jó az SD kezelés? De ezen kívül a Bada fagyogat, és kilép, és újraindul. Pedig van szabad helye.
-
-
vico03
tag
válasz
leslieke #14555 üzenetére
És ha nem szándékozom használni a telefonálási illetve sms küldés-fogadás lehetőségeket akkor érdemes feltenni?
Milyen minőségű képeket illetve videókat tudok Android alatt készíteni?
Van bármilyen minőségbeli változás a bada 2.0 hoz képest?
Milyen GPS program van benne, vagy ha nincs akkor fel tudok rá tenni egy olyat ami használható is?
Illetve milyen zenelejátszó program került bele, itt van e bármilyen minőségbeli különbség?
Tehát megéri váltani rá ha nem szándékozok a telefonnal telefonálni és sms-t írni, csak fényképezés, videózás, gps és zenehallgatás -
vico03
tag
Sziasztok!
Jelenleg T-Mobile függő Samsung Wave telefonomon bada 2.0 (verzió: bada 2.01201051942LISS8500XXLA1) szoftver van.
Létezik ennél frissebb 2.0 -ás szoftver a telefonomra?
Illetve azt szeretném még megkérdezni hogy aki már feltette a turko-cfw-v6.1 fw-t annak mi a véleménye róla?
Ez tulajdonkép a már meglévő fw mellé megy fel és ha a "normál op rendszert" akarom használni akkor azt, ha meg az androidot akarnám használni akkor meg az androidot "indítom el"??
Úgy hallottam hogy android alól nem lehet használni a telefonálási illetve sms küldés-fogadás lehetőségeket!
Ettől eltekintve jól működő op rendszer, gondolok itt elsősorban a fényképezés, videózás, internetböngészés és gps alkalmazásokra?
Köszönöm előre is!
U.i.: Elnézést ha túl láma kérdéseket tettem fel! -
s4tch
veterán
válasz
David3 #14548 üzenetére
Tegnap éjjel feltettem a TurkoCFW 6.1-et, köszi a tippet, elsőre jónak tűnt. A visszaállítás viszont nem ment egyszerűen. A barátnőm nem használ netet, mailt a telefonon (céges kártya van benne, nincs net előfizetve nekik), így egyből kikapcsoltam a csomagkapcsolt adatokat telepítés után. Visszaállításnál csak a névjegyek mentek fel, üzenetek, hívásinfó, alkalmazások nem. 4-5 próbálkozás után bekapcsoltam a csomagkapcsoltat, és minden visszament elsőre. Fene se érti...
-
gyulank
addikt
Az mitől lehet, hogy a képek egy része a telefon mappájában csíkokká vált, a memóriakártyán pedig sok képnél nincs miniatűr, és ezeket már meg se lehet nyitni?
-
s4tch
veterán
Melyiket tartjátok a leggyorsabb firmware-nek? Van-e olyan cwf, amiben a live panel ki van kapcsolva? A barátnőm nem használja, teljesen fölösleges.
-
David3
őstag
Pár új hír a badablog.hu-ról:
Tizen 2.0 Alpha SDK - Megjelent!
TetraCode: Játékmenet [Videó]
CubeHD: Elérhető Wave és Wave II készülékekre is! -
Shurycen
tag
Gyerekek, szerintetek megér valakinek 10k-t egy kívülről viseltes, T-függő, már nem garanciális, de minden tartozékkal és tökéletesen működő állapotban lévő, nagyon jó akku-üzemidejű Wave (S8500)?
-
lesli.h
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.Telenoros vagyok és a Wave 3-mon nem tudom beállítani a freemail fiókomat. Ugyanazokat a beállításokat használom mint az S8500-ön és folyamatosan azt írja ki,hogy érvénytelen szerver adatok. Nincs a kártyámon internet előfizetés,csak Wifivel használom.A gmail-os fiókkal semmi gond azt beállította magának.
Ötlet vagy leírás? -
Sziasztok! Olvastátok ezt a hírt?
http://androlib.blog.hu/2012/09/26/sgs3_sebezhetoseg
Csak azért kérdezem, mert működik badán is. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bakospe #14528 üzenetére
Az nincs, helyette pl. ilyenek vannak:
runtastic GPS Running, Jogging and Fitnesscoach
Pedometer FREEIlletve a samsungapps.com-on az Egészség/Fitness van még pár hasonló.
-
bakospe
tag
Sziasztok!
Bada-ra van Endomondo, vagy hozzá hasonló alkalmazás?
Wave1 (Bada 1.2)Üdv
-
Ferdzsoo
addikt
Kis segítség kellene.
Telefon minden egyes bekapcsolásakor előjön hogy az adatszolgáltatás költséggekkel járhat bekapcsolom e.
Term. nem akarom bekapcsolni. Term. nincsen ELVILEG semmilyen alkalmazás autorunon ami netet akar, term. le van tiltva a 3G, és az adatforgalom is! mégis minden bekapcsoláskor ezt feldobja.
Opr. LC1.
Ötlet mi lehet az ami minden indításnál netet akar? -
s4tch
veterán
válasz
RetepNyaraB #14520 üzenetére
Tartomány: google
Szerver: m.google.com
User: teljes mail cím kell, nem elég a user, kell a user@gmail.com
SSL kell. -
RetepNyaraB
veterán
Na akkor hogyan is va ez az Exchange fiók?
Gmailt szeretnék kipróbálni benne a nejemnek akinek ugyi nem megy a natív alkalmazásaA "tartomány" az micsoda?
A "szerver URL" az imap.gmail.com, +SSL aktív?Merthogy egyrészt azt álítja érvénytelen a gmail tanúsítványa, aztán a szervernél imap és smtp esetén se enged be, hanem nyomja a szöveget, hogy érvénytelen kiszolgáló
-
sphe
senior tag
Nekem furcsa, nagy lehet a wave-ek közötti minőségi szórás, mert ritka böngésző memória ügyön kívül mindig röccenésmentesen gyorsan megy a wave immáron többedik 1.2-vel. Egy éve van meg és okosan végzi a dolgát. Nem használok módosított fw-t, bár email útvonaltervezés kis web és filmezés kivételével más extrára nincs is szükségem. A kijelzőjét és a kameráját pedig folyamatosan dícsérő szavakkal illetik és illetem.
-
David3
őstag
No, még egy kis olvasnivaló:
-
David3
őstag
Na, itt is van(nak):
ChatONV - Videóhívás/hanghívás támogatással?
ChatON API 1.0 (béta) - Megjelent!
Sajnos mostanában
kicsitsokkal kevesebb a szabadidőm, így sajnos csak 1-2 napos késéssel jönnek a hírek... bár, azért majd megpróbálok minden aktuálisat időben szállítani. : ) -
ABal
őstag
"...az agyára megy néha a felvillanó, majd úgy maradó kijelző, a néha elgondolkodó képernyőzár." Hurrá-hurrá, nálam ilyen nem fordul elő.
SMS-t nem sokat írok, de ha kell, akkor gondtalanul teszem. A Wave még megfelel az igényeimnek. Telefonként. Viszont a többi funkció tekintetében valóban zavaróan lassú (béna), ezért azokra már csak ritkán használom.A tablethez szerintem is kell a mobilnet. A napokban a szolgáltató jóvoltából behalt a netem, nekem viszont Skype-os órám volt aznap ezért mindenképpen kellett a net. Nosza, mobilnet és tablet. Nyerő párosnak bizonyult.
-
s4tch
veterán
válasz
leslieke #14501 üzenetére
Kb. február (március?) óta használtam a Wave mellett tabletet. Eleinte tök jópofa volt, hogy a Wave-en csak telefonálni kell, minden mást megold a tablet. A gond akkor kezdődött, amikor a tablet nem volt nálam, és a Wave-vel kellett bármit csinálni, ami nem telefonálás, SMS-írás. Akkor aztán hatványozottan bénának éreztem az egészet: a droidos tablethez képest pokoli lassú a böngészés, a navigáció, ill. bármilyen alkalmazás. Augusztusra odáig jutottam, hogy a mahjonggon és a virus pangon kívül mindent töröltem a Wave-ről, majd vettem helyette egy Xperia P-t (öröm, bódottá'). A Wave-et pár hete a barátnőm használja, CSAK telefonálásra és SMS-írásra, de még így is az agyára megy néha a felvillanó, majd úgy maradó kijelző, a néha elgondolkodó képernyőzár.
A tablet amúgy mobilnet nélkül félkarú óriás, csak mondom.
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek Turko CFW 6.1 android fw -ről?
Jelenleg a T-Mobile -os Wave mobilomon 2.0 szoftver van.
Fel tudom a T-mobilos telefonra tenni, érdemes rá frissíteni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest